Arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu ve kullanmadığım için 2. motorum olan Asya 125 T scooter ımı satıyorum.Tanıdık birine 900 Ytl ye de inerim. Bilgiler linkte
http://www.motosiklet.net/forum/satm...e-satilik.html
Arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu ve kullanmadığım için 2. motorum olan Asya 125 T scooter ımı satıyorum.Tanıdık birine 900 Ytl ye de inerim. Bilgiler linkte
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
hocam temiz güzel aletmiş hayırlı satışlar yalnız orda ibrede 140 diyor one ya öyle
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
105 yaptığımı biliyorum gerisini benden zayıf arkadaşlara sormak gerek
Burak hadi senin hatun alacaksa alsın benim motoru
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Nami, kısmetse alacağız senin motoru.. 1-2 gün içinde dönücem sana bu konuda!..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Ömer, bugün şu anahtar işini halledelim istersen. Akşama?..
Tamam burakçım haber bekliyorum senden.Valla durduğu yerde bana masraf.Bari bir dostuma gitsin de bi işe yarasın...
Arkadaşlar uzun zamandır işlerin yoğunluğundan siteye giremiyorum
Artık 2 motorum var 2005 model kawasaki en500 aldım geçen hafta
dolayısı ile Zealsun'umu kullanmadığımdan satmak zorundayım
link aşşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/satm...ml#post1036446
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
abi ön farlarda bi eksiklik hissettim sanki...???
Süs Farlarını çıkarmış.Hayırlısı olsun hakancan
Nami önümüzdeki haftasonu geliyoruz kızımızı görmeye.. Haberin ola.. ;)
O zamana göre alıcı biri çıkarsa sen ver motoru, bizi bekleme yani.
Kısmetini kapamayalım.=)
Walla bi arayan var onun haricinde yok dostum şu anda.Bi sonraki haftaya beklerim gelin tabi.Garajda tozlu ve mağrur olarak bekliyo sizi :p
evet arkadaşlar gezi planını bu hafta içi yapıyoruz heralde nereye nasıl gideriz son kararımız nedir?? ben pek yer bilmediğim için bu konularda size uyarım biliyosunuz
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
bu tür motorlardan anlayanlar lütfen eklesn andacgfb_3133@hotmail.com cok acil yardıma ihtiyacım var lütfen ekleyn
namilerin tarafa gidiyoruz...
mangala..
bu motor hakkında sana yardımcı olabilirim ekledim
namilerin ordan uzun yol yaparmıyız?? motorun yağını falan değiştireyim diyorum ona göre yoksa haftaya bırakıcam üşeniyorum valla bi de mangal menüsünde neler olacak ona göre cumartesi alınacakları toparlayalım
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Arkadaşlar bu hafta sonu evi taşıyorum sanırım.Bi kaç blok ileri taşınacam.Burak motoru sana gösterebilirim bu hafta ama eğer bu haftasonu mangal falan düşünüyorsanız ben gelemem çünkü çok fazla işim olacak.Evi yalnız bırakamam
tüh, nami gene iptal..
Nami, bizim ne zaman uğrayacağımız belli değil. Bakacağız ona! Haber ederim ben sana, uygun olursan geliriz..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)