Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    OOO hayırlı olsun ozan kardeş 2. elmi aldın ben sıfırını bulamadım fuarı bekliyorum artık.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondi 150MC
    ikinci el aldım ozzy takasa girdim mondial 150zc vardı beylikdüzüde bi abimizle anlaştık
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    ozan150zc hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsın piyasadaki en sorunsuz ve kalıplı modeli aldın regal olsun jinlun olsun altımda mobilet gibi kalıyor kazasız belasız sürüşler dilerim

-CRiminAL- hocam regal raptorun selesi çok rahat acaba onu alıp taksak uyarmı bilgin varmı acaba
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    vay be ragal jınlun sen keewayda dersın altında mobılet gıbı kalıyor ? helal vala sana

ozancım bu arada hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.kazasız belasız inş.

Motosikleti
    aynen öyle keeway de bindim oda ufak kaldı neden şaşırdınki

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    ozan hoşgeldin arkadaşım.kazasız belasız sürmen dileğiyle
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşım hoşgeldin aramıza yeni gezilerde aramızda görmek işteriz senide...
    gezi dedimde gezi planlarını ne zaman yapmaya başlıyoruz
    aklımda kışın motoru yatırmak vardı ama kıyamadım her hafta yanına gittim soğuk ta olsa bi iki tur attım ama yaranamadık kerataya dün de sigortaları değiştirdim aküyü şarj ettim ama hala bi sorunu var giderken şarj etmiyo. bana servis yolu göründü heralde
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    ER6-f

Herkese selamlar

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ne yazikki iş yogunlugundan dolayı çok fazla giremiyordum ama elimden geldiği kadar da takip ediyordum forumu. Öncelikle Motor' un M' sinden bile anlamayan birisi olarak sizlerden çok fazla şey öğrendim ve sizlerin sayesinde bir motor sahibi oldum. Ancak ne yazikki satın almış oldugumuz motorların buzdolabı tamircisinden bozma servislerinin neticesinde artik ZS 150-19' umu bırakma kararı alıyorum. Benim tüm iyi niyetime rağmen karaktersiz ve haysiyetsiz, bir o kadar bilgisiz ve yalancı bir Zealsun servisinin yapmış oldukları bu motoru aldığıma alacağıma beni pişman etti. Daha önce de aynı servis için şikayetlerimi Polen Motor' a bildirmeme rağmen geri dönülmedi bile bana. Herneyse benim karşılaştığım sorunların sizin başınıza gelmemesi dileğiyle herkese teşekkür eder ve bu sıcak ortamınız içinde sizleri kutlarım. İnşallah bir hafta içinde yeni bir motor alacağım ama alacağım motorun sizler gibi kullanıcıları olmadığı için ben yine bu forumu takip edeceğim yine ilk sorularımı sizlere soracağım müsade ederseniz. Herkese tekrar teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim.

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    ozan150zc aramıza hoşgeldin esitfirat haklısın dostum bizde elimizden geldiğince kendi sorunlarımızı çözüyoruz ,ilk bakımdan sonra gitmedim,ama sl150 usta sı bir tamirci Anadolu yakasında sl ci dostların sorunlarını çok ucuza ve dürüstçe çözüyor bilginize

Dün 2 Zs(murky ve ben 6 SL,2 Truva 250-4 yani 10 cruiser şöyle bir boğaz turu yapıp Rumeli Kavağında balık yedik ,keyifliydi
    Arka fren,işık ampulümün bir flamanı patlamış(eşya taşırken sinyalimi kırıp ,motorumu yanlamışlar demek o arada olmuş)apartman içinde bile güven yoksağolsun Murky farketti ,içindeki philips'miş neyse Sirkeciden aldım ,markasız ama 1 ytl ,bakalım sorun çıkarmadan ne kadar dayanır ,bu arada ilk ampulümü değiştirdim

(ilginize 0 ambalajında 250cc 2 adet cruiser lifan adet 2500 ytl (ruhsat plaka hariç)bugün söylediler bir yerde ki bayi bile 3000 den aşağı bırakmıyor)

Motosikleti
    mondi 150MC
    hoşbulduk beyler cok tessekur ederim iyi bir secim yaptıgıma inanıyorum yakıtı ve hızı cok iyi gercekten cok begendim bugun e5te yokus assagı ıbreyi sonuna kadar gordum tahminim 130 yaptım yağını değiştirmeyi düşünüyorum hangi yağı kullanıyorsunuz_?
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

karamurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer 600
    2 Adet kutusunda prince var Fiyatı 3,200 ytl İsteyen olursa 0,532 492 79 58
    teknik motor

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oZAN HOŞGELDİN.bEYLİKDÜZÜNDE Mİ OTURUYORSUN SENDE....

Rgal Raptorun Selesi biraz daha ufak ama olabilir denemeden bişey diyemem.

Murat Abi sen hala geziyo musun bu havalarda.Çevre yapmışsınız bakıyorum
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Murat Abi sen hala geziyo musun bu havalarda.Çevre yapmışsınız bakıyorum
    Bugünlerde topik konusu yün içliğin(don)üzerine kayak pantolonunu çekince (30ytl ye var dedim o zaman kimse tınmamıştı)soğuk moğuk vız geliyorda ara ara özellikle kaldırım kenarlarında biriken çamur ve ıslaklık kaydırıyor ,lastikleri eskimeden de değiştirmek istemiyorum.
    Yine enaz 2 yada 3Zs oluyoruz zaten diğerleride siyah Sl ler arkadaşların çoğunun sınav final filan diyince önce işlerini bitirsinler dedik

teknikmotor"karamurat"arkadaşım hiç topikte göremiyorduk ,nerelerdesin yahu
    eskiden bilgilendirirdin sende kayboldun,vakit buldukça gözümüzden kaçan yada ilerde gerekeceklerle ilgili arasıra yaz

Motosikleti
    Alıntı esitfirat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ne yazikki iş yogunlugundan dolayı çok fazla giremiyordum ama elimden geldiği kadar da takip ediyordum forumu. Öncelikle Motor' un M' sinden bile anlamayan birisi olarak sizlerden çok fazla şey öğrendim ve sizlerin sayesinde bir motor sahibi oldum. Ancak ne yazikki satın almış oldugumuz motorların buzdolabı tamircisinden bozma servislerinin neticesinde artik ZS 150-19' umu bırakma kararı alıyorum. Benim tüm iyi niyetime rağmen karaktersiz ve haysiyetsiz, bir o kadar bilgisiz ve yalancı bir Zealsun servisinin yapmış oldukları bu motoru aldığıma alacağıma beni pişman etti. Daha önce de aynı servis için şikayetlerimi Polen Motor' a bildirmeme rağmen geri dönülmedi bile bana. Herneyse benim karşılaştığım sorunların sizin başınıza gelmemesi dileğiyle herkese teşekkür eder ve bu sıcak ortamınız içinde sizleri kutlarım. İnşallah bir hafta içinde yeni bir motor alacağım ama alacağım motorun sizler gibi kullanıcıları olmadığı için ben yine bu forumu takip edeceğim yine ilk sorularımı sizlere soracağım müsade ederseniz. Herkese tekrar teşekkür eder, kazasız sürüşler dilerim.
    yaşamış olduğun olaydan dolayı üzüldüm ancak yeni motor alacak olmanda bir o kadar sevindirdi beni..servisler her zaman başa bela sanki... insan olanıda var insana benzeyenide.. genellemek yanlış olur.sen yanlış bir insanın servisine denk gelmişin neyse olan olmuş..umarım yeni motorunda herşey dilediğin gibi olur..

Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk beyler cok tessekur ederim iyi bir secim yaptıgıma inanıyorum yakıtı ve hızı cok iyi gercekten cok begendim bugun e5te yokus assagı ıbreyi sonuna kadar gordum tahminim 130 yaptım yağını değiştirmeyi düşünüyorum hangi yağı kullanıyorsunuz_?
    casrtol 10/40 w yağ tavsiye ederim .marka başka olabilr ama 10/40 olcak ..buna dikkat et.ayrıca 1,5 litreden çok 1 litreden az koyma sakın. polende 1,5 ltre koyun dediler ancak sen bilirsin.ha neden diğer motorlarda 1 de bizde 1,5 .. yağ soğutmalı olduğundan bir kısım yağ radyatörde geziyor ondan

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oZAN HOŞGELDİN.bEYLİKDÜZÜNDE Mİ OTURUYORSUN SENDE....
    HOŞBULDUK CRİMİNAL B.cekmece gurpınarda oturuyorum bilirsin büyük ihtimal bi ara oraya gezi yapmıstınız

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşamış olduğun olaydan dolayı üzüldüm ancak yeni motor alacak olmanda bir o kadar sevindirdi beni..servisler her zaman başa bela sanki... insan olanıda var insana benzeyenide.. genellemek yanlış olur.sen yanlış bir insanın servisine denk gelmişin neyse olan olmuş..umarım yeni motorunda herşey dilediğin gibi olur..

casrtol 10/40 w yağ tavsiye ederim .marka başka olabilr ama 10/40 olcak ..buna dikkat et.ayrıca 1,5 litreden çok 1 litreden az koyma sakın. polende 1,5 ltre koyun dediler ancak sen bilirsin.ha neden diğer motorlarda 1 de bizde 1,5 .. yağ soğutmalı olduğundan bir kısım yağ radyatörde geziyor ondan
    TEŞŞEKÜRLER benzinliğe bir bakıyım

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HOŞBULDUK CRİMİNAL B.cekmece gurpınarda oturuyorum bilirsin büyük ihtimal bi ara oraya gezi yapmıstınız
    Bilmez miyim ya ex girl orda oturuyordu.
    Az taşınmadık sabah akşam Beko sitesine
    Ben migros arkasındayım.
    Bir arkadaş Beykentte.
    Yeni bi arkadaşımız da var zealsun alacak o da revan lokantasının hemen arkasındaymış.Güzel güzel çoğalıyoruz buralarda.
    Havalar ısınsın bir araya geliriz
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

almina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150

slm arkadaşlar

zealsun 150-19 sürücüsüyüm...yaklaşık bir yıl oldu kullanıyorum...sivastan katılıyorum.bu forumda bilgilerini paylaşan herkese tşk ederim...çok faydalandım bu güne kadar.bundan sonra ben de bilgilerimi paylaşmaya devam edeceğim.herkese iyi sürüşler dilerim...

Motosikleti
    yavaş yavaş canlanmış konu ne güzel havalarda ısınmaya başladı şırda 1 ay birşey kaldı ondan sonra gene geziler ve motor turları başlar
    ben birşey sorucam ben burdan yani yalovadan XL beden branda almıştım çokta memnundum lastiklere kadar kapatıyordu sonra yırtıldı internetten kıytırık bir model siparişi verdim verirken 250 cc ye kadar olan modeller için diyordu aldım pek memnun kalmadım motora sanki biraz ufaktı neyse oda şimdi yırtıldı tekrar netten sipariş vericem XL beden versem sorun olurmu acaba XL branda kullanan varmı?

Motosikleti
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    XL beden versem sorun olurmu acaba XL branda kullanan varmı?
    ben bi branda aldım da inan hiç kullanmadım .xl mi başka bişeymi bilmiyorum .. yakın zamanda bakabilirsem burdan yazarım mutlaka

Alıntı almina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zealsun 150-19 sürücüsüyüm...yaklaşık bir yıl oldu kullanıyorum...sivastan katılıyorum.bu forumda bilgilerini paylaşan herkese tşk ederim...çok faydalandım bu güne kadar.bundan sonra ben de bilgilerimi paylaşmaya devam edeceğim.herkese iyi sürüşler dilerim...
    arkadaşım hoşgeldin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler