Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sedat durumdan haberim var.Bi kaç arkadaşa haber saldım senin adına......
    Sen yeni ne aldın bakalım hele onu bi de
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    yeni motorun hayırlı olsun @kenya,,
    ali arkadaşımız adına çok üzüldüm çok istemişti ama ailesinden dolayı satmak zorunda kaldı inşallah bi gün yine alır.
    geleneksel servis günleri yanlış anlaşılmasın hani sanki paso servise gidiomuşuz gibi filan

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Sağolasın Criminal Ben Suzuki GSR 600 aldım Allah'ın izniyle bakalım yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Eskisinide bir an önce satsam iyi olacak bizim peder bir öğrenirse eski motorun satılmadığını, 50 km kovalar valla beni

Sağolasın Murky
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Abi ne yaptın bi anda 600 lük naked yapmışsın.onların 2. eli de 11.000 Ytl den falan başlıyo.Sakın "0" aldım deme
    İyi para bayıldığın belli valla.
    Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin.
    Yalnız başlarda baya bi zorlanacaksın.Gidon bi garip gelecek.Ben ilk naked CBF 600 kulanmıştım abandole olmuştum
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    heytt gsr600 hayırlı olsun kenya abi.Allah kaza bela vermesin.çok sevindim yaw prensi unutmak yok ama abicim
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Silverwing 400
    Yok yok unutmam unutcak olsam niye hala mesaj yazayım buralara

Evet Criminal dediğin gibi gidon garip arkamı bi türlü göremiyorum yaaaa aynanın uzunlugunu artırmak lazım biraz Hayırlı olsun diyenlere teşekkürler

Arakadaslar sahip oldugunuz motorla gectigimiz hafta icinde kisa bir deneyim sansim oldu. Bir arkadasim baslangic motoru olarak kendini bu motoru secmis. Yaklasik yarim saat boyunca bir cok yonden test edebildigim motor fiyat/performans bakimindan sanirim benim F650 GS'imden bile önde bir motor... Bu kadar az bir paraya bu denli heybetli, gösterisli, kullanimi rahat bir motor olmasi gercekten inanilmasi zor. Yag sogutma ve krank balansor rakiplerinin onune geciren donanimlar. Cok uzun uzadiya okuma vaktim olmadi ama takip ettigim kadariyla uzun kilometrelere gelen arkadaslar var bu motorla. Sanziman beni hep korkutan bir parcadir motorlarda ama Zealsun'in sanzimani kusursuza yakin calisiyor. Bu paraya bu motor.... güle güle kullanin arkadaslar....

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Arkadaşlar motorum 2 gündür şahakalktı acayip hızlı ve performanslı gidiyor acaba havaların soğuması etken olmuşmudur sıcak havalarda biraz daha bayık gidiyordu sanki şimdi serinleyince daha bi heybetli gitmeye başladı acaba havalardan mı?
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Arkadaşlar,

İş seyahati sebebiyle 15 gündür yoktum.

Buluşma gerçekten çok güzel olmuş. Fotograf paylaşımı için teşekkür ederim.

arkadaşlar bana bu motor hakkında bilgi verecek bir kişi varmı acaba msnden iletişime geçebilir mi benimle ? yunus_serhat_@hotmail.com veya siz verin ben sizi ekliyeyim.teşekkürler.

yunus dostum ilginden ötürü teşekkürler.F650 GS bezetmesi baya bir çarpıcı olmuş tabi ki bir enduro ile cruiser ın farkı aşikar ancak dediğin fiyat performans ömür üçlemesinde 150-19 modeli hatrı sayılacak seviyelerin üstünde geliyor.Siteye verdiğim profilimdeki msn adresimden beni ekleyebilirsin.Dilediğin zaman sana her türlü konuda yardımcı olabiliriz.Ben de diğer kullanıcı arkadaşlarımız da....

gugukk rüzgar var diye motorun nefes alıyo.Bi de yağ kolay soğuyo.Bi hava filtreni temizle arkadaşım

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorum 2 gündür şahakalktı acayip hızlı ve performanslı gidiyor acaba havaların soğuması etken olmuşmudur sıcak havalarda biraz daha bayık gidiyordu sanki şimdi serinleyince daha bi heybetli gitmeye başladı acaba havalardan mı?
    hakkaten de öle abi şahlandı resmen. hafif eğimde ibre sona vurdu geçen gün 130 oldu.. 120den sonraki çizgileri hep geçti çizgi kalmadı
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kenya, naked yapmışız..
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Aman dikkat, ateşli makinedir.. Bizim ağır abilere benzemez. Aman sakata gelme.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Beyler 10 gün içinde yani bu hafta sonu değil de bi sonrakine bi gezi planlayasım geldi
    Haberiniz olsun......
    Şu Ali abimizin karadeniz sahili olayını yapabiliriz.Hadımköyden uzanıp kuzey yaklaşık 40 km lik bir yol mevcut googledan haritasını yarın çıkartacağım.Yol karadeniz sahilinde sonlanıyo.Ali abiden duyduğumuza göre orda balıkçılar falan varmış.Başka motorlu arkadaşların da gezi güzergahı olarak bu yolu kullandıklarını öğrendim.Böyle bir planım var.Ne kadar erkenden organize olursak sayıyı o kadar arttırırız düşüncesindeyim.
    Tüm tekliflere ve önerilere de açığız arkadaşlar.Burdan startı verdim hadi bakalım hayırlısı...

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    kardeşim hafta sonu olduğu sürece benim için sorun yok her türlü gelirim ama ramazan a girdik sayılır akşam iftar ziyaretleri artar ki çalışanlar için bu genelde hafta sonu olur bende nedense hep son dakkada öğrenirim erkenden ayarlamak iyi olur benimde aklımda bi hafta sonu sapanca ya kaçmak var ama yolumu kaybetmekten korkuyorum
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    sym mio
    RESİMLER HARİKA TAbiii ömtorlar süper
    güzel ne güzel valla gezmişiniz...
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    RESİMLER HARİKA TAbiii ömtorlar süper
    güzel ne güzel valla gezmişiniz...

Zaten bu motorları aldık alalı artık yüzümüze bakan da kalmadı.

Motosikleti
    Silverwing 400
    Sağolasın Novarix yeterince dikkatli kullanıyorum Allah kaza vermesin ne diyim

Bu arada motorun fiyatını 1650ye düşürdüm. Aslında piyasayı düşürmek istemezdim ama koyacak yerim olmadığı için mecbur satmak zorundayım. Zaten bende şans olsaydı neyse Herkese keyifli sürüşler

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kenya bir arkadaşım motorunu almayı düşünüyor.
    Ama 2-3 ay sonra. Artık satılmazsa biz talibiz!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

izzmarit dışında buluşmaya zarf atan olmadı.Ne oldunuz be tembel tenekeler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler