Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco Agility
    Beyler, dün çok çook keyifli bir fuar organizasyonu yaptık. Başta ceash abimiz, criminal, ben vardık site ekibinden. Ek olarak hatun kişi ve benim kanka da geldi. Sonra izzmaritte geldi. Pek güldük, pek eğlendik. Dragstar ile yıkılan hayallerimizi Intruder ve Sportster ile tazeledik.

Darısı yep yeni organizasyonların başına. Bu arada motorumu bir arkadaşımıza sattım. Yakında o da aramıza katılır. Yeni makine alır almaz organizasyon olayına giriceğim.

Selamlar, ben buralardayım. Böyle bir arkadaşlığı bırakmaya niyetim yok!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burak güzel şeyler yazmışsın kardeşim benim.Motorunu satmış olman demek bizden kopacağın manası taşımaz elbette.
    Suzuki alıp da topiğe bile uğramaz olanlara laf sokuyorum....

Dün baya bi yorulduk.Ama değdi.Tabi fuardaki modellerin tanıtımında kullanılan mankenlerin son derece bayağı ve ucuz tavırları da gözlerden kaçmadı.
    Murat diksöz saat 15:00 dolaylarında geldi ama nedense bi türlü buluşamadık içerde.15 dakka 2. salonun girişinde bekledik abi seni ama gelmediniz.

Gelelim fuar izlenimlerine.
    Aylık 212 euro taksitle bi harley Davidson bile alabilirdim o kadar gaza geldim dün.Ama onun için uygun bir yer olması gerekiyor.Şimdilik Sportster hayalimi müstakil garajlı bi eve çıkıncaya dek ertelemek zorundayım.
    Aslında almak için çok plan kurduğum 2 . el bi yamaha dragstar 650 maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı.650 cc koskoca makinada bmo-ben ve izzmarit bi türlü rahat edemedik.Bu sefer cidden alıcı gözü ile inceledim ama maalesef benim motorum çok daha rahat kalıyo dragstar yanında.Bu durumda listemden bu motoru çıkartmak zorunda kaldım.
    Daha sonra venoxu uzun uzun inceledik fakat çok önde kalan gidonu bel ağrısı yaratıyo.Ayrıca arka frene basmak da aynen koca dragstardaki gibi büyük eziyet.Bunu da listemden çıkarttım.Aramızda bi tek ceash abimizin içine sindi venox ve cidi ciddi almayı düşünüyo.
    Burak da motosiklet hayatında ufak bi küçülme yapmak istediğini belirtti.(Ki bana göre bazen küçülmek iyidir.Kendisini bu konuda çok mantıklı buluyorum)Bi süre çin malı olmayan kaliteli bir scooter a binmek istiyomuş.Tabi ki malzeme kalitesizliği ve yolda dökülen parçalar ve kazalar onun gibi beni de korkutuyo.Bu yüzden git gide yazlık motorcusu olduk denebilir.Burak'a da suzuki veya kymcodan bi 125-150 lik scooter bakındık.
    İzzmarit de seneye kadar en azından Zs si ile idare edecek.Sanırım bende bu kış sonuna kadar Zs ile idar edeceğim bazı şeyler kesinleşene dek.
    Gelelim benim en rahat ettiğim modele.Belki bana gülersiniz komiğinize gider bilemem ama ben intruder 250 istiyorum.
    O kadar motora bindim ama intruder 250 benim kullandığım zealsundan bile çok daha rahat.Kış ayındaki fuarda dikkatimi çekmişti rahatlığı dün alıcı gözüyle tescilledim.Eğer çok daha büyütecek (harley gibi) bi imkan sağlayamazsam 2. el de olsa japon motor dönemime bir intruder ile geçmek istiyorum.Tabi suzukinin diğer eski modellerini de inceleyeceğim.Sanırım suzuki bana ve benim gibi bacakları uzun olan arkadaşlar için en rahat modelleri üretiyo.250 ccde bile acaip keyif aldım üstüne oturmaktan.Belki biraz küçük görüne bilir ama koruma demiri-öncam yan heybeler sissy bar ve sissy çanta takarsam ben onu gene kamyon gibi yaparım diye düşünüyorum.Zaten hiçbirşeyi olduğu gibi bırakmak adetim değildir iyi bilirsiniz.
    Şimdilik izlenimlerim bu kadar.
    Ayrıca Yamaha R 125 15 Beygir 4500 euro
    Kawasaki Ninja 250 33 Beygir 5500 Euro bu sene patlayacaklar.Cbr 125 falan hikaye kalacak bunların yanında.Adamlar kasayı birebir 600 lük makinadaki gibi yapmışlar.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    criminal selam dostum ben de senin gibi uzun olduğum için chooper dan vazgeçtim cbf aldım gerçekten rahat ettim.. yok chooper dan vazgeçmem diyosan keeway landcruiser 250 yi gördünmü fuarda ben bindim altımda küçük durmuyo gidonu tam sağ yapınca dizimde sıkışmıyo fiyatıda 4800 müş ama ilerde yedek parça sıkıntısı olabilirmi bilmiyorum...

ozzy baktım bakmaz mıyım bak ikisinin de resimlerini alta koydum.Siz de görebilirsiniz.Ben 186 boy 95 kilo biriyim.Land Cruiser in de oturuş pozisyonu gayet rahat ama çin malı istemiyorum artık dostum.Bi şekilde 2. el de olsa japon olmalı diye düşünüyorum

Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    Honda deuville
    sende haklısın inanki japonun adı bile güven veriyo insana.ama allah razı olsun çinlilerden onlar sayesinde başlangıç yaptık bizde...

Motosikleti
    Kymco Agility
    beyler, kesinlikle 3'müz tarafındanda onaylanmış bir gerçek varki, Intruder 250 uzun boylular için en rahat giriş seviyesi cruiser!!

Motosikleti
    Honda deuville
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler, kesinlikle 3'müz tarafındanda onaylanmış bir gerçek varki, Intruder 250 uzun boylular için en rahat giriş seviyesi cruiser!!
    aynen katılıyorum

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak güzel şeyler yazmışsın kardeşim benim.Motorunu satmış olman demek bizden kopacağın manası taşımaz elbette.
    Suzuki alıp da topiğe bile uğramaz olanlara laf sokuyorum....
    Burada Suzuki alıp laf sokulan ben oluyorsam cevap vereyim. Elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum foruma cevap yazıyorum. Belki buluşamadık haklısınız ama çalıştığım için fuara ancak cumartesi gidebilirdim. 3 ayrı arkadaşla fuarı gezmek zorunda kaldım 3üde ayrı ayrı hemde... Laf sokmak değil de sitem desydik belki daha iyi olabilirdi Yine de saygılar...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada Suzuki alıp laf sokulan ben oluyorsam cevap vereyim. Elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum foruma cevap yazıyorum. Belki buluşamadık haklısınız ama çalıştığım için fuara ancak cumartesi gidebilirdim. 3 ayrı arkadaşla fuarı gezmek zorunda kaldım 3üde ayrı ayrı hemde... Laf sokmak değil de sitem desydik belki daha iyi olabilirdi Yine de saygılar...
    Eheheheh mesaj yerine nasıl da gidiyo ama ooh olsun sana işte
    Tamam tamam laf sokmak değil sitem olsun aynış şeyin farklı versiyonu zaten.
    Pis Suzukici seni.
    Alıcam intruderi paso burda yazmaya devam edecem sana inat

Motosikleti
    Kymco Agility
    Beyler, az önce yeni makineme kavuştum çok şükür. 2140'km de bir Kymco Agility aldım. Yaklaşık 40km yol yaparak eve döndüm. (Dudullu-Fatih) Tahmin ettiğim gibi Cruiser'dan sonra scooter gerçekten trafikte büyük rahatlık sağlıyor. Zaten scooter tercih etmemin başlıca sebebi buydu! Daracık yerlerden yılan misali kıvrılıyo makine maşallah! En son 110km gördüm, daha fazla zorlamadım. 115-120 gidecek gibi inşallah.

İzlenimlerimi paylaşıcak, artık organizasyonlarada gelebilirim

Motosikleti
    Honda deuville
    hayırlı olsun resmini de koysaydın bi görseydik .

Motosikleti
    Silverwing 400
    Eheheheh mesaj yerine nasıl da gidiyo ama ooh olsun sana işte
    Tamam tamam laf sokmak değil sitem olsun aynış şeyin farklı versiyonu zaten.
    Pis Suzukici seni.
    Alıcam intruderi paso burda yazmaya devam edecem sana inat
    Ya bende yazıyorum burada ama paso kısmına gelince o kadar yapamıyorum Bu arada ben GSR600 topiğinde hiç yazmıyorum onuda eklemek isterim

Sen istediğin makineyi alda nereye istersen oraya yaz yeter ki gönüller bir olsun

Motosikleti
    Kymco Agility
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun resmini de koysaydın bi görseydik .
    Havalar güzelleşsin, çanta + ön cam aksesuarlarını takıp hemen paylaşıcam fotoları sizlerle..

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    kardeşim hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin
    ben motoru değiştirmek için 1 belki 2 sene daha beklerim heralde ondan sonra japon bi motora bakarım diye düşünüyorum
    1 aya kalmaz artık havalar iyice ısınır şimdiden gezi planlarını yapmaya başlayalım en son criminal in güzel gezi planları vardı hayata geçirelim diyorum bitanesini
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    Kymco Agility
    izzmarit; çok sağolasın dostum..
    umarım sende istediğin makineye kavuşursun.

gezi planlarını yapmaya başlayalım hakkaten. Bu dönem ekim'e kadar her pazar dağılalım sokaklara.. =]

Burakçım kardeşim Agility hayırlı olsun.İyi Bi seçim seni üzeyeceğini düşünüyorum.En azından artık daha kaliteli işçiliği iyi bi motora biniyorsun.Kazasız belasız kullan.
    Gezi işlerine girişiriz yavaş yavaş.Zaten ben şehiriçi ve e5 ten kaçıyorum artık.Bu sezonu genelde silivri tekirdağ yolu üstünde mangal piknik çimenlere yayılma modunda geçirelim derim ben.Mesela bi hafta çatalca bir hafta kumburgaz plaj-bi hafta marmara ereğli bi hafta tekirdağ-şarköy-kumbağ-çorlu-keşan-edirne-meriç-bulgaristan-arnavutluk-saraybosna.............

Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler, az önce yeni makineme kavuştum çok şükür. 2140'km de bir Kymco Agility aldım. Yaklaşık 40km yol yaparak eve döndüm. (Dudullu-Fatih) Tahmin ettiğim gibi Cruiser'dan sonra scooter gerçekten trafikte büyük rahatlık sağlıyor. Zaten scooter tercih etmemin başlıca sebebi buydu! Daracık yerlerden yılan misali kıvrılıyo makine maşallah! En son 110km gördüm, daha fazla zorlamadım. 115-120 gidecek gibi inşallah.

İzlenimlerimi paylaşıcak, artık organizasyonlarada gelebilirim
    Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.

Motosikleti
    Silverwing 400
    Burakçım kardeşim Agility hayırlı olsun.İyi Bi seçim seni üzeyeceğini düşünüyorum.En azından artık daha kaliteli işçiliği iyi bi motora biniyorsun.Kazasız belasız kullan.
    Gezi işlerine girişiriz yavaş yavaş.Zaten ben şehiriçi ve e5 ten kaçıyorum artık.Bu sezonu genelde silivri tekirdağ yolu üstünde mangal piknik çimenlere yayılma modunda geçirelim derim ben.Mesela bi hafta çatalca bir hafta kumburgaz plaj-bi hafta marmara ereğli bi hafta tekirdağ-şarköy-kumbağ-çorlu-keşan-edirne-meriç-bulgaristan-arnavutluk-saraybosna.............
    Yol üstünde değil ama Ukraynayada uğrasak

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    Mesela bi hafta çatalca bir hafta kumburgaz plaj-bi hafta marmara ereğli bi hafta tekirdağ-şarköy-kumbağ-çorlu-keşan-edirne-meriç-bulgaristan-arnavutluk-saraybosna.............
    ooooh tutabilene aşkolsun
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    Kymco Agility
    Sağolasın abicim.
    Lakin ben arnavutluğu sevmiyorum.
    Orada durmayalım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler