murat : demişsin ,bu konuda bilgi verebilirsen sevinirim.
ivmelenme, fırlama, devir alması, gaz kolundaki oynamanın hemen motora yansıması konusunda caracal önde. ama son süratlerini deneme fırsatım olmadı, ama caracalın son sürati ,125, yani benim gördüğüm en yüksek bu, hafif inişti, düz yolda ise 115, rüzgar olursa 110 - 105. 150-19, kalmıyo, ayrıca uzun yola da gelmez, elbette yapan olur ama motor yapabiliyo diye heryere gidersen belli süre sonra koyuverir. bu motor akıl mantık alacak gibi tasarlamamışlar, yaklaşık 200kiloluk demir yığınına 150lik motor konurmu yaa?, kaç beygir olursa olsun, sonuçta sizin motorunuz, her durumda ful performansla çalışacak, bütün gücünü kullanacak, ama caracal veya diğerleri, son hızlarında ve rampa çıkarken güçlerini kullanır o da her zaman tam güç olmaz, çok uzun ömürlü olmaz bu motor. üretimi tamamen mantık hatası, gücü caracaldan fazla olsa bile bu motoru almazdım, zevkler renkler farklıdır, bunlar benim düşüncelerim. (150-19 un sahibi arkadaşta benim motora bindi ve oda senin motor daha atak ama benimki daha rahat dedi
) ekleme çıkarma yapmadım Allah şahit