Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    ben de gelmek istiyorum gezilere yauu imrendiriyonuz valla geziler süper clipler süper ah o gezide ben de olsaydım dedirtiyor. clipler de çok güzel abi ellerine sağlık konyadan takipçinizim
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Ellerine sağlık Criminal güzel olmuş klipler ama biri hareketli müzik diğeride baba olmuyo bole çal şöyle bi ankara havası havamızı bulalım
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    baya iyi gidiyosun devamı gelir kesin bunun
    videodaki ilk resim öldürdü beni o nası bi bakıştır burak
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    clip ve goruntuler harika umarim birgun bende o goruntulerde olurum

arkadaslar ınternette dolasırken bır oyun sıtesı buldum ordakı motor oyununu bır oynayın dreım trafık ıstanbuldan beter ben 1 saatte 28100 puanla oyunu bıtırdım hadı kolay gelsın tum motorculara
    bu arada hard oynayın daha zevklı oluyor
    http://www.kraloyun.com/Oyunlar/Beceri/Trafikden_Kurtul

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    selam arkadaşlar
    uzun süredir takip edemiyorum topiği
    ancak sanırım tavsiyemize uyup alanlar pişman olmadı
    egzos olayını sormuş birkaç arkadaş
    performans da bir değişiklik olmuyor yakıt ta 10 15 ykr fark ediyor
    fakat yapmanızı tavsiye şöyle ederim istanbulda mesela trafikte diğer araçlar tarafından fark ediliyor
    özellikle yayalar önune atlamıyor
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Seni buralarda tekrar göreceğimi sanmıyordum.Bu topicte bizimle ilk yer alanlardansın yok oldun ortalardan.Bi kaç sayfa gerilere gidersen yaptığımız gezilerin fotoğraflarını da görebilirsin.Aramıza senin de katılmanı isteriz.
    Görüşmek üzere
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    merhabalar arkadaşlar dün benzinim bittiği için ilk defa yolda kaldım
    Allahtan yedek depo denen bişi var..

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    valla o yedek depoya pek güvenmeyin..bi hafta önce yarım saat motor beni kullandı..benzinciye kadar ittim sonrada yarım saat çalıştırmak için uğraştım..el ,ayak,10.yıl ... bütün marşları denedim..çalıştı ama bende bittim .. hayırlı bayramlar
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    zs150-19
    Arkadaşlar henüz bildiğim kadarıyla bizim motorlar iman gücüyle gitmiyor o yüzden benzin ibresi sıfırlandığında zorlamamak gerekiyor.

Bu arada evelki geziye katılan Muharrem arkadaşımız ciddi bir arıza yaşamış. Yolda giderken arka tekeri kopmuş. Bizim nazarımız mı değidi. Buradan da geçmiş olsun diyorum tekrar.

Görüşmek üzere herkese iyi tatiller.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Uzun süredir görüşemiyoruz.
    Lafı uzatmadan herkesin bayramını kutluyorum.
    Nice bayramlara.
    Sağlıcakla...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı august adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar henüz bildiğim kadarıyla bizim motorlar iman gücüyle gitmiyor o yüzden benzin ibresi sıfırlandığında zorlamamak gerekiyor.

Bu arada evelki geziye katılan Muharrem arkadaşımız ciddi bir arıza yaşamış. Yolda giderken arka tekeri kopmuş. Bizim nazarımız mı değidi. Buradan da geçmiş olsun diyorum tekrar.

Görüşmek üzere herkese iyi tatiller.
    ali abi sorma ya hala tam bitmiş gibi görünmüyordu. ha aldım ha alcam diye diye ışıklarda kalınca mecburen almak zorunda kaldım

ancak;
    @taner_k arkadaşımın dediği kadar zor olmadı çalıştırmak. yedek depoya çevirdim kolu. yarım dakka bekledim 1-2 kere el marşına bastım çalıştı.. zaten benzin aldıktan sonra bi sorun olmadı..

bu arada herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun.. hatta bayram da şöyle bi buluşma mı ayarlasak acaba yakın bi yerlerde.. bu sefer gezi amaçlı deil oturup bayramlaşmak için ne dersünüz zealsüncüler ?

Herkese iyi bayramlar .

Motosikleti
    Kymco Agility
    Nami? O video nedir baba yaa?

Ben'li bir giriş süper olmuş!

derim, başkada bişey demem!

Beyler, hepinize iyi bayramlar.. Murat abi, ellerinden öperim!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Arkadaşlar,kardeşler bayramınız kutlu olsun ,bu fırsatça bir araya gelsek derim murky'nin dediği gibi, 2 gün ve sonrası uygunum (hava koşulları elverdiğince ki şimdilik yağmur deselerde pek gerçekleşmiyor)Köprüler ve otoyollarda ücretsiz.Tez elden yanıtları bekliyorum

Namican'a yeni video materyalleri sağlamış oluruz,hem ne öyle crim motoru satacağım filan?

B.o.M berhudar ol

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    http://www.sahibinden.com/sifir_ayar...QQdisplayitem?

para ihtiyacımdan dolayı motosikletimi satıyorum.hiçbir kazası yok. sorunsuz.sıfır gibi.
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Arkadşlar bir süredir motorsiklet alma düşüncesi içindeyim. aklıma yatan 3 model (Keeway Superlight 150? Caracal 200? Mondial 250 MCT?) vardı fakat criminal arkadaşımız Zealsun Zs 150-19 Cruiser modelini tavsiye etti ve kendisi de bir Zealsun Zs 150-19 Cruiser kullanıcısı. Motoru bende beğendim artık 4 tercih seçeneğim var fakat KeewaySL 150 ve Mondial 250 MCT için olumsuz eliştiriler aldım. bu yüzden Zealsun Zs 150-19 Cruiser ve Caracal 200 modelleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim. :D

Teşekkürler

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    arkadaslar kredi ile motor almak isteyenler yada baska ihtiyacı icin krediye ihtiyaci olanlar vakıfbankta mini kredı adı altında bır kredı var 0,97 faiz oranı ile ben bugun sordum 2000 ytl 12 ayda 179 ytl aylık gerı odeme ıle odeyebılıyorsunuz ihtiyacı olana duyrulur ha bırdre kefılsız bu kredı maxımum 18 ay ve 1000 ytl kadar

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @yalnız_kurt bilgi için teşekkürler bende kredi çekmek için uygun banka arıyorum bu tam bana göreymiş demekki artık motorumu satıp GT250R alabilicem
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    Zealsun150-19

Ufak bi yardim lütfen

Selamlar,
    Bu Motoru aldıktan sonra acemiliği atmak için fırsat buldukça biniyorum ve 500 km. kadar yol yaptım ve havalar düzgün gittiği sürece bineceğim....
    Neyse , şimdilik Motorda ölümcül bir sorun olmasa da beni rahatsız eden bir sorun var sizler yaşıyormusunuz veya giderme yolu nedir yardım ederseniz sevinirim.
    Sorunum ;
    Motor uzun süre çalışmayınca ,
    İlk basışta almıyor ,,,ikinci ve sonraki basışlarda alıyor fakat 1-3 sn.sonra stop ediyor.Tekrar tekrar deniyorum 2-3 sn kadar çalışıyor stop ediyor....Bu arada Gaz vermeye çalıştığımda da gazı yemiyor yine stop ediyor.
    Hadi Aküde sorun olsa aküyü değitireceğim .ama Akü basıyor...daha sonraki 8. veya 10. deneme sonrasında çalışıyor....
    Sanıyorum Motorun / havaların soğuk olması ile ilgili.... ama bu soruna çözüm bulabilirmiyim ...
    - Çözüm olarak tamircide Hava ayarı yaptırdım ,Rolantiyi 1000'den 1500'e çıkarttırdım sonuç olumsuz..(Bu işlem benzin sarfiyatını etkilermi ?)
    Teşekkürler...
    Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    kaos2007 acemiliği atmaya başlamışsın
    rölantiyi 1000 den 1500 çıkardım demişsin ki zaten normali o sen yinede net olarak sapta çünkü benim bakım sonrası 1,2 derece düşük kaldı dururken stop ediyordu gerekirse 1,2 puan yükselt ,öyle denildiği gibi benzin fark etmez belki 2000 dolayları olursa artış dikkati çekebilir
    havalarla ilintili olarak motorun yaza göre daha geç ısınması ve bu yüzden zorlanması normal birde jikleyi açıyormusun ?motor devrini aldıktan sonra zama
    nında kapatıyormusun?yoksa fazla benzin boğar çalışmaz ki sesinden anlarsın.
    Akü içinse geçen kış hemen hemen hiç kullanmadım ama enaz haftada bir bulunduğu yerde çalıştırdım 17 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler