kilit bi çözüm olmaz mı acaba bu hırsızlara ??? en azından caydırıcı olur sanırım o kadar kalabalıkta da kilit ile uğraşmayı göze almazlar ???
kilit bi çözüm olmaz mı acaba bu hırsızlara ??? en azından caydırıcı olur sanırım o kadar kalabalıkta da kilit ile uğraşmayı göze almazlar ???
bence tatlı bi alet. umarım sorun ıkarmaz da sahipleri ağız tadı ile binebilir...
Topic te genel bir tırsıntı sezdim
Yahu ben sadece uyarmak için söyledim tabi ki motorunuzla gelecekseniz gelin kardeşlerim.
Ben sadece kendi tercihimi söylüyorum içerde kafam rahat gezmek istiyorum o kadar.
Tabiki disk kilidi falan işe yarar beyler.
Ozan Pm ye bak hadi kardeşi hava güzel dışarıya çıkacaz
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Cumartesi saat belirtirseniz bende saate uymaya çalışırım malum uzak yerden geleceğiz ayrıca hepınızle tanışma fırsatı olacak benim bilet problemim yok olmadı içerde görüşürüz
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Bu başlıkta aktif Metin 2 Oynayan bi arkadas vardi kimse öne çıksın (:
Comfirmation Bias
Cumartesi Saat Kaçta Buluşuyoruz bir kararlaştıralım artık.
Aktif Metin2 Oynayan benim hayırdır
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
cumartesi öğleden önce buluşup gidersiniz heralde siz ben size saat 2 gibi katılırım bi sorun olmazsa. ben geç geleceğime göre sizin plana uymaya çalışacam yarın görüşürüz
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Oke Cumartesi Saat 12 de Çobançeşme üst geçitte buluşalım desek iyi midir.Orda 2. el oto satan bi açık pazar var oranın kapısında buluşuruz.
Yanıtları alayım arkadaşlar
Abi Çobançeşme üst geçit neresi yaw?..
Direk CNR Expo metro durağında buluşsak 12'de?..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Metro bize ters E5 tarafından geleceğimiz için.Çobançeşme geçitte inip fuara yürüyoruz.Ya 12 de geçitten yürürüz.12:10 da da kapıdan seni alır dalarız içeriye.
telefonum 05357197716
beni arayın o gün de kopmayalım karambolde.
Tamam, ben 12.10'da fuar kapısında olurum inşallah..
Geldiğimde ararım sizi, sinerjimizi yaratır, salona geçeriz. Önce 2 numaralı salon ama..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Tamamdır Saat 1 e doğru murat abi de gelecek.Diğer gelecek olanlar yukarda telefonum var alabilir beni arayabilirsiniz.Murat@-izzmarit-murky-ceash-august haberlerinizi bekliyorum.
Yarın görüşmek üzere.Sıkı giyinin hava fena soğuk olacak.
Crim telini kaydediyorum muhtemelen sizin geldiğiniz saatte ben içerde olucam ters taraftayız çünkü ben sen arayacağım
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
istanbullu arkdaşlar hazırlanın havalar güzelleşti iyice..
bi gezi planlamak lazım artık..
bu aletin piyasa fiyatı nedier?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)