Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Biraz istanbul dışına çıkan arkadaşlar mesela gelin yalovaya yada bursaya gidelim izmitte olur biraz km yapalım
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşlar çok güzel bi geziydi ama gün benim için aksiliklerle başladı. sabah motorun yanına gittiğimde yağ sızıntısını gördüm radyatör hortumu çatlamış baya bi yağ gitmiş yağ alıp yola devam ettik. 2 buluşma yerinde baktıkki durum kötü criminal dostum saolsun eski hortumlarını atmamış garaja çekip hortum değiştirdik. sonra kumlu bi yolda motoru yatırdım allahtan bişey olmadı baya bi yavaş gidiyoduk. sonra akü sorun çıkardı farlar gitti karanlıkta yolculuk berbat bi duyguymuş arkadaşların arasında farsız bi yolculuk yaptım.
    bugünkü yardımları için burdaki bütün dostlarıma ve daimi ardçım yusufa teşekkürü bir borç bilirim
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    oh gezdik geldik süper bi gündü.. bi kaç talihsiz şey geldi başımıza murat arkdaşım anlatmış zaten.. acaba kaç km oldu murat sen km tuttuydun
    süper eğlensekte çok yoruldum resimler gelsede baksak
    gelen herkese teşekkürler..

Motosikleti
    Benelli TRK502
    kilometreyi ben tutmuştum dem garajdan çıkarken bakmayı unutmuşum ama yaklaşık bi 150-160 oldu heralde artık yarın bakarım. amma gezmişiz ama yaw yorulmuşum
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Baba heder olduk be
    Çok keyifliydi ama.
    Murat diğer hortumu benim arka çantada unutmuşuz
    Allah tan atmamışım valla yoksa geziye gelişin ve o kibar yan yatışını göremeyecektik.....
    Abi resimleri pixelini ufaltmadan rar layıp rapideshare e upload edin.Buraya yayınladıklarınjızı küçültürsünüz.
    Bekliyorum
    Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Ayrıca uçan tenekeyeye de ve küçük melis'e de...
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    sen tuttuydun evet hehe.. ama 160 felan geçti die sanıorm inşallah geçmiştir :D
    gelirken vapurda murat@ le bi dragstarlı abiyle tanıştık kendisine selamlarımı gönderiorum.. tam motor sevdalısı kendisi buraya da arada bir takılıomuş..
    vapurdan indikten 2 dk sonra kavşaktan döndüm anayola çıktım motor istop etti tam yola çıkarken hatta birzda çıkmıştım.. kaldım öyle orada marşa bastım almadı bi de arabalar geliodu hemen azcık geri çektim ıkına pıkına o anda yusufu farkettim bende arkama binmiş..:D
    bu arada mustafa abiyle kızı melisede teşekkür ediom iyi ki geldiler saolsunlar.. uçan tenekeyide görmüş olduk melisinde sesini duyamadık ama nabalım bi daha ki sefer artık gelirse

Motosikleti
    Benelli TRK502
    diğer hortumu sakla yine lazım olur belki. murky kardeşim en yakın zamanda hortum siparişi verelim başka alacak arkadaş varsa beraber getirttiririz ok.
    evet uçan tenekeyi ve küçük arkadaşımızı unutmuşum onlara da teşekkürler
    abi bizden ayrılırken ne kalkış yaptı öle

Abiler ben 152 km yapmışım be siz 220 yi buldunuz.
    http://rapidshare.com/files/59355183..._2007.rar.html

Bu izzmaritin çektiği resimlerin linkidr.İndirin.Siteye yarın koyarım millet görür o zaman
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diğer hortumu sakla yine lazım olur belki. murky kardeşim en yakın zamanda hortum siparişi verelim başka alacak arkadaş varsa beraber getirttiririz ok.
    evet uçan tenekeyi ve küçük arkadaşımızı unutmuşum onlara da teşekkürler
    abi bizden ayrılırken ne kalkış yaptı öle
    abi murat@ inde siparişi vardı ama şu an ellerinde yokmuş haftaiçi öğrensin -öğren murat - ona göre yoksa 2 miz sipariş veririz, varsa 3 ümüzün siparişini veririz.

Beyler İmageshack te upload sorunu var benm telefondaki resimleri bilgisayara aktarım ancak sisteme upload edemiyorum.Yarın nova nın da pozları rapidshare den gelince hepsinden seçme yapıp imageshacke koyarım.
    Ben gidip zıbarıyorum.
    Bugün için herkese tekrar teşekkürler

Motosikleti
    Zealsun 150-19

iyi geceler
    25. iyi geceler..

Motosikleti
    zs150-19
    Selam millet, amma yorulmuşuz ya. Aslında km yapmaktan değil de akşam beliren soğuk yordu galiba biraz bizi.

Süper Teneke abiyle ben gün boyu Ahmet diye konuştum ama şimdi Mustafa'mı oldu. Geziye katıldıkları ve bize katlandıkları için çok teşekkürler. Tatlı Melis'e de derslerinde başarılar diliyorum.

Aynı gün içerisinde şehir, kırsal (tezekli), dağ (e Beylikdüzü canım), deniz (hırçın Karadeniz) ve orman (ne parkurdu be kumlara bata çıka) havası almak da herkese nasip olmaz herhalde.

Orman yolundan sonra Nova'nın bastırmasıyla girdiğimiz taşlı yolda arkadan gelen Mercedes'deki elemanlara bu yol bir yere çıkıyor mu diye sormam karşısında aldığım biz de sizi görünce girdik demeleri de ayrı bir şamata oldu.

Maşallah motorlarımız da taş gibi, bahsedilen küçük aksilik haricinde canavar gibi gittik geldik.

Bir sonra gezide görüşmek üzere.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Evet 3 ayrı objektiften yaptığımız gezinin çeşitli fotolarını yayınlıyorum arkadaşlar.Hakikaten yorulmuşuz.Bacaklarım tutmuyo valla......

Önce Biraz Manzara

Biraz Motorlar.....

Yollarda durup Çekilen Bazı toplu Resimlerimiz

Karaburun ve Plajdan Türlü aksiyon içeren Resimlerimiz

Meşhur Uçan Teneke Super Tenere 750 Mustafa Abimiz ve Tatlı kızı....

Terkos Orman Yolunda Kaya Kaya İlerleme Çabalarımız

Ve upuzuuuuun ve kaymak gibi devlet yollarında motorun son sürat denemelerini yapıp rüzgardan haşat oluşumuz sonrasında Çatalca İnceiz.....Kimsenin olmadığı insan olmayan yollarda sürat güzeldi ve sonrasında orman havası

Tekrar Görüşmek üzere

Süper bir gezi olmuş. Umarım bende bir gün dahil olurum.

Tebrik ederim.

Paylaşım için teşekkürler.

Motosikleti
    Benelli TRK502
    evet bu akşam gelirken kilometreye baktımda 210 km yapmışız akşam o yorgunlukla bakmayı unutmuştum aklımda sadece eve girip yatmak vardı

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ailenizin standupçısı nova!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Hakikaten çok doğal poz olmuş.Abi bak diğer resimleri istiyorum hani şu sudan karaya çıktığımız ankileri....
    Bu arada murat abi kayıplara karıştı.Forumu okuyup okuyup bişey yazmadan kayboluyor ortalardan.Hadi hayırlısı..
    Cuma günü bakırköy Bodrum Cafede toplantı varmış gitsek mi beraber

Motosikleti
    Benelli TRK502
    novarix nerde fotoların geri kalanı anca indirebildim baya bi kırpmışsın içinden
    cuma gelmek isterdim ama hem çalışıyo olacam hemde motoru bakıma sokmadan biyere çıkmasam iyi olur heralde

Ya pazar karşıya geçelim o zaman.Abi yol yaptıkça yapasım geliyo.Hasta geçen ayların acısını çıkaracam....
    Yerimde duramaz oldum.
    Biraz da murat@ la Murky ağırlasın bizi.Şu köfte olayı varmış ümraniyede ona girişelim....
    Ne bileyim yapalım bişeyler işte.

Acilen yarın adana ile görüşüp alın plastik hortumları.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler