Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Temmuz 2008, 01:10
benim için yarın da olur sorun olmaz ama biraz acele bi karar olur herkes gelemeyebilir
haftaya güzel bi kask bide yan heybeleri almayı düşünüyorum genelde hep aynı tip heybeler var bitanesini seçecez artık
herkese uyarsa haftaya ayarlayalım bi görüşelim, bi sonraki haftaya yine konaklamalı bi gezi düşünüyorum gelmek isteyen olursa yine beklerim
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Reklamlar
-
23 Temmuz 2008, 11:46
Evet beyler plan varmı hafta sonu için? Konuşmuşsunuz ama yine son ana kalmasın.
Murat kaskı ne düşünüyorsun? Benimde iyi bir kaska ihtiyacım var, hala almadım
-----------------------------------
Beyler benim önerim hafta sonu ağva taraflarına gidelim, feribotla hareme geçer oradan basar gideriz.
Yollar harika, orman içindeki virajlar inanılmaz keyifli. 80km yol yapıyoruz haremden ve oraya ulaşıyoruz.
Gider çadırları kurar, mangalımızı yakarız... Ne diyonuz ahali??
Ağvada otopark motosikletlere ücretsiz bu arada..
-
23 Temmuz 2008, 11:52
arkadaşlar merhaba .. bende ilkgözağrımı zealsunumu satmış bulunmaktayım...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
23 Temmuz 2008, 11:56
Arkadaşlar bu motorun sıfır fiyatı nedir bilen varmı. Polen motorun bu motoru getirdiğini öğrendim fakat sitesinde fiyatı yazmıyordu. Bu motoru alan arkadaşlar da genelde memnunlar gördüğüm kadarıyla banada tavsiye edermisiniz ?
-
23 Temmuz 2008, 12:14
ragman adlı üyeden alıntı
Evet beyler plan varmı hafta sonu için? Konuşmuşsunuz ama yine son ana kalmasın.
Murat kaskı ne düşünüyorsun? Benimde iyi bir kaska ihtiyacım var, hala almadım
-----------------------------------
Beyler benim önerim hafta sonu ağva taraflarına gidelim, feribotla hareme geçer oradan basar gideriz.
Yollar harika, orman içindeki virajlar inanılmaz keyifli. 80km yol yapıyoruz haremden ve oraya ulaşıyoruz.
Gider çadırları kurar, mangalımızı yakarız... Ne diyonuz ahali??
Ağvada otopark motosikletlere ücretsiz bu arada..
Aslında süper olur ancak şu ehliyet işini hayırlısıyla halletsemde sonra gitsek?..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
23 Temmuz 2008, 12:15
taner_k adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba .. bende ilkgözağrımı zealsunumu satmış bulunmaktayım...
Umarım daha iyilerini alırsın dostum. Hayırlısı olsun...
@Burak Ya adamım iki senedir ehliyetsiz gezen benmiyim. Birşeycik olmaz. Ayrıca birşey söyliyim de gül. Sertifika 2 aydır bende ama gidip ehliyeti işletmedim... Birşey olmaz, yalnız değilsin..
Sen ne yaptın, kurs sınav ???
-
23 Temmuz 2008, 12:21
ya sertifikayı alacağım işte önümüzdeki hafta hayırlısıyla.. sertifikayı alsam yeter, onu gösteririz polislere soran olursa.. (=
-
23 Temmuz 2008, 12:22
B.m.O adlı üyeden alıntı
ya sertifikayı alacağım işte önümüzdeki hafta hayırlısıyla.. sertifikayı alsam yeter, onu gösteririz polislere soran olursa.. (=
Evet aynen bende öyle düşünüyorum şu anda. Eeee burak bu hafta için ne diyorsun? "Ehliyetsiz çıkmam abi" mi yoksa ???
Bu hafta yapalım artık birşeyler bence. Güzergahımızda polis olmasıda imkansız ayrıca.. Haremden direk otoyol... Sonrası orman içi...
-
23 Temmuz 2008, 12:39
daha kötü, jandarma olabilir.. (=
abi bu haftasonu daha yakın bir yerlere gitsek..?
-
23 Temmuz 2008, 12:47
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motorun sıfır fiyatı nedir bilen varmı. Polen motorun bu motoru getirdiğini öğrendim fakat sitesinde fiyatı yazmıyordu. Bu motoru alan arkadaşlar da genelde memnunlar gördüğüm kadarıyla banada tavsiye edermisiniz ?
Yazdığım konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar.
-
23 Temmuz 2008, 14:00
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
burda kullanan arkadaşların hepsi ben dahil memnun bildiğim kadarıyla sıfır fiyatı 3000 ytl civarıydı geçen yaz ama sıfırı getirilmiyecek artık diye duymuştum galiba namican dan 250 lik getiriyolar heralde ikinci el düşünürsen bizden motorunu satılığa çıkaran arkadaşlarla irtibata geçebilirsin
bu hafta sonu gidelim biyerlere burak sonunda alıyosun ehliyeti demek
ömer çadır falan demişsin cumartesiden gitmeyi mi planlıyosun yoksa sadece pazar günü içinmi ?? tek gün için çadıra gerek yok sanırsam
cumartesi günü heybeleri alıyorum artık, biyere giderken arkaya bağlamak zor oluyo malzemeleri hele bide ardçı varsa.
gitmişken kask ta alıcam büyük ihtimalle ben çeneden açılır güneş vizörü olan bişey düşünüyorum ya LS2 DELTA yada GDR
GDR nasıldır acaba bi fikri olan varmı??
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
23 Temmuz 2008, 14:08
@Murat cumartesinden çıkarız diye düşünüyorum. Ne dersin?
Murat bende aynı iki kask arasındayım. LS2'yi inceledim. Gerçekten çok kaliteli bir kask. Dış yüzeyi mükemmel. Sahte etiketlerden ibaret değil. Full face 90 kask + 20 lirada siyah vizörü.Galiba 150 civarıda çeneden açılır.
İstersen buluşalım birer LS2 alalım murat. GDR ada bakarız.
@Burak Abartmayalım . Yapacağımız daha yakın yerler daha tehlikeli olabilir senin açından.
Açıkcası ben gidebileceğimiz kadar uzak gitme taraftarıyım. Motordan inmek istemiyorum pek ...
Ama olabilir daha yakın yerlerde. Neden olmasın.
-
23 Temmuz 2008, 15:27
Herkese Selam
Boyun ve Omuzdaki sağlık sorunumdan dolayı 2 haftadır Motara binemiyordum.Kısmet olursa bu hafta sonu guzel bir temizleyip ,turlamayi düşünüyorum.
Ayrıca sizlere ufak bir sorum olacak , eğer oluru var ise bu hafta sonu deneyeceğim :
Bizim Motorların sis farlarını mavi ampul koyup , sıralı yanıp söndürme imkanım olabilirmi .(Kendim yapabilirmiyim )
Ayrıca gizlemenin anlamı yok. Uzaktan Polisleri andıracağından suç teşkil ediyormu ...?
Bunu neden istiyorumarabaların arkasina bu ışık düzeneğinde yaklaştığınızda özellikle Geceleri daha dikkatli olacaklarından eminim ..
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
-
23 Temmuz 2008, 17:07
kaos2007 adlı üyeden alıntı
Boyun ve Omuzdaki sağlık sorunumdan dolayı 2 haftadır Motara binemiyordum.Kısmet olursa bu hafta sonu guzel bir temizleyip ,turlamayi düşünüyorum.
Ayrıca sizlere ufak bir sorum olacak , eğer oluru var ise bu hafta sonu deneyeceğim :
Bizim Motorların sis farlarını mavi ampul koyup , sıralı yanıp söndürme imkanım olabilirmi .(Kendim yapabilirmiyim )
Ayrıca gizlemenin anlamı yok. Uzaktan Polisleri andıracağından suç teşkil ediyormu ...?
Bunu neden istiyorumarabaların arkasina bu ışık düzeneğinde yaklaştığınızda özellikle Geceleri daha dikkatli olacaklarından eminim ..
Güzel bir fikir ben bu sistemi bir scooter da görmüştüm.
Motorda 2 kişi yokuş çıkarken çekişden düşme yaşanıyormu ? Yedek parça bulma sorunu yaşanıyormu ?
-
23 Temmuz 2008, 19:23
ragman adlı üyeden alıntı
@Murat cumartesinden çıkarız diye düşünüyorum. Ne dersin?
Murat bende aynı iki kask arasındayım. LS2'yi inceledim. Gerçekten çok kaliteli bir kask. Dış yüzeyi mükemmel. Sahte etiketlerden ibaret değil. Full face 90 kask + 20 lirada siyah vizörü.Galiba 150 civarıda çeneden açılır.
İstersen buluşalım birer LS2 alalım murat. GDR ada bakarız.
@Burak Abartmayalım . Yapacağımız daha yakın yerler daha tehlikeli olabilir senin açından.
Açıkcası ben gidebileceğimiz kadar uzak gitme taraftarıyım. Motordan inmek istemiyorum pek
...
Ama olabilir daha yakın yerlerde. Neden olmasın.
bu hafta için konaklamalı düşünemiyorum malesef cumartesi akşam biraz işim var zaten cumartesi günü mecidiyeköye geçip ordan ablamla beraber almaya gidicez kaskları istersen bize katıl sende pazar günü boştayım buluşabiliriz mangalı da yaparız
-
23 Temmuz 2008, 19:31
Pazar yapalım mangalı murat. Ok. Yakın yere giderizde Burak'da gelir.. Takımı bölmeyelim.
Cumartesi için haberleşelim ozaman murat.Gelebilirsem bende eldiven ve kask almayı düşünüyorum. (Bana Telini pm atarsan iyi olur bende telin yok.)
-------
Evet beyler,(Düzeltiyorum) Pazar için yakın bir yer belirleyelim ozaman. Nasıl yapalım. Kemerburgaz,belgrad tarafımı yaparız?
-
24 Temmuz 2008, 10:54
cep numaramı attım pm den bakarsın ok.
cumartesi saat 1 gibi esenyurttan çıkıp mecidiyeköye geçiyorum istersen giderken yolda buluşalım istersen orda buluşalım telefonlaşırız duruma göre
pazar günü için kimler gelecek şimdi burak ta gelirse yine 3 kişi mi gidecez?? nerde bu millet nerde bu devlet
-
24 Temmuz 2008, 12:20
Tamam murat. Cumartesi haberleşelim. Ancak ben 3 gibi oralarda olurum :(.
Bende büyük ihtimalle LS2 Full face alırım.
-
24 Temmuz 2008, 16:01
zaten benim esenyurttan çıkıp mecidiyeköye gelmem 2.30 u bulur orda buluşuruz. bende iki kask arasında kararsız kaldım gerçi iki tane alıcaz yerinde görüp denemek daha iyi olucak anlaşılan
-
24 Temmuz 2008, 16:16
Nerden bakarız kaskları murat. Okmeydanında, Darülacezenin yanında Feyizoğlu mağazası var. LS2 ve GDR bulunuyor.
Motorla mı geliceksin? Eğer öyle ise benimde sabahtan motorla çıkmam lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler