vaay kardeşim benimm....hayırlı uğurlıu olsun...allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.....ben normalde bu kadar dua etmem haaa darısı benm başımaaaa....
vaay kardeşim benimm....hayırlı uğurlıu olsun...allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.....ben normalde bu kadar dua etmem haaa darısı benm başımaaaa....
Adaşım, birkezde buradan hayırlı olsun diyeyim..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
amin saolasıın alicim.. darısı başına kardeşim seninde inşallah sende aramıza katılırsın kısa süre içinde seni de beklioz zealsun kervanına.. iyi dileklerin için teşekkür ederim tekrardan
adaşım, saolasın kardeşim. inşallah Allah cümlemize kaza bela vermesin..
Burak hayırlı olsun.
Arkadaşlar şu buluşma işini ayarlayalım dedik
murat@ evini taşıyormuş yalan oldu-
kenya adalara keyif yapmaya gitmiş-
Murky daha yeni aldı motoru acemilik çekebilir-
izzmarite ulaşamıyoruz msni kapalı bugün müsaitim demiş ama-
novarix akşama müsait olacakmış
muratdiksöz müsait ama tek tabanca da zevki çıkmaz.
stormlord dan hiç ses yok msnde de yok
august da gelirim demiş ama nerde oturduğunu bilmiyoruz msni de yok bana yakkın bi yerlerde sanırım.....
Şimdi bakın herkes msnini ve ceplerini yazsın ki ve oturduğu muhiti.Biz de plan yapalım arkadaşlar.Böyle kopuk kopuk olmuyo.Kenyayı sahibinden.com da bulabildik ancak
Benim msn zaten sitede var Cebim de 05357197716 isteyen siteye yazsın isteyen mesaj atsın abi olmaz böyle.BVaşka türlü organize olamayız
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
namican saol arkadaşım..
aslında sürebilirim ama 2-3 gün trafik için daha faydalı olur belki de..
gerçi yarın maltepe gitme ihtimalimde var bakalım gidebilcez mi..
arkadaşlar kusura bakmayın sabah ufak bi işim vardı onu hallettim msn onun için kapalıydı
benim msn muratkara_@hotmail.com cep: 0536 470 37 16 kocamustafapaşa da oturuyorum
artık şu buluşma işini ayarlayalım
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Yeni aramıza katılan arkadaşa hayırlı olsun kazasız belasız kullanmalarını dilerim ne güzel sayımız gün be gün artıyor ben yalovadayım istanbulda olsam bende gelmek isterdim buluşmaya inş. başka etkinliklerde buluşuruz.Bu arada benim msn: ertu@myrealbox.com eklemek isteyen ekleyebilir muhabbet ve paylaşım için iyi olur msn
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
demek siz bizi aramazsınız hea? Telefonumu vermiştim oysaki arkadaşlara!!
Olsun, bizde izmarit dostumla buluşup muhabbetin ve keyfin zirvesine çıktık! haha, çatlayın! Üstelik "Aha harleyciler geçio cemiiil" laflarına bile maruz kaldık!
neyse, 05394873669 Burak..
Yazın beyler, genelde hafta içi 18'e kadar free'im şu sıra..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
demin teknik bölümde bir arkadaş 125cc yi 150cc yapmış acaba bizim 150cc yi 250cc ye çevirme imakanı varmı?
arkadaşlar, aranızda bu cıhazla en fazla km yapan arkadaş kaç yaptı acaba? ve motorun size yarattığı EN BÜYÜK sorun nedir? yardımcı olursanız,
i will be happy.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Gerçekten özür diliyorum valla ya Murat abide öyle bir zaman da aradı ki adama ayıp oldu dogru düzgün konusamadım kendisinden özür diliyorum buradan. Motor süre süre tembelliğe alıştığım için yokuştan bisikleti çıkaramadım tam yokuşun ortasında Murat Abi aradı. Benim ter her tarafımdan şıkır şıkır akıyo, nefes nefese kalmışım o şekilde konuşuyorum ilginç bir durumdu valla Benim numaralarım
05552556296 05053806264 msn adresim: sedatyildiz56 (@) hotmail.com (parantezler yok tabiki)
Her ne kadar Zealsunu satacak olsamda buluşmalara gelmekten keyif duyarım yeter ki gönüller bir olsun Herkese keyifli sürüşler bu arada yeni arkadaşlar motorun tepkilerini tam öğrenmeden trafiğe çıkmazsanız daha iyi olabilir sadece küçük bir tavsiye
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
günaydın arkadaşlar
dün doğru düzgün ilk defa trafiğe çıkmanın ve gece motor sürmenin zevkini yaşadım diyebilirim..
murat@ ve onun artçısı ile benim artçım @_CaMuR_ arkadaşlarım ilen birlikte akşam kadıköy moda taraflarındaydık. tanıştık sohbet ettik sonra 12.30 gibi geri evlerimize döndük..
o ana kadar bi aksilik olmazsa da eve dönünce istop ettirdiğimde tekrar çalıştıramadım. marş alıyodu ama çalışmıodu sanki aküde bi sorun var ama anlamadık çamur arkadaşımla birlikte. ayak marşındna çalıştırdık ancak. hala ne alemde bilmiyorum. henüz gidip deneyemedim umarım önemli bişey yoktur.. :(
edit: bu arada benim farlar h4 mü neydi. aküden fazla yiyo uzun süre kullanmazsan iyi olur demişti yusuf abi bizde gece dışardaydık bi etkisi olmuş mudur bilmem ¿
edit 2:herhangi bi sorun yok şimdilik
edit 3 : murat motorunun sesini çok beğendik aliylen yolda çok hoş ses gelior. bende deldirecem ya da susturucuyu çıkarıcam ama bu sefer apartmandakiler küfür eder die korkuom her sabah pat pat pat diye
Bravo yani siz bizsiz buluşun.
Pazar günü august ile beylikdüzünde buluşuyoruz.Sabahtan çıkıp gelen gelsin abi.Ne diyim.Murat@ senle de görüşecez
Kenya müsaitsen pazar sende gel çekmeceden hemen.Beylikdüzünden b.çekmeceye inecez.Novarix-izzmarit siz de yardırın samatyadan sahil tarafından buraya-murat abi sende müsaitsen kaptır fındıklıdan.
Anadolu yakasındaki arkadaşlar sizi de görmek istiyoruz...Storm-murky-murat@ organize olun işte ya.Gelecek olanlar bana pm atsın ya da cebe mesaj çeksin.
Allah kaza bela vermezse PAZAR ÖĞLEN august ile buluşacaz haberiniz olsun.
Sevgiler
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
Arkadaşlar Pazar günü benim için uygun sabahtan Beylikdüzüne yola çıkıyorum,karşıdan gelecekler Sirkeci'de buluşabiliriz hatta izmarit,novarix uygunsanız orada olalım ,hem murky gelirse beraber daha güvenli sürüş olurmurat@ murkyide al beraber geçin zaten sürmeye başlamışınız bilestormlordgelenlere katıl.
Fotograf makinesini alıyorum belgeliyelim şu anları...
kenyane bileyim bisiklette olduğunu "ben başka birşey sanmıştım"zten yakınsın yoldan da seni alabiliriz.
Yarın gelenler ve buluşma yerlerini kesin saptayalım,kıvırmayın artık
Süper arkadaşlar, ne güzel işte organizasyon oluşuyor. Sağolsun Criminal ile öncelikle benim 2 aydır otoparkta bekleyen kara kızımı çalıştıracağız sonra nereye istersek gideriz.
Aslında Durusu taraflarından bayağı güzel yerler var ama Pazar günleri piknikçi vatandaşlarımız biraz tehlike yaratabiliyorlar, bakarız işte.
Bu arada İstanbul (!) istikametinden gelecek arkadaşlar ; E5 Avcılar'daki trafik çalışmaları yoğun lütfen dikkatli olalım. Bazı yerlerde bir motorun geçeceği kadar şerit yok.
Görüşmek üzere.
arkadaşlar, aranızda bu cıhazla en fazla km yapan arkadaş kaç yaptı acaba? ve motorun size yarattığı EN BÜYÜK sorun nedir? yardımcı olursanız,
i will be happy.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Valla benim bildiğim 20.000 e birisi geliyordu ama kimdi hatırlayamadım şimdi.Arkadaşım murat@ ın motoru 10.000 de.
Motorun bize yarattığı en büyük sorun da radyatör yağ hortumlarının çatlaması.Bi tek o kusuru var zaten.Firma sorunu olanların hortumlarını esnek yağ hortumları ile değiştiriyor zaten.Bunun haricinde benzim bitmesi dışında yolda kalan hiç arkadaşımız yok.Topiği okursan anlarsın zaten
selam millet...dün ufak çaplı bi görüşme yaptık...uzun süredir msnden konustugumuz MurKy ile birlilkte sirkeci motorcular çarşıosından kendisine kask aldık...ardından kenya ile buluşup onun motora baktık..biraz sohbet ettik...ardından murat@ ile buluşup MurKy nin de sölediği gibi kadıköy modaya gittik....inşallah bende motoru alıp acemiliği attıktan sonra buluşmalara katılabilriim...
@solmyr dostum benim motor şuan 20.000 e çok yakın 18.000 filan olması lazım hiçbir sorun çıkarmadı birtek yağ hortumu çatladı ve yağ akıttı onuda orjinal yeni hortumlar takılınca düzeldi motorum taş gibi hala deli gibi kaçıyor bu arada yalova balıkesir ayvalık izmir bodrum gibi yerle kadar gittim motorumla aralıksız üstünden inmeden 150 km aynı gün içerisinde ise 500 km ye yakın yol yaptım umarım yardımcı olmuştur.
Not: 18.000 km 1 sene içinde yapıldı motorumu geçen haziran ayında almıştım 2006 model
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)