Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Eylül 2008, 13:33
smyael adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim cvp için.. daha cevap gelirse çok sevinirim..
Arkadaşımragmanın tüm dediklerine katılıyorum hele Keeway kullanıcısı arkadaşlarımın anlattıklarını düşününce bu koşullarda yeniden şeçme şansım olsaydı yine ZS yi şeçerdim hele Keewayi daha pahalı aldıklarını hesaplarsak
Örnek olarak 2006 alışlı olanaklar ölçüsü 4000kmlerdeyim ve şu ana dek
-arka iç lastik ,çivi batmasından dolayı 10ytl
-benzin filtresi (ben kurcalamıştım)5 ytl yolda alınca meğer 0,50krş muş
-eşya taşıyan birinin darbesi stop ampulünün bir kademesini kopardı oda 1 ytl
yani 16ytl harcama
servise gitmiyorum ,10 gün yattı gelince tek marşta çalıştı ki orjinal akü ve buji
karar senin
izzmarit adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu sezon ne oldu bize kimseden ses seda çıkmıyo. nerde kaldı geçen sezon buluştuğumuzda yaptığımız planlar?? kimseleri görmez olduk
Murat bana geldiğinde storm sıktı gidon boşluğu öncesinde benim de kalkarken salınım yapıyordu ondanmış
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Ya beyler iyice koptuk cidden.Geçen gün muratla da konuştuk burda.Stormlord tatilden dönünce güya yanıma gelecektin hiç haber çıkmadı.Muratdiksöz nerelerde belli değil.
Güya bu sene burakların evinin o tarafa tekirdağa gidecektik ordan da hiç ses çıkmadı.Ee okullar da açılıyo ramazan da geldi.Fırtınalar kasırgalar kopmadan buluşmamız gerek diyeceğim ama çok umutsuzum desem yeridir.Artık eski biz değiliz sanırım :(
Dostlar 31 i gecesi Tatilden geldim yani 3. gün ve yeni okuyorum .
Bu demektir ki cumartesi ,pazar hazırım hemen organizasyonu yapın havalarda güzel aciliyetle topiğe yazalım hem yeni aramıza katılan ya da anca ehliyete kavuşup yola çıkabilecek arkadaşlarla tanışırız ,olası yine CriminaL in oraya sürüş olabilir uygun olan denize de girebilir elleri görelim
(Nami msn ye ve foruma gir konuşalım)
Reklamlar
-
04 Eylül 2008, 00:56
Bu cumartesi pazar açıköğretim sınavları var.Ama ondan sonraki hafta hepinizi beklerim.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
04 Eylül 2008, 16:06
evet arkadasların tumune katılıorum eskisi gibi buluşmuyosunuz)sunuz diyorum ben 2 ay once katıldım aranıza ama uzun suredir okuyodum icraatlarınızı ve daha sık geziler yapıodunuz.açıkcası bu yazı pek anlayamadık cabuk bitti sınavlar ramazan derken cok kısa surdu.ama ben sahsen planlarınıza teşrif etmeye hazırım.herkese selamlar.
-
04 Eylül 2008, 19:03
smalwillie adlı üyeden alıntı
evet arkadasların tumune katılıorum eskisi gibi buluşmuyosunuz
)sunuz diyorum ben 2 ay once katıldım aranıza ama uzun suredir okuyodum icraatlarınızı ve daha sık geziler yapıodunuz.açıkcası bu yazı pek anlayamadık cabuk bitti sınavlar ramazan derken cok kısa surdu.ama ben sahsen planlarınıza teşrif etmeye hazırım.herkese selamlar.
Dostum hoşgeldin aramıza ,bu yaz teker teker tatile gidince grup bir araya gelemedi dün murat@ ile diyologlaştık pazara hazır ama Nami sınavlar deyince başka arkadaşlarında sınavları olacağını hesaplarsak şu işi haftaya ertelesek derim ,hem şimdiden organizasyonu yaparsak katılım o oranda olur bu kez daha fazla Zs yi bir araya getirelim gerçi başka motora da geçseler yine gruba katılıyor cc leri büyük arkadaşlar
Karşı grubu arabalı vapurla Sirkeci'ye gelip bizlerle buluşup ardından sahilden keyifli sürüş yapıp Beylikdüzü Bauhaus önünde toplanıp oradan sahile inmek keyifli oluyordu(tecrübe ile sabittir)duruma göre oruçlu olan arkadaşlar varsa toplu bir iftar yapılabilir ,öncesi dileyen denize girer ne dersiniz ,öneriler gelsin
-
04 Eylül 2008, 19:22
Bana uyar.Oruç tutmam yasak olduğu için ben tutamıyorum.
İsterseniz karaburun falan da yapabiliriz.Yada silivri kumburgaz canınınz nereye isterse gideriz.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
05 Eylül 2008, 00:35
vala
millet canavar gibi olur derim ben size
peki bu faaliyet ne günü anlamadım bende
aa bu arada aksamları yolu bakırkoy ve cevresine düsen olursa haber verdin burdan cıkar dolanırız biraz
Tek gerçek bilmediklerim ...
-
05 Eylül 2008, 09:36
ne güzel topic yine şenlenmiş haftaya olursa güzel olur nereye isterseniz gidebiliriz
smalwillie sende hoşgeldin aramıza
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
05 Eylül 2008, 11:43
yettim gaaaari!!
napioz? nereye gidioruz?.. 10'undan itibaren istanbuldayım. Akşamlarıda yapabiliriz birşeyler? ortak iftar falan? Nami ne dersin kardeşim.. İftara gelelim mi sizin o taraflara?
smallville hoşgeldin bu arada.. Benim karınca yanıltmasın, ruhen ZS'ciyim..
Murat abi, tekirdağ diyordun msn'de..? Noldu o iş? Bekliyorum...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
05 Eylül 2008, 12:48
-
05 Eylül 2008, 12:53
artçılı mı yapsak bu kez?..
---
Bu arada artık benim motorum en parlak.. Bizim otoparkçı silikonlu cila verdi, çok fena parlatio!!
-
05 Eylül 2008, 13:21
14 ü olur güzel olur
nova karıştırma ardçıyı nerden bulam bu saatten sonra bi artçı
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
05 Eylül 2008, 13:54
Artçıya hayır benzin zamlandı lem :p Şaka Şaka isteyen istediğini getirsin bizde kasma olmaz rahat olun sormanız hata
Ulan koca yaz heba oldu ya hala ona yanarım.
Tekirdağa gitme konusu var mı gündeminizde bilmiyorum.Ama eğer öyle bişey varsa hafta içinden kararlaştırmalıyız ki aletleri hazırlayabilelim.
Bir de nereye gideceğimizi tam netleştirmemiz gerek.Malum kim oruç tutacak.İftar mı yapılacak yoksa başka bişey mi düşünülüyo fikirleri tartışalım ona göre netleştirelim.
İftarda pizza yenir mi mesela :p
Bunların bana cevabını verin kardeşim alla allaaaaa
-
05 Eylül 2008, 14:02
geçen sezon karaburun gezisini de ramazanda yapmıştık ben o gün için oruç tutmamayı düşünüyorum uzun sürüşlerde ağzım kuruyo ve su ihtiyacı çoğalıyo. ama tutacak olanları da iftarda yanlız bırakmayız her türlü yeriz
-
05 Eylül 2008, 19:21
ben o gün oruç tutmam muhtemelen.. size özel, değerinizi bilin
artçımıda satıcam..
Daha ne istionuz..?!
14'ünde Beylikdüzü tarafından tekeri döndürelim..
Artık orada en yakın mangallık-sucukluk yer neresiyse oraya dalalım derim..
Murat abiyle ortak görüşümüzdür, SUCUK yenecek!
-
05 Eylül 2008, 20:41
Tamam oruçsuz topluluk 3 oldu.
Tövbe ya kesin çarpılacam :p
Yalnız size uyup sucuk yersem motoru bozarım ama bindiğim motoru değil yanlış anlaşılmasın :D
Neyse siz bi gelin de yapacak bişeyler buluruz
-
05 Eylül 2008, 21:49
arkadaşlar 0 fiyatı hakkında bi filginiz varmı???
aşk... histerical blindness... karşılıksız aşk olmaz, olursa aşk değil saplantı olur.. ve tek taraf üzülür...:salut: Form ye formda kal,
Port ye portakal!!!! ::dalga::
-
05 Eylül 2008, 22:01
-
05 Eylül 2008, 22:13
trashthepain adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 0 fiyatı hakkında bi filginiz varmı???
0 fiyatı 3500 civarı olması lazım ama 0 bulmak biraz zor getirmiyolar artık diye biliyorum yinede servisleri arayıp öğrenmek gerekir. daha uygun bi fiyata temiz bi ikinci el bulabilirsin
biri sucuk mu dedi
-
05 Eylül 2008, 23:39
-
06 Eylül 2008, 00:48
saol stormlord
evt simdi 14unde nerde toplanıo cemaat
yazdığım yazı gitmiyor sanırım ya buraya
Tek gerçek bilmediklerim ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler