Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    zs150-19
    Evet Anadolu Yk.daki arkadaşlarımız, haftasonu için plan yapıyormusunuz, nerelere götüreceksiniz bizi

Benim önerim eğer hava böyle iyi giderse, erken saatte buluşup biraz km yapalım diyorum, Şile/Ağva taraflarına uzanalım mı, ne dersiniz? İkea'dan köftelerimizi ekmek arası rica ederiz, piknik gibi de olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    .Ya kötü bişey diyim mi size...
    Pazar Gökgürültülü sağanak yağışlı veriyo raporlar
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga biz motorları bırakalım jeep e doluşalım daha iyi olur

Valla gelirsek ve hava güzel olursa pazar geleceğiz sanırım.
    lafımı olur ıstedıgınız jeeple gezmek olsun gelın gezerız ama jeep sattıgım ıcın pazarları araba pazarına gıdıyorum oyuzden cumartesı demıstım artık baska sefere ınsallah umarım hava pazara ıstedıgınız gıbı olur da bır gusel gezersınız

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı august adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Anadolu Yk.daki arkadaşlarımız, haftasonu için plan yapıyormusunuz, nerelere götüreceksiniz bizi

Benim önerim eğer hava böyle iyi giderse, erken saatte buluşup biraz km yapalım diyorum, Şile/Ağva taraflarına uzanalım mı, ne dersiniz? İkea'dan köftelerimizi ekmek arası rica ederiz, piknik gibi de olur.
    ali abi gideriz tabi oralar güzel yerler ancak hiç gitmedim..
    havalar sıcak olsa oralarda çok güzel zaman geçirilebilirdi, piknik deniz felan
    nese yine de güzel olur plan yaparız ancak hava muhalefeti olabilir gibi görünüyor..

wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    Ya arkadaşlar durdunuz durdunuz tam yağışlar başlıyor siz gezi yapıyorsunuz gerçi CRiminAL rahatsızdı ondan dimi neyse yağmurdada gezmek güzel yaz gelice bu taraflarada bekleriz
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Bir sevgili uğruna sende benim gibi yanma arkadaş
    O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
    Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
    bırakıp gitti seni niçin ismini andın
    ANMA ARKADAŞ...

Bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş
    Yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş
    Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
    bırakıp gitti seni niçin ismini andın
    ANMA ARKADAŞ...

Bu şarkıyı dinliyodum yazayım dedim hoş şarkı.

Şu eğitimlerden işten bi başımı kaldırsam bende gezecem de bi iftara çağırırlar bi eğitime öğrenciyken daha rahattım ben yaa
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    zs150-19
    Allah'ın işine karışılmaz da ben aşırı bir yağış olacağını zannetmiyorum, eğer sağanak olmazsa ben yine de karşıya geçmeyi düşünüyorum çünkü evde temizlik olacak

Motorla olmazsa arabayla geçerim, çekirdek grup olarak toplanırız yine de. Ama sigara içmek yok baştan söyleyeyim.

Alıntı MurKy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ali abi gideriz tabi oralar güzel yerler ancak hiç gitmedim..
    havalar sıcak olsa oralarda çok güzel zaman geçirilebilirdi, piknik deniz felan
    nese yine de güzel olur plan yaparız ancak hava muhalefeti olabilir gibi görünüyor..

Merak etme abi kar yağsa da evde olmayız o zaman madem temizlik var.Hiç bi yere gitmesek de yine de yaparız bişeyler emin ol
    Bugün motoru çıkarttım biraz Pazar uzun yolda baya bi bağırttık ya aletleri.Bi rahatlamış benim alet deli gibi kaçmaya başladı malum 10 aydır uzun yol yapmadı yatıyordu.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    arkadaşlar bi daha ki gezilerimize başka marka ve model motor kullanıcısı arkadaşların başlıklarına da mesaj bırakalım.. belki gelmek katılmak isteyenler olabilir..
    ancak tabi ki de motor hacmi bizimkilere uyan modellere yapalım bu çağrıyı ki kimsenin canı sıkılmasın..
    -----uçan teneke abimle kenya hariç hehe motor bulup gelirse yusuf abide her marka ve modelle gelebilir :D

yA BEN DUYURULURA ATTIM SON GEZİMİZİ AMA MİLLET YANAŞMADI.Uzun yol diye gelmiyo kimse.Millet şehir içinde kafe çay bahçesi muhabbetlerine iştirak ediyo.Ben şehir içinde trafikte cebelleşeceksem ne anladım o geziden

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    bakıyorumda yeni gezi planları yapılmaya başlanmış üzülerek söylüyorum ama bu hafta sonu ben gelemem heralde arkadaşlar
    cuma sabahı istanbul dışına çıkıyorum herşey yolunda giderse cumartesi gecesi dönmüş olurum heralde ama o yorgunlukla motor kullanabileceğimi pek sanmıyorum inşallah hava güzel olur keyifli bi gezi yaparsınız.
    n'apalım kısmetse bidahaki sefere
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    yA BEN DUYURULURA ATTIM SON GEZİMİZİ AMA MİLLET YANAŞMADI.Uzun yol diye gelmiyo kimse.Millet şehir içinde kafe çay bahçesi muhabbetlerine iştirak ediyo.Ben şehir içinde trafikte cebelleşeceksem ne anladım o geziden
    ole gezi mi olur bea
    ısıtacan motoru kendine gelecek açılacak hayvan demi azcık gezdiğini anlayacan, yorulacan, uzun yola gitmiş gibi elin ayağın yorulcak.. gezi böyle olur..
    biz yine de bi daha ne zaman buluşursak haber verelim hemde daha da kalabalık oluruz. her ne kadar böyle de yeteri kadar kalabalık isedek siz bilirsiniz tabi ki bu sadece bir fikir yabancı almayalım derseniz o başka

Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakıyorumda yeni gezi planları yapılmaya başlanmış üzülerek söylüyorum ama bu hafta sonu ben gelemem heralde arkadaşlar
    tuh ya desene bu hafta bişi olursa ilk kaybı verdik

Dostum biz paylaşıma hep açığız yoksa planları burada yapmazdık dimi herkesin cep numarası birbirinde var ararşır görüşürdük.Biz teklifimizi yaparız gelenin başımızın üstünde yeri olur.
    Şu aralar mototürkiyede keeway sl cilere laf atıyorum.Adamlar gezmeye doydular davet ediyoz gelmiyolar.Çift grup yapmak gerek bi de regalcilerle görüşecem bakalım hala bir araya gelenler var mı

Motosikleti
    Kymco Agility
    arkadaşlar, ben NoVaRiX (burak)
    Nick'i değiştirdim, haberiniz ola..
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Beyler Pazar Hava yağmurlu görünüyo.Cumartesi güneşli.İşi olmayan var ise cumartesi görüşelim mi......
    Kim müsait cumartesi yazsın bi zahmet

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    ege bölgesi zealsuncuları bizde toplanak yav orta bi yerdee
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    zs150-19
    Taner her yaz İzmir'e geliyoruz. Bu eşime siz otobüsle gidin ben motorla geleceğim dedim ama yemedi bakalım seneye motorlu ya da motorsuz geldiğimizde seninle görüşmek isterim, tabii sen daha önce İst.'a gelirsen ayrı. Eşimin ailesi Balçova'da, şimdiden özledim oraları be, ne kral yer şu İzmir.

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ege bölgesi zealsuncuları bizde toplanak yav orta bi yerdee
    Cumartesi olabilir. Zaten Sirkeci'den motora bakacağım 1-2 aksesuar vardı. Yarın netleştirelim ona göre izin formu dolduracağım.

Beyler Pazar Hava yağmurlu görünüyo.Cumartesi güneşli.İşi olmayan var ise cumartesi görüşelim mi......
    Kim müsait cumartesi yazsın bi zahmet

Ben yarın müsaitim ali abi de evet elleri görelim alooooooo.Yarın mı görüşelit murat@ murky bişey diin be olm

Motosikleti
    Kymco Agility
    bana yarın uymaz be kanka..
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Ya pazar da yağmur yağacak gibi.Hava kötü görünüyo zaten bulut var.Neyse duruma göre yapacaz bişeyler artık.Zaten hafta güzel bi hafta yağmurlu oluyo ne iş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler