Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2006, 11:32
arkadaşlar dikkatinizi çekmek isterim anahtar teslim derken motoru teslim alırken temiz kağıdı isteyin benim bildiğim ilk mtv vergisinin yatırılması gerekiyor
baz<ı firmalar yatırmıyor gerçi 30 ytl ama anahtar teslimde aldığınız yerin yatırması gerek alanlarda yatırsın cezası 300 ytl sanırın 0 araçlarda süresi 1 ay
garanti bankasından yatırdım ben bilginize bu aralar çok çevirme var dikkat edin
eksiksiz olması lazım aracın beni geçen gün çevirdiler
ama evraklarım tamdı
Reklamlar
-
13 Mayıs 2006, 12:26
kakanacan önemli uyarın için cok sagol
yazım hatası HAKANACAN
-
13 Mayıs 2006, 13:08
husogge adlı üyeden alıntı
....slm,arkadaşım eğer sana uyarsa ben kastamonu bayisiyim ,MUTLU MOTOSİKLET yanılmıyorsam kocaeli(izmit)demiştin 2450 ytl benim fiyatım kdv+ötv dahil adresine nakliye dahil verebilirim ,kredi karta 24 aya kadar taksitte yapabilirim ararsan 0533 249 61 29 ve
johannesfalcon@hotmail.com adresim ......
Falcon kardeş uyursa neden olmasın peki plaka+ruhsat için ne diyosun..
kendinize iyi davranın
Slm bende yalovadan almak istiyorum burda bulamadım şimdi ikimiz beraber alsak nekadar olur indirim yaparmısın? onun dışında ben çetelem ile alıcam bunu nasıl yapıcaz kredi kartı kullanmıyorum peşin paramda yok malesef.Eğer çetelem ile olursa bende almak isterim.
-
13 Mayıs 2006, 22:03
yardım edin
arkadaslar zealsun zs 150-19 markalı motoru almak istiyorum. Ama motordan anlamadığım için alamaya çekiniorum ve bu motordan korkuorum duyduklarıma göre cok titremeye yapıormus yanı rahayt sorulmuormus 100 gecemıormus alan arkadaslar varsa bana hemen msj atarlarsa sevınırım cunku almak ve almamak arasında kaldım yardımlarınızı beklıorum
-
13 Mayıs 2006, 22:14
Baba ne yaptın ya okumadın mı topiği.Haftalardır burda millet yazıyo titreşimi yok diye.Krank balansörü var o motorda.130 u zorlayan arkadaşlarım da var.Sen bence önce topiği baştan sona oku öyle sor sorularını
-
13 Mayıs 2006, 22:35
elinize kolunuza aklınıza saglık cok güzel bilgiler vermişsiniz
-
14 Mayıs 2006, 00:14
Emreorhan arkadasım ban bayadır arastırıyorum bu motor işini zs 150-19 karar kıldım.titreme olayının olmadığı kulvarındaki tek motor.en yakın arkadasım aldı ve cok memmun.Ama sahsen kullanmadım henüz soylediklerim tamamen kulaktan duyma ve arastırmalarımın sonucu.
-
14 Mayıs 2006, 12:34
arkadaslar bende bu motordan almak ıstıorum sizce bu motor iyimi.herkses titreşiminden sikayetçi bana biri ve bu motoru kullanan bırı yardımcı olabilirmi memnunmusunuz bende alacam arkadaslar sızden yanıt beklıorum hadı iii kalın
biriniz alıcısınız biriniz kullanıcı. bende bu motoru beyendım ama almak ve almamak arasında kaldım bana bir yardım edin bu motoru almaya değermi
ben dünden beri kullananlardan mesaj bekiorum ya arkadaslar kullanan kimse yokmu zeulsan 150-19 modeli hakkında bilgi istiorum. ne sorunları var.... veya sorunsuz güzel bir motormu
-
14 Mayıs 2006, 14:24
Arkadaşım cevap beklemene gerek yok topici 1. sayfadan itibaren okursan tüm bilgiler mevcut zaten yazan arkadaşların coğu bu motoru kullanıyor
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
14 Mayıs 2006, 15:12
ceaşh bu motoru kullanıyorsun ne gibi problemleri var veya yok onun hakkında bilgi verebilirsin zaten suan cevrim içisin cvp bekliorum simdiden tesekkür ederim titresim varmı veya ne gibi problemlerı var ilk sayfalar cok karısık yardımcı olursan sevınırım
-
14 Mayıs 2006, 15:28
Dostum bende çok araştırdım en son buna karar kıldım nedenine gelince öncelikle yağ soğutmalı onun dışında diğer motorlarlarda olmayan titreşim engelleme var buda şu demek normalde 80 den yukarı yaptığın zaman titreşimi hissedersin ve çok rahatsız vericidir bundaki titreşim engelleyici sayesinde böyle bir derdin yok oturuşu ve koltuk çok rahat ayrıca aksesuarlı olarak geliyor buda çok büyük avantaj ayrıca bizim bir arakdaş denemiş 420 km 30 ytl yakmış yakıt tüketimide çok iyi yedek parçaları çok ucuz bu motoru alıpta daha şikayet eden bir insan görmedim eğer bir kişi bile varsa tanışmak isterim çünkü yok bu motor çinin köklü firmalarından birisi tarafından üretiliyor kesinlikle gözün kapalı alabilirsin. Ben de daha almadım ama alıcam hayırlı olsun. daha birçok özelliği var biraz oku istersen eğer alıcaksan kesinlikle oku ve araştır diğer rakipi sl150 oku istersen sonra almak istediğin motorun nekadar kaliteli olduğunu anlarsın.
-
14 Mayıs 2006, 17:27
Arkadaşlar,
bende boy 1.91.. SL150 dizlerim kadar.. Buda oyuncak gibi dururmu altımda?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
14 Mayıs 2006, 17:29
Bence sl150 ile aynı gibi boyutları buda aynı sl150 deki gibi durucaktır maşallah diyelimde nazar değmesin.
-
14 Mayıs 2006, 20:23
arkadaşlar bilgi almak önemlidir ancak topic i dediğimiz gibi 1.saffadan okuyun madem hevesiniz var
Arkadaşlar,
bende boy 1.91.. SL150 dizlerim kadar.. Buda oyuncak gibi dururmu altımda? demiş novarix okusan topici benim boyum 1.94 ve kullanıyorum resimlerde var istersen bak
-
14 Mayıs 2006, 20:34
sL İLE KIYASLAMAYIN BEN 186 BOYUNDA VE 110 KİLOYUM.SL ÇEREZ KALIR ZEALSUNUN YANINDA.İKİSİNİN YANYANA GÖRMEDEN YA DA BİNMEDEN YORUM YAPMAYALIM LÜTFEN.İKİSİNİ DE KULLANDIM DAĞLAR KADAR FARK VAR ARADA.Bİ KERE ZEALSUN HEM YÜKSEK HEM UZUN.BACAKLARINIZ FRENDE VE VİTESLERDE ASLA KASMIYOR EMİN OLUN.BİNİNCE ANLAYACAKSINIZ ZATEN
-
14 Mayıs 2006, 21:18
eyvallah hocam bu topici düşünen arkadaşlara faydalı olsun die açıyorsun fakan gerçekten merak eden en başından okur gerekli bilgilerin çoğu mevcut
en sonu açıp direk olan şeyleri sormanın anlamı yok
-
14 Mayıs 2006, 21:49
evet lütfen tekrara lüzüm yok bir şey sormadan geçmiş sayfaları okursanız zaman kaybı olmaz. ama yinede anlaşılmayan bir mevzuu varsa gerekeni tekrarlarız
-
14 Mayıs 2006, 22:27
ya arkdaslar uzatmaya gerek yok ok hersey cok güzel hayırlı olsun herkese
-
14 Mayıs 2006, 22:39
Ya bi şey soracağım, bilgisi olan cevaplar mı acaba, Üsküdar bayiisine gitsek bu aleti görme şansımız var mıdır şu anda? Herkese iyi sürüşler.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
14 Mayıs 2006, 22:43
hocam rodajda bu motoru uzun yola sürmenin (kastım 400 450 km kadar) zararı olurmu motor hacmi düşük ama yağ soğutması var sonuçta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler