kestirdim saçları yok artık buluşmalara kurtadam
kestirdim saçları yok artık buluşmalara kurtadam
true love..
Drift Religion
Abi bi gruba 3. kabak kafa çok gelir.Çabuk kendine aynı orjinal dağınıklıkta bir peruk edin.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
sakalım var idare etcen artık
true love..
Drift Religion
namican motorsuz gelince olmuyooo yanii demi eyvallah saolasın.izmire gelirseniz benimde haberim olsun
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
izmir olayı havalara bağlı.. bakalım, havalar iyi olursa düşünürüz!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
evet arkadaşlar hava güzel gibi görünüyo hafta sonuna nasıl olur bilemiyorum ama karaburun gezi planı ne kadar ertelendi? çok ta ertelemeyelim dimi
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Bu haftaya ertelendi.Bugün hava manyak güzel.Kesin biz geziye gidecez diye pazar günü yıldırım falan düşer kasırga iner şehre.
Siz her halukarda Bu pazar gidecekmişiz gibi hazır olun....
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Pazara gezi, mangal,her türlü aktiviteye itinayla katılınır,ev işlerim bitti herşeyi koydum yoluna,geçen gezide yok yazılmışım, bu kez gelmemem için hiç bir sebep yok o yüzden bu pazar için hepimiz dua edelim hava güzel olsun,,
not: criminal sen dua kısmına karışma abi,senin ki kabul olmaz)
Wallah ağzunu burnınu kırırım seniiiiin.Pbucumun satanistiiiiii.Difolun gidin luan difoluuun!!!
Şimdik bu duruma göre Ben-küçük murat-orta murat ve büyük murat var.2 burak da gelir.Bu gökhandan iş çıkmaz zaten.Kenya da suzukici oldu topiğe uğradığı yok.Ali abinin de sorun çıkaracığını sanmıyorum
bu ne kardeşim ben kaçıncı muratım onu bile karıştırır oldum bi burak daha bulursak çift kale maç yaparız artık inşallah hava böyle giderde dolaşırız biraz akşamları tek dolaşmak zevkli olmuyo
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Sen küçüksün olansın 86 lıydın dimi
86 lı olan varsa ben ortancayım 84
O zaman murat@ küçük olanınız o 85 liydi.
Ya abi dua edin de şu pazar güzel olsun hava.Nasıl içim gidiyo bugün havayı görünce.Yarın bi hava tahminlerine bakalım ne diyecek
Pazar günü hava açık görünüyor, Pazartesi'den sonra bulutlanma ve yağmur ihtimali olabilirmiş.
Gezi için küçük bir not eklemek istiyorum, malum gidilecek yol 40 km kadar o da yaklaşık 40-50 dk sürer. Sabah makul bir saatte buluşulursa orada akşama kadar vakit geçmez parkuru biraz daha uzatsak diyorum. Yalıköy var gidilecek ama o da uzak mı kalır acep?
Ali abi hava tahminleri iyi pazar 25 derece maximum görünüyo.parçalı bulutlu tam gezi için uygun.Rüzgar hafif şiddette.Yağış beklenmiyo.Hadımköy meteoroloji ölçüm noktasının verdiği bilgilere göre bulutlar pazar gününe kadar var ama ara ara güneş görünüyo.
Yaw hava durumu spikeri olsaymışım keşke
Benim için sorun yok.Benzinim bitene dek heryere sürebilirim yeterki güzel yollar olsun.Gelen arkadaşlar da yol yapmak için geliyolar elbette kimsenin sorun çıkaracağını sanmam erken çıkarsak aydınlık havanın tadını çıkartırız.
Bana herşekilde uyar.Tabi allah kaza bela hastalık vermediği sürece
arkadaşlar sonunda bütünlemelerim bitti yehuuuuuuuuu.. artıkın bende özgür bi insanım ders çalışma sınav stresi denen bişi kalmadı içim de
bunun üstüne bi yorgunluk cigarası yakılır ohh beeaa
bundan böyle kendimme vakit ayrıcam oyun oynucam, gezecem, partilere gidecem
pazara da az kaldı iyice sabırsızlanıom tekrar bi araya gelmek için..
haydi iyi sohbetler..
kardeşim gözün aydın şimdi senden keyiflisi yoktur ha pazar günü görüşmek üzere
slm arkadaslar bu ılk msj uzun zamandır bu sıteyı zıyaretcı olarak takıp edıyordum nedenı ıse henuz ne tur bır motor alıcagıma karar vermemıs olmamdı bende uzun zamandır motor almak ıstıyor ve herkes gıbı arastırıyordum ve arastırmalarım sonucu ve sızlerın yazdıklarınıda ıncelıyerek zealsun 150 almaya karar verdım ınsallah bır aksılık olmazsa kasım ayındakı fuarda bır tane edınmek ıstıyorum sızlerlede tanısıp ınsallah bol bol gezeriz bır gun tabı once makıneyı alıp alısmam lazım malum ben daha acemıyım bugun gıdıp gelısımede yazıldım ehlıyet ıcın ınsallah yakında bende sızler gıbı yollarda olucam bu arada ben uskudardanın burada zelsunu olan arkadas varsa onunlada tanısıp gorusmek ısterım herkese slmlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)