Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl 150
    selamlar yaw şu prince in resimlerini bulamadım nasıl bi motor hiç görmedim desem yeridir bi de özellikleri nedir
    aydınlatırsanız sevinirim
    hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı AS_DOPER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar yaw şu prince in resimlerini bulamadım nasıl bi motor hiç görmedim desem yeridir bi de özellikleri nedir
    aydınlatırsanız sevinirim
    1 .sayfada mevcut arkadaşım
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    arkadaşlar havalar soğudu ses seda çıkmaz oldu gerçi bende binemiyorum ne zamandır motosiklete ama bu paylaşımımızı etkilemesin

mesela şöle bir konu başlatsam. zealsun 150-19 un en sevdiğiniz ve sevmediğiniz özelliği nedir ?
    cvp : gösterişli olması en güzel yönü..en kötü tarafı ise balanstörden gelen şıkır şıkır sesi

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arklar mehmet ustaya bıraktım motoru hadı hayırlısı olsun bakalım

Motosikleti
    Kymco Agility
    Gece_?

Hayırdır? Neden bıraktın motoru ustaya?

------------

Bu arada en sevdiğim yönü ebatları. Benim gibi bir adamın bile altında sırıtmıyor.
    Sevmediğim yönü egzostumdaki kararma.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece_?

Hayırdır? Neden bıraktın motoru ustaya?

------------

Bu arada en sevdiğim yönü ebatları. Benim gibi bir adamın bile altında sırıtmıyor.
    Sevmediğim yönü egzostumdaki kararma.
    o kararma bendede var..ustanın sölediğine göre devrinde sürmediğimizden zorladığımızdan oluyomuş .. düşük viteslerde fazla yüklenme demişti.ama hepimizde mevcut sayılır

Motosikleti
    zealsuncular nerdesinissss yaffff

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Eski Zealsuncu olarak burdayım
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eski Zealsuncu olarak burdayım
    eksik olma kardeşim..motorunu değiştirdin diiye uğramamazlık yapma

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Merhaba dostlar ,yazamadım ancak hergün buradayım ,emin olunsırayla evdeki beyaz eşyanın neredeyse hepsi arızalanınca inanın yazmaya fırsatım olmadı (tüm konuları okumaya başlayınca zaman öyle bir geçiyorki)
    Keyif verici kıvamında motora binmeye devam ediyorum,gezi amaçlı.
    geçtiğimiz pazar Murky,ben yeni zealsun cu fikove Sl grubu 13 motor (TA larına kavuşan cobalt,balayyusuf ta eski cruiserciler olarakaramızdaydı)şöyle bir Anadolu Kavağı yapıp balık,midye,kalamar filan yiyip sahil sürüşüyle dönüşte Tem üzerinden döndük ,çok keyifliydi ,neredeyse hepimiz bir ara kaydıkkente göre daha soğuk ve buzlu bir ortamdı
    Ve nasıl giyindiysem üşümüyorum alta termal bir içlik üzerine kayak pantolonu,üstüme bir sweat ,'windproof'yelek ve full koruma mont olunca abartmış gibi olsamda ,dönüşlerde 80-90km lik hızlarda otobanlarda iyi oluyor
    Tabii B.m.O.kardeşime yine haber verdik te ,bu ara murat@ ve o sınavlar yüzünden perişanlargerçi murky de sınavlara giriyorda bizi yalnız bırakmıyor

tam hesabıyla 12.47 hp(beygirgücü) 9.3 kw/8500 r/min Zealsun
    10.05 hp 7.5 kw/8500r/ min Keeway
    1kw=1.34hp

Yani bu demektir 2.42 hp bizim motor daha güçlüdikkatinizi çektimi kıyaslamalarda hiç vurgu yapmadık galiba
    Keeway topiğinin model özellikleri kısmında 7.5 yazıyordu.

Sonuçta şimdilik beklentilerimi karşılıyor,Burağın dediği gibi görünümü açısından cruiser doyumunu yaşatıyor

Motosikleti
    Kymco Agility
    arkadaşlar bende buradayım; ama murat abiminde dediği gibi finallerle boğuşuyorum!

Bu arada sanırım beyaz eşya bozulma sezonu açıldı, benimde çamaşır makinesi alev aldı geçenlerde.. Çok şükür hallettik bir sorun çıkmadan. Murat abininde beyazlar bozulunca kesin bir lanet olayı var diye düşünür oldum

Ya arkadaşlar bu yağ hortumlarından sipariş edicem. Kaç günde geliyor, kargoylamı geliyor? Nasıl oluyor?.. Kaça mal oluyor?

Çok şükür benimkilerde sorun yok ama ne olur ne olmaz diye yedekte dursun diyorum. Birde motor bugün pek bir titrek geldi bana, acaba nedendir? Egzost çok paslandı, ondan olabilirmi dicem ama delinmediki..

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kolay gelsin arkadaşlar,bende sınavlarla boğuşuyorum...İnşallah herkes çok güzel notlar alır.Zira benim almam lazım yoksa şapa oturacam

Motosikleti

Ya arkadaşlar bu yağ hortumlarından sipariş edicem. Kaç günde geliyor, kargoylamı geliyor? Nasıl oluyor?.. Kaça mal oluyor?
    ben sipariş verdiğimde gelmesi 1 hafta kadar sürdü. kargoyla geliyor..yanlış hatırlamıyorsam kargo masrafı ile 20 ytl filen. daha öncede bu konuda konuştuk..mutlaka tedarik edilmesi gerekn bir parça.. çatlar yada kırılırsa ki forumda birçok arkadaşımızın başına geldi yolda kalabilirsiniz.böle bir durumla karşılaşırsanız kör tıpa yapın .yağ alışverişi kesilsin..bu problem yaratmıyor..bu şekilde sürmeye devam edebilirsiniz.tabi bütün yağ boşalmadan kapamak gerek.insan çatladığını yada kırıldığını farkedemeyebiliyorr.her motorda yağ soğutma yok sonuçta.kışın iptal bile edebilirsiniz yağ radyatörünü.. sipariş verdiğinizde aynı hortumu beklemeyin.esnek ve daha sağlam birşey yolluyolar.zaten onlarda bu problemi bildiklerinden bu parçayı özel olarak yaptırmışlar.herkese sınvada başarılar dilerim..

Motosikleti
    Kymco Agility
    taner_k, çok teşekkürler..
    bende tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar diliyorum! şu sınavları bir atlatalım motorun üstünde uyuycam!! :D

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Herkesin sınavlarında başarılar bu arada bizim parçaları artık kimden sipariş vericez polen bırakmış diye duyumlar aldım ama ne kadar doğrudur
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    Kymco Agility
    Poleni aramış arkadaşlar, öyle birşey yokmuş. Bende pazartesi bir aricam bakalım, şu siparişi vericem hayırlısıyla.

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı Ulgio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolay gelsin arkadaşlar,bende sınavlarla boğuşuyorum...İnşallah herkes çok güzel notlar alır.Zira benim almam lazım yoksa şapa oturacam
    nerlerdesin lem sen bi kayboldun gittin piyasadan neyse kızmıcam kolay gelsin sınavların iyi geçer inşallah

taner_k, çok teşekkürler..
    bende tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar diliyorum! şu sınavları bir atlatalım motorun üstünde uyuycam!! :D
    saolasın burakcım sanada kolay gelsin benimkiler yeni bitti..
    sıcak soğuk demiyorum 4-5 gündür günde yaklaşık 30-40 km geziyorum üstelik uzak bi yere de filan gittiğim yok hep buralardayım

Motosikleti
    Kymco Agility
    bugün poleni aradım, öyle servisi bırakma gibi bir durumları yokmuş. haberdar ediim arkadaşları dedim. Bu arada arkadaşlar, Motoshow 08'e yaklaşık 6-7 tane biletim var, hep beraber gidelim derim. Uygun olurmusunuz?

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    bugün poleni aradım, öyle servisi bırakma gibi bir durumları yokmuş. haberdar ediim arkadaşları dedim. Bu arada arkadaşlar, Motoshow 08'e yaklaşık 6-7 tane biletim var, hep beraber gidelim derim. Uygun olurmusunuz?
    Bende Burak'ın sorusu üzerine Adana'da Zs 125 sahibi, forum arkadaşımız "teknikhoca" ile ÖM dan görüşüyorum ,tüm ayrıntıları Polen ile de görüşüp bize en kısa zamanda son durumu özetliyecek ,Adana'da bazı servisler kapatılmış(gerçi çoğu servis ithalçi firmalara hiçte hoş olmayan durumlar yarattı)tüm motosiklet ithalcilerinde olduğu gibi sektörel küçülme gereği onlarda nasiplerini almıştır mutlaka ve yedek parça üretimi filan gibi zorunlu durumlarla uğraşmaktalarmış neyse ilk elden yüzyüze görüşme sonrasında bilgilendirecek sağolsun...

Gidelim ,güzelleşelimolanak olursa bir kaç gün gitmeyi istiyorum ,göremediğimiz arkadaşlarla karşılaşınca konuşmaktan sağa sola bakamıyorum

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşlar selamlar bende işler yüzünden pek yazamaz oldum, ancak kim ne yapmış onları takip ediyodum
    sınavlarınız bitmiş hadi geçmiş olsun
    birisi bilet mi dedi
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler