Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KROSS 250
    Alıntı ceash adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol Criminal dostum seste iş yok ama titreşim için basmak gerekiyor rodajda olduğu için sıkıştırmıyorum ama deneyeceğim ses için de egzoz ile oynamak gerekecek
    hayırlı olsun ...
    .
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun ...
    .
    ben o mesajı yazalı 2 sene olmuş sağol ama sanada günaydın desem ayıp olurmu acaba
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

Motosikleti
    Kymco Agility
    ben o mesajı yazalı 2 sene olmuş sağol ama sanada günaydın desem ayıp olurmu acaba

koptum ya, yerlerdeyim...
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    B.M.O motorun hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin az önce sana hayırlı olsun demek için mesaj yazacaktım benden alıntıyı görünce oraya cevap yazdım
    Arkadaşı üzmek istemedim fakat topicin 3 sayfasını okuduktan sonra sıkılıp hayırlı olsun demek istemiş yinede güzel bir temenni kendisine teşekkür ediyorum

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaslar bugun egsozu acılmıs halını gordum cook hosuma gıttı sesı valla
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ula bi an topicteki tüm mesajları sildiler sandım.
    Koptum cidden adam motoru sattı bile bu yeni hhayırlı olsun demiş.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    b.m.o hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullanceash sende
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

ragman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ooo. Burak hayırlı olsun yeni makinen. Güle güle, kazasız belasız kullan...

Burak pazartesi görüşemedik, heralde tahmin ediyorsundur. Çıkardım makineyi trafiğe. Kurtlandım duramadım. Bir güzel gezdim...

Yokuşta kalkış falan çalıştım faydası oldu.Ufak ufak alışıyorum olaya.Sonra bir uzman edası ile otoparka çektim motoru..

Bu arada arkadaşlar anlaşılacağı üzere Burak'ın (B.m.O) zealsun'unu ben aldım ve ilk motosikletim oldu.Bende Zealsunumla aranızdayım artık... Selamlar herkeze...

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    ragman hayırlısı olsun .hoşgeldin.. ya bu arada burası tamamen zealsun 150-19 istanbul oldu.. sizin çokluğunuz değilde bizim azlığımız ürkütüyor beni
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı ragman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Burak pazartesi görüşemedik, heralde tahmin ediyorsundur. Çıkardım makineyi trafiğe. Kurtlandım duramadım. Bir güzel gezdim...

Yokuşta kalkış falan çalıştım faydası oldu.Ufak ufak alışıyorum olaya.Sonra bir uzman edası ile otoparka çektim motoru..

Bu arada arkadaşlar anlaşılacağı üzere Burak'ın (B.m.O) zealsun'unu ben aldım ve ilk motosikletim oldu.Bende Zealsunumla aranızdayım artık... Selamlar herkeze...
    hoş geldiin.....sefa getirdinKALICI OLMAN DİLEĞİ İLE.....!

ragman hoşgeldin.Hayırlı olsun.Her türlü konuda yanındayız.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Sağolun arkadaşlar, hoş bulduk. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    Kymco Agility
    B.M.O motorun hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin az önce sana hayırlı olsun demek için mesaj yazacaktım benden alıntıyı görünce oraya cevap yazdım
    Arkadaşı üzmek istemedim fakat topicin 3 sayfasını okuduktan sonra sıkılıp hayırlı olsun demek istemiş yinede güzel bir temenni kendisine teşekkür ediyorum

Bomba bir olay olmuş ama o yaa..
    Bu arada sağol abi.. Yine hep beraberiz en kısa zamanda.

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    b.m.o hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız kullanceash sende
    Çok sağolasın..

Alıntı ragman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ömer hoşgeldin. Zaten söyledim ama birkezde buradan söyleyeyim; hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

iyi dileklerin içinde teşekkürler.

Cumartesi falan uygun olursan ufak ufak sahil falan yapabiliriz düşünürsen?..
    ---

Arkadaşlar, Ömerle komşu sayılırız. Aynı semtin çocuklarıyız. Motor olayını elimde öğrendi kerata!

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    ragman arkadaşım yeni motorun hayılı olsun aramıza hoşgeldin yakın zamanda görüşürüz inşallah
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Terkardan hoş bulduk, sağolun....
    Olur burak bir sahil yapalım ufak ufak.İyi olur.
    Yalnız agility'in ile show yapmak yok. Benim alet zor dönüyor biliyorsun.
    Burak galiba ayak marşını hiç kullanmadığını söylemiştin.Ben dün kullandım.Kullanmak zorunda kaldım daha doğrusu.Akü birden çöktü ne olduğunu anlayamadım.Tabi marş motoruda çalışmıyor.Ayak marşı 5-6 sefer basınca kolayca çalıştı.Park ettikten sonra akü kapağını kaldırdım.Kondansatörün bağlantısı gevşemiş.Gayet normal bir durum.Giderdim sorunu.
    --------
    Beyler sağolun, burak arkadaşımızın 1-2 saatini aldım motoru öğrenmek için. Sağolsun yardımcı oldu. Dediğim gibi ilk motorum.Hatta bindiğim ilk motor . Taşın altına elimi biraz sokunca kolayca öğrendim. Yani bodoslama trafiğe çıkınca.

Şu an için tek korkum A2 Umarım şu 45 gün içinde "Ehliyet ve Ruhsat lütfen!" cümlesini duymam.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Abicim sen gebze'nin neresindesin? Ben Gebze de bir tane ZS görüyorum o yenimahalledeki tamircide. Tamircide derken oto tamirhanesinde Sanırım ya çalışanın ya da sahibinin.Bende Gebze de ikamet ediyorum. Gerçi geçen senelerde de sormuştum bu soruyu ama bir cevap veren olmamıştı bana.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Arbetus galiba gene cevap veren olmayacak

Ya arkadaşlar ben jantlarımı parlak siyaha boyamak istiyorum.Ufat tefek lekeler var jantta ve başa çıkamıyorum.Sağlığım sebebiyle fazla eğilip bükülmemem gerekiyo onun için temizlemeyi güzel yapamıyorum pek :(
    Aranızda alüminyum jantları kendi şartlarımızla nasıl boyayıp vernikleyebileceğimiz konusunda bilgisi olan var ise yardımlarını bekliyorum.

Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim sen gebze'nin neresindesin? Ben Gebze de bir tane ZS görüyorum o yenimahalledeki tamircide. Tamircide derken oto tamirhanesinde Sanırım ya çalışanın ya da sahibinin.Bende Gebze de ikamet ediyorum. Gerçi geçen senelerde de sormuştum bu soruyu ama bir cevap veren olmamıştı bana.
    tam üstüne bastın o tamircinin önünde duran motor benimkiydi ama yakın zamanda sattım evimde o tamircinin üstünde tanışmak istersen hafta sonları oralarda oluyorum ayrıca bu nasıl mesaj yazmaktır 1299 rekora gidiyon galiba

herkese selamlar.. foruma yeni üye oldum.. motor merakım hep olmuştur ama ne yazık ki şu ana kadar hiç motor sahibi olamadım. ama ben yinede alacakmış gibi hazırlık yapıyorum..yarın ne olacağı belli olmas..ilk defa motor kullanacağım için ve maddi durumumun pekte iç açıcı olamdığını düşünüce en iyi seçim ikinci el Zealsun Zs 150-19 gibi geldi.. acaba temiz bi ikinci el benim işimi görürmü arkadaşlar? yanlız bunu al iyice öğren ondan sonra değiştirirsin demeyin çünkü aldığım zaman kolay kolay değiştirebileceğimi sanmıyorum..piyasaya baktım 1500 YTL ye civarında ikinci elleri.. şimdi sizden istediğim bir Zealsun Zs 150-19 kulllanıcısı olarak ve benimde durumumu düşünerek bu konuda yorum yapmanız.. umarım bende aranıza katılabilirim.. şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
    Kymco Agility
    Alıntı getlan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar.. foruma yeni üye oldum.. motor merakım hep olmuştur ama ne yazık ki şu ana kadar hiç motor sahibi olamadım. ama ben yinede alacakmış gibi hazırlık yapıyorum..yarın ne olacağı belli olmas..ilk defa motor kullanacağım için ve maddi durumumun pekte iç açıcı olamdığını düşünüce en iyi seçim ikinci el Zealsun Zs 150-19 gibi geldi.. acaba temiz bi ikinci el benim işimi görürmü arkadaşlar? yanlız bunu al iyice öğren ondan sonra değiştirirsin demeyin çünkü aldığım zaman kolay kolay değiştirebileceğimi sanmıyorum..piyasaya baktım 1500 YTL ye civarında ikinci elleri.. şimdi sizden istediğim bir Zealsun Zs 150-19 kulllanıcısı olarak ve benimde durumumu düşünerek bu konuda yorum yapmanız.. umarım bende aranıza katılabilirim.. şimdiden teşekkürler.
    Selamlar..

ZS Prince başlangıç motoru olduğu kadar, uzun zaman kullanılabilecekte bir makine. Dolayısıyla tercihiniz gayet iyi. Temiz 2. el arıyorsanız bence buradaki arkadaşlarımızdan satan olursa onlara bir bakın; keza buradaki herkesin motoruna hepimiz kefil olabiliriz. Ancak 1500 lira biraz düşük geldi bana. Bir falsosu yoktur umarım o makinelerin..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler