b.m.o kardeşim istersen yarın öğleden sonra biyerlerde buluşalım ragman arkadaşımda işi yoksa bize katılır planı kesinleştiririz kim ne getirir neyi yolda alırız konuşuruz hemde biyerlerde oturur çay içeriz uyarmı size de ??
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Bnm bugün buluşma işi zor olur. Bu arada muharrem'e de haber veriim, o da gelsin. ~mhrmkpnr~ nickli arkadaş...
Bizim önceki gezilerimizin vazgeçilmezidir kendisi!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
cümleten selamlar;
motosikeltten hiç anlamayan birisi olarak motosiklet almayı düşünüyorum. kendimi bildim bileli araba kullanırım ama motosiklet kullanmak pek gelmedi aklıma. arabayı bizim peder bey iş gereği her gün alıyor benim ihtiyacım olsa taaa çarşıya git arabayı al sonra işini hallet arabayı bırak vs.vs.vs yapmak pek zahmetli olmaya başladı ve ne uğraşıyorum gidip bi motor alayım canım istediği zaman çıkar işlerimi hallederim dedim, aslında ilk başlarda araba almak istedim ama malum, adam öğrenci olunca böyle alternatifler arar oluyor
lafı daha fazla uzatmadan meseleye gireyim, araştırdım ölçtüm tarttım kafamda birkaç tane motosiklet modeli oluştu, bunlar yamaha ybr 125, honda cbr 125, yamaha yzf 125 ve zealsun 150-19. görünüş olarak mükkemel olan yzf 125 e 4500€ fiyat çekmişler, ben o fiyata gider 2. el araba alırım, ee yzf 125 i gördükten sonra cbr 125 i alınca adamın içinde uhte kalır diye 2 sini eledim, ybr 125 i alacağıma daha şekil, karizma ve ben burdayım diyen 150-19 u alırım dedim ama bildiğiniz gibi ÇİN MALI damgası yemiş bi araç olduğu için sürümcemede kaldım, çin malı şöyle bozuluyor, çin malı böyle arıza yapıyor diyen çok fazla. siz 150-19 kullanıcısı olduğunuzdan ve motosiklet bilginiz benimkinden fazla olduğundan size sormak daha mantıklı geldi, ben bu makinayı alırsam canımı sıkar mı acaba???yoksa 150-19 alacağına git ybr 125 al kafan rahat olur sorun fazla çıkarmaz ya da git başka bir şey al mı dersiniz...
saygılar...
@İzzmarit
merhaba izzmarit bugün 7:00 de karaköy iskelenin orada sahilde buluşuyoruz burakda geliyor.Bizim numaraları sana pm attım. Benim şarj bitti dışarıdayım burakdan ulaşırsın bize.
tamamdır kardeş aldım numaralarınızı ben saat 7 de orda olurum ararım sizi ok görüşmek üzere
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
beyler, murky'e de ulaşalım.. geleceklermi gelmiceklermi napcaklar..?
murky arkadaşlarla gelicem demişti ama numarası bende yok nasıl ulaşırız??
Gezin dostlar gezin ,Pazar günleri tam gün ortasında bir işim olduğundan katılamıyorum okulların kapanmasıyla rahatlıyacağım ama Cumartesileri uygunum
Sıkı zamanlardı bu ara, okusamda yazamadım ,yeni katılan ,zs Prince edinen ve dahi başka marka motor alan dostlarımcümleten hoşgeldiniz,hayırlı olsun
Bu arada dün bir anlık kararla Criminal -Beylikdüzü yaptık 3 motorla ,4 motor,şöyle geçen sene sahilde oturduğumuz yerlerde oturduk B.m.O.ile mhrmkprn" kol gibi salamlar almışlardı "yine Migros'ta salamlara bakarak onları andık
Arkadaşlar, duyurumuzdur.. Yarın saat 10.00'da Sirkeci Shell'de tüm arkadaşları bekliyoruz! Gelen gelsin.. Bakın, mangal var!! ona göre!
Herkese merhaba..
Askerde olduğum için uzun zamandir giremiyordum.Öncelikle hakan abiye ve ceash'a sonra topik uyelerine merhaba.
uzun zamndır motor kullanım nikalaj kısım paslanmış gibi bir gorunum almış.elektirk motorun elle calıştırdığımız düğme calışmıyo vs vs..ne tavsiye edersiniz daha doğrusu bakımı nerde yaptırabilirim ve ne kadara patlar bana
Herkese kazasız sürüşler
ŞAFAK 26
merhaba husogge,
Bende motosiklet camiasında yeni olduğum için yer öneremiyorum ancak bahsettiğin sorunların çok ciddi ve masraflı şeyler olmadığı kesin. Düğme çalışmıyor demişsin. Bundan emin olmak için marş motoruna doğrudan enerji vermen gerekir sanırım.Mrş. Motorunda belkide tesisatta, kablolarda problem olabilir. Ama sadece sviç bozuksa işin kolay.
Hayırlı tezkereler dilerim...
@izzmarit, B.m.O.
Beyler bizim garipçe fotoğrafları baya yer kaplıyor. Mecburen rapid'e yükledim.
Tek parça olarak burada.100Mb-Şifre yok.
http://rapidshare.de/files/39190876/Garipce.rar.html
Arkadaşlar pazar gününden hiç sesiniz çıkmadı gezi nasıldı neden siteye resim konulmadı aaaa ma olmaz öyle gelenekleri bozmayalım....
Paylaşın buraylada lütfen
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-Criminal- fotoları buraya koydum...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...k-partisi.html
Resimler güzel ama3 kişi kalmışsınız.Murky murat@ falan yalan olmuşlar ona üzüldüm.
Ragman kask mont ve dizlik al dostum o yollara bu şekilde çıkma.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Haklısın bir an önce almam lazım, şimdilik alamamamın sebebi malum zaten...
Çoğu kişi ilk bir iki ay benim gibi gezmiştir zannedersem..
Ya ben bu NIC ile Shark mont arasında kaldım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Ben ikisinide beğendim oturuş olarak. Teknik olarak ve kalite bakımından yardım istiyorum.
Nic budur: http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44520
Birde kask'ı LS2 - Full Face düşünüyorum. ne dersiniz?
http://rapidshare.com/files/10958543...p_e_2.rar.html bendeki resimler de burda arkadaşlar 40mb civari
pazar günü baya bi eğlendik mangalımızı yaptık yanlız dönüşte sahil trafiği çok yordu bizi kendimi zor eve attım bilgisayarda da sorun var bi türlü fotoları yükleyemedik bugüne kısmet oldu
arayı fazla soğutmadan gezilere devam edelim derim ben yanlız bu sefer mümkünse ormansız biyer olsun
Kesinlikle katılıyorum izzmarit.Gezilere es geçmeden devam!... Ormana girersekte, yasalar dahilinde izin verilen bir yere gireriz.
Bu pazar ne yapıyoruz beyler? Bence bu sucuğun üzerine bir genel katılım topic'i açsak (MT takvim'de) katılım daha fazla olur, ne dersiniz???
yok yok, bu topik ölmüş.. bitmiş bu topik!
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)