Almina Hoşgeldin.
Bizim motora uyan kılıf ebatı xl dir arkadarşlar.Ama unutmayın ki bizimkinin gidonu biraz fazla yüksek ee arkada sissy bar va yan cantalar olunca branda fazla geriliyo.Benimde ön tekerin yarisina kadar iniyo.
Bir de dandik marka almayın onların kalıpları daha ufak oluyor.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
almina hoşgeldin aramıza
branda işine gelince bi türlü alamadım sıra ona gelmedi
kapalı garajda duruyo babannem tozlanmasın diye çarşaf örtmüş üstüne
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Ben Motoru ilk aldığımda Brandayı , Bauhouse Beylikduzunde ambalajın uzerindeki ölçülere bakıp L aldım ... Criminalin dediği gibi kalıp ufak geldi özellikle öntarafta farlardan sonrasını kapatmadı ve malzeme çok dandik... Ek yerlerinden yırtıldı...
Motorun yarısı açıkta şimdi...Neyse ya XL sini alacağım... Ya da bizim sitede bir arkadaş ATV sine Kalın Bezde Brandadan örtü yaptırdı.Biraz bol yaptırdı alet hava da alıyor altlardan (yerlere kadar uzanıyor) .Özelikle baktım Pas filan yapmamış...
Bu arada Bende Esenkent ( Bahçeşehir ) tarafındayım.Motor ile çıktığımda mutlaka Beylikdüzü ,Kavaklı tarafına uğruyorum. Hatta ilk kazamı Okatan sitesinin önünde yapmıştım ...))
Ve artık ehliyetim var
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
zeytinburnu ambarlarda kamyon brandası yapan bi yer var çok sağlam olur kanısındayım motor için gittiğim zaman sorarım kaça yaparlar diye.
Heh bende o dediğin sitenin okutan denen versiyonunda oturuyorum
Yalnız adakentte nasıl becerdin kaza yapmayı onu da anlamış değlim.
Tekrar yineliyorum havalar ısınınca bir araya gelelim.Benim motor büyükşehir B47 Atrium çarşının altındaki kapalı garajda duruyor.Biran evvel alanlar alsın mart sonu dedin mi kimse tutamaz beni
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Okatan sitesinin yanından yukarı doğru dönerken su birikintisi soğuktan jilet gibi kaygan olmuştu , bende bu dönüşte karşıma ihtiyar bi amca çıkınca (tabi motoru adamdan saymadığı için öneme atladı ) tamamen durabilmek için o jilet gibi dönüşte ön freni sonuna kadar sıkmak gibi bir hata yaptım..Hem dönüş , hem yer jilet gibi hemde ön fren sonuna kadar sıkılı olunca düşüş kaçınılmaz oldu... ) Ama amcanın "aman aman" diye biye kaçışı vardı..onun bu haline hem üzülüp ve gülmekten kendi halimi unutmuştum..
Ben hem tecrübe kazanmak için hemde ilk heves olduğu için yağış olmadığı sürece hafta arası ve hemen her hafta sonu çıkıyorum ...Çatalca,Kavaklı , Silivri veya Sahilden Ortaköy'e kadar gidiyorum(3000Km. yapmışım ) ...Hatta Avcılarda geçen Cumartesi bir tane 150-19 gördüm saat 19:00 gibi yanına gidecektim ama önünde başka bir motorla beraber uzayıp gittiler...
Aldığım Montta bir sorun çıktı , Avcılar Asya motordan almıştım... Montu firmaya gönderdiler ... Sanıyorum bu hafta sonu Mont gelir...Eğer Mont elime geçerse bu aralar bir hafta sonu günübirlik Kıyıköy'e gitmeyi düşünüyorum...
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
kaos ıslatalım ehliyeti yavv hayırlı olsun kardeşim
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
[QUOTE=ozan150zc;947693]
o montun fiyatını ben sordum 150 ytle dedi ve çakma oldugunu soyledı sen kaca aldın acaba aynı montdanmı bashsedıyoruz
QUOTE]
Ben yaklasik 6 ay once aldim... hangi monttan bahsettigini bilmiyorum ama benimki kısa Racing montu gibi ... Kol kenarları , yakadan aşırı derecede tüylenme ve sökülme yaptı. Gecen gun Pantolan almak icin gittigimde sorundan bahesettim hemen getir firmaya gonderelim dediler bende goturdum bekliyorum cevabı... Yanlıs hatirlmiyorsam 130-140 YTL gibi almis olmam gerekiyor... Simdi , hem korumali hemde yandanlarindan kolayca cikarilip giyilebilen pantolanlardan alacagim 150 YTL dedi... arastiriyorum...
Emrah abi sen baya hızlıymışsın ya hemende yapıvermişsin 3000 kmyi Allah nazardan saklasın
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
3000 km yi bn 3 ayda zor yaptım:p
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
ozan ilgine tşk.ederim...motor hastalığına tutulup da bu forumda kalıcı olmamak mümkün mü?
rica ederim motosiklet hastalıktır...!ama 2 teker dikkatli olmak lazım
almina, ve ozan;
aramıza hoşgeldinizde o avatardaki fotoğraf benim motora ait sanırım!
2. el alırken ilanda bu fotoğraf vardı.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Kaos Geçmiş olsun aman dfikkat et adakentte oralarda jandarma trafik çok pusu yapar
Burak koptum ya.
Beyler Avcılar Asyadan Bişey almayın Son derece kazıkçıdır kendisi.
Benim asya scooterın çamurluk onda 45 iken hemen yanındaki mondialde 25 idi.
Sancara gidin Avcılarda.Hemen asyanın yanında.Ustası da iyi adam kendisi de.Tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)