Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Eylül 2007, 17:20
Yalnız_kurt hoşgeldin.Üsküdarda murky ve murat@ arkadaşlarımız oturuyo.İrtibata geçebilirsin.Şu aralar bizim modelin 0 ını bulmak zor ama piyasada az da olsa ikinci el mevcut.Sahibinden.com a bakabilirsin.Kasımdaki fuara polen motorun katılıp katılmayacağını bilemiyoruz.
Arkadaşlar Pazar günü maazereti olan falan yoktur inşallah malum hava 10 numara ve bozmayacak gibi görünüyo allahın izniyle....
Herkes uygunsa yarın bile gidebiliriz geziye.Benim işim yok yani
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Reklamlar
-
28 Eylül 2007, 17:29
tesekkurler criminal evet sıfırı su an yok fuarı beklememın nedenı de o zaten olmadı dedıgın gıbı ıkıncı el bakıcam
-
28 Eylül 2007, 19:44
izzmarit adlı üyeden alıntı
kardeşim gözün aydın şimdi senden keyiflisi yoktur ha
pazar günü görüşmek üzere
öle abi ya, sınavlar bitti ya iyi de olsa kötü de olsa rahatım..
bugün bi arkadaşla tanıştım o da bi cruiser almak istiyomuş. anlattım ettim zs al pişman olmazsın ben olmadım dedim bakalım napacak.. arada teftişe gitcem hatta buraya da girip inceleyebilceğini söledim.. belki bi tane daha zs ci katacaz aramıza
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar bu ılk msj uzun zamandır bu sıteyı zıyaretcı olarak takıp edıyordum nedenı ıse henuz ne tur bır motor alıcagıma karar vermemıs olmamdı bende uzun zamandır motor almak ıstıyor ve herkes gıbı arastırıyordum ve arastırmalarım sonucu ve sızlerın yazdıklarınıda ıncelıyerek zealsun 150 almaya karar verdım ınsallah bır aksılık olmazsa kasım ayındakı fuarda bır tane edınmek ıstıyorum sızlerlede tanısıp ınsallah bol bol gezeriz bır gun tabı once makıneyı alıp alısmam lazım
malum ben daha acemıyım bugun gıdıp gelısımede yazıldım ehlıyet ıcın ınsallah yakında bende sızler gıbı yollarda olucam bu arada ben uskudardanın burada zelsunu olan arkadas varsa onunlada tanısıp gorusmek ısterım herkese slmlar
kardeşim bende üsküdardayım nerlerdesin sen ? al bak üsküdarda 3. tanıdık zealsuncu olursun. biri murat diye bi arkadaş biri ben biri de sen
-
28 Eylül 2007, 21:45
slm murky tanıstıgıma sevındım ben zeynepkamılde oturuyom musaıt oldugunda tanısmak ısterım
-
28 Eylül 2007, 21:45
beyler ben Tekirdağdayım ama gezi için yarın gece dönücem Istanbul'a.
bu arada numaramda değişiklik var. 05055265772 kullanıcam artık. Diğeride dönem dönem açık olur ama bu sürekli açık olacak.
Nami, sana özel rakı getiriyorum!
Selamlar hepinize...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
28 Eylül 2007, 23:10
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
beyler ben Tekirdağdayım ama gezi için yarın gece dönücem Istanbul'a.
bu arada numaramda değişiklik var. 05055265772 kullanıcam artık. Diğeride dönem dönem açık olur ama bu sürekli açık olacak.
Nami, sana özel rakı getiriyorum!
Selamlar hepinize...
Canımsın bilader
Sana karşı güzel şeyler hissetmeye başladım
Beyler yemeğinizi çantalarınıza koyuyorsunuz nevale sağlam olsun.Ben zaten oruç tutmadığım için sorun yok.Sanırım bi tek Murky tutuyo
Dönüşte ali abiyle kararlaştırmamıza göre çatalca mağralarına ya da daha kırsal alanlara veya karacaköy tarafına sürebiliriz.
Ali abi o göktürk kemerburgaz taraflarını sordum yollar çok sapaymış.Bi de çok uzun abi ben kaldıramayabilirim.Artık bi karaburuna gidelim de ordan bakarız
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
29 Eylül 2007, 00:11
-
29 Eylül 2007, 12:41
90km ötesi seferidir..
Teşvik değil, tavsiye..
29 Eylül 2007, 12:44
[QUOTE=MurKy;821140]vay yakınız tamam arkadaşım.. tanışırız tabi müsait oldğun zaman haber ver bana hatta msnleşelim ekleyim seni ben tabi kullanıyosan profildeki adresi
ok murky ekle msn kullanıyorum gorusuruz bu arada sıze ıyı eglenceler havada gusel bugun yolunuz acık olsun gıttınız yerlere benden de selam soyleyın
-
29 Eylül 2007, 13:07
Ne zaman yola çıkıyon burak
-
29 Eylül 2007, 20:32
arkadaşlar sabah 10 da sirkecide buluşma ayarlayalım yine..
novarix, izmarit ve murat abi siz orada buluşun bizde murat@ le oraya gelelim..
aynı yoldan gideriz yine çıkarken namicanı da arıcaz..
başka da galiba bu istikamette kimse yok
bizi namican ve ali abi bauhausta karşılayacak yine
galiba şimdilik kısa vaadeli plan bu
itirazı veya fikri olan
-
29 Eylül 2007, 21:02
motoru kullananlar arsında şikayetçi olanına rastlamadım ama, ben bunun koruma demirlerine taktım.
allah göstermesin yandan bir darbe alırsa yada yan yatarsa kullanıcı kendini kurtaramaz diye düşünüyorum.
birde kanuni'nin böyle bir modeli vardı sanırım ayağı komple saran.
ben koruma demirlerine güvenmiyom tehlikeli gözüküyor.
tabi bu benim fikrim.
-
29 Eylül 2007, 21:16
@ozzymania;
fikrin için saol dostum..
şu ana kadar ciddi bi kaza geçiripte koruma demirindne şikayet duymadım şahsen inşallahta olmaz..
fikrini paylaştığın için saol
bu modelden şikayeti olan -ufak tefek olanlar ki her motorda olabilir, ya da kullanıcı hataları hariç- pek kimse duymadım zaten benim fikrimde de önemli bir etkendi bu..
-
29 Eylül 2007, 23:05
Yandan bi darbe alsa koruma demirine pek de ihtiyacın kalmaz zaten arkadaşım.Sen o kıvrım yerinin bükülüp bacağı motorla demir arasına sıkışacağını düşünüyorsun sanırım ama emin ol ki daha ona fırsat kalmadan yerinden çıkmış olur ya da ordan kırılır.Bükülen bi madde değil o.Ya kırılır ya da çıkar yerinden dediğim gibi.En iyileri tam ayak ucundan çıkan küçük domuzluklar.Onlar hem yere teması kesiyo hem de ayaktan bağımsız....
Burak 11 de aynı yerde olacağız.
Sabah görüşürüz millet.
Evden ekmek arası kapmadan çıkmayın aç kalırsınız.
Hadi iyi geceler
-
29 Eylül 2007, 23:39
tamamdır arkadaşlar ben, novarix, murat diksöz abimizle sirkeciye geçip murky ve murat@ arkadaşlarımızı karşılıyoruz saat 10:00 da vapur iskelesinin karşısı benzinlik önü sabah bi aksaklık olursa telefonlaşırız
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
29 Eylül 2007, 23:46
sirkeciden çıkarken arıcaz namicanı unutturmayın.. ona göre çıkacak büyük ihtimal o da
-
30 Eylül 2007, 02:55
-
30 Eylül 2007, 10:47
Bravo yani murat abi.Son anda ektin bizi.Zaten bundan sonra anca bahara buluşurduk.Bu son buluşmaydı.Havalar bozacak artık........
-
30 Eylül 2007, 14:16
ozzymania adlı üyeden alıntı
motoru kullananlar arsında şikayetçi olanına rastlamadım ama, ben bunun koruma demirlerine taktım.
allah göstermesin yandan bir darbe alırsa yada yan yatarsa kullanıcı kendini kurtaramaz diye düşünüyorum.
birde kanuni'nin böyle bir modeli vardı sanırım ayağı komple saran.
ben koruma demirlerine güvenmiyom tehlikeli gözüküyor.
tabi bu benim fikrim.
2 gün önce motoru yan yatırdım hızım 20-25 di Allahtan. motor, koruma demirinin üstünde sürüklendi. koruma demiri çizilmedi bile.motorda hiçbirşey yok.o demirin o kadar sağlam olacağını hiç düşünmemiştim
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
30 Eylül 2007, 16:42
bugun hava bıraz kapalı umarım gezınız ıyı gecmıstır fotoları beklıyorum bu arada dun murky ıle tanıstım umarım sızlerlede tanısırız murky ıle anlastık tam kafa dengı ınsanların aynı zevklerı paylasması harıka oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler