Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    IKEA'da isveç köftesi yemeye gidelim!!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Walla isveç mi norveç mi ne haltsa hava güzelse ben yollara düşmek niyetindeyim.Seni evinden alırım burak
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

maşallah arkadaşlar kazasız belasız gezmişsiniz.ramazan ayı bitsin sorarım ben size..ii gezmeler(motorsuzlukta kötü bişey yaf....)
    ***criminal polen de sorun mu var parça siparişi vermiştim dönmediler bana bilgin varmı?(burak a sattığım motor için hortum siparişi vermem lazım)
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    ya iki gündür rapidin azizliğine uğruyordum 3-4 kb la fotoları indirmeye başlayıp bitiremiyodum en azından bi miktarını gördüm rahatladım hoş gezi olmuş
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Burçin Ayrıldı.Telefon açıp vesile hanımı isteyin size yardımcı olacaktır.Mail den hayır beklemeyin artık!!!!!

Kenya sende değiştirdin motoru artık yanımıza yanaşmıyorsun bravo yani...
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    zs150-19
    Evet ya ben de evde duramıyorum, sıkıntı basıyor.
    Hafta sonu mutlaka bir şeyler yapalım, kar yağmadıkça gezelim.
    Cuma akşamı için beni bilgilendirirsen ikimiz takılabiliriz belki ama benim işe motorla gelmem gerekir o zaman çünkü eve gelişim 7 buçuk falan oluyor.

Görüşmek üzere.

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya pazar karşıya geçelim o zaman.Abi yol yaptıkça yapasım geliyo.Hasta geçen ayların acısını çıkaracam....
    Yerimde duramaz oldum.
    Biraz da murat@ la Murky ağırlasın bizi.Şu köfte olayı varmış ümraniyede ona girişelim....
    Ne bileyim yapalım bişeyler işte.

Acilen yarın adana ile görüşüp alın plastik hortumları.

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    haftaya bekleriz bu tarafa.. bi de anadolu yakası yapalım demi..
    yusuf abi eğer işlerin yoğunsa siparişi vereyim ben parçaları alıp sana gelebilirm ya da sen bilirsin.. bana herşey uyar
    bu arada özlettin kendini arada sırada gecelri msn den yazardın artık göremioz da orda bile:(

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenya sende değiştirdin motoru artık yanımıza yanaşmıyorsun bravo yani...
    Yaw yok pazar günü bizim üniversitede (maalesef eski üniversitem oldu mezun oldum :() arkadaşlarla görüştük 2 hafta öncesinden planlanmıştı. Bizdeki des notlarını eski kitapları alt dönem miniklerimizle paylaştık Yani yok öyle yanınıza yanaşmama falan
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    valla gusel gezmissiniz fotolarda bir harika imrenmemek elde deil

helal olsun zs ciler....yolların fatihleri...ah be baba....şimdi ne güzel bende gidio olcaktım...ah be babaaa...

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    yaw millet benim motorun sol aynasını kırmışlar bu gün kaşla göz arasında parkedip bakkala gittim 5 dk sonra bi baktım ayna ters donmuş aynacamı da kırılmış kimse de gormemiş motor düşmemişde çarpıp gitmiş bi kamyon herlade,bu aynayı polenden mı istetsem ya da sirkeciden mi alsam napsam?ulan ne angutlar var ya durduk yerde başıma iş açtılar bi de onla uğraşcam

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı murat@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw millet benim motorun sol aynasını kırmışlar bu gün kaşla göz arasında parkedip bakkala gittim 5 dk sonra bi baktım ayna ters donmuş aynacamı da kırılmış kimse de gormemiş motor düşmemişde çarpıp gitmiş bi kamyon herlade,bu aynayı polenden mı istetsem ya da sirkeciden mi alsam napsam?ulan ne angutlar var ya durduk yerde başıma iş açtılar bi de onla uğraşcam
    sirkeciden cok daha güzel görüntü acısı saglayan aynalar bulabilirsin ceşit çeşit ugraşma polenle fln boşyere
    true love..

Drift Religion

Benim makine ilkkez yolda bıraktı beni!!

Ama benzin bittiği için! Aptallığıma mı yanayım, tam ara şeritte iki tarafı tel olan bir anayolda kaldığıma mı yanayım, 200 metre boyunca motoru ellerimle iterken yediğim laflara (ve birazda övgü) mı yanayım...

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    yolda kaldım deyince bende bi sorun oldu sandım yedek depoda benzin yokmuydu neyse geçmiş olsun 200 metreyle kurtarmışsın bide elde pet şişeyle dolaşmak vardı
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

yedek depoyu o alttaki zımbırtıyı çevirince devreye sokuyoruz dimi?

birde o yedek depoda sürekli aynı benzinmi var aylardır mesela?

Mantık olarak aynı benzin var.Ama yukardan yeni benzin pompalandığında illaki homjen bi hal alıyor.Dbinde su olan şişeye eklemek gibi düşün.

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    anadoluya gecmeyı dusunuyorsunuz bu hafta galıba umarım cumartesı gelırsınızde sızlerle en azından tanısırız malum daha motorum yok ama sızın ıcın sorun olmazsa jeeple takıp edebılırım sızı hem yolda grup halınde gıderken fotoda cekerım sızı bu arada murat@ sanada gecmıs olsun aynanı kurban vermıssın saglık olsun o denyo sen ustundeykende gecebılırdı hepınıze kazasız ve belasız surusler dılerım

Alıntı yalnız_kurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anadoluya gecmeyı dusunuyorsunuz bu hafta galıba umarım cumartesı gelırsınızde sızlerle en azından tanısırız malum daha motorum yok ama sızın ıcın sorun olmazsa jeeple takıp edebılırım sızı hem yolda grup halınde gıderken fotoda cekerım sızı bu arada murat@ sanada gecmıs olsun aynanı kurban vermıssın saglık olsun o denyo sen ustundeykende gecebılırdı hepınıze kazasız ve belasız surusler dılerım

Aga biz motorları bırakalım jeep e doluşalım daha iyi olur

Valla gelirsek ve hava güzel olursa pazar geleceğiz sanırım.

Alıntı MurKy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftaya bekleriz bu tarafa.. bi de anadolu yakası yapalım demi..
    yusuf abi eğer işlerin yoğunsa siparişi vereyim ben parçaları alıp sana gelebilirm ya da sen bilirsin.. bana herşey uyar
    bu arada özlettin kendini arada sırada gecelri msn den yazardın artık göremioz da orda bile:(
    burak kardeş gündüzleri pek fırsatım olmadığından poleni arayamıyorum malum dinlenme vakitlerim...
    ama en kısa zamanda halletmeye bakacağım ..
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

Duyurular topiğinde mustafa abimiz arkadan bizi çektiği resimlerini yayınlamış.Bi bakın.Bi sürü poz çekmiş haberimiz yok
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...un-gezisi.html

Son sayfada....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler