İzzmarit başınız sağolsun.
İzzmarit başınız sağolsun.
izzmarit hoş bulduk , başın sağ olsun...
izzmarit başın saolsun kardeşim :(
Mekanı cennet olsun..
Allah Sabır Versin Kardeşim.Bişeye ihtiyacın olursa numaramı biliyorsun
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
izmmarit başın sağolsun
ALLAH rahmet etsin.....
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
Başın sağolsun... Allah sevenlerine sabır versin...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Allah rahmet etsin.
Başınız sağolsun...
saolun arkadaşlar dostlar saolsun kendimizi alıştırmaya başladık artık bizim için öyle veya böyle hayat devam edecek yapılacak tek şey arkasından dua etmek
neyse burayı fazla hüzüne boğmayalım yapılacak gidilecek yerleri planlamaya devam edelim
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Allah rahmet eylesin izmarit geride kalanlara mevlam sabır versin arkadaslar bu arada bugun aldıgım bır maili sizede aktarmak istiyorum belki yardımcı olabilirsiniz bu gence!!
-----------------------------------------------------------
ALLAH RIZASI İÇİN BU MESAJI BILDIKLERINIZE ULAŞTIRINIZ! Okan
Sönmez, 20 yasinda lösemi (kan kanseri) hastasi, Gata Tip
Fakültesi'nde yatiyor,hayatta kalmak icin hergün en az iki ünite
trombosite ihtiyaci var. Ama kan grubu B rh (-) (negatif) oldugu
icin ailesi kan (daha dogrusu trombosit) verecek donör bulmakta
zorlaniyor. Babasi Hayrettin Sönmez insanlarin ilgisizliginden
yakiniyor. Isyeri olan Istanbul Büyüksehir Belediyesine yaptigi
basvuruya 30 bin çalisan arasindan sadece 3 kisi cevap vermis. Oglunu
yasatabilmek icin varini yogunu ortaya koyuyor. Eger siz veya bir
tanidig?iniz B rh (-) negatif); kana sahipse Lutfen Hayrettin Sönmez'e
ait 0535 744 87 10 numarali telefonu arayin . Yok ben böyle islerle
ilgilenmem diyorsaniz. En azindan mouseunuzu birkac kez tiklatarak bu
mesaji adres defterinizdeki kisilere yollayin.Orada yatan sizin
cocugunuz veya kardesiniz olabilirdi. Not: Trombosit kanin pihtilasmasina
yol acan bir maddedir. Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra yeniden
trombosit verebilir.Saglikli bir insan yilda 24 kez trombosit verebilir.
Kandaki trombosit ayriştirilmasi işlemi yaklaşık 50 ile 70 dakika
arasinda sürmektedir. Eğer bunu yapamıyorsanız en azından mouseunuzu bir
kaç kez tıklatarak bu gence yardımcı olabilirsiniz. Unutmayınız, bu siz,
yada kardeşiniz, veya çok"sevdiğiniz birisi de olabilir..
Tüh benim A Rh + ... Ama yollayalım eşe dosta...
Başın sağolsun arkadaşim ....
Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Niye para gönderelim?Eğer imkan ve niyetimiz olsa arar anlarız işin aslını...
Neye tepki veriyorsun ki bilader.Burada para degil kan istenmiş.
Sağlığını kaybetmeyen insanlar bu tip şeyin önemini anlayamaz.
Doğru veya değil aslı olabilir ya da olmayabilir.Orasını bilemeyiz ama inanmayın böyle şeylere deme hakkına sahip değilsin.Başı sıkışan derdini de anlatır ricasını da söyler.Beğenmeyen defolur gider.
Hasta etmeyin adamı
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
arkadasim BİRİNCİSİ o yazımda kimse kimseden PARA yada baska maddi bir cıkar beklemiyor sanırım ya gozlerın bozuk yada okuma yazmayı bılmıyorsun tam olarak genc bır ınsanın kan trombositine ihtiyacı var ve verebilecek uygun kısılerden vermesi rıca edılıyor kımseden kımsenın bırsey dılendıgı yok Allah (c.c) rızası ıcın oglunu yasatmak ısteyen bır babanın yardım ıstegıdır.Bellıkı sen bugune kadar hıc hastaneye dusup kan veya kan turevkerını bulmak zorunda kalmamıssın Allah (c.c) senı ve yakınlarını dusurmesın ama bır gun mecbur kalırsan o zaman bu yazının degerını neden bu sekılde arandıgını anlarsın.Bende saglık sorunları olan ve bugune kadar cesıtlı agır amelıyatlar gecırıp kan bulma ıhtıyacına dusen bır kısıyım ve bır keresınde yardımıma polısler kosup bır anonsla onlarcası ben amelıyat masasında acıl kan beklerken kosup geldıler ve kan verdıler ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum o yuzden bu bana gelen mail sıradan yardım adı altında mılletı somurmek ıcın yollanan bır mail deıldır gercekten ıhtıyacı olan bır kısının bu ıhtıyacı anlayıp yardım cabasında bulunabılecek kısılere yollanan bır maildır ki maili bana gonderen kısı hastaneden tanıdıgım bır kısıdır orada TELEFONU olan kısıde degıldır.Ama sen ve senın gıbı onyargılı kısıler oldugu surece bugıbı kısıler dıslanıp kaderıne terkedılmeye maruz kalıyorlar kan grubun uyuyosa vermek ıstersen ırtıbat kurarsın ıstemezsen okur hatta okumayı bıtırmeden es gecersın bu yazıyı buraya koydum cunku bu forumun cesıtlı koselerınde cok sık kan ıhtıyacı duyuruları yapılmakta ve ıhtıyacı olana yardım elı uzanmaktaydı belkı o genc arkadasa da buradan bır yardım elı (ustune basarak tekrar edıyorum MADDİ degil sadece KAN TROMBOSİTİ ) uzanır dıye dusunerek yazdım.Anlayan zaten anlamıs anlamayana sabaha kadar anlatsam boş!!!!!!
Böyle şeylere inanmıyorsan o senin bileceğin iş ama saygısızlık hatta terbiyesizliğin lüzumu yok dilenmek felan ne saçmalıyorsun sen. Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin... başına gelmeyen bilemez tabiki. Akşama kadar internette bintürlü saçma sapan mesajı okuyup birilerine iletiyorsunuz sonra böyle ciddi konularda alay ediyorsunuz yazık çok yazık ne hale geldi bu toplum...
izmarit, başın sağolsun.. 3-5 gündür ugramadım foruma; biraz geç oldu kusura bakma.
ne alemde makineler beyler?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
.................................................. ...........
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
kendi düşüncem ; ne olursa olsun namican bu tepkiyi fazla buluyorum ..bu tarz maillerin çok olduğu herkes tarafından biliniyor ve birçoğu farklı amaçlar için yapılıyor. ve bu zamanla türk toplumunun manevi açıdan bitiriyor sinirlendiriyor geriyor...muhahha sanırım o tarz maillerden sanmış ki ilk okuduğumda bende öle sanmıştım.ama yaklaşımı son derece kötü olmuş..ama ne olursa olsun önce pozitif düşünelim.düşüncelere saygılı olalım ..
ydanis tebrik ederim arkadaşım
bu konunun daha fazla uzamaması için herkesi daha özverili davranmaya davet ediyorum
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)