Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Şubat 2008, 16:40
Arkadaşlar az önce kymco merkez i aradım ankara bayisi ulusan motor dan öğrendiğim bilgiyi teyit etmek için onlarda teyit ettiler ne motor koruma demiri ne ayak pedal seti nede sırtlık temin edemediklerini belirttiler ve vazgeçtim bu tarz aletleri gösteren şey aksesurdır bence...
motorumu sattım sanırım gv 650 alacağım biri beni vazgeçirmezse .....
Reklamlar
-
19 Şubat 2008, 18:10
@ozan150zc;
sen ne geriliyorsunki arkadaşım?..
Murat abiye ithafen söyledim yağ filtresi olayını!.. Önce bir okuyalım..
------------------
@emreben
dostum zaten o bahsettiğin parçaları yan sanayi olarak almak en mantıklısı ve en hesaplısı...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
19 Şubat 2008, 19:50
B.m.O adlı üyeden alıntı
@ozan150zc;
------------------
@emreben
dostum zaten o bahsettiğin parçaları yan sanayi olarak almak en mantıklısı ve en hesaplısı...
Buraaaaaaaaaaaaaak Laaayn...
Msn kullanmıyon mu olm sen ekledim 10 gün oldu yoksun nerdesin sen ya.Pm atıyom cevap yok msnde yok kıracak kafanı gözünü
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
19 Şubat 2008, 19:59
-
19 Şubat 2008, 20:51
emreben adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az önce kymco merkez i aradım ankara bayisi ulusan motor dan öğrendiğim bilgiyi teyit etmek için onlarda teyit ettiler ne motor koruma demiri ne ayak pedal seti nede sırtlık temin edemediklerini belirttiler ve vazgeçtim bu tarz aletleri gösteren şey aksesurdır bence...
motorumu sattım sanırım gv 650 alacağım biri beni vazgeçirmezse .....
hayırlı olsun umarım en kısa zamanda isteğine kavusursun
B.m.O adlı üyeden alıntı
@ozan150zc;
------------------
@emreben
ne gerilcem aga benim yazıya cevap verdin sandım
-
20 Şubat 2008, 00:34
arkadaslar ben Zealsun 150-19 almaya karar verdim muratdiksöz abimin de bilgilendirmesi dogrultusunda. simdi ilk once maddi kaynak bulmak lazim bide ehliyet var sırada onuda halledicem yakında bakalım.
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
20 Şubat 2008, 01:17
yardım lutfen
herkese selamlar ,
Bana ön sağ sinyal (komple)lazım .. Düştüğümde kırılmıştı.Nereden bulabilirim ...Avcılar ,beylikdüzü tarafında olursa tercihim..ama başka yerlerde de olursa hayır demem...
Veya bizimkine uyan başka bir markanın sağ sol takımıda olabilir...
Ayrıca sağ(ön) taraftaki sarı kedi gözüde lazım...
yardımlar için şimdiden teşekkürler.....
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
-
20 Şubat 2008, 10:06
@murat abi;
haha.. hakkaten ben makineyi almadan önce iri ebatlarıma mütemadiyen acaip bir tırsma içindeydim! ama bir kere bindim, yetti!
-
20 Şubat 2008, 10:47
-
20 Şubat 2008, 23:07
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
bakım kitapçığı yüklenmiş ama mesaj ve sayfa nolarını yazdığım kağıt yok aratırsanız 40-50 arasında sayfalarda galiba
murat abi kitapçık senin elinde varmıydı bende bi göz atsam iyi olacak
40. 50. sayfalar arasında olabilir demişsin 35. sayfadan başladım geldim 60 a hala bulamadım
bana bi link gönderebilirmisin veya bi şekilde yollayabilirmisin??
bugün aklıma geldi benim patron led pano işleriylede uğraşıyo bu ledlerden far yapabilirmiyiz diye sordum bana bi iki farklı led söyledi yol aydınlatmalarında da kullanılıyomuş bunlar 8-9 tane bağlarsan yaklaşık 1 amper çeker hemde iyi aydınlatma yapar dedi?? biraz daha araştırayım kesin bişeyler çıkartacam ortaya
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
20 Şubat 2008, 23:15
izzmarit adlı üyeden alıntı
40. 50. sayfalar arasında olabilir demişsin 35. sayfadan başladım geldim 60 a hala bulamadım
bugün aklıma geldi benim patron led pano işleriylede uğraşıyo bu ledlerden far yapabilirmiyiz diye sordum bana bi iki farklı led söyledi yol aydınlatmalarında da kullanılıyomuş bunlar 8-9 tane bağlarsan yaklaşık 1 amper çeker hemde iyi aydınlatma yapar dedi?? biraz daha araştırayım kesin bişeyler çıkartacam ortaya
uff cok iyi olur valla bizde yaparız bende polis çakar farlarıda var onlarıda takarım obowwwwherkez farkeder trafıkte
-
21 Şubat 2008, 05:05
Geçen yaz yalovadan kaptırıp ayvalık izmir antalya bodrum yapmıştım çokta zevkli olmuştu unutamayacağım anlardan birisidir bu yaz kısmetse gene gitmeyi düşünüyorum gelen olursa toplu gideriz daha zevkli olur
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
21 Şubat 2008, 09:58
Teşekkürler hafta sonu bakarım Dogubank tarafina ...
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
-
21 Şubat 2008, 11:08
gugukk adlı üyeden alıntı
Geçen yaz yalovadan kaptırıp ayvalık izmir antalya bodrum yapmıştım çokta zevkli olmuştu unutamayacağım anlardan birisidir bu yaz kısmetse gene gitmeyi düşünüyorum gelen olursa toplu gideriz daha zevkli olur
İZMİRE gelirseniz haberimiz olsun daaa
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
22 Şubat 2008, 01:46
kerdeş senin patron bana da yardımcı olurmu ki
biliyosundur belki ben dijital vites göstergesi ekledim bizim motora.
resimlerini de vermiştim.
bunu daha güzel daha net nasıl yaparız
yani led displayin gündüz güneş ışığı altında görünmesini nasıl sağlarız???
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
22 Şubat 2008, 15:46
muhahha306 adlı üyeden alıntı
kerdeş senin patron bana da yardımcı olurmu ki
biliyosundur belki ben dijital vites göstergesi ekledim bizim motora.
resimlerini de vermiştim.
bunu daha güzel daha net nasıl yaparız
yani led displayin gündüz güneş ışığı altında görünmesini nasıl sağlarız???
sen kullandığın led türünü söylersen bende ona göre sorarım piyasada çok farklı ledler var mutlaka ona uygun bişeyler de vardır
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
23 Şubat 2008, 02:23
sen kullandığın led türünü söylersen bende ona göre sorarım piyasada çok farklı ledler var mutlaka ona uygun bişeyler de vardır
kullandığım led ; 7 segment + ortak led display olarak geçiyor.
ilgine şimdiden teşekkür ediyorum.
-
23 Şubat 2008, 16:48
-
24 Şubat 2008, 02:36
Arkadaşım şemasınıda vermiştin,aklında olması için bazı modellerde Çelik Crown gibi bizim km göstergemizde telefon resminin olduğu yerde (hani şu kalabalık bir caddedeyseniz hiç sönmeyen
)vites gösterge yeri koymuşlar ,eğer sorun çıkarsa onunla değiştirmeyi düşünüyorum,senin şemada da bağlantınin nasıl yapılacağı vardı
yani hazır alıp içindeki konuma göre bağladığımızda vites göstergeli motorumuz oluyor ,tabii senin yöntemde başka bir olasılık dışarıdan eklemek.
Ama bağlantı demek hepsinde olanaklı(hatırlıyorum içindeki boş soketleri
olanağın varsa bir kez daha yüklersen sevinirim ,okudukça bulunamıyor
ne demek resimleri bi araştırayım bilgisayrda bulursam veririm.
bi tek çelik değil uyan gösterge kanuni mondial olsun onlarında vites geçişleri göstergeleri uyar.
:D:D:D:D
-
24 Şubat 2008, 17:25
bugün motoru kış sonrası en ince detayına kadar temizledim..
2 kova, simsiyah su çıktı meretten.. Birde güzel güzel spreylerini sıktım. Maşallah ay gibi parladı!! Yan çantaları söktüm, evde onlarıda yıkadım! Yarına kadar kurur, onlarıda taktımmı sezona hazırım demektir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler