Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2006, 11:10
saol teknıkmotor arkadaşım yanlız hocam yağ filitresini sökmeye çalıştım vidalarnın neyle sıkmışlarsa kapağını açamadım
bide motorunu kurcalamak istemiyorum dorusu
benim verdiğim buji rezistanslı olması lazım servise takarken sormuştum tabi sallamış olabilir sen daha iyi bilirsin şu konuya bi el atta bujileri değistirelim
Reklamlar
-
20 Mayıs 2006, 16:09
teknik motor senin dediğin şekilde farklı maliyet kalemleri yoksa istanbuldaki tüm bayilerde ankarda fahiş fiyat uyguluyor gibi bir görüntü oluşuyor
peki polenin herhangi bir kısıtlaması yada kontrolü yokmu bayilere demiyormu "arkadaş kar marjınızı şu şu oranlar arasında tutacaksınız" gibisinden
-
20 Mayıs 2006, 17:16
yav kardeşim kapatalım bu bahsi =)
kullanan arkadaşlara duyurulur....
2 egzost daki ilk susturucuları matkapla delerek çürüttüm ve çıkardım...
2 ci susturucuları da kalın tornavida ile deldim çünkü çok derindeldler
ancak sesine hasta oldum çok güzel oldu boğuk çıkmaya başladı
şiddetle tavsiye ederim motora bindiğinizi özelliklede curiser olduğunu ara gazı verdikçe hissedeceksiniz düşünün o kadar beğenildiki sitede oturuyorum 250 daireli komşular aşşadaydı 20 kadarı çalışırken hasta oldular eşim de çok beğendi
ancak çok dikkatli olmak lazım delerken
-
20 Mayıs 2006, 23:16
tapanın vidası biraz sıkı servis bakımda temizlemelidir.(umarım)
eksoz konusunda zaten tek silindir çift çıkış performansa etkili olmaz yaptığın ama ses için olabilir zevk meselesi kimide daha sessiz istiyor.
polen konusuna gelince iyi satan bayiye kimse kolay kolay bir şey yapamaz .
çoğu firmadaki itibar satışla ölçülür ama ALLAH var polen bu konuda çok iyi....
BAZI FİRMALARIN BURNU HAVADA O SOĞUK HAVASI YOK ÜZERLERİNDE
Dilerim bu şekilde devam eder ve firma bayi servis müşteri hepimiz ayrı ayrı mutlu oluruz
BUJİ KODLARINI YARIN VEYA PAZARTESİ YAZACAĞIMM
-
21 Mayıs 2006, 02:31
valla hocam zaten performans için yapmadım zaten
ama sesi çok tatlı oldu yani çok değil ama boğuk oldu
yani rahatsız etmiyor
bujiler için bekliyoz
ellerin dert görmesin şimdiden
-
21 Mayıs 2006, 02:33
Bu gün motorumu teslim aldım ve müthiş bence... İlk motorum bu arada.... saat 13.00 teslim aldım. Ben Şırnak ta oturuyorum ve siirtteki bayiiden aldım ve evime varana kadar 115 km yaptım bu uzun yolculukta beni hiç yormadı... Bende ilk ettapta depoyu baya fulledim ve yan ayaklığa bırakınca biraz benzin döküldü... Size bir sorum olacak bu gün düz yolda 85 km hıza ulaştım ve 4 vitesde 5. vitese takayım dedim bir tülü olmadı acaba neyden kaynaklanıyor yoksa motorumuz 4 viteslimi? yoksa benimkinde bi sorunmu var??? Servise soramadım kapalıydı topiği baştan okuduğum halde bununla ilgili bir yorum ve soruda göremedim aydınlatırsanız sevinirim.... iyi geceler...
-
21 Mayıs 2006, 14:12
tycytns hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız kullan yakında bende katılacağım aranıza
-
21 Mayıs 2006, 14:39
@tncytns hayırlı olsun ama kasksız sakın kullanma hocam o resimde kask göremedim ondan söyliyeyim dedim. Bu arada bende yakında aranızdayım az kaldı.
-
21 Mayıs 2006, 18:39
motor 5 vitesli ama 2 ile kalkdıysan 5. vitesi bulman zor olur.
motorun hayırlı olsun güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesin
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
21 Mayıs 2006, 19:08
motorun hayırlı olsun bu arada
5 vitese zaten 60-70 gibi takarsın devir saatine bak eğer8000 devirde 80 civarı ise 5 vitestedir...
bu arada resimde uzunlarrı yakmışın
kısada sislerde yanıo
resim daha şık olurdu
kazasız belasız günlerde kullan
-
21 Mayıs 2006, 19:33
hakan abiiiiiiiiiiiiii şu egsoz sesini bi duysak diyoruuummmmmmmm
-
21 Mayıs 2006, 20:45
sesini upload ettim arkadaşlar yanlız motorun uştunde branda var ve motor soğumuştu sesi alırken egzort ile oymana isteyen varsa bilginize
http://rapidshare.de/files/21027941/Klip_1_.3gp.html
bence iyi oldu yorum bekliyorum
bide video 3gp
quıck tıme ile çalışıo bilginize
-
21 Mayıs 2006, 21:01
Hakan abi bs pro da açıyor bu 1 ayrıca çok hoş olmuş benimkinide halletcez bak ona göre
-
21 Mayıs 2006, 21:32
harbiden hakancan kükrüyor seninki
-
22 Mayıs 2006, 00:55
hayırlı uğurlu oplsun tncytns arkadaşım,allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın yola daima!!!umarım kullandıkça ve kilometreler ilerledikçe sen de bizler gibi doğru karar verdiğine sevinip yanılmadığını göreceksin tercihinde.selamlar istanbul dan hepinize
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
22 Mayıs 2006, 01:01
biz geldi gelio derken tncytns kardeş aldı kullanıo bile canın sağolsun rüzgarın bol olsun kaskını tak keyfine bak
-
22 Mayıs 2006, 13:24
Tekrar Merhaba,
Arkadaşlar bu bayii ve servis olayı gerçekten beni düşündürüyor. İzmirdekileri ben şikayet etmeyi düşünüyorum. Ayrıca bayiinin bana fazladan söylediği 250 ytl servis parasıymış!!! Yani garanti için para istiyor!!! Bu garanti parası nerde görülmüş. Birde önce Ötv farkı olduğunu söyledi sonra servis parası dedi yani kendisiyle çelişti. Diğer bayiiye gelince önce onunla telefonda konuştum taşımdım şuan elimde motor yok dedi konuşmasıda son derece kabaydı onun üstüne öteki bayii de kaba davranınca gıcık oldum. Bir de bu motoru fiyatı uygun olduğu için ilk defa topikte görüp sevmiştim.
Teknik motor arkadaşımızın rodaj konusunda farklı açıklaması da kafamı karıştırdı. Çünkü bu motoru alırsam il dışından alıcam (sırf bu bayiiler kazanmasın diye) yani uzun yolda kullanıcam.
Cevaplarınızı bekliyorum, hepinize kazasız belasız keyifli sürüşler!!!
-
22 Mayıs 2006, 13:33
Bayi olayı benide düşündürdü bende bulunduğum yerdeki bayi ile konuştum adam utanmasa dövecekti hemen çıktım kocaelindeki bayi birazdaha iyi gibi geldi ama oda isteksiz davranınca bursayı aradım ordaki hepsinden beterdi birazdan istanbuldakilerle konuşucam bayi olayı benimde canımı sıkıyor ama bu fiyata alınabilecek en iyi motor yapılacak başka birşey yok.
-
22 Mayıs 2006, 13:35
herkeze mrb
plaka+ruhsat biz çıkartsak kaca maal olur bilen varmı? ayrıca cok zaman
alırmı??
ceash arkadaşımız 80 ytl cıkartmıstı yanlıs hatırlamıyorsam.
-
22 Mayıs 2006, 13:38
2300ytl motor plaka ruhsat için 120 ytl gider ayrıca bazı yerlerde kampanya oluyor motor+plaka ruhsat içinde oluyor o tip biryer bulabilsem hemen alıcam araştırmak lazım çok iyi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler