Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Nisan 2008, 09:38
Ya bu garipçeye gidipte denize girememek biraz kötü olucak... Ama Olta takımı getirmek isteyenler mulaka getirsin. Orada fena halde balık var.Zira oradaki apartmaların , evlerin hepsi balıktan dikilmiştir.
Var mı balık merakı olan ??
Bence 15 güne kadar havalar ısınır. En azından karada üşümeyiz...
Reklamlar
-
04 Nisan 2008, 14:28
namican kardeşim yeterki sen geliyorum de kalacak yerde garaj da sorun olmaz ayarlarız bi türlü
balık tutacak kadar biyerde kalırmıyız ona göre getireyim oltayı ??
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
06 Nisan 2008, 00:15
Ya bugün gene carrefourun ordaki rampada mondial 250 mct li bi çocuk gözümün önünde arkadan tampon yedi düştü yere.
Millet arkadan korna basar bu zavallım üstüne başına bakmadan motoru kaldırmaya çalışıyo içim acıdı valla sinirlerim bozuldu ya.
Her geçen gün istanbulda motosiklet kullanmak beni daha çok korkutuyor.Evimin 1 km bile uzağı değil e5 bile değil yan yolda arkadan motora çarpıyolar.Kazanın yeri zamanı yok.Biz nerde motosiklet kullanacaz artık ben hiç bilemiyorum.
Böyle giderse motoru yazlıkta bırakıp istanbula hiç getirmeyecem.Ciddi manada istanbul içine yolculuk yapmaktan korkar hale geldim.Bugün avcılar sapağında beni de çelik tellere sıkıştırdılar.Düşünebiliyo musunuz adam bana makas atıyo sonra arkadan gelen de üstüme sürüyo.
Bi düşsem bittim işte bi daha kendime gelemem sanırım.Hele o kadar ameliyattan sonra
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
06 Nisan 2008, 00:30
nami abi motoru yaptım msne girmiyosun hiç görüşemiyoruz şu egzo işine giricemm sana bişiler sorucam msne gir yarın
-
06 Nisan 2008, 12:53
AöF Sınavları için çalışıyordum kardeşim.
Saa 14:30 da son sınavımı verecem soınra rahatım
Sen nasıl yaptın motoru.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
06 Nisan 2008, 21:09
Uydurduk bişilerbüyük bişi değildi zaten gaz teli koptu 5 ytlye patladı:p:p egzoz-hava filtresiinide hallediyim sonra cok iyi olucak inş....
-
07 Nisan 2008, 17:49
arkadaşlar motor fiyatlarına bakarken bizimkinin ikizini buldum 250cc olan modelii Motti XT250-16 olarak geçiyor bayağı ilginç geldi yandaki çantaları çıkarıp artçı için bizimki gibi ayaklık koydunmu aynısı )
http://www.sahibinden.com/_0_mottiWQ...XQQdisplayitem
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
07 Nisan 2008, 18:24
FİYATI UYGUN..! benzer özerlikleride var ama zealsun forever
-
07 Nisan 2008, 20:12
Bu motti bizim burda beylikdüzünde bi süre satıldı.Şekilleri hoş 2 tip cruiserları var ama bu resimde gördüğünü kingroad olanlar.
-
08 Nisan 2008, 01:41
arkadaşlar pazar günü çok güzel bir gezi organizasyonu var toplu olarak gitsekmi çok güzel olur
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ik-yalova.html
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
08 Nisan 2008, 02:13
vizeler olmasa gelirdim yaa... :(
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
08 Nisan 2008, 02:54
Ben şehir trafiğine girmiyorum arkadaşlar bilginiz olsun.Bana diyin ki kumburgaz silivri marmara eregli tekirdag malkara falan filan kıl yün gelirim hatta şarköy yönünden çanakkaleye kadar bile ineriz ama istanbul içinden yollanılan hiçbir yola gitmiyorum artık.
Artık eve 3 km uzaklıkta bile üstüme sürmeye başladılar lanet olsun böyle trafiğe
-
08 Nisan 2008, 10:19
olmadı be namican..
olm plan yaptık o kadar..
neyse, bizde sizin taraflarda bir yere gideriz artık, napalım!
o zaman böyle dereli ormanlı bir yerler ayarlasana nami.. Hatta bu son gittiğimizde izzmarit'in ağaçlarda bize görsel bir şov yaptığı yere gidelim mangal yapalım!!
-
08 Nisan 2008, 11:42
Ya dostum yanlış anlama ben kendime sizden 10 kat daha fazla dikkat etmek zorundayım.O yüzden zaten şehir içinde kasıla kasıla gitmek istemiyorum hem ağrı çekiyorum hem de benim için zevk yerine eziyete dönüşüyor.
Ben şehrin içine girip trafikle cebelleşeceksem gezi yapmış olmanın manası ne.Ha senin için durum değişik artık scooter kullanıyorsun.
Siz Garipçeköy gezinizi erteleme ya da iptal falan etmeyin sakın.Ben sadece kendi fikrimi söyledim.Allahın daha çok günü var.Daha çok gezeriz
-
08 Nisan 2008, 17:51
Gideceğimiz yer problem değil. Hele bir arkadaşımız gelemiyorsa, hiçbir önemi yok. Başka yere gideriz yermi yok... Kasılmaya değmez. O taraflardada güzel yerler vardır. Mangal yaparız. Garipçeyede başka zaman gideriz... mi?
-
08 Nisan 2008, 21:55
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
09 Nisan 2008, 00:48
Bakın kardeşlerim son kez açıklayayaım da rahat edeyim bari.
Sorun gelememek değil çok şükür sağlığım yerinde her yere sürebilirim.Ancak ben motoru trafikte cebelleşmek için almadım ve e5 trafiğini sevmiyorum keyif almıyorum.Her motora atlayışımda şehir dışına doğru sürüyorum.Tıpkı anadolu yakasında oturan arkadaşlarımız nasıl beykoz tuzla eğva pendik taraflarına kaçıyorlarsa ben de silivri çatalca kumburgaz gibi buy yakanın dış tarafına çıkmaktan hoşlanıyorum.
Öbür türlüsü benim için eziyet koca şehri baştan aşağıya geçtikten sonra bi yere gidince yorgunluktan tadım tuzum kalmıyo
Dediğim gibi 20 si,nde siz garipçeköye gitme planınızı sakın iptal etmeyin.Ben gelebilirim de gelmeyebilirim de.Ama ondan sonraki hafta da trakya tarafına geçeriz...
-
09 Nisan 2008, 01:06
Selamlar
Mart Ayın tek başıma hafta sonu konaklamalı Bursa seyehati yaptıktan sonra Motora güvenim daha da arttı motor tık demedi....... Boş olduğum her gün her zaman Motora binmeye çalışıyorum...
Sizler ile tanışmak daha kısmet olmadı...Arkadaşlar bu cumartesi tek başıma hava güzel olursa herhangi ters bir şey çıkmaz ise Kıyıköy'e kadar gideceğim.. olursa hep beraber bir organizasyon yapalım isterseniz...
Not: Geçen hafta sonu yağ hortumum kaynak yapıldığı yerden tekrar yağ kaçırmaya başladı... bende tekrar kaynak yaptırdım... Bizim buralarda aradım yağ hortumunu bulamadım... Bulabileceğim veya temin edebilecek arkadaş varmı ?
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
-
09 Nisan 2008, 03:57
Adanadan esnek olanlarını kargo ile istetebilirsin çoğumuz değiştirdik
-
09 Nisan 2008, 08:18
@nami;
ya dostum, sen gelemedikten sonra tadı çıkarmı..?
amaç hep beraber olmak. Sen bize gelemiyorsan, biz sana geliriz. Dert ettiğin şeye bak. Hatta gezi dönüşü migrosa uğrar kol kol salamlar alırız!
dereli-ağaçlı bir yer bulalım bakalım keyfimize..
Bu arada arkadaşlar.. izzmarit arkadaşımızın acaip atletik yetenekleri olduğu doğru. Biz daha düz yolda yürüyemezken kendileri ağaç üzerinde parande-takla ve bilimum aletsiz jimnastik hareketlerini yapabiliyor.. Gözlerimle gördüm, kefilim..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler