güzel gezi olmuş anlaşılan! istanbula az önce ayak bastım!
umarım bidahakine..
güzel gezi olmuş anlaşılan! istanbula az önce ayak bastım!
umarım bidahakine..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
vayttt siyah binen adamlarr valla aranızda olmayı çok isterdim. resimlerinizle yetindim malesef.. kıskandım
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Ne o...Dünkü geziden sonra milletin suyu çıktı galiba kimsenin sesi soluğu çıkmıyo
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
tadı damağımda kaldı gerçi cılkımız da çıktı bi de ben bugün bağcılara gittim ruhsatı halletmeye canım çıktı yahu öldüm bittim yarım saat önce geldim eve ama holloldu.. (yusuf abiye duyurulur )
bugün hiç binemedim öle yattı kapının önünde perşembede sınavım var kendimi eve kilitlemenin zamanı geldi galiba :(
Murky ; ruhsat işinin halledebildiğine sevindim, bir ara ben de gideceğim.
Bu arada beyler sizden ayrıldıktan sonra 2 sokö (sokak köpeği) tacizine uğradım : )) Acaba diyorum grup halinde geçerken görüp kıllandılar, tek yakalayınca hırladılar, neyseki hoştlayıp gazlayınca bir şey olmadı.
Bir sonraki buluşma ile ilgili olarak ufaktan hazırlıklara başlayalım diyorum. Criminal sen bu organizasyonu da sen halledersin dimi.
Selamlar herkese.
arkadaşlar valla tadı damağımda kaldı ama iyi yorulmuşuz eve geldikten sonra gözlerim kapanmaya başladı bi sonraki gezide sayımız artacak gibi geliyo bana baksanıza
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
bi sonraki geziye ben de gelecemmm trene atarım motoru.. ikimizi haydarpaşadan alırsınız.. murky abi de yakınmış zaten
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
normalde bir günde halletmiyolar ama uzaktan geldik bi da gelip gitmeyelim filan die bi ayar çekti peder iş tamam 10 da gittim 1.3o da aldım
bi de sigorta yaptırmak için beklemeseydik belki öğleden önce de alırdım
gel canım kardeşim almam mı ben seni
hatta inşallah _CaMuR_ (ali) arkadaşımızda gelir alabilrise o zamana motosikletini..
daha da kalabalık oluruz
ydanis
Novarix-stormlord-ve kenya yı da unutmayın.Koca bi aile olduk be
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
ewet dostlar uzun bi aradan sonra hepiniz sevgiler...
öncelikle bu ailede ismim olmaması benim hatam kabul ediyorum gözden uzak olan gönülden ırak olur misali
ilkönce niye bu kadar ara verdim yazmaya??
cevap: motoru satmamla alakası yok inanın işler de bi aksilik vardı düzeldi şükür.geceleri3-4 den aşağıya eve çıkamıyorum.yardımcı arkadaşım cenaze dolayısı ile köyde idi bütün iş benim sırtımdaydı.formu takip ettim anca yazma fırsatı buldum.
***criminal dostum seni ziyaret edemedim çok üzgünüm.gezinizdeki fotoları görünce hem hüzünlendim hem sevindim.maşallah hepiniz pırlanta gibi delikanlılarmışsınız(hemide yakışıklı).
***august ***mdiksöz*** izmarit sizlarle tanışamadık üzgünüm ama nasipse tanışacağız
***murky maşallah hızlı motorcu olcen sen ben 1 senede 4000 km yaptım sen ikiye katlarsın bu gidişle...Allah kaza bela vermesin.ilk göz ağrıma ii bak bozuşuruz sonra..ruhsat işini bu kadar kolay halletmene sevindim.ben sana sigortayı yaptırmanıı sölemiştim galiba
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
Yaşasın ailemiz Ydanis unutulmadın merak etme
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Ah be yusuf kardeşim hakikaten düşüncesizlik ettim ya adını yazmayarak.Çok üzüldüm vallahi.
Sen ne marka ne model motor kullanırsan kullan farketmez hep bizim ailemizdensin her gezimizde seni de görmek isteriz.Yazdıkların duygulandırdı beni.
Asla aramızdan ayrılma kardeşim.Aynı karede buluşmak dileği ile...
Not:O mesajı da düzelttim
Dostlara katılıyorum,topiğe giren ve tüm bu zaman süresince acaba ne yazıldı yada ne yapıldı diye merakla beklediğimiz arkadaşlar artık ne yapsalar yada yapmasalar bizden sayılacaklar ,hepimiz birbirimizin belleklerinde unutulmayacak izler bıraktık, hele birbirimizi tanıdıkça zs150-19 u - şimdiki beklentilerimiz ne olursa olsun-ortak zevk ,görünüm ve ekonomik boyutu ile seçmemiz (sanki hepimiz ayni kızı seçmişcesine )bizleri ortak noktalarda birleştiriyor
Kimileri -bizler değil-ya alt tarafı bir motosiklet bu kadar da anlam yüklenirmi demesin,haftasonu ilk kez bir araya geldiğimizde gerek yaş ,gerek öğrenim ,gerekse sosyal katman farkı gözetmeksizin 40 yıllık dostlar olarak ki zaten birbirimizi görmesekte tanıyorduk,kaynaştık
Diyeceğim o ki ydanıskardeşimiz öyle kolay kurtuluş yok bir kere paçayı kaptırdın
Tüm olumsuz koşullara ,duyduğumuz acı haberlere karşın ,hala inatla ve keyifle motosiklet kullanmamızıda açıklamıyormu.
Eh bu işinde felsefesi böyle yapılır diyerek en kısa zamanda önerilere başlayıp bir araya gelelim
(farkındasınızdır topik hızlandı-okuyupta yazmayanlar katılım bekliyoruz
ttolgay arkadaşımız benimle beraber motorunu almıştı katılmak istemesine karşın olanağı olmadı ve bir hafta önce babasını yitirmiş olduğunu öğrendim zs 150-19 ailesi adına başsağlığı diliyorum ,enkısa zamanda aramıza katılması ,gezilerimiz veya buluşmalarımızda yeralması dileklerimizle...
değiştirme sebebim ;oğlum yanımda baba bu gezi seni bozdu dedi,siz ne dersiniz?
.................................................. ..............
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
abi niye uzak olasın bizden yahu hep aramızdasın ben bekledim belki ararsın diye geziye katılmak için.. ama işlerin varmış Allah daha çok versin inşallah hızlı motorcuyumda istikrarsız olur bi çok binerim bi az binerim giderim öyle
ah be abi duygulandım wallaha bu mesajını görmediydim prensine iyi bakıca m hatta seni özlemiş gezdirmeye getircem o taraflara.. inşallah senide gezilerde aramızda görelimde motorundan alıkoyduğum için vicdanımın sızısı dinsin yau
bu arada @ttolgay arkadaşım; başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin.. :(
SElam arkadaşlar.Ya ben ailemi ikna etmeye çalışıyorum çin motolarına.İstediğim 2. el regal raptor ya da 0 zealsun 150(gönlümden zealsun 250-5 geçiyo tabi).Fakat diyolarki 2. el japon al,sorun çıkarmasın.Çinliler sorun çıkardıkça gene bizim cebimizden çıkacak parası diyolar.Arkadaşlar bi zahmet bana tamir-servis fiyatlarını,çıkan en fazla masrafı yazarsınız sevinirim...Göstercem de
walla ulgio arkadaşım en son buluşmamızda zealsuncu arkadaşlarımızla konuştuk hiçbirinin başından üzücü bi olay geçmemiş. sadece rutin kontroller ve ufak tefek aksaklıklar dışında pek sorunla karşılaşmamışlar.. kullanıcı hataları hariç henüz yeni almış olsamda hiç pişman değilim. beni üzmeyeceğinden eminim -ben baktığım sürece- yusuf abiyi de üzmemiş. bence çinli deyip geçme zealsunu alırken gönlün rahat olsun. aileye selam söle bi motorcunun önüne set vuramazlar ne olursa olsun istediği yere gelir bir gün çünkü..
*gecenin bu saatinde cümleler devrik anlamsız olabilir gözlerim kapanıyoda az birazcık idare edin.. saygılar..
adaş, sen hepten motorcu oldun 3 günde.. yakışır!
Merhabalar,
Bu tarz bir motor almayı planlıyorum.
Ya Keeway Superlight 150 ya da Zealsun Zs150-19 almayı düşünüyorum.
Zealsun Zs150-19 un servisleri ve parçaları ile ilgili bir sorun yaşanıyormu?
Ya da ne gibi problemler çıkıyor Zealsun Zs150-19 da.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
[B]Üç şey vardır ki insanoğlunun yüceliğini gösterir: Musibetten şikayetçi olmamak, ağrıdan dolayı sızlanmamak ve diliyle kendini övmemek.Ebu Derda (r.h.)[/B]
eğer topiği baştan sona okursanız çok net ve tatminkar cevaplar alabilirsiniz.
ben genel bir özet geçiyim. Servisler ve parça sıkıntısı hiç çekmedik çok şükür çünkü genel olarak parça ihtiyacımız olmadı. Problemde yaşamadık. Genelde makineleri rutin bakımları için servise götürüyoruz sadece. Maşallah diyelim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)