Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2008, 10:47
Beyler, dün çok çook keyifli bir fuar organizasyonu yaptık. Başta ceash abimiz, criminal, ben vardık site ekibinden. Ek olarak hatun kişi ve benim kanka da geldi. Sonra izzmaritte geldi. Pek güldük, pek eğlendik. Dragstar ile yıkılan hayallerimizi Intruder ve Sportster ile tazeledik.
Darısı yep yeni organizasyonların başına. Bu arada motorumu bir arkadaşımıza sattım. Yakında o da aramıza katılır. Yeni makine alır almaz organizasyon olayına giriceğim.
Selamlar, ben buralardayım. Böyle bir arkadaşlığı bırakmaya niyetim yok!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Reklamlar
-
23 Mart 2008, 14:02
-
23 Mart 2008, 14:51
criminal selam dostum ben de senin gibi uzun olduğum için chooper dan vazgeçtim cbf aldım gerçekten rahat ettim.. yok chooper dan vazgeçmem diyosan keeway landcruiser 250 yi gördünmü fuarda ben bindim altımda küçük durmuyo gidonu tam sağ yapınca dizimde sıkışmıyo fiyatıda 4800 müş ama ilerde yedek parça sıkıntısı olabilirmi bilmiyorum...
-
23 Mart 2008, 15:55
-
23 Mart 2008, 16:15
sende haklısın inanki japonun adı bile güven veriyo insana.ama allah razı olsun çinlilerden onlar sayesinde başlangıç yaptık bizde...
-
23 Mart 2008, 22:27
beyler, kesinlikle 3'müz tarafındanda onaylanmış bir gerçek varki, Intruder 250 uzun boylular için en rahat giriş seviyesi cruiser!!
-
24 Mart 2008, 14:08
B.m.O adlı üyeden alıntı
beyler, kesinlikle 3'müz tarafındanda onaylanmış bir gerçek varki, Intruder 250 uzun boylular için en rahat giriş seviyesi cruiser!!
aynen katılıyorum
-
24 Mart 2008, 14:42
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Burak güzel şeyler yazmışsın kardeşim benim.Motorunu satmış olman demek bizden kopacağın manası taşımaz elbette.
Suzuki alıp da topiğe bile uğramaz olanlara laf sokuyorum....
Burada Suzuki alıp laf sokulan ben oluyorsam cevap vereyim. Elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum foruma cevap yazıyorum. Belki buluşamadık haklısınız ama çalıştığım için fuara ancak cumartesi gidebilirdim. 3 ayrı arkadaşla fuarı gezmek zorunda kaldım 3üde ayrı ayrı hemde... Laf sokmak değil de sitem desydik belki daha iyi olabilirdi Yine de saygılar...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
24 Mart 2008, 14:52
kenya adlı üyeden alıntı
Burada Suzuki alıp laf sokulan ben oluyorsam cevap vereyim. Elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum foruma cevap yazıyorum. Belki buluşamadık haklısınız ama çalıştığım için fuara ancak cumartesi gidebilirdim. 3 ayrı arkadaşla fuarı gezmek zorunda kaldım 3üde ayrı ayrı hemde... Laf sokmak değil de sitem desydik belki daha iyi olabilirdi
Yine de saygılar...
Eheheheh mesaj yerine nasıl da gidiyo ama ooh olsun sana işte
Tamam tamam laf sokmak değil sitem olsun aynış şeyin farklı versiyonu zaten.
Pis Suzukici seni.
Alıcam intruderi paso burda yazmaya devam edecem sana inat
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
24 Mart 2008, 15:23
Beyler, az önce yeni makineme kavuştum çok şükür. 2140'km de bir Kymco Agility aldım. Yaklaşık 40km yol yaparak eve döndüm. (Dudullu-Fatih) Tahmin ettiğim gibi Cruiser'dan sonra scooter gerçekten trafikte büyük rahatlık sağlıyor. Zaten scooter tercih etmemin başlıca sebebi buydu! Daracık yerlerden yılan misali kıvrılıyo makine maşallah! En son 110km gördüm, daha fazla zorlamadım. 115-120 gidecek gibi inşallah.
İzlenimlerimi paylaşıcak, artık organizasyonlarada gelebilirim
-
24 Mart 2008, 15:28
hayırlı olsun resmini de koysaydın bi görseydik .
-
24 Mart 2008, 15:50
Eheheheh mesaj yerine nasıl da gidiyo ama ooh olsun sana işte
Tamam tamam laf sokmak değil sitem olsun aynış şeyin farklı versiyonu zaten.
Pis Suzukici seni.
Alıcam intruderi paso burda yazmaya devam edecem sana inat
Ya bende yazıyorum burada ama paso kısmına gelince o kadar yapamıyorum Bu arada ben GSR600 topiğinde hiç yazmıyorum onuda eklemek isterim
Sen istediğin makineyi alda nereye istersen oraya yaz yeter ki gönüller bir olsun
-
24 Mart 2008, 20:51
ozzy73 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun resmini de koysaydın bi görseydik .
Havalar güzelleşsin, çanta + ön cam aksesuarlarını takıp hemen paylaşıcam fotoları sizlerle..
-
24 Mart 2008, 22:54
kardeşim hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin
ben motoru değiştirmek için 1 belki 2 sene daha beklerim heralde ondan sonra japon bi motora bakarım diye düşünüyorum
1 aya kalmaz artık havalar iyice ısınır şimdiden gezi planlarını yapmaya başlayalım en son criminal in güzel gezi planları vardı hayata geçirelim diyorum bitanesini
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
25 Mart 2008, 07:36
izzmarit; çok sağolasın dostum..
umarım sende istediğin makineye kavuşursun.
gezi planlarını yapmaya başlayalım hakkaten. Bu dönem ekim'e kadar her pazar dağılalım sokaklara.. =]
-
25 Mart 2008, 12:38
Burakçım kardeşim Agility hayırlı olsun.İyi Bi seçim seni üzeyeceğini düşünüyorum.En azından artık daha kaliteli işçiliği iyi bi motora biniyorsun.Kazasız belasız kullan.
Gezi işlerine girişiriz yavaş yavaş.Zaten ben şehiriçi ve e5 ten kaçıyorum artık.Bu sezonu genelde silivri tekirdağ yolu üstünde mangal piknik çimenlere yayılma modunda geçirelim derim ben.Mesela bi hafta çatalca bir hafta kumburgaz plaj-bi hafta marmara ereğli bi hafta tekirdağ-şarköy-kumbağ-çorlu-keşan-edirne-meriç-bulgaristan-arnavutluk-saraybosna.............
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
25 Mart 2008, 16:13
B.m.O adlı üyeden alıntı
Beyler, az önce yeni makineme kavuştum çok şükür. 2140'km de bir Kymco Agility aldım. Yaklaşık 40km yol yaparak eve döndüm. (Dudullu-Fatih) Tahmin ettiğim gibi Cruiser'dan sonra scooter gerçekten trafikte büyük rahatlık sağlıyor. Zaten scooter tercih etmemin başlıca sebebi buydu! Daracık yerlerden yılan misali kıvrılıyo makine maşallah! En son 110km gördüm, daha fazla zorlamadım. 115-120 gidecek gibi inşallah.
İzlenimlerimi paylaşıcak, artık organizasyonlarada gelebilirim
Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.
-
25 Mart 2008, 16:50
Burakçım kardeşim Agility hayırlı olsun.İyi Bi seçim seni üzeyeceğini düşünüyorum.En azından artık daha kaliteli işçiliği iyi bi motora biniyorsun.Kazasız belasız kullan.
Gezi işlerine girişiriz yavaş yavaş.Zaten ben şehiriçi ve e5 ten kaçıyorum artık.Bu sezonu genelde silivri tekirdağ yolu üstünde mangal piknik çimenlere yayılma modunda geçirelim derim ben.Mesela bi hafta çatalca bir hafta kumburgaz plaj-bi hafta marmara ereğli bi hafta tekirdağ-şarköy-kumbağ-çorlu-keşan-edirne-meriç-bulgaristan-arnavutluk-saraybosna.............
Yol üstünde değil ama Ukraynayada uğrasak
-
25 Mart 2008, 22:32
Mesela bi hafta çatalca bir hafta kumburgaz plaj-bi hafta marmara ereğli bi hafta tekirdağ-şarköy-kumbağ-çorlu-keşan-edirne-meriç-bulgaristan-arnavutluk-saraybosna.............
ooooh tutabilene aşkolsun
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
26 Mart 2008, 00:30
Sağolasın abicim.
Lakin ben arnavutluğu sevmiyorum.
Orada durmayalım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler