Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    yaw iptal olduğunu duyunca bende anneye söz verdim bi iki haftadır yapmadığım ufak bi duvar problemi vardı onunla akşam ederim heralde:( kusura bakmayım ben yarın iptal durumdayım
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    izmir biraz uzak kalıyor geziye katılmayı çok isterdim yoksamm
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    Zealsun150-19
    Herkese selamlar,
    Benim Vites Mil'inin Pimi kırıldığından (Vites Mil'i olduğunu tamirciden öğrendim ) . İlk önce Cumartesi günü Avcılardan Zeytinburnuna kadar bir çok Markanin servisini ziyaret ederek 150 CC lik Cruser Vites Mil'ini aradim ama hiç bir servis ve bayide yoktu. Neyse iş başa düştü deyip . Servislerden birinde bu parçanın nasıl söküleceğini gösterdiler bende geri dönüp parçayı söktüm ,Pazar günü açık olan bir servise giderek Parçayı kaynak yaptırdım ve eskisinden daha sağlam oldu.))
    Neyse bu konuya nereden geldim, gezdiğim bir çok serviste şu muhabbet oldu , Gelecek Seneden itibari ile , "Abi artık Suziki ,Honda,Yamaha vs. ye geçiyoruz ama sizin motorlarada destek ve servis vereceğiz " hayırdır dedim.
    Bunun iki sebebi var dediler,
    1 - AB standartları ve Çin'e karşı önlem: Artık Yurt içinde servis konusunda belli bir yüzde istiyorlar ,(Yurdun %40'ına servis koyman gerekiyor) , Motor'u ithal ederken belli bir kota koyacaklar ve bu nedenlerden dolayı artık diğer markalara yönleneceğiz.
    2 - Çin Motorları çoğunlukla ufak CC li motorlar .Bunları sattık piyasa doydu. 2. el bayağı bir fazla oldu bu piyasayı uzun süre idare eder. Millet artık büyük CC li Motorlara geçmek istiyor. Çinlilerde bunun alternatifleri yok büyük CC isteyen bir çok müşterimizi geri çevirdik.

Bu konular hakkında bilginiz ve yorumunuz varmı acaba ?

Bu arada arkadaşlar Mondial dışında Avcılar,Beylikdüzü , Esenyurt tarafında tam 3 tane bizim Motora bakan yer buldum, 3 yerde gayet güleryüzlü , dost insanlar bilginiz olsun...

- Avcilarda Av Car'a ( Citroen Servisi/bayisi- Küçükçekmeceden Avcılara gelirken E-5 te Sağ tarafta ) . Kendileri Beotein diye bir marka getiriyor.Bizim Motor ile aynı parçaları kullanıyor .Her tür Motara bakacaklarını ilettiler/zaten kapılarında yazıyor. Hatta eksik parçanız varsa Çinden büyük bir parti yedek parça siparişi vermişler sanırım 20 gün içinde Türkiyede olur. (Pazar günleri kapalı ).Parça ve Servis konusunda bayağı yardımcı olurlar .
    - Avcılar ın içinde (İhlas Evlerinin karşısına denk düşüyor,Ambarlı oluyor herhalde ) Çelik Motor Servisi (Pazar günleri açık ) benim kaynak işini onlar yaptı.
    - Esenyurt'un içinde Özel bir servis (Pazar günleri açık) , öyle çok güzel bir yerleri yok.Ama arkadaşlar bayağı bir yardımcı oldular ,Yol yardimlari var .

İhtiyacı olan olur ise tariflerini veririm...
    Her kim mücadelede ustalaşır ise ,KIZGIN olmayacaktır.Her kim kazanmada ustalaşır ise KORKAK olmayacaktır.Fakat bunu göremeyenler kazanmak için SAVAŞMAYA devam edeceklerdir.:cat:

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim motoru götürdüğüm serviste normalde Honda-Kawasaki servisi. Ancak Zealsun'a da bakıyor. Problem olacağını düşünmüyorum. Zaten kaçımız motoru servise götürüyorki?

bu arada fotoğraflar çıkmış..
    Nami, bombayız baba!! Ben sana diim!!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Kaos2007 dediğin gibi piyasa doydu ve ikinci el birinci el satışını düşürdüğünden ithalatçı açısından bakınca riske girmek mantıklı değil ,dezavantaj gibi gözüken saptadığın Çin kaynaklı motorların hemen hemen hepsinin birbirleri ile ortak parçaları var.Örneğin bizim topuk burun vites ve aksamı Çullas grubunun sattığı (skygo markası)Lifan üretimi ki enaz 4 cruiser modelini başka markalara yapıyor,aynısı

Aklında olsun skygo servisi varsa bizim parçanın aynisini bulabilirsin ,yada Karaköy de bana yakın haber iletmen yeter

Fotoraflar harika bu ilginç poz sahiplerine linki gönderdim bakalım tümünü yükleyecekler mi?

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar dün yine toplandık malum.Muhabbet güzeldi.Tabi ramazan olması dolayısıyla tam tadı çıkmıyo.
    Bu arada karaburun gezisi haftaya olacak tabi hava güzel olursa.Zaten hava bize feyk attı gram yağmur yağmadı zemin kuruydu.Sadece rüzgar vardı.Aslında gidebilirdik ama murky-murat@-izzmarit olmadan gitmek istemedik....
    Bu arada bize eşlik eden Keeway Matrix'i ile bizi habire sollayan mhrmkpnr (Muharrem) arkadaşımıza da teşekkürler....
    Önce Toplu Resimlerden Bazı örneklerrrr

Birazdan arkaya düşmek üzereyiz

Nova ve Ben cins pozlar içindeyiz

Burada muharrem de bize katılıp resimdeki kurtadam olma özelliğini taşıyor

Burak Benim motorun kıçından uzaklara bakarken.De neden bu pozu verdi anlamış değilim

Yaymışım

Valla Kardeş gibi çıkmışız Saçlar da aynı zaten

Biraz Da manzara........Bu Ördekleri iftarlık yapacaktık aslında ama sahipleri varmış.Postu deldirmekten kurtulduk

Sonra tutturdular Spor yapalım diye.Bıraktık motorları Belediyenin cins aletlerine kaptırdık.Daha doğrusu kaptırdılar

Şu modele bak adam poz vererek çalışıyo

Ali abi birazdan evereste tırmanmış olacak

Bunlar çalışırken ben de yayıp poz vermeye devam ediyorum

Arada da bir Prince

Murat abim...Yılların eskitemediği adam.Köşeleri kaçırıp 1 km ilerden geri dönen viraj nedir bilmeyen insan.Canımız ciğerimiz.5M migrosa bizi sokup evinin tüm nevalesini alıp (hatta içinde kuzu kafası falan da vardı aldıklarının) bizi delirten abimiz.Tabi muharrem ve burağın aldığı 5 kilo sosisle 2 tane bacağım kadar salamı söylemiyorum bile....

Alışveriş uzadı uzadı uzadı.Hava karardı Ve karanlık bir poz benim 7 renk değiştiren parkları ayrı renklerde çekmeye çalışmışlar.......

Beraber nice buluşmalara dostlar.
    Haftaya karaburun işini unutmayın....
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

süperdi yaa!!

sporumuzu yaptık, bacak kadar salamlarımızı aldık.. ooooh!!

wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    Helal size zealsuncu kardeşler ne güzel bir gezi biz adanada hiç bu kadar zealsunu bir arada toplayamadık ramazan olduğu için gezide yapamıyoruz fazla paylaşım için teşekkürler kazasız belasız güzel gezilere
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kurt adam gibiyim kmse gelmz beni gordukten snr bidahaki buluşmalara
    true love..

Drift Religion

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    resimler harika ! imrenmemek elde değil..istanbuldaki zealsuncu arkadaşlara sevgiler saygılar
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün yine toplandık malum.Muhabbet güzeldi.Tabi ramazan olması dolayısıyla tam tadı çıkmıyo.
    Bu arada karaburun gezisi haftaya olacak tabi hava güzel olursa.Zaten hava bize feyk attı gram yağmur yağmadı zemin kuruydu.Sadece rüzgar vardı.Aslında gidebilirdik ama murky-murat@-izzmarit olmadan gitmek istemedik....
    Bu arada bize eşlik eden Keeway Matrix'i ile bizi habire sollayan mhrmkpnr (Muharrem) arkadaşımıza da teşekkürler....
    Önce Toplu Resimlerden Bazı örneklerrrr

Birazdan arkaya düşmek üzereyiz

Nova ve Ben cins pozlar içindeyiz

Burada muharrem de bize katılıp resimdeki kurtadam olma özelliğini taşıyor

Burak Benim motorun kıçından uzaklara bakarken.De neden bu pozu verdi anlamış değilim

Yaymışım

Valla Kardeş gibi çıkmışız Saçlar da aynı zaten

Biraz Da manzara........Bu Ördekleri iftarlık yapacaktık aslında ama sahipleri varmış.Postu deldirmekten kurtulduk

Sonra tutturdular Spor yapalım diye.Bıraktık motorları Belediyenin cins aletlerine kaptırdık.Daha doğrusu kaptırdılar

Şu modele bak adam poz vererek çalışıyo

Ali abi birazdan evereste tırmanmış olacak

Bunlar çalışırken ben de yayıp poz vermeye devam ediyorum

Arada da bir Prince

Murat abim...Yılların eskitemediği adam.Köşeleri kaçırıp 1 km ilerden geri dönen viraj nedir bilmeyen insan.Canımız ciğerimiz.5M migrosa bizi sokup evinin tüm nevalesini alıp (hatta içinde kuzu kafası falan da vardı aldıklarının) bizi delirten abimiz.Tabi muharrem ve burağın aldığı 5 kilo sosisle 2 tane bacağım kadar salamı söylemiyorum bile....

Alışveriş uzadı uzadı uzadı.Hava karardı Ve karanlık bir poz benim 7 renk değiştiren parkları ayrı renklerde çekmeye çalışmışlar.......

Beraber nice buluşmalara dostlar.
    Haftaya karaburun işini unutmayın....
    Alıntı wildwolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Helal size zealsuncu kardeşler ne güzel bir gezi biz adanada hiç bu kadar zealsunu bir arada toplayamadık ramazan olduğu için gezide yapamıyoruz fazla paylaşım için teşekkürler kazasız belasız güzel gezilere
    Ayşe uzun zaman oldu nerelerdesin ya.Yakında Adanaya gelecem allah izin verirse.Orda da organize ederim ben milleti....

Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurt adam gibiyim kmse gelmz beni gordukten snr bidahaki buluşmalara
    Muharrem grubun yeni kurdusun abi.Bundan sonraki her geziye 11111 km yi aşmış scooter'ınla seni bekleriz

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    resimler harika ! imrenmemek elde değil..istanbuldaki zealsuncu arkadaşlara sevgiler saygılar
    Taner bi gün yolun istanbula motorunla düşerse haberimiz olsun dostum
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19

Acele edeceğim derken beni siz eskittinizmontun fermuar tutacağı bile koptu,hem siz hazırlanırken ben senin yanar dönerli farını görüntülemekle uğraşıyordum,montlada bastıbacak modunda çıkmışım

Hem ticaret hem ziyaret örneği işe yaradı eve boş dönmedik

kuzu başı da ayrı konusuyuna bol baharatlı çorba ,bir bölümüde söğüş ,bekleriz efendim

Criminal'in slalomlarına yeterince yanıt veremediğim doğrudur

Güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş.

Tebrik ederim...

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    güzel gezi olmuş arkadaşlar.. toplanmanıza sevindim, arıza çıkaranlardan biri olarak kusura bakmamış olmanızı ümit ediyorum
    eminim en kısa zamanda asfaltı ağlatacaz zealsuncular olarak
    bu arada murat abi sen öle bacak gibi salamları felan alıon bak ben oruç olursm yerim affetmem sonra bu çocuğu niye çağırdınız niye yedi salamları muhabbeti olmasın şimdiden diyim de ben

wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    CRiminAl geldiginde mutlaka görüşmek isterim adanada gezilecek güzel yerleri hep birlikte gezeriz inşallah görüşmek üzere.
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

vaay nede güzel parlıyolar....ah bee baba....ağlatın asfaltı haaa...belki babamı ikna ederde o zamanda para bulursam yaza doğru alcam inşallah....içimde ukte kaldı vallaha...

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    dün yaktılar beni akşama kadar yarım metre duvar ördüm eski evin bahçesine canım çıktı gelemedim buluşmaya inşallah bidahakine
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Buluşmanın tüm resimlerini görmek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilirler.
    Dosya Boyutu:12 Mb
    Rar şifresi yok

http://rapidshare.com/files/57910321/23_Eyluel_2007.rar

diğer Prince sahibi arkadaşlarada buradan sesleniyorum; "Kaçamazsınız!! Bu manyaklığa ilk fırsatta hepinizi dahil edicez!"

Burak sen çok sevdin bu işleri anlaşıldı.Buluşma zevkini tadan arkadaşlarımız paylaşımın tam anlamıyla ne anlama geldiğini idrak ettiler olacak ki alışkanlık yaptı
    Abi bu işlerin tadı böyle çıkıyo.Burak dur daha ne işler çevirecez senle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler