Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ekim 2007, 20:27
Sonunda motorum ıslandıO kadar yağmurda kullanmamak için direndim ancak kısmet bu gün içinmiş,bizim için canını verenler varken ıslanmışız çokmu?ama en ince noktalarıma dek ıslandığımdan günü kısa bitirdik ,Dolmabahçe'ye varıp -ki bana 500metre bile değil-5 dakika geçmeden yağmur indirdi İzmarit le August gördüm sonrada şehitlikte ayrıldık oysa ne planlarım vardı bu ara bir boğaz yapalım derim millet uygunmusunuz?
CRiminAL fuar olmasa seni burada göremiyecektik zaten
Daha henüz davetiye banada ulaşmadı bakalım ,fuardada buluşmak iyi olur.
Reklamlar
-
30 Ekim 2007, 21:10
bende bende 25 kere bende
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
30 Ekim 2007, 22:13
O zaman 4 davetiyeyi de ayırmış olduk. Daha fazla gelirse haber veririm. Bakarsınız uygun bir şeyler olur, yeni birer motor alıp çıkarmışız.
-
30 Ekim 2007, 22:34
-
30 Ekim 2007, 22:58
gezelim gezelim gezelim gezelim :D
-
31 Ekim 2007, 00:57
Motor alalım hayırlısıyla... :D
-
31 Ekim 2007, 10:12
Batis Beşiktaşta Mor motorun (seyrantepe) şubesi var ben seyrantepeden aldım Buraktan babası duruyor beşiktaşta ama zs yok elinde seyrantepede de yok 250 cc lik var istersen genede bi sor Zs 150 19 u Burak cep 0542 275 13 68bende beşiktaşta çalışıyorum benim motorumu görebilirsin özelden haberleşelim iş yerime gelip görebilirsin ok...
Arkadaşlar ben kafayı bu motora taktım uzun zamandır SUZUKI DL 650
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
31 Ekim 2007, 11:58
Merhaba Sanlı,
DL 650'ye kafa takılmaz da ne yapılır. Ben de bir süredir şehirler arası ve ülke dışı gezileri için bir kaç model araştırıyorum. DL'ler gerçekten parasının hakkını veren motorlar ama yine de benim gibi motosikleti hobi olarak düşünen biri için yatırım maliyeti yüksek geliyor. Benim kafamda yeni modelin gelmesiyle sıfır veya sıfıra yakın TA'ların fiyatlarında bir kampanya olacağı umudu var. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.
Sanlı adlı üyeden alıntı
Batis Beşiktaşta Mor motorun (seyrantepe) şubesi var ben seyrantepeden aldım Buraktan babası duruyor beşiktaşta ama zs yok elinde seyrantepede de yok 250 cc lik var istersen genede bi sor Zs 150 19 u Burak cep 0542 275 13 68bende beşiktaşta çalışıyorum benim motorumu görebilirsin özelden haberleşelim iş yerime gelip görebilirsin ok...
Arkadaşlar ben kafayı bu motora taktım uzun zamandır
SUZUKI DL 650
-
31 Ekim 2007, 12:07
Herkes Araştırma halinde be murat abi sırf ben değil ki.
Ama 800-1100 bana kasar abi zaten hobi amaçlı kullanıyorum.Yatırımı ali abinin dediği gibi sınırlı tutmak zorundayım.
Zaten alacağım alet Ya dragstar 250 ya da 650 olacak bu konuda kararımı verdim.Artık baharda anlarız ne olacağını
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
31 Ekim 2007, 13:32
yavaş yavaş motosiklet büyütme eğilimleri başladı topiği okuyan arkadaşlara bu motoru merak eden arkadaşlara duyurulur.. başlangıç için en ideal motosikletlerden biri .. bence en iyisi (fiyat,görünüm,ağırlık,vitesli oluşu , çok sürat yapamamak , sürüş zevki , az sorun ,ucuz tamir masrafı , vs vs )
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
31 Ekim 2007, 14:38
evet arkadaşlarda bende hyosung gt250r alıcam kısmetse ama bu motor ilk göz ağrım ve hala canavar gibi bundan vaz geçmek kolay olmıyacaktır.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
31 Ekim 2007, 17:08
daha iyi motorlara geçme vakti haliyle geliyor...
taner_k adlı üyeden alıntı
yavaş yavaş motosiklet büyütme eğilimleri başladı
topiği okuyan arkadaşlara bu motoru merak eden arkadaşlara duyurulur.. başlangıç için en ideal motosikletlerden biri .. bence en iyisi
(fiyat,görünüm,ağırlık,vitesli oluşu , çok sürat yapamamak , sürüş zevki , az sorun ,ucuz tamir masrafı , vs vs )
Evet arkadaşlar ben ilk motosiklete binmeyi zs 150-19 la öğrendim. Alırken kullanamazsın çok ağır dediler. Ben olsun kullanırım dedim. Acayip güzel, heybetliydi ve gösterişli neyse. Koruma demiri olması, motoru devirirsem ne olurları unutturdu ve bana güven verdi ama artık cc büyütmekte fayda var yavaş yavaş kısmetse 650 cc iyi gibi gözüküyor şuan. Motosikletim 10 bin km'de yavaş yavaş tecrübem artıyor (hem sürüş ve teknik bilgi olarak zincir yaglama ufak tefek işler işte).
Büyük makina olmaması, bence ilk kullanmaya başlayanlar için çok iyi zaten daha önce motor kullanmış olanlar, cc den dolayı bizim makina bakmıyorlar bile. Bazı sitelerde görüyorum çok hantal gitmez bu vs. diye yorum yapıyorlar (hiç kullanmadan ön yargılı olarak) bide bunu kullanıcılarına sorsunlar bakalım.
Motor alıcak kişiler ilk önce alacağın motordan ne bekliyorsun? neler istiyorsun ? sorusuna cevap bulsunlar sonra alsınlar. Benim beklediklerim, fazla hızlı gitmeyen (istesemde gitmesin) eger düşersem hem bana hem motora zarar vermeyecek bi yapıda olsun, fiyatı makul olsun, garantisi, servisi, yedek parçası olsun, vitesli olsun (ki ilerde değişik başka motor kullanabileyim diye) motor sürmeyi öğrenmek ve sadece gezmek yani hobi amaçlı olarak aldım bu motosikleti vede çokta memnunum aldığıma iyikide almışım ama belli bir süre sonra artık palazlanıyor insan kesmiyor sonra 150 cc... tabi ilk göz agrın o ayrı (insan daha uzak yerlere gitmek gezmek istiyorsun arkadaşlarıyla ve altındaki motorun onların motorlarına ayak uydursun istiyorsun...) tecrübe ediniyorsun işte sonra yavaş yavaş daha iyi motorlara geçme vakti haliyle geliyor.
Kısmet bakalım...
Allah herkeze istediği motora binmeyi, keyifle sürmeyi hoşça gezmeyi nasip etsin. Amin...
Sevgiler Saygılar...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
31 Ekim 2007, 17:39
Sanlı;
Motor alıcak kişiler ilk önce alacağın motordan ne bekliyorsun? neler istiyorsun ? sorusuna cevap bulsunlar sonra alsınlar. Benim beklediklerim, fazla hızlı gitmeyen (istesemde gitmesin) eger düşersem hem bana hem motora zarar vermeyecek bi yapıda olsun, fiyatı makul olsun, garantisi, servisi, yedek parçası olsun, vitesli olsun (ki ilerde değişik başka motor kullanabileyim diye) motor sürmeyi öğrenmek ve sadece gezmek yani hobi amaçlı olarak aldım bu motosikleti vede çokta memnunum aldığıma iyikide almışım...
Demişsin, benim de bu modeli seçme sebebim büyük ölçüde bunlar...Bakalım uygun bir tane bulup alayım da...
Ayrıca mor motoru aramıştım birkaç gün önce istersem getirebileceklerini söylediler.Ancak sıfır almaya param yetmez sanırım.
Eğer fırsat olursa senin motorunu görmeyi de isterim gerçekten.Yakından hala görmedim bu modeli :D
Not: Aslında biraz daha param olsa Regal Raptor alacam ama... :D
-
31 Ekim 2007, 18:24
-
31 Ekim 2007, 18:39
Aha!Murat fındıklıda isen görebilirim aslında motoru , Mimar Sinan'da okuduğum için bütün günüm orada geçiyor.
Diğer bilgiler ve öneriler için sana da Sanlı'ya da çok teşekkür ederim.
-
31 Ekim 2007, 22:14
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
tabii cc büyüten arkadaşlara yolda yetişebilirmiyim bilmiyorum
Abi aşkolsun 1100 cc kullansak da seni geçmeyiz herhalde.Motorlar değişebilir ama insanlar aynı kalır.
Ne demiştik Cruiser Forever
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
01 Kasım 2007, 01:46
Bende bundan istiyorum! Hadi bakalım!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
01 Kasım 2007, 15:48
abooov bu ne yav 2-3 gün giremedik foruma herkes yeni motor sevdasına düşmüş
29 Ekim kortejinden döndükten bir iki saat sonra dedemi kaybettim :( apar topar memlekete gittik yeni geldim
batis sende hoşgeldin
august abi davetiyeleri nerden buldunuz bende istiyom
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
01 Kasım 2007, 16:01
-
01 Kasım 2007, 16:11
Başın sağolsun izzmarit kardeş Allah taksiratını affetsin...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler