Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

slm arkadaşlar yeni modl katologları geçen hafta elime ulaştı
    hepsi çok güzel model gerçekten. yeni eklenen 5 model haziran ayında türkiyeye girecek ve 25 i gibi bizde olacak inşallah.bu arada yeni modeller hariç bütün modeller hafta içi elimizde biginize..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    roadjda teknikmotor arkadaşım daha iyi bilir fabrika yağını az koyuyor galiba ben 1 kutu yağ aldım ve ekledim faydası vardır sanırım rodaj süresince
    ayrıca uzun yolda rodaj yapmak daha sağlıklı motoru yormadan

Alıntı clint adlı üyeden alıntı
    Ya bi şey soracağım, bilgisi olan cevaplar mı acaba, Üsküdar bayiisine gitsek bu aleti görme şansımız var mıdır şu anda? Herkese iyi sürüşler.
    hocam sanırım ümraniyedekinde var geçen gün gitmiştim güçlü motor
    2600 fiyat çekmişti herşey dahil polen sitesinde var telefonu ara görüş

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    güçlüye tel açtım adam bana 2800 çekti bayiler kafalarına göremi gidiyor ne?

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı setr74 adlı üyeden alıntı
    güçlüye tel açtım adam bana 2800 çekti bayiler kafalarına göremi gidiyor ne?
    valla makina tutuldu leventteki yerin telefonunu veriim sana özel mesaj atıtım
    ayrıca ceash ne dersin sapanca gezisine

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakanacan teşekkürler. Üsküdar yakın diye sormuştum, şu aleti bi yakından görelim diye. Ama ümraniye bana uzak. Anlaşılan servis ve bayii olayı epeyce problemli.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    topikle ilgilenen tüm arkadaşların dikkatine!!!!!!!!!!!!!!!
    detaylı tüm türkiye il ve ilçe bayiliklerini öğrenmek için
    www.polen-tr.com
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    hocam jeansatar gidiyormuyuz sapancaya ceas i de alalım merak edenlerde motoru görsün

Motosikleti
    kocaoglan
    merhaba hakan,aslında çok istiyorum bu toplu gezilerde sizlerle beraber olmayı fakat henüz A2 yi almadım şubeden teslim etmediler beklemedeyim.evden işe işten eve anlıyacağın şimdilik,sanırım on güne kadar çıkar sürücü belgem o zaman korkum yok çevirmelerden ve kontrol noktalarından
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Selam arkadaşlar, inanın motor hala salonda duruyor ancak sağını solunu sökerek detaylı inceliyorum ,kablosunu bulursam fotografları (salonda motor kullanmanın 50 yolunu))aktaracağım.ilk fırsatta salı gibi gidip plakayı alacağım, almayı düşünenler yolunuz Taksim tarafına düşerse yakinen incelebilirsiniz ... bilginize benzin deposunun üzerindeki göstergelerin olduğu metal parçanın altında lastik fitil varmı? birde 2.li ayak yani üzerine kaldırdığımız ayağın hareket halinde sallandığını fark ettim montajda sorduğumda yayların öyle olduğunu ve diğer motorlardada ayni sorunun olduğunu söylediler dikkatinizi çektimi servise gitmeden önce öğrenebilirsem sevinirim sağlıcakla kalın

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    lastik fitil varmı demişsin var 20 ytl benzini geçme taşabiliyor benim fitile zarar verdi yapışkanı çıktı gerçi bezle silince geçiyor
    yay sorunu bendede var söylemeyi unuttum servis dedi ki abie sanayide bi yaycıya götür bunlar fabrikadan böle 3 milyona daha sert bi yay taktırt dedi ben hala taktırmadım zaten gerek te yok çunku yere falan vurmuyor sadece sallanıyor o da normal 2-3 cm plakayı alda gidelim

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Herkese selam arkadaşlar..Topiği baştan sona 1 saat boyunca okudum,gözlerim pörtledi artık Ama cok faydalı şeyler okudum ve de öğrendim..Bende uygun fiyata motor isteyen bir motor aşığıyım..Tabi gönül neler ister ama eldekilerle idare etmeyide bilmeliyiz..Birde öğrenci olunca İlk defa burdan öğrendim Zealsunu..Sitelerine baktım 125-30 modeli çok hoşuma gitti..Aslında boyum kısa,165 kadar,tam bilmiyorum o yüzden cruiser bana uymaz gibi...Yinede siz görenlerden bana uyup uyamayacağını söylemenizi rica ediyorum..Bir de ne kadar yakar 125-30 modeli..Malum öğrenciyiz..Günde 50km yapacağım ortalama..Çok abarttım ama,günlük şehir içi kullanmamı gözönünde bulundurarak scooter mı tercih etmeliyim acaba
    Hepinizi şimdiden çok teşekkürler

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    vall o modeli bilmiyorum kendi adıma ancak aynı marka yanlız tavsiyem 50 km kadar yapacaksan bence üstüne 600 daha koy tabi buda butçene bağlı 150-19 al derim en azından bu makıdan kullanıyoruz ve onun hakkında yorum yapabilirim ayrıca alıcağın motor yağ soğutmalı değil bu önemli izmirdeysen bunun önemi var bu motorun bi avantajı buyuk olduğundan yolda araçlar saygı gosterir

emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    skyline arkadaşım hakanacan çok doğru söylüyor izmir karşıyakalı olduğum için oranın sıcak dengesini bilirim su veya yağ soğutmalı model kullanman daha faydalı olur ayrıca istersen hergün 5 km yap ama birgün 100 km yapman gerekirse ogün bunun önemini anlarsın ayaklarının yere deymesi durumunda ise 150-19 altında öyle ihtişamlı duracaktırki bizim altımızda çekmediği ilgiyi senin altında çekecektir diye düşünüyorum

bu arada hakanacan yokuşlarda artçı ile motorun performansı konusunda ne diyebilirsin sence yeterlimi sorun yaşıyormusun ?
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs 150-19
    tşk. ama hata

Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    Alıntı emreben adlı üyeden alıntı
    skyline arkadaşım hakanacan çok doğru söylüyor izmir karşıyakalı olduğum için oranın sıcak dengesini bilirim su veya yağ soğutmalı model kullanman daha faydalı olur ayrıca istersen hergün 5 km yap ama birgün 100 km yapman gerekirse ogün bunun önemini anlarsın ayaklarının yere deymesi durumunda ise 150-19 altında öyle ihtişamlı duracaktırki bizim altımızda çekmediği ilgiyi senin altında çekecektir diye düşünüyorum

bu arada hakanacan yokuşlarda artçı ile motorun performansı konusunda ne diyebilirsin sence yeterlimi sorun yaşıyormusun ?
    valla hocam açık konuşmak gerekirse eşim 65 kg bende 85 kg yim uzun rampada 6 km rampa var rampada tabiki arabalar dahi bayılıyor 90 ile giriyorum bayırın tepesinde 80 e düşüyor ama dediğim gibi arabalarda bayılıyor 4 vitese takınca toparlıyor 80 de
    yeni geldim eve bi arkadaşım var biryere kadar gittik kendisi biraz toplu 130 kg dan fazla bindik bi problem yaratmadı fakat ben bile tırstım kalkışlarda rahat ama balataya acıdım dorusu =) yüksek hıza da çıkmadım 60 ı gördü işimiz ara mahallede olduğundan yani annıycan heralde 130+85 215 kg
    bu arada motorun hayırlı olsun setr74
    bua arada zealsuncu arkadaşlar kısmetse sapanca gesizine gidiyorum mumkunse beklerüz

Motosikleti
    kocaoglan
    arkadaşlar diğer bir topikte okudum yazısını ceash arkadaşımız kaza yapmış ve virajda motorunu sağa yatırmış.........inşallah kendisinde sağlığında birşey yoktur geçmişolsun dileklerimi yolluyorum
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

skyline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O da olur bea:)
    Hakanacan ve emreben arkadaşlara bilgiler için çok teşekkür ederim..Hala araştırıyorum..İzmir de yarın motoshow fuarı başlayacak,onada bakacağım umarım ..Bugün bir ilanla karşılaştım vespa px200 1993 model,sahibi 800 milyona satıyordu,motordo sorun yokmuş(gerçi ben bir ustaya gösterecektim)..Hemen aradım ama 3-4 gün önce satılmış
    Bu topicle bir alakası yok yazdığımın ama sizinle paylaşmak istedim..

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ceash dostum ne oldu hayırdır geçmiş olsun ya

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar diğer bir topikte okudum yazısını ceash arkadaşımız kaza yapmış ve virajda motorunu sağa yatırmış.........inşallah kendisinde sağlığında birşey yoktur geçmişolsun dileklerimi yolluyorum
    çok sağol dostum korumalı mont olduğu halde sağ dirseğim falan söküldü bide halen popom acıyor biraz sürüklendim ancak ilginçtir motor benden önde gidiyordu
    bide koruma demiri motoru korudu motorda hiç bişey Allah cümlemizi korusun ben detayları Msn den Hakancan a anlattım İstanbulda ki Arkadaşlar Umarım hepiniz Sapanca gezisine gelirsiniz Ben Tuzla civarında katılacağım konvoya kısmetse

Sağol Crim viraja hızlı girdim ve çok yattım geniş girdiğim için karşıdan gelen aracı görünce hız kesmek için frene basına motor altımdan gidiverdi Allaha şükür bişey yok
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

N - 50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    geçmiş olsun arkadaşım.inşallah bu son olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler