Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ocak 2008, 22:28
selam ben scooter ını yeni satmış cruızer hastası biriyim sizin motorlar gayet güzel gibi ist.akbulut motor da bi tane kalmış2900ytl fiyat da uygun.gidiim aliim diyorum sonra yav fuarı bekliim belki daha güzel bişey bulurum diyorum karar veremedim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum....
Reklamlar
-
24 Ocak 2008, 10:03
@ozzy73
Öncelikle hoşgeldin. Cruiser seven arkadaşlarımızı gün ve gün artan sayılarla aramızda görmek çok keyifli.
Akbuluttaki makine sıfır ise fiyatı gayet uygun. Almanı tavsiye ederim.
Ancak fuarı beklemek ve yeni modelleri görmek istersen o da senin tercihindir. Şahsi fikrimce fuarda bu sene düşük fiyatlı, yağ soğutmalı ve bu ebatlarda başka bir cruiser olmayacaktır. Motoshow'a Lifan'ın 400cc'lik cruiserları getirmesini bekliyorum fakat bizim makineler kadar cazip fiyatlı olmaları çok zor. Ayrıca sıfır bulmuşken al derim çünkü Polen 150cc'lik cruiser getirmeyeceğini duyurdu..
Her halukarda bizler elimizden gelen yardım paylaşımı için buradayız.
Görüşmek üzere.. i
__________________________________________________ ____
@izzmarit
Abi, istediğin bilet olsun! Sen yeterki geleceğim de; bileti cebinde bil..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
24 Ocak 2008, 10:54
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
24 Ocak 2008, 13:42
hoşbulduk bide şeyi sorucam beylikdüzü çevresinde servis en yakın nerde? teşekürler hepinize.
-
24 Ocak 2008, 17:43
ozzy73 adlı üyeden alıntı
hoşbulduk bide şeyi sorucam beylikdüzü çevresinde servis en yakın nerde? teşekürler hepinize.
ben izmirliyemm bilemeyecem
-
24 Ocak 2008, 18:34
Selam millet nasılsınız.Uzun zamandır yokum biliyorsunuz.Bazı halletmem gerekenler vardı.
Ozzy hoşgeldin.Beylikdüzündeki tek servis benim.Taaa fatihten kadıköyden bana gelirler bizimkiler :D
Bu yanda servis yok ben migros arkası okutan bloklarında oturuyorum.Sen neredesin...
Ayrıca en yakın servis Asya Motor Avcılar ve Mondial Avcılar.Mekanik sorunlarında yardımcı olacak arkadaşlarımız var oralarda
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
24 Ocak 2008, 18:59
öncelikle hoşgeldin
ozzy73 adlı üyeden alıntı
beylikdüzünde servis bilmiyorum ama AUGUST abimiz ve CRİMİNAL orda onunla irtibata geçmeye çalış.
Zaten motoru aldıktan sonra sana uygun bi servis bulursun buralar uzak kalıyosa
B.m.o kardeşim saoasın düşünüp sorman yeter şöyle 6 - 7 motor bi arada gitsek güzel olur hani
CRİMİNAL kardeşim nerelerdesin sen unuttu bizi dedim özlettin buralarda kendini
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
24 Ocak 2008, 20:21
-
24 Ocak 2008, 21:19
nami..!! nbr len?! nabüüsün?
(enseye tokat)
-
25 Ocak 2008, 03:29
Özlemişim sizi be...
Walla tamamen nadasa çektim kendimi 3 aydır.
Sağlığım daha iyi ara sıra ağrılarım var ama idare ediyoruz çok şükür.
Motorlar duruyo satamadım.
29 ekimden beri görmedim kendilerini ve marşa basmadım.Bu hafta bi uğramayı düşünüyorum.Bi süre daha satamayacağım sanırım.Zaten kış mış girdi araya dedik şubat geldi iki ay sonra bahar.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
25 Ocak 2008, 09:41
baba boşver, ne satcan..? bak süper ekipler bulduk, gelirsin keyfini çıkara çıkara gezeriz işte. Fenamı olur..?
-
25 Ocak 2008, 14:35
satmayin 150 19 açıkcası ilk kullandigim 1700 km sonrası bana biraz hatali bir karar gibi gelmisti zaten sonrasındada ilgilenmeyeye sadece binmeye başladim yaklaşik 5000 küsuratlı km kullaniyorum motoru sadece 1 kez yikadim yağ radyatörünü (ilki patlamıstı) söktüm motor yağını 3900 km hatta daha fazladır değismedim (mobil 1 motosiklet yagi var simdi zift gibi olmustur) aküm bitik hatta güzel bir kaç kazada yaptim alt catalda ayrilma var oturtmadim yerine. Ayakliklarimda anormal gevşedi koruma demirinin iki tutacagını çıkardim arabalarinin arasindan geçerken rahat oluyor adam kafamı bozarsa plastik aksamına sürtüp geçiyorum tabi demir hemen hemen serbest oldugu için arabalara bir zarar vermiyor boya olsa sanirim cizer zaten araç sürücüleri bisey olmadığını gorunce devam ediyorlar enduro gibi hatta daha beter kullandim yeri geldi paket servis elemanı gibi kullandim boşa alınmayacak debriyaj ayırmayacak ölcüde ısıttığım oldu herseye ragmen debriyaj teli bile kopmadi bunu bulabileceğim baska bir cinli oldugunuda sanmiyorum hatta ne ybr nede cbf150 inanın uyguladigim zulmü uygulasalar iki günde yolda kalirlar hatta kalan arkadaşımda var. Ama yinede derim eğer maddi gücünüz yeterliyse ufak tefek sorunlarla başa çıkamayacaksınız çin malı motosiklerden uzak durun gidin Türkiye sartlarına ve kendi yapınıza uygun bir enduro alın doya doya binin. birde nazara olan inancım artı kesinlikle motosiklet fazla dikkat çekerse nazara geliyor gibi. Tabi benim bu halimle bir korkum yok ;) şu an dışarıda kar var motosikletim 24 saat dışarıda kalıyor doğru dürüst brandam yok genelde paslanmasından korktuğum yerlere wd 40 sıkıyordum uzun süredir onu bile yapmıyorum ayak marşına ilk veya ikinci basışımda motosikletim çalışıyor 20 gün çalıştırmasam yinede çalışıyor ve bu haliyle rahat 110 120 yapıyor yinede 90'ı geçmiyorum frenlerime fazla güvenemiyorum özellikle arkaya. Şu aralar fazla ağırlık yapan demir aksamı sökmeyi düsünüyorum.
zealsun 150 19 sahibiyseniz ve motosikletinizi sevmiyorsanız ilgilenmeyin onu yıkamayin bile. Sizi yolda bırakmadiğini görünce şaşıracak ve onu yeniden sevmeye başlayacaksiniz
motosikletinizi seviyorsanız yinede fazla yıkamayin nazara gelmeyin
herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum
-
25 Ocak 2008, 14:43
İşkence dedikleri böyle olsa gerek ne diyelim Allah muhabbetinizi artırsın motorla
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
25 Ocak 2008, 16:23
-
25 Ocak 2008, 17:40
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Selam millet nasılsınız.Uzun zamandır yokum biliyorsunuz.Bazı halletmem gerekenler vardı.
Ozzy hoşgeldin.Beylikdüzündeki tek servis benim.
Taaa fatihten kadıköyden bana gelirler bizimkiler :D
Bu yanda servis yok ben migros arkası okutan bloklarında oturuyorum.Sen neredesin...
Ayrıca en yakın servis Asya Motor Avcılar ve Mondial Avcılar.Mekanik sorunlarında yardımcı olacak arkadaşlarımız var oralarda
ben revan lokantasının arkasındayım şu motoru bi aliim senle irtibata geçerim şimdiden saol.
-
27 Ocak 2008, 13:03
arkadaşlar yaklaşık 4-5 haftadır motora binemiyodum, son garaja bıraktığımda akü doluydu okadar zaman geçince zayıflamış ayakla çalıştırdım. Şarj olsun diye biraz gezeyim dedim ama nafile güneşliden bakırköye ordan fatihe sonra tekrar güneşliye döndüm ama akü bir damla bile dolmadı korna bile çalmıyodu
Sorun nerden kaynaklanıyo olabilir şarj dinamosu falanmıdır ??
dönerken hava kararmıştı haliyle benim farlar yanmıyo şirinevlerde trafik polisi arkamdan bağırıyodu ''motorcuuu lambalarını yak süs olsun diye mi taktın''
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
27 Ocak 2008, 19:57
izzmarit;
akünün suyu bitmiştir. Banada olmuştu. İmkanın varsa kendin doldur yada bir servise götür onlar halleder. Sonra sorun olmuyor. 3-5 lira verirsin en fazla.
-
27 Ocak 2008, 22:30
bu motor ne kadarmış _?_?_?__?__?_?_?_?_?-
-
27 Ocak 2008, 23:08
Akünün orda sigortaya da baktır o da atmış olabilir. Benim iki kere başıma geldi sigortayı değiştirince sorun falan kalmıyor. Akü asiti ole hınk deyince eksilecek birşey değildir (ya da ben öyle biliyorum )
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
27 Ocak 2008, 23:35
Selam arkadaşlar arada uğramaya çalışıyorum . Herkeze selamlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler