Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Eylül 2007, 18:57
Reklamlar
-
14 Eylül 2007, 14:15
Selam millet,
Ben de varım tabii ki hafta sonu olduktan sonra sorun yok. Güzergah belirleyip gazlayalım.
Hatta bu Pazar öğleden sonra bir Boğaz turu yapmayı düşünüyorum. Uyanlarla bir yerlerde görüşebiliriz de.
Bu arada dün Büyükçekmecede servise gidip, yağ hortumlarını değiştirdim. Biraz uğraştırdı, motoru falan hafif kasnatmak gerekti, yalnız Polen'in gönderdiği her iki hortum da aynı boyda birini kısa yapsalar iyi olacakmış hafif bükmek zorunda kaldık. Yağ damlatma sorunum da çozüldü.
Görüşmek üzere.
MurKy adlı üyeden alıntı
arkadaaaaaaşım bende gelirim..
galiba eylülün 22-23 ünü kastedion.. 25 inde sınavım var ama ısrarlara dayanamayıp gelecem galiba
umarım yine hava muhalefetine maruz kalmayız..
bu arada benim gidona bi güzellik yapmam lazım.. çok yakın duruolar bana galiba ya biraz yükseltcem ya da az daha açık bi gidon bulacam ne tavsiye edersiniz ?
-
15 Eylül 2007, 02:54
mangal yapalım bu sefer mangal
-
15 Eylül 2007, 05:38
Bakın topiği sahurda bile yalnız bırakmıyorum kıymetimi bilin kıymetimiiiiii
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
15 Eylül 2007, 12:17
olmaz mı?
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
izzmarit dışında buluşmaya zarf atan olmadı.Ne oldunuz be tembel tenekeler...
Zarfı mazrufu bırak kardeşim tabii hazırım
august adlı üyeden alıntı
Selam millet,
Ben de varım tabii ki hafta sonu olduktan sonra sorun yok. Güzergah belirleyip gazlayalım.
Hatta bu Pazar öğleden sonra bir Boğaz turu yapmayı düşünüyorum. Uyanlarla bir yerlerde görüşebiliriz de.
.
Ali yarın buluşup sahilden bir Rumeli kavağı yaparız ne dersin ki eğer sahilden geleceksen benim önümden geçeceksin Fındıklı'da yada Sirkeci'de buluşalım diğer arkadaşlar içinde geçerlidir
murat@ adlı üyeden alıntı
mangal yapalım bu sefer mangal
Bak bu iş güzel ;oruçlu dostlarada iftar mangalı olur
kenya adlı üyeden alıntı
Kardeşim bide yüzünü görebilsek kıymetini daha çok bileceğizde !
-
16 Eylül 2007, 01:54
mangal da güzel olur iftarda yav arkadaşlar iki gündür motor çekişi düştü yeni benzin almıştım ondan diyorum ama aynı yerden aldım sorun ne olabilir?? hava filtresini temizleyim bi dedim yerini bulamadım bi türlü dün akşam arkadaşı aldım arkaya motor kalkarken devamlı stop ediyo arkada biri olmazsa süper gidiyo anlayamadım bi türlü
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
16 Eylül 2007, 14:00
başlık mı
ya abilerr kanuni tiger 250 nasıl bi motor bilgisi olan warmı o paraya değermi
-
16 Eylül 2007, 15:12
ARkadaşım forumda arat kanuni tiger diye onunla ilgili bir konu var,bilgi alabilirsin.Ayrıyetten test merkezinde tiger testi var onu okuyabilirsin
-
16 Eylül 2007, 16:32
mesagi adlı üyeden alıntı
ya abilerr kanuni tiger 250 nasıl bi motor bilgisi olan warmı o paraya değermi
iyi de arkadaşım burda niye soruon ki bu topictekiler kanuniyi değil bunu tercih ettikleri için zealsun aldılar.. kanuni topiclerine sorsan daha mantıklı olur.. ayrıca @Ulgio arkadaşımında dediği gibi tiger incelemesi var ona bi bak ya da kendisine sor o bilir
-
18 Eylül 2007, 01:08
izzmarit adlı üyeden alıntı
mangal da güzel olur iftarda
yav arkadaşlar iki gündür motor çekişi düştü yeni benzin almıştım ondan diyorum ama aynı yerden aldım sorun ne olabilir?? hava filtresini temizleyim bi dedim yerini bulamadım bi türlü
dün akşam arkadaşı aldım arkaya motor kalkarken devamlı stop ediyo arkada biri olmazsa süper gidiyo anlayamadım bi türlü
selam dostlaım nasılsınız.....
cumartesi akşamı kağıthanede mt üyeleri nin iftarı varmış ,oraya gitmeyi düşünüyorum (emanet motor buluruz bi tane) sizlerde gelmek istemezmisiniz???
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...cumartesi.html
izmarit kardeş hava filtresi yanlış hatırlamıyorsam sol tarafta prince yazan üçgen kapağın altında(motorum koltuğunu açmak için anahtar soktuğumuz yer) .....
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
-
18 Eylül 2007, 03:47
yusuf abiiiii napıyon gece kuşu oldun iyice sen yauw,, paso gecelri takılıyon..
o resimdeki motor tanıdık geldi bi yerden
-
18 Eylül 2007, 04:00
MurKy adlı üyeden alıntı
yusuf abiiiii napıyon gece kuşu oldun iyice sen yauw,, paso gecelri takılıyon..
o resimdeki motor tanıdık geldi bi yerden
ya sormay yarasa gibin olduk güneşe çıkamıyom eriyom yoksa
haklısın bu motoru bende bi yerden tanıyom sankim
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
-
18 Eylül 2007, 04:10
-
18 Eylül 2007, 15:03
radyatör yag hortumları
Herkese selam,
Ya benim başıma ilginç bir olay geldi hiç bir sorun yokken birden bire iki yağ hortumundan da yag sızıyor ancak bu sızma motor çalışmazken iken olmuyor. Ancak hareket halindeyken inanılmaz bir hızla damlıyor. Bu durum garanti kapsamına girermi. Yada gerçektende bu sızma bu hortumlardan mı gerçekleşiyor.....Dün seyrantepe mor motoro götürdüm garanti kapsamında degil bizi madur ediyorlar dedi polen için. Burçin hanıma ulaşmaya çalışdım polen' den ayrıldı dediler. Elinde fazla yag hortumu olan varmı :? diye sormayacagım tabiki de....Ben bu hortumları sadece polenden mi temin edebilirim beklemek istemiyorum da çok fazla. herkese kazasız belasız sürüşler iyi ramazanlar.........
-
18 Eylül 2007, 16:14
esitfirat adlı üyeden alıntı
Herkese selam,
Ya benim başıma ilginç bir olay geldi hiç bir sorun yokken birden bire iki yağ hortumundan da yag sızıyor ancak bu sızma motor çalışmazken iken olmuyor. Ancak hareket halindeyken inanılmaz bir hızla damlıyor. Bu durum garanti kapsamına girermi. Yada gerçektende bu sızma bu hortumlardan mı gerçekleşiyor.....Dün seyrantepe mor motoro götürdüm garanti kapsamında degil bizi madur ediyorlar dedi polen için. Burçin hanıma ulaşmaya çalışdım polen' den ayrıldı dediler. Elinde fazla yag hortumu olan varmı :? diye sormayacagım tabiki de....Ben bu hortumları sadece polenden mi temin edebilirim beklemek istemiyorum da çok fazla. herkese kazasız belasız sürüşler iyi ramazanlar.........
Bu hepimizce bilinen bi sorun.Yağ hortumları çatlıyor.Motor çalışınca yağ pompası tazdik yaptığı için kaçak artar.Stop edincede borunun içindekiler bitene dek damlar ve durur.Polen bunun için esnek olan hortumu yaptırtmış.
Burçin Hanım Polenden ayrıldı arkadaşlar.Ancak yerine şu anda Vesile hanım bakıyor.Adresini kendilerine ileterek bu yağ hortumlarını kargo ile temin edebilirsin.Bana 22 saatte ulaştırmışlardı.birçok arkadaşım da bu yolla hortumları temin ettiler.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
18 Eylül 2007, 21:13
Ben geldim. Uzun süredir işler falan derken ihmal ettim sizleri..
Haftasonu buluşmasına her daim gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Ama danışmak istediğim birşey var. Nişanlısı, eşi, kız arkadaşı vs. getiren olacak mı? Bu arada gidon problemim vardı. Ana somon yanlış yani orjinal değilmiş. Ayrıca resmen 1 tane bilye eksikmiş arada. Sağolsun Mehmet Usta halletti sorunumu. Hatta boyuma göre gidona öle bir açı vermişki, Harley modta geziyorum!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
18 Eylül 2007, 21:15
Arkadaşlar selam,
Haftasonu yapmayı düşündüğümüz parkuru bu hafta izinli olmam sayesinde bugün tekrar geçtim. Fotoları Namican'a gönderdim foruma koyacak. Bir 5 km kadar yol inşaatı haricinde çok rahat bir yol. Ancak Karaburun haftaiçi ve Ramazan olması nedeniyle bomboştu, yemek yiyecek pek bir yer de yoktu. Durusu-Karaburun arasında köfteciler var ama açık olurlar mı bilemiyorum.
İnşallah hava da güzel olur da yine keyifli bir gün geçiririz.
Bu arada yarın Rumeli Kavağı veya Anadolu Kavağı (İkea'da molalı) bir tur yapmayı düşünüyorum. Müsait olan varsa msj atabilir, bir şeyler yaparız işte. (5354943434)
Murat abi haftasonu planlar değişince görüşemedik seninle sana bir yemek borcum olsun
-
18 Eylül 2007, 21:26
-
18 Eylül 2007, 22:04
-
18 Eylül 2007, 23:25
Sevgili Novarix her ne kadar avatarın biraz ürkütücü olsa da seni de aramızda görmek isteriz.
Şaka bir yana gerçekten ilk buluşmamızda o kadar samimi bir ortam oldu ki sanki yıllardır görüşen okul arkadaşları gibiydik. Kız arkadaşıyla gelen olmadı, benim hatun motor olayına kafadan soğuk olduğu için 1 senede 1 defa gördü motoru o da ilk aldığımızda o yüzden ben tek geziyorum. Sen nasıl istersen diyorum. Ancak şunu da belirteyim herkes sap olunca muhabet ayrı komik oluyor, az şamata yapmadık.
Görüşmek üzere diyelim, müsati olan herkesi bekliyoruz.
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
Ben geldim.
Uzun süredir işler falan derken ihmal ettim sizleri..
Haftasonu buluşmasına her daim gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Ama danışmak istediğim birşey var. Nişanlısı, eşi, kız arkadaşı vs. getiren olacak mı? Bu arada gidon problemim vardı. Ana somon yanlış yani orjinal değilmiş. Ayrıca resmen 1 tane bilye eksikmiş arada. Sağolsun Mehmet Usta halletti sorunumu. Hatta boyuma göre gidona öle bir açı vermişki, Harley modta geziyorum!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler