Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gugukk saol, ,ilginç o zaman tank gibi makina bu kardeşleride böyleyse,

birde servis ve bayileri nerelerde var, internette bulamadım servis ve bayilerinin sitelerini yada yerlerini bilen varsa ve bu servis uşak a yakın sa bu motoru alacağım o zaman, çünkü sorunlu motoru sevmem, çünkü motordan anlamam, gidoncuyum, tekrar teşekkürler gugukk

motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bravo yani siz bizsiz buluşun.
    dostum öle gezme amacımız yoktu sadece benim motora bakacaktık çamur (ali) arkadaşımla. ama murat bi kadıköy yapalım deyince dayanamadık gittik o kadar yani

Alıntı muratdiksöz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Pazar günü benim için uygun sabahtan Beylikdüzüne yola çıkıyorum,karşıdan gelecekler Sirkeci'de buluşabiliriz hatta izmarit,novarix uygunsanız orada olalım ,hem murky gelirse beraber daha güvenli sürüş olurmurat@ murkyide al beraber geçin zaten sürmeye başlamışınız bilestormlordgelenlere katıl.
    inşallah abicim ben söz veremiom hala ailem üstüme titriyor bu konuda kaçabilirsem söz gelicem orda olmamak ne kadar büyük fırsatın kaçacağına delalettir tahmin edebiliyorum..

bu arada benim motor niye böyle yaptık bilebilcek olan var mıdır yok mudur ?

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    murkyacaba akü ile ilgili bir sorun mu? çünkü ampül farkı sorun çıkarmış olabilir mi?bilmiyorum ama bir araya geldiğimizde çözmeye çalışırız

ne kadar büyük fırsat demekte haklısın
    ilk kez böylesi bir araya geleceğiz hem haftasonu o saatte yollar boştur ve bizlerde yanındayız ,ailene selamlarımızı ilet ve çekinmeden gereken izni versinler

solmyrarkadaşım Polen motordan Burçin hanıma mail atarsan net ve güncel yanıtı verir ,imdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    abow bana ne zarflar gelmiş oyle abi noluyor yaw ya be4nım motorun sorunu hala devam ediyor,daimi bir can sıkıntısı yarattı bu durum bende bugün de tesaduf bı tamırcının onunden gecerken sordunm bı kaç şey motora bınme bu sesle,yolda bırakır kalırsın dedi,açıp bakalım tekrar dedi,ya dedim ben yaptırdım şusunu busunu dedım o da bi ton ekstra şey soyledi off dıyorum ya ,ayriyetten bir de ev taşıma mevzusu canımı fena halde sıkıyor,ama kim nereye isterse geliyorum abi,yolda kalırsam direk bana bir kamyon bulup gelir alırsınız artık sorumlusu sizsiniz,

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cesur çocuksun vesselam.Abi o motorun bişeyi olduğunu düşünmüyorum ben.Murat storm gelemiyor.İstanbul dışına gitti bugün.Mury ve yusufu da al sen.Pazar sabahı çıkın yola.Yarına kadar net saatleri konuşuruz.murat abi zaten geliyo.kenyayı da yarın arayacağım biriniz de novarixe haber versin.

Ayrıca burak sıkıntı yapma tizden gelirsiniz 60 la falan tadını çıkartın yolun.Yarışmayacaksınız sonuçta.Merak etme bizimkiler ana yardımcı olurlar.Zaten yavaş gideceksiniz ki millet aletleri görecek
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cdd

muratdiksöz ilgine saol ama bu burçin hanımın mailli ne?
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı burc-hell-in adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar ben burçin (polen motor'dan)......
    ben burdan sizlere yardmıcı olmak istiyorum ayrıca beni bu siteyle tanıştırdığı için criminala teşekkür etmek istiyorum (daha önceden duymustum fakat ziyaret edememeiştim) mümkün olduğunca takip tmeye çalışacağım mesajlarınızı ama iş şartları elverdiği sürece tabiiiki ...
    motor konusunda tecrübem yok ama sizden gelen soruları burdaki ustamızla görüşüp yardımcı olabilirim diye düşündüm ....
    sorularınızı burdan veya info@polen-tr.com dan alabilirim...
    herşey gönlünüzce olsun...
    Dostum Polen temsilcisi Burçin Alaşhan daha detaylı biligiler için

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşlar mesajı aldım eve anca atabildim kendimi gelişmeleri öğrenmek için
    novarix e haber verme görevi benimdi ama istanbul dışına çıkmış belki pazartesi dönerim dedi maalesef gelemiyo
    pazar günü benim için uygun ama bana kim yol arkadaşlığı yapacak adres bulmada üstüme yoktur da novarixle sahile inerken bile yolları şaşırdım murat abi sirkecide buluşabiliriz demiş benim için de iyi olur
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Tüh ya nova yalan oldu storm da.2 kayıp var.murat kardeş ya 50 tane murat oldu be
    En iyisi nickle çağırayım izzmarit kardeş sen sirkeciye geçersin murat@ ve murky herem feribotu ile gelecekler...muratdiksöz abimiz de fındıklıdann sirkeciye geçer.Orda buluşup sahilden yardırırsınız.Ben sabah augusta gidip motorunu çalışır hale getireceğim.Sonra kenya da bi aksilik olmazsa bize katılacak.Sizi beylikdüzünde karşılayacağız
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Murat@
    murky
    izzmarit

Harem vapurlarının yanaştığı Sirkeci iskelesinin karşı yol kenarı beklemeye uygun ,benden 5 dakika uzaklıkta, gelmeden ararsanız hemen ordayım saat konusuda
    en erken 10.00 desek isterseniz duruma göre sizce uygun olabileceğide yazın

Kenya isteğe bağlı geçerken senide alabiliriz ne dersin?

Criminal seninle nerede buluşacağız yer tarifinde bulun

Motosikleti
    ER6-f

Bana da yer varmı????......

Selam merhabalar herkese........
    Her ne kadar devamlı olarak foruma girip mesaj atamasamda girdigim zamanlarda tüm yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Yapmayı düşündügünüz toplantı ve buluşmlara ben de katılmak isterim sizler için de bir sakıncası yok ise. Ama öncelikle 455 km' ye geldim bi servise götürmem gerekecek motorumu. Bu buluşmanız olmasada sonrakiler için allah izin verirse beni de kabul ederseniz sevinirim. Ben daha önce kendimi tanıtmıştım ama yine bi tanıtayım. İsmim Fırat Eşit. İzmirliyim. İTÜ' de araştırma görevlisi olarak (Aynı zamanda doktora öğrencisi) çalışıyorum. 26 yaşındayım. Gayrettepe' de ikamet ediyorum. esitfirat@hotmail.com msn adresim. Müsade ederseniz sizleride eklemek isterim. Bunun dışında söyleyecek bir şey yok gibi.

Herkese saygılar.

CRIMINAL' in dikkatine;

(Criminal bugun motorumu servise götürmeyi düşünüorum biliyorum çok soru sordum sana çok rahatsızlık verdim kusura bakma. Ama benim motor hakkaten birebir ölçtüm 60 km yi geçmiyo..Serviste ne yaptırmamı önerirsin bu konu ile ilgili?)

Abi biz sizi tatilyanın önünden alırız.Duruma göre ya gürpınar yolundan manzara izleyerek ya da E5 ten egzost yutarak çekmeceye ineriz.
    Kenya istersen sen de sabah erken direk bana gelebilirsin.Burdan beraber gideriz augustun motoru çalıştırmaya.Karar senin

Fırat kardeşim yarın sen de gel istersen muratdiksöz fındıklıda oturuyo buluşup gelebilirsin sen de.Seni aramıza almak ne demek kardeş sen zaten aramızdasın
    Şu 60 km olayına da yarın gelirsen hep beraber de bakarız.Bi sorun motorun sağır kalması ya da boğulması olabilir.Bunu anlamak için bujini söküp kararmışmı diye bak.Belki jikleni açık unutuyor olabilir misin.O zaman 60 ı hakikaten geçemezsin.Belki jikle telin karbüratörde gergin olarak sıkışmış olabilir.O da ihtimal.Bujin kesiyor olabilir.Son olarak da karbüratörde benzin ya dsa hava ayarından biri aşırı açık kalmış olabilir.Motor dediğim gibi ya sağır ya da boğuluyo.Ama test ettiysen km yi büyük ihtimalle bi şekilde boğuyorsun motoru.
    msnleri ekle herkesin.Yarın da gel bence bi bakalım motoruna

Motosikleti
    ER6-f
    Abi çok teşekkür ederim çok sağol. Hepsini söleyecegim bakalim servise Yarın ki buluşma biraz zor görünüyo çünkü motoru aldığım yere götürecegim bugun servise bırakacagim. Pzt. gününe alirsin sabahtan ancak dedi motoru. Ama bundan sonraki her toplantida ben de varim. Görüşmek üzere.......

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    yarın ki gezi kaç gibi biter acaba ??

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşlar ben saat konusunda herkese uyarım benim için sorun yok kesin bi sonuç çıkınca ok deriz görüşmek üzere
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    arkadşlar murat abi saat için 10 demişti. başka önerisi olan varsa söylesin ki netleştirelim yavaş yavaş. benim için uygundur erkenden yollarda olmakta güzel olur galiba
    @izzmarit arkdaşımda onayladı saati..

ark java yada mz işte kısaca motor arıyorum satan ark varsa kiki_4240@hotmail.com görüşelim inş aradıgım gibi olur

ben 10 gibi augusta gidecem siz de 10 gibi buluşun sirkecide.Sirkeciden yola çıkarken bana cepten bilgi verirsiniz.
    Kaçta biteceğine gelince.Rüzgarın durduğu zamana kadar sürecek

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    oh ii sürsün sürsün
    biz murat@ le haremden sirkeciye gececez orada murat abi bizi karşılayacak..
    bu taraftan başka gelicek olursa beraber gidebilriz..
    10 a doğru çıkarız galiba biz de burdan..

izzmarit de sirkeciye gelecek.abi kaçta sirkecide olacaksınız ya ona göre biz de ayarlayalım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler