Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izzmarit dışında buluşmaya zarf atan olmadı.Ne oldunuz be tembel tenekeler...
    arkadaaaaaaşım bende gelirim..
    galiba eylülün 22-23 ünü kastedion.. 25 inde sınavım var ama ısrarlara dayanamayıp gelecem galiba
    umarım yine hava muhalefetine maruz kalmayız..

bu arada benim gidona bi güzellik yapmam lazım.. çok yakın duruolar bana galiba ya biraz yükseltcem ya da az daha açık bi gidon bulacam ne tavsiye edersiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    zs150-19
    Selam millet,

Ben de varım tabii ki hafta sonu olduktan sonra sorun yok. Güzergah belirleyip gazlayalım.

Hatta bu Pazar öğleden sonra bir Boğaz turu yapmayı düşünüyorum. Uyanlarla bir yerlerde görüşebiliriz de.

Bu arada dün Büyükçekmecede servise gidip, yağ hortumlarını değiştirdim. Biraz uğraştırdı, motoru falan hafif kasnatmak gerekti, yalnız Polen'in gönderdiği her iki hortum da aynı boyda birini kısa yapsalar iyi olacakmış hafif bükmek zorunda kaldık. Yağ damlatma sorunum da çozüldü.

Görüşmek üzere.

Alıntı MurKy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaaaaaaşım bende gelirim..
    galiba eylülün 22-23 ünü kastedion.. 25 inde sınavım var ama ısrarlara dayanamayıp gelecem galiba
    umarım yine hava muhalefetine maruz kalmayız..

bu arada benim gidona bi güzellik yapmam lazım.. çok yakın duruolar bana galiba ya biraz yükseltcem ya da az daha açık bi gidon bulacam ne tavsiye edersiniz ?

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    mangal yapalım bu sefer mangal

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Bakın topiği sahurda bile yalnız bırakmıyorum kıymetimi bilin kıymetimiiiiii
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19

olmaz mı?

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izzmarit dışında buluşmaya zarf atan olmadı.Ne oldunuz be tembel tenekeler...
    Zarfı mazrufu bırak kardeşim tabii hazırım
    Alıntı august adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet,

Ben de varım tabii ki hafta sonu olduktan sonra sorun yok. Güzergah belirleyip gazlayalım.

Hatta bu Pazar öğleden sonra bir Boğaz turu yapmayı düşünüyorum. Uyanlarla bir yerlerde görüşebiliriz de.

.
    Ali yarın buluşup sahilden bir Rumeli kavağı yaparız ne dersin ki eğer sahilden geleceksen benim önümden geçeceksin Fındıklı'da yada Sirkeci'de buluşalım diğer arkadaşlar içinde geçerlidir

Alıntı murat@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangal yapalım bu sefer mangal
    Bak bu iş güzel ;oruçlu dostlarada iftar mangalı olur

Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın topiği sahurda bile yalnız bırakmıyorum kıymetimi bilin kıymetimiiiiii
    Kardeşim bide yüzünü görebilsek kıymetini daha çok bileceğizde !

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    mangal da güzel olur iftarda yav arkadaşlar iki gündür motor çekişi düştü yeni benzin almıştım ondan diyorum ama aynı yerden aldım sorun ne olabilir?? hava filtresini temizleyim bi dedim yerini bulamadım bi türlü dün akşam arkadaşı aldım arkaya motor kalkarken devamlı stop ediyo arkada biri olmazsa süper gidiyo anlayamadım bi türlü
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

mesagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

başlık mı

ya abilerr kanuni tiger 250 nasıl bi motor bilgisi olan warmı o paraya değermi

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ARkadaşım forumda arat kanuni tiger diye onunla ilgili bir konu var,bilgi alabilirsin.Ayrıyetten test merkezinde tiger testi var onu okuyabilirsin

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı mesagi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abilerr kanuni tiger 250 nasıl bi motor bilgisi olan warmı o paraya değermi
    iyi de arkadaşım burda niye soruon ki bu topictekiler kanuniyi değil bunu tercih ettikleri için zealsun aldılar.. kanuni topiclerine sorsan daha mantıklı olur.. ayrıca @Ulgio arkadaşımında dediği gibi tiger incelemesi var ona bi bak ya da kendisine sor o bilir

Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mangal da güzel olur iftarda yav arkadaşlar iki gündür motor çekişi düştü yeni benzin almıştım ondan diyorum ama aynı yerden aldım sorun ne olabilir?? hava filtresini temizleyim bi dedim yerini bulamadım bi türlü dün akşam arkadaşı aldım arkaya motor kalkarken devamlı stop ediyo arkada biri olmazsa süper gidiyo anlayamadım bi türlü
    selam dostlaım nasılsınız.....
    cumartesi akşamı kağıthanede mt üyeleri nin iftarı varmış ,oraya gitmeyi düşünüyorum (emanet motor buluruz bi tane) sizlerde gelmek istemezmisiniz???
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...cumartesi.html

izmarit kardeş hava filtresi yanlış hatırlamıyorsam sol tarafta prince yazan üçgen kapağın altında(motorum koltuğunu açmak için anahtar soktuğumuz yer) .....

....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    yusuf abiiiii napıyon gece kuşu oldun iyice sen yauw,, paso gecelri takılıyon..
    o resimdeki motor tanıdık geldi bi yerden

Alıntı MurKy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yusuf abiiiii napıyon gece kuşu oldun iyice sen yauw,, paso gecelri takılıyon..
    o resimdeki motor tanıdık geldi bi yerden
    ya sormay yarasa gibin olduk güneşe çıkamıyom eriyom yoksa

haklısın bu motoru bende bi yerden tanıyom sankim
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı ydanis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sormay yarasa gibin olduk güneşe çıkamıyom eriyom yoksa

haklısın bu motoru bende bi yerden tanıyom sankim
    aman erime abi yau sen bana lazımsın daha
    iftarlara gidion demek he kağıthane uzk be yau yakın olsa giderdik beraber hem de görüşürdük bi de sınavlar malum ders çalışıoz arada zor oluyo hem gezi hem sınav.. zaten haftasonu bi zealsun buluşması da olabilir ona gitme planlarım var..
    avatar resmine baktımda rezilliğim geldi aklıma gece gece harbiden motor kırmızı siyah değilmiş..
    uyku da tutmuyo sahura da az kaldı beraber iftar yapak gel abi
    bak bütün zs ciler uyuyo ggörüonmu.. başlık sahapsız kalmış biz de olmasak alıp kaçırırlar Allah muhafaza
    gece gece çenem düştü :138:

Motosikleti
    ER6-f

radyatör yag hortumları

Herkese selam,
    Ya benim başıma ilginç bir olay geldi hiç bir sorun yokken birden bire iki yağ hortumundan da yag sızıyor ancak bu sızma motor çalışmazken iken olmuyor. Ancak hareket halindeyken inanılmaz bir hızla damlıyor. Bu durum garanti kapsamına girermi. Yada gerçektende bu sızma bu hortumlardan mı gerçekleşiyor.....Dün seyrantepe mor motoro götürdüm garanti kapsamında degil bizi madur ediyorlar dedi polen için. Burçin hanıma ulaşmaya çalışdım polen' den ayrıldı dediler. Elinde fazla yag hortumu olan varmı :? diye sormayacagım tabiki de....Ben bu hortumları sadece polenden mi temin edebilirim beklemek istemiyorum da çok fazla. herkese kazasız belasız sürüşler iyi ramazanlar.........

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı esitfirat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selam,
    Ya benim başıma ilginç bir olay geldi hiç bir sorun yokken birden bire iki yağ hortumundan da yag sızıyor ancak bu sızma motor çalışmazken iken olmuyor. Ancak hareket halindeyken inanılmaz bir hızla damlıyor. Bu durum garanti kapsamına girermi. Yada gerçektende bu sızma bu hortumlardan mı gerçekleşiyor.....Dün seyrantepe mor motoro götürdüm garanti kapsamında degil bizi madur ediyorlar dedi polen için. Burçin hanıma ulaşmaya çalışdım polen' den ayrıldı dediler. Elinde fazla yag hortumu olan varmı :? diye sormayacagım tabiki de....Ben bu hortumları sadece polenden mi temin edebilirim beklemek istemiyorum da çok fazla. herkese kazasız belasız sürüşler iyi ramazanlar.........
    Bu hepimizce bilinen bi sorun.Yağ hortumları çatlıyor.Motor çalışınca yağ pompası tazdik yaptığı için kaçak artar.Stop edincede borunun içindekiler bitene dek damlar ve durur.Polen bunun için esnek olan hortumu yaptırtmış.
    Burçin Hanım Polenden ayrıldı arkadaşlar.Ancak yerine şu anda Vesile hanım bakıyor.Adresini kendilerine ileterek bu yağ hortumlarını kargo ile temin edebilirsin.Bana 22 saatte ulaştırmışlardı.birçok arkadaşım da bu yolla hortumları temin ettiler.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben geldim. Uzun süredir işler falan derken ihmal ettim sizleri..
    Haftasonu buluşmasına her daim gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Ama danışmak istediğim birşey var. Nişanlısı, eşi, kız arkadaşı vs. getiren olacak mı? Bu arada gidon problemim vardı. Ana somon yanlış yani orjinal değilmiş. Ayrıca resmen 1 tane bilye eksikmiş arada. Sağolsun Mehmet Usta halletti sorunumu. Hatta boyuma göre gidona öle bir açı vermişki, Harley modta geziyorum!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    zs150-19
    Arkadaşlar selam,
    Haftasonu yapmayı düşündüğümüz parkuru bu hafta izinli olmam sayesinde bugün tekrar geçtim. Fotoları Namican'a gönderdim foruma koyacak. Bir 5 km kadar yol inşaatı haricinde çok rahat bir yol. Ancak Karaburun haftaiçi ve Ramazan olması nedeniyle bomboştu, yemek yiyecek pek bir yer de yoktu. Durusu-Karaburun arasında köfteciler var ama açık olurlar mı bilemiyorum.

İnşallah hava da güzel olur da yine keyifli bir gün geçiririz.

Bu arada yarın Rumeli Kavağı veya Anadolu Kavağı (İkea'da molalı) bir tur yapmayı düşünüyorum. Müsait olan varsa msj atabilir, bir şeyler yaparız işte. (5354943434)

Murat abi haftasonu planlar değişince görüşemedik seninle sana bir yemek borcum olsun

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Namican o 5 km de takılmıştıfotolar net belirler,
    havanın en azından yağışlı olmaması dileğim,gerçi perşembe ve cuma yağış uyarısı var ama haftasonu beklediğimiz gibi olur

"Murat abi haftasonu planlar değişince görüşemedik seninle sana bir yemek borcum olsun"
    demişsin
    lafımı olur Ali yeterki ev halkıyla sorun olmasın aslolan o değil mi?

Evet arkadaşlar Ben ,Nami,Ali,Nova şimdilik garantiyiz diğer arkadaşlar parmakları görelim

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet Beylerrrrrrrr.
    Organizasyonum geldiiiiiiiii

Evet başlayalım.Plan proje etüd alıştırma yapıldı.Artık işe koyulma zamanı.Gideceğimiz mekan karaburun.Adı üstünde orası bir burun .Karadeniz sahiline doğru uzanacağız.Havalar henüz yeterince soğumamışken sahil kıyısı olan bölgelere sürmeyi öncelikli düşünüyorum.Hatta koşullar yeterince uygun olursa yüzmek isteyenler hazrlıklı gelebilirler diyorum.
    Aşağıdaki haritadan da görüleceği gibiBüyükçekmece hadımköy sapağından gireceğiz.(G) ile işaretli alandan E5 ten ayrılıyoruz.Sarı çizgili devlet yolu üzerinden takip edip G2 yazan kısımdan devam ediyoruz.İşte benim takıldığım 5 km yol burası burda çalışma var.Sağdan arnavutköy yolundan da bağlanabiliriz ancak yol uzar.Ve son olarak G3 girişinden sağa durusu mevkiine ordanda ara yollardan karaburuna çıkacağız.

Sahile giderken piknik alanları da mevcutmuş.Deniz manzarası gerçekten güzel.Aşağıda yolun belli kısımlarından resimler mevcut.Dönüş yolunda çatalcayı da turlayıp anayola dönebiliriz.
    İşte Resimler

Oruç tutacak olan arkadaşlarımın hazırlıklı gelmesi tavsiyemdir.Herkes kumanyasını çantalarına yüklesin.Aburcuburu içecekleri bol tutalım.
    Tamir takımlarınız,ilk yardım çantanız,fişek tabancanız falan da bulunsun.Ben de uydu telefonu bulunduracağım
    Buluşma yeri Aynı yer....
    Beylikdüzü Bauhaus Otoparkı
    23 Eylül Pazar Sabah Saat 11:00

Bu sefer daha çok kişi olalım lütfen.
    Katılım Listesi....
    August
    -CRiminAL-
    muratdiksöz
    murky
    nOvaRix
    izzmarit

(Güncellenecek....)
    Bana ulaşmak isteyenler

05357197716

Hadi bitirelim şu işi

Not:Arkadaşlar şimdi ben bunu sadece bizim topiğe yayınladım.Ama eğer kabul ederseniz Cbr 125 li bi arkadaşım da geziye katılmak ister.Tabi ortak kararlaştırırsak siz de motorlu arkadaşlarınızı getirebilirsiniz.Dilerseniz bu geziyi genişletip duyurularda da tanıtabiliriz.Tekliflere açığım
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

Motosikleti
    zs150-19
    Sevgili Novarix her ne kadar avatarın biraz ürkütücü olsa da seni de aramızda görmek isteriz.

Şaka bir yana gerçekten ilk buluşmamızda o kadar samimi bir ortam oldu ki sanki yıllardır görüşen okul arkadaşları gibiydik. Kız arkadaşıyla gelen olmadı, benim hatun motor olayına kafadan soğuk olduğu için 1 senede 1 defa gördü motoru o da ilk aldığımızda o yüzden ben tek geziyorum. Sen nasıl istersen diyorum. Ancak şunu da belirteyim herkes sap olunca muhabet ayrı komik oluyor, az şamata yapmadık.

Görüşmek üzere diyelim, müsati olan herkesi bekliyoruz.

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geldim. Uzun süredir işler falan derken ihmal ettim sizleri..
    Haftasonu buluşmasına her daim gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar. Ama danışmak istediğim birşey var. Nişanlısı, eşi, kız arkadaşı vs. getiren olacak mı? Bu arada gidon problemim vardı. Ana somon yanlış yani orjinal değilmiş. Ayrıca resmen 1 tane bilye eksikmiş arada. Sağolsun Mehmet Usta halletti sorunumu. Hatta boyuma göre gidona öle bir açı vermişki, Harley modta geziyorum!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler