Ya oto elektrikçi halleder demiştim.İşte o farda ya da bi yerde muhakkak bi yer değiyo illa ki.
Sen tüm sinyaller yanacak şekilde ampulleri tak.Herşey tamam olsun yani.
Ondan sonra röleleri bağlarım ben.
Ya oto elektrikçi halleder demiştim.İşte o farda ya da bi yerde muhakkak bi yer değiyo illa ki.
Sen tüm sinyaller yanacak şekilde ampulleri tak.Herşey tamam olsun yani.
Ondan sonra röleleri bağlarım ben.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
hersey hazır abi
yarın öğleden sonra arıycam seni
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Yarın ve cuma buralarda olmayacağım.Bi tek cumartesi burdayım.Pazar günü de Tekirdağa gezi yapacaz zaten
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
iyi geceler arkadaşlar.......
bende zealsun Zs-150 almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
galiba pazar günü için tekirdağ planı yapmışsınız ne güzel ama ben gelemicem maalesef inşallah bidahaki sefere katılırım tekrar size
bol fotoğraflı bi gezi olsun bari onlara bakıp iç geçireyim
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
:D kesinlikle haklisin o yüzden fazla beklemekte istemiyorum
kendim için bugun önemli bir adım attim ve ehliyet kursuna yazıldım 23 agustosta sınav varmış.....
sınava kadar heralde 2.el bir zealsun bulurum
Kaza yaptım beyler...
Dün gece istinye civarlarında önümdeki taksici kızlara hava atmak amacıyla lastiği kaydıra kaydıra, inanılmaz bir biçimde ,aniden durdu. Sola kaçıp kurtarayım derken arkadan gelen minibüs bize yandan çarptı... Taksi tamamen kusurluydu ve kaçtı.
Minibüs şoförü sağolsun geldi ilgilenmeye çalıştı. Benim o anda sola geçip kaçma riskini almayıp, taksiye arkadan girmem daha mantıklı olacaktı ama sadece kaza yapmamaya odaklandığımdan yanlış davrandım...
Artçı ile birlikte yerdeydik.O düşüş anını unutmam heralde birdaha..
Fiziken sıyrıksız ve hasarsız olarak atlattık olayı...Çok şükür..
Ancak psikolojikman, bilmiyorum...
Geçmiş olsun kardeşim.Sana ve artçına bişey olmamış ya gerisi hikaye herşey yoluna girer.
arkadaşım geçmiş olsun size bişey olmamasına sevindim
saçma hareketler yapan birilerini görünce sağa çekip bekleyecez artık heralde
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Kaza yaptım beyler...
Kardeşim geçmiş olsun,önemli bir şey olmaması tesellimiz ,ancak kazalar sonrasın da şöylemi yapsaydım ya da böyle olsa miydı ?sorularını akla getiriyor da anlık kararlarımız saliselerle ölçüldüğünden çokta sağlıklı olamıyor çoğu zaman
Her düşüşün etkisi giderek yeni düşmelerde aza iniyor emin olabilirsin bendenyıllarca bisiklette ne düşmeler ,yaralanmalı kazalar yaşadım (45 gün omuz bölgem sarılı dolaştım ,yatıp kalkamadım)motosikletteyse ilk ve tek kaza mı geçenlerde yazmıştım ,yeni bir deneyim tadında heyecanlı olmuştu ama nasıl ,ne şekilde ve ne doğuracağını anlık tahmin etme avantajını kazandırıyor,daha tedbirli daha deneyimli kılıyor belki de hiç kaza yapmamaktansa birkaç küçük kaza sonucu daha kontrollu risk almadan sürüş sonucunu sağlaması olumlu yönü diyebiliriz.
Yine de son kazan olsun (Taksi konusunda yorum yapmaya dilim varmıyor aklımdan geçenleri siz dillendirin )
Benden de bir lastik haberi önceki gün evden çıkıp oğlumla Sirkeci'ye giderken daha 1km olmadan- 20km hız dolaylarında-arka yalpalamaya başladı,güzel yurdumun güzel hurdacılarından düştüğünü varsaydığım başsız ve kıvrık bir tel-çivi parçası arka tekeri mesken edinmişti600metre ileride Tophane'deki lastikçinin oraya itip (subapta kesilmiş )eski bir iç lastiği 10ytl bedelle taktırdımama göbek milini ters taktılar abi daha kolay çıkar sonrası diye
neyse bu cumartesi Stormlord ve CRiminaL konuğum olacaklar evin önünde her birşeyleri söküp (bu lastik bana egzos,tüm tekerleği sökme,tamburun nasıl olduğu gerekirse iç lastik takozların nasıl değişebileceğini öğrettigereği olan varsa hemen gelsin hallederiz)dağıtıp toplayacağız ,fotolarızda
Çok Sağolun beyler,
muratdiksöz dediğin gibi "birkaç küçük kaza sonucu, daha kontrollu, risk almadan sürüş" adına kazanılmış bir tecrübe benim için.... eee tecrübe kolay kazanılmıyor...
Ben bilinç altından, hiç kaza yapmıyacağımı, çok kontrollü olduğumu v.s. düşündüğüm için biraz moralim bozuldu.
Ama olanlar gayet normal... Sindirmek gerek...
Daha dikkatli olarak, Sürüşe devam....
Geçmiş olsun arkadaşım! Sende ve artçında bişey olmaması sevindirici Allah daha kötüsünden korusun.
"küçük kazalar insanı büyük kazalardan korur" diye düşünüyorum...
Birde siz siz olun istanbulda boş yada dolu farketmez ticari taksi arkasında seyir halinde olmayın ya sollayın yada yavaşlayın! Boş taksi yolda biri cep telefonunu kulağına götürse el etti diye zınk duruyor arkasına bakmadan yada dolu taksi müşteri ineceğim dediğin hiç aynaya bakmadan direk sağa dalıyor siz siz olun seyir etmeyin...
selamlar saygılar...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Sanlı +1
Arkadaşlar artık grubumuzu eski günlerdeki gibi tekrar bir arada görmek istiyorum.Çok koptuk çok.Topic bi şekilde ayakta duruyor ama bağlantımız zayıfladı.
izzmaritin ailede sağlık sorunu var.allahın izniyle yakında feraha kavuşacak
august ailesi ile ilgilenmek zorundaydı yakında yalnız kalacak
murky finallerle boğuşuyo temmuz başı işi bitecek
B.M.O ne ettiği belli değil serserilik peşindedir gene
ragman tam bişeyler yapalım dedik asfaltı öpme deneyiminde bulundu.Ama sanıyorum ki toplayacak kendini
murat@ Herif bendne önce Avşaya gitti.1 haftaya damlar
ozan150zc ehliyeti yok yolda kaz gibi avlarlar
kaos2007 daha tanışamadık.Sanırım artık motoruna alıştı ve bize katılır diye umuyorum
muratdiksöz her daim hazır ve nazır
stormlord yeni yeni dialoga başladık iştiraklerini bekliyoruz...
Son olarak sanlı ve kenya suzu ve kawa ile bize ayak uydurmak isterler ise başımız üstüne yerleri var
Ve ben artık bunaldım.Grubu bi arada görmek istiyorum.
Acil tekliflerinizi bekliyoruz.En geç temmuz ayının 2. haftası için bir plan lütfen.Tekirdağda yazlığı olup da ağırlamayanlara duyrulur
RAGMAN çok geçmiş olsun kardeşim.. umarım çabuk atlatırsın ..kaza sonrası psikoloji gerçekten çok kötü oluyor . geçenlerde bir arkadaşım araba ile kaza geçirdi eşinin 2 gün boyunca elleri titredi .donup kaldığı zamanlar oluyordu.allah kimseye göstermesin ..umarım son olur ..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
taner_k çok sağolasın. Aslında çok ciddi bir kaza değildi sonuçta. Motorla ilk kazam işte. Arkadaşına çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Şu an oldukça rahatım, hatta yarın 180 km lik yola gidiyorum. Yani motordan çekinmiş falan değlim.O psikolojik hal de o günlüktü.
@-Criminal- , hocam evet, artık asfalt öpmüş adamız.. ( Mürekkep yalamış gibi birşey... ) yakın bir zamanda tanışmayı isterim. Umarım Temmuz 8'e topluca bir gezi ayarlayabiliriz..
sonunda sağlık problemleri tatlıya bağlandı artık özgürüm
gerçekten gerek iş, okul, sağlık, ev hayatı derken görüşemeyeli uzun zaman geçti. şöyle bi toplanıp yine 7 8 9 . . . motor uzun bi yol yapsak... şehir içinde sürmekten sinir stres oldum
önceki akşam iş çıkışı bauhaus a gittim nami yi arayacaktım işler değişti eve dönüş yaptım.
real de güzel bi çadır gördüm arkadaşlar heralde bu hafta sonu alıyorum çünkü ilerleyen haftalarda gece konaklamalı bi kaç gezi yapmayı planlıyorum napalım bu sene izin yok bari hafta sonlarını doldurayım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)