Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mart 2008, 02:52
Herkese selamlar ,
Özellikle bu motor hakkında tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...
Öncelikle sağ sinyalim kırılmadan dolayı değiştirmek ihtiyacı duyduduğumdan ve ban 40 ile 60 YTl arası fiyat çıkartan servisleri/tamircileri özeliikle kınıyorum..Japon yapıştırıcı ve nalburdan aldığım kelepçe ile hallettim(4 YTL)
Neyse eğer hava benim istediğim gibi olursa 22 23 martta motor ile İstanbul Bursa arası yapacağım.....Bu hafta sonu motorun eksiklerini tamamlayacağım almam gereken (Şimdi 2 sayfalık bir liste çıkacaktır eminim ) ...Ama önceliğim beni yolda bırakmayacaklar ve yanıma alabileceklerim ....Örnek ben Yedek Buji aldım yanıma...Bunun dışındakileri ve nereden temin edeceğimi iletirseniz sevinirim....,
Saygılarımla ,
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
Reklamlar
-
05 Mart 2008, 21:19
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motoru kar süresince yoğun bakıma alınca jantlar dahil(metpar la )parlatınca meraklı bakışlar ve sorular arttı
Çin malı olduğunu kaça alındığını söyleyincede
valla abi bende bi parlatmak istiyorum neyle parlatıosun sen
-
05 Mart 2008, 22:43
criminal kardeşim konuşturmuşsun yine ustalığını sisler güzel durmuş orda bende istiyom
güzel bi sis farı kutusu bulabilirsem (yani sadece dışı ampulsüz) içine bikaç sıra led dizeyim diyorum.bikaç farklı led buldum far gibi kullanıanileceklerde var ama bizim için sorunlu olur (ısınıyo ve tanesi 5-8 ytl arası). ben 10mm ve 5mm ledlerden aldım boş bi vakitte bağlantısını yaparım artık.
ama önce akü şarj meselesini çözmem lazım 2 hafta oldu el süremedim motoruma
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
06 Mart 2008, 03:02
izzmarit adlı üyeden alıntı
criminal kardeşim konuşturmuşsun yine ustalığını sisler güzel durmuş orda
bende istiyom
güzel bi sis farı kutusu bulabilirsem (yani sadece dışı ampulsüz) içine bikaç sıra led dizeyim diyorum.bikaç farklı led buldum far gibi kullanıanileceklerde var ama bizim için sorunlu olur (ısınıyo ve tanesi 5-8 ytl arası). ben 10mm ve 5mm ledlerden aldım boş bi vakitte bağlantısını yaparım artık.
kardeş led demişken 7 segment led display konusunda gelişme var mı?
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
06 Mart 2008, 13:57
criminal kardeşim konuşturmuşsun yine ustalığını sisler güzel durmuş orda
bende istiyom
Yaparız aynısından sana da baba.Kamyon oldu kamyon
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
06 Mart 2008, 22:36
muhahha306 adlı üyeden alıntı
kardeş led demişken 7 segment led display konusunda gelişme var mı?
kardeşim normal led kullanmış olsaydın daha parlak led kullan diyecektim ama led display kullanmışsın onlarda görünürlüğü arttırmak için önüne pleksiglas koyuyolar diye biliyorum
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
07 Mart 2008, 02:36
kardeşim normal led kullanmış olsaydın daha parlak led kullan diyecektim ama led display kullanmışsın onlarda görünürlüğü arttırmak için önüne pleksiglas koyuyolar diye biliyorum
teşekkür ederim
Saygılar sunarım.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
07 Mart 2008, 13:50
Criminal özellikle sana soracagim gidon kulakciklarinin kenarlarını az bir sey kestirmemi tavsiye edermisin orantısızlık nedeniyle yine eşit aralıktamı kesilmeli yoksa bir taraf dahamı kalın bırakılmalı
birde kesildikten sonra darbe veya dusme sonucunda daha ince bir kulakcık kırılabilirmi? böyle bir olay yaşayan oldumu
-
07 Mart 2008, 14:28
kaos2007 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar ,
Özellikle bu motor hakkında tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var...
Öncelikle sağ sinyalim kırılmadan dolayı değiştirmek ihtiyacı duyduduğumdan ve ban 40 ile 60 YTl arası fiyat çıkartan servisleri/tamircileri özeliikle kınıyorum..Japon yapıştırıcı ve nalburdan aldığım kelepçe ile hallettim(4 YTL)
Neyse eğer hava benim istediğim gibi olursa 22 23 martta motor ile İstanbul Bursa arası yapacağım.....Bu hafta sonu motorun eksiklerini tamamlayacağım almam gereken (Şimdi 2 sayfalık bir liste çıkacaktır eminim ) ...Ama önceliğim beni yolda bırakmayacaklar ve yanıma alabileceklerim ....Örnek ben Yedek Buji aldım yanıma...Bunun dışındakileri ve nereden temin edeceğimi iletirseniz sevinirim....,
Saygılarımla ,
Abi yardımcı olmak isterdim ama pek bilmiyorum uzun yol için ne gerekir. Aklıma gelenler : sigorta, buji, debriyaj teli, bi kurbağacık ve tornavida (nolur nolmaz yolda biişi açmanız lazım gelebilir)...
Diğer arkadaşlar alooooooo hadi bi yardım
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
07 Mart 2008, 17:12
setr74 adlı üyeden alıntı
Criminal özellikle sana soracagim gidon kulakciklarinin kenarlarını az bir sey kestirmemi tavsiye edermisin orantısızlık nedeniyle yine eşit aralıktamı kesilmeli yoksa bir taraf dahamı kalın bırakılmalı
birde kesildikten sonra darbe veya dusme sonucunda daha ince bir kulakcık kırılabilirmi? böyle bir olay yaşayan oldumu
Ben gidon kulakciklarinin kenarlarını 3 te 1' ni kestim dönüşler çok iyi oldu. Kestim derken motor tamircisine yaptırdım oda iyi olur dedi ve yaptı sonra siyah boya sürdüm paslanmasın diye...
kaos2007
Uzun yol derken Biz Hakan abiyle (Hakanacan) Edirneye gittik geldik aynı gün km sini hatırlamıyor 500 ün üstünde yaptık yanımıza çok bişey almadık (ama sen al neler gerekliyse) sadece Hakan abinin benzini bitti otobanda ) benzinlik kapalıydı alamadı benim depo dolu girmiştim otobana (kapatmışlar otobandaki benzinliği) benim motordan çektik onun motora aktardık bir sorun yaşamadık.
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
07 Mart 2008, 18:50
hepinize iyi haftasonları dilerim arkadaşlar
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
07 Mart 2008, 19:13
setr74 adlı üyeden alıntı
şİMDİ DOSTUM LİMİTÖRÜN KULAKLARI ZATEN DÖKME DEMİRDEN DAHA DOĞRUSU ATIK METAL ÇÖPLÜK YANİ.
Şöyle sağlam bi asılsan gidonu çevirirken bile sıyrılır.
Limitörün kulaklardan tabi traşlattırıp açıyı arttırabilirsin ama tavsiyem traşlanan yerlerin üstüne bi kaç pıt kaynak atıp kalınlaştırsınlar.Açı genişeler ama iki tarafı eşit yapmak daha iyi tabi.Sonuçta öneml, olan grenajı ve kabloları kasmadan maksimum tur sağlamak
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
07 Mart 2008, 22:25
kenya adlı üyeden alıntı
Abi yardımcı olmak isterdim ama pek bilmiyorum uzun yol için ne gerekir. Aklıma gelenler : sigorta, buji, debriyaj teli, bi kurbağacık ve tornavida (nolur nolmaz yolda biişi açmanız lazım gelebilir)...
Diğer arkadaşlar alooooooo hadi bi yardım
Saolasın tesekkurler..yarin dediklerini tedarik edeceğim...Saniyorum lastik ve zincir ile ilgili bir kaç parça şey almam gerekecek.....
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
-
07 Mart 2008, 23:33
her zaman zincir için bakla kiliti yanında birden fazla taşımanı tavsiye ederim ne zaman lazım olacağı belli olmuyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
08 Mart 2008, 12:11
-
10 Mart 2008, 08:39
ya bu sele olayını bende yapmak istiyoum. Sıkı duruyor bayağ!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
10 Mart 2008, 23:37
-
11 Mart 2008, 00:31
arkadaşlar bu sele olayına bende girişicem..
hatta ufak çaplı planlar yaptık bile bi arkadaşımla eğer ciddi bişiyler çıkarabilirsek sizleri haberdar ederim. ancak benim düşündüğüm sele böyle kalın değil incecik olacak umarım acıtmaz
ayrıca bi toplantı yapsak buluşsak gezsek tanışsak..
ne dersiniz he ?
-
11 Mart 2008, 21:21
arkadaşlar ben mondial mctnin selesındn takıcam 25 lıra camurlugun ustu boş kalacak oraya plkayı yapmayı dusunuorum camurlugu belkı bıraz kestırrım modifiye işine giriorum yapınca resim atrm
-
12 Mart 2008, 02:09
Arkadaşlar cidden şaşkınım.
Ahmet Özakyüzün intiharından sonra bı firma ilgili hiçbi düşüncem sağlam kalmadı.Tabi ki hiçbirşey insan hayatından değerli değil orası şüphesiz.Allahtan rahmet diliyorum yakınlarına.Mekanı cennet olsun.
Ancak durum şunu gösteriyor ki patron getirdiği çok sayıda motosikleti gümrükte eklenen tane başı 300 dolar vergileri karşılayamadığı,devlete borçlanıdığı ve motorları gümrükten çekip satıp kara döndüremediği için büyük sıkıntıya girmiş ve canına kıymış :(
Gerçekten çok talihsiz bi durum.
Hepimize geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler