Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ekim 2007, 12:24
Evet Anadolu Yk.daki arkadaşlarımız, haftasonu için plan yapıyormusunuz, nerelere götüreceksiniz bizi
Benim önerim eğer hava böyle iyi giderse, erken saatte buluşup biraz km yapalım diyorum, Şile/Ağva taraflarına uzanalım mı, ne dersiniz? İkea'dan köftelerimizi ekmek arası rica ederiz, piknik gibi de olur.
Reklamlar
-
03 Ekim 2007, 12:28
.Ya kötü bişey diyim mi size...
Pazar Gökgürültülü sağanak yağışlı veriyo raporlar
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
03 Ekim 2007, 12:48
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Aga biz motorları bırakalım jeep e doluşalım daha iyi olur
Valla gelirsek ve hava güzel olursa pazar geleceğiz sanırım.
lafımı olur ıstedıgınız jeeple gezmek olsun gelın gezerız ama jeep sattıgım ıcın pazarları araba pazarına gıdıyorum oyuzden cumartesı demıstım artık baska sefere ınsallah umarım hava pazara ıstedıgınız gıbı olur da bır gusel gezersınız
-
03 Ekim 2007, 16:21
august adlı üyeden alıntı
Evet Anadolu Yk.daki arkadaşlarımız, haftasonu için plan yapıyormusunuz, nerelere götüreceksiniz bizi
Benim önerim eğer hava böyle iyi giderse, erken saatte buluşup biraz km yapalım diyorum, Şile/Ağva taraflarına uzanalım mı, ne dersiniz? İkea'dan köftelerimizi ekmek arası rica ederiz, piknik gibi de olur.
ali abi gideriz tabi oralar güzel yerler ancak hiç gitmedim..
havalar sıcak olsa oralarda çok güzel zaman geçirilebilirdi, piknik deniz felan
nese yine de güzel olur plan yaparız ancak hava muhalefeti olabilir gibi görünüyor..
-
03 Ekim 2007, 16:33
Ya arkadaşlar durdunuz durdunuz tam yağışlar başlıyor siz gezi yapıyorsunuz gerçi CRiminAL rahatsızdı ondan dimi neyse yağmurdada gezmek güzel yaz gelice bu taraflarada bekleriz
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
-
03 Ekim 2007, 17:36
Bir sevgili uğruna sende benim gibi yanma arkadaş
O yaşlı gözlerine o yalan sözlerine kanma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
bırakıp gitti seni niçin ismini andın
ANMA ARKADAŞ...
Bir gün geri gelecek senden af dileyecek sanma arkadaş
Yırt at gitsin resmini unut artık ismini anma arkadaş
Giden gelirmi sandın aldandın boşa yandın
bırakıp gitti seni niçin ismini andın
ANMA ARKADAŞ...
Bu şarkıyı dinliyodum yazayım dedim hoş şarkı.
Şu eğitimlerden işten bi başımı kaldırsam bende gezecem de bi iftara çağırırlar bi eğitime öğrenciyken daha rahattım ben yaa
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
03 Ekim 2007, 18:40
Allah'ın işine karışılmaz da ben aşırı bir yağış olacağını zannetmiyorum, eğer sağanak olmazsa ben yine de karşıya geçmeyi düşünüyorum çünkü evde temizlik olacak
Motorla olmazsa arabayla geçerim, çekirdek grup olarak toplanırız yine de. Ama sigara içmek yok baştan söyleyeyim.
MurKy adlı üyeden alıntı
ali abi gideriz tabi oralar güzel yerler ancak hiç gitmedim..
havalar sıcak olsa oralarda çok güzel zaman geçirilebilirdi, piknik deniz felan
nese yine de güzel olur plan yaparız ancak hava muhalefeti olabilir gibi görünüyor..
-
03 Ekim 2007, 18:59
Merak etme abi kar yağsa da evde olmayız o zaman madem temizlik var.Hiç bi yere gitmesek de yine de yaparız bişeyler emin ol
Bugün motoru çıkarttım biraz Pazar uzun yolda baya bi bağırttık ya aletleri.Bi rahatlamış benim alet deli gibi kaçmaya başladı malum 10 aydır uzun yol yapmadı yatıyordu.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
03 Ekim 2007, 19:12
arkadaşlar bi daha ki gezilerimize başka marka ve model motor kullanıcısı arkadaşların başlıklarına da mesaj bırakalım.. belki gelmek katılmak isteyenler olabilir..
ancak tabi ki de motor hacmi bizimkilere uyan modellere yapalım bu çağrıyı ki kimsenin canı sıkılmasın..
-----uçan teneke abimle kenya hariç hehe motor bulup gelirse yusuf abide her marka ve modelle gelebilir :D
-
03 Ekim 2007, 19:51
yA BEN DUYURULURA ATTIM SON GEZİMİZİ AMA MİLLET YANAŞMADI.Uzun yol diye gelmiyo kimse.Millet şehir içinde kafe çay bahçesi muhabbetlerine iştirak ediyo.Ben şehir içinde trafikte cebelleşeceksem ne anladım o geziden
-
03 Ekim 2007, 21:40
bakıyorumda yeni gezi planları yapılmaya başlanmış üzülerek söylüyorum ama bu hafta sonu ben gelemem heralde arkadaşlar
cuma sabahı istanbul dışına çıkıyorum herşey yolunda giderse cumartesi gecesi dönmüş olurum heralde ama o yorgunlukla motor kullanabileceğimi pek sanmıyorum inşallah hava güzel olur keyifli bi gezi yaparsınız.
n'apalım kısmetse bidahaki sefere
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
03 Ekim 2007, 22:58
-
03 Ekim 2007, 23:07
Dostum biz paylaşıma hep açığız yoksa planları burada yapmazdık dimi herkesin cep numarası birbirinde var ararşır görüşürdük.Biz teklifimizi yaparız gelenin başımızın üstünde yeri olur.
Şu aralar mototürkiyede keeway sl cilere laf atıyorum.Adamlar gezmeye doydular davet ediyoz gelmiyolar.Çift grup yapmak gerek bi de regalcilerle görüşecem bakalım hala bir araya gelenler var mı
-
04 Ekim 2007, 11:29
arkadaşlar, ben NoVaRiX (burak)
Nick'i değiştirdim, haberiniz ola..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
04 Ekim 2007, 21:38
Beyler Pazar Hava yağmurlu görünüyo.Cumartesi güneşli.İşi olmayan var ise cumartesi görüşelim mi......
Kim müsait cumartesi yazsın bi zahmet
-
04 Ekim 2007, 22:04
ege bölgesi zealsuncuları bizde toplanak yav orta bi yerdee
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
04 Ekim 2007, 23:30
Taner her yaz İzmir'e geliyoruz. Bu eşime siz otobüsle gidin ben motorla geleceğim dedim ama yemedi bakalım seneye motorlu ya da motorsuz geldiğimizde seninle görüşmek isterim, tabii sen daha önce İst.'a gelirsen ayrı. Eşimin ailesi Balçova'da, şimdiden özledim oraları be, ne kral yer şu İzmir.
taner_k adlı üyeden alıntı
ege bölgesi zealsuncuları bizde toplanak yav orta bi yerdee
Cumartesi olabilir. Zaten Sirkeci'den motora bakacağım 1-2 aksesuar vardı. Yarın netleştirelim ona göre izin formu dolduracağım.
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Beyler Pazar Hava yağmurlu görünüyo.Cumartesi güneşli.İşi olmayan var ise cumartesi görüşelim mi......
Kim müsait cumartesi yazsın bi zahmet
-
05 Ekim 2007, 12:39
Ben yarın müsaitim ali abi de evet elleri görelim alooooooo.Yarın mı görüşelit murat@ murky bişey diin be olm
-
05 Ekim 2007, 13:23
bana yarın uymaz be kanka..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
05 Ekim 2007, 13:25
Ya pazar da yağmur yağacak gibi.Hava kötü görünüyo zaten bulut var.Neyse duruma göre yapacaz bişeyler artık.Zaten hafta güzel bi hafta yağmurlu oluyo ne iş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler