Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Ben motorumu satıyorum ama yeni motor alabilmek için memnuniyetsizlik yok sadece daha güçlü sportif bir model istiyorum. Kısacası 2. el alınabilir tabiki suda var binersiniz üstüne bakıp öyle alırsınız kulaktan dolma bilgilere pek rağbet etmeyin. (Motoru doğru vites ve devirde kullanmassanız titrer bu normaldir. dediğim gibi istiyorsanız görüşelim motoru görün beğenirseniz alırsınız beğenmessenizde en azından motoru görmüş olursunuz.)
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar zealsun cular nerelerdesiniz..

dün servise gittim bayii ye gittim adamlar artık motoru satmıyuolar neden bir bayii dediki motor hacmine göre kasa çok büyük dedi ve motor zangırdıyo dedi aranızda motorun dan şikayetçi olan varmı mottoru bulamıyoruz acaba 2. el alsak piyasada çok 2.el var acaba motordan memnun olmaytanlarmı satıyo bnunu yoksa başka bir sebebi varmı 2.el alınırmı bu motorda ne dersinizzz

Kardeşim snaa dün gerekli bilgileri verdik.Neyi kurcalıyorsun bilemiyorum burda onca kullanan adam var oku topiği bilgi sahibi ol.Satan adam malını kötülemez mantıksız cümleler kurup da havamızı kaçırma.Hem bize soruyorsun hem de servis şöyle dedi diyorsun.
    Git başka marka al o zaman
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

ercankarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-MAX 400 ABS
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim snaa dün gerekli bilgileri verdik.Neyi kurcalıyorsun bilemiyorum burda onca kullanan adam var oku topiği bilgi sahibi ol.Satan adam malını kötülemez mantıksız cümleler kurup da havamızı kaçırma.Hem bize soruyorsun hem de servis şöyle dedi diyorsun.
    Git başka marka al o zaman
    harbiden ya, kime sorsan en iyi motor onunki. bizde ancak alıp kullanınca anlicaz iyi mi kötü mü

galiba yapılacak en iyi şey;
    - paran varsa basacan parayı marka alacan
    - yok marka almaya param yetmiyo diyosan, en ucuzunu alican, icabında çöpe atınca için acımicak

*** criminal doğru söze ne hacet.....ben motoru alırken 40 dereen su getirdim
    zahmetsiz rahmet olmaz araştırın ,
    herkes bi şey söyler siz kendiniz arştırıp öğrenin bazı şeyleri...
    ben 93 kiloyum motorum sen hiç ağır geliyon demedi bana ki aynı zamanda 90-95 kiloluk artçılarla uzun yollara da gittimmm.
    o bayilerin mantığı meyve veren ağacı taşlamak, yada çamur at tumazsa iz kalsın...
    bu güne kadar bu topikte 132 sayfa açılmış ve 100 lrece kişi bu motoru 10.000 km seviyelerinde kullanmış rutin şikayetler dışında ciddi bir problemle karşılaşılmamış bundan daha iyi referans mı lur
    saygılar....
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

schism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı ydanis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    *** criminal doğru söze ne hacet.....ben motoru alırken 40 dereen su getirdim
    zahmetsiz rahmet olmaz araştırın ,
    herkes bi şey söyler siz kendiniz arştırıp öğrenin bazı şeyleri...
    ben 93 kiloyum motorum sen hiç ağır geliyon demedi bana ki aynı zamanda 90-95 kiloluk artçılarla uzun yollara da gittimmm.
    o bayilerin mantığı meyve veren ağacı taşlamak, yada çamur at tumazsa iz kalsın...
    bu güne kadar bu topikte 132 sayfa açılmış ve 100 lrece kişi bu motoru 10.000 km seviyelerinde kullanmış rutin şikayetler dışında ciddi bir problemle karşılaşılmamış bundan daha iyi referans mı lur
    saygılar....
    ö.m atmıştım bakabilr misinz?

arkadaşlar zealsun cular nerelerdesiniz..

dün servise gittim bayii ye gittim adamlar artık motoru satmıyuolar neden bir bayii dediki motor hacmine göre kasa çok büyük dedi ve motor zangırdıyo dedi aranızda motorun dan şikayetçi olan varmı mottoru bulamıyoruz acaba 2. el alsak piyasada çok 2.el var acaba motordan memnun olmaytanlarmı satıyo bnunu yoksa başka bir sebebi varmı 2.el alınırmı bu motorda ne dersinizzz

he bide şunu ekliyeyim bizim motor sınıfında 2.el en az olan motordur.bi dew keeway sl150 jinlun , regal bunalra bak ikinci elleri daha fazladır.mesela mondial mct250 lilik omasına rağmen 1.5oo ytl ye bulabilirsin kanuni 250 lilik dolu piyasada
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    alla alla ya sorduk sadece bilgi sahibi olmak için lafları yerleştirmişsiniz ne var bunda araştırıyos soruyos sana ona buna zaten gider alırım sonra vay efendim neden bize sormadın neden şöle yapmadın derler neyse saolun bilgiler için kullanana hayırlı olsun güle güle kullansın allah sağlık sıhhat versin ama kaza bela vermesinm saygılar arkladşlar........................................ ..........!!!!!

Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motorumu satıyorum ama yeni motor alabilmek için memnuniyetsizlik yok sadece daha güçlü sportif bir model istiyorum. Kısacası 2. el alınabilir tabiki suda var binersiniz üstüne bakıp öyle alırsınız kulaktan dolma bilgilere pek rağbet etmeyin. (Motoru doğru vites ve devirde kullanmassanız titrer bu normaldir. dediğim gibi istiyorsanız görüşelim motoru görün beğenirseniz alırsınız beğenmessenizde en azından motoru görmüş olursunuz.)
    kenya kardeşim seninle bir iletişime geçelim ne dersinm ercankarakus@gmail.com dan mail atarsan sevinirim ok kendisi kuzenim olur
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

schism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    alla alla ya sorduk sadece bilgi sahibi olmak için lafları yerleştirmişsiniz ne var bunda araştırıyos soruyos sana ona buna zaten gider alırım sonra vay efendim neden bize sormadın neden şöle yapmadın derler neyse saolun bilgiler için kullanana hayırlı olsun güle güle kullansın allah sağlık sıhhat versin ama kaza bela vermesinm saygılar arkladşlar........................................ ..........!!!!!

kenya kardeşim seninle bir iletişime geçelim ne dersinm ercankarakus@gmail.com dan mail atarsan sevinirim ok kendisi kuzenim olur
    eğer zangırdama titreme olayını kafana takıyosan arkadaşım hiç çinden gelen makinelere bulaşma. he yok param bu kadar diosan şükredip biniceksin. elbette japon motorlarıyla aynı seviyede değil. ne kadar ekmek o kadar köfte. 3000 liraya motor alıon titriomu gidiomu kalıo mu diosun. 3000 lira az deil ama türkiye şartlarında bi ülke içinde çok değil
    hatta bu motorda titreme zangırdama ya da kronik problem olmadığını çok defa tekrarladılar geçmiş sayfalarda. sırf bu yüzden 150 lik olmasına rağmen -ki 250 lik isterdim ben- düşündüğüm tek motor şu anda..

ercankarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-MAX 400 ABS

ya kuzen kenya yla biz zaten iletişimdeyiz, sen nie aramıza giriyonki, fiyat arttırıcan şimdi alla alla

Motosikleti
    ER6-f

Selamlar..........

Arkadaşlar herkese selamlar........

Ben motorumu alalı 2 hafta kadar oluyo ancak ruhsatımın ve ehliyetimin gecikmesi üzerine halen 195 km. deyim. Benim sizlere sormak istedigim bi kaç sorum olacak lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce Criminal' in tavsiye etmiş oldugu üzere rodajimi tamamlamaya çalişiyorum onun dışındada şimdilik trafiğe pek fazla çıkmamaya özen gösteriyorum daha çok kampüste kullanıyorum motorumu. Ama bi kaç özelliği ne yazıkki canımı sıkıyo motorun...Bende ilk defa motor kullanıyorum ve herhangi bir teknik bilgim yok....O yüzden sorularım.....
    1) Sizler motoru kaç bin devirlerde kullanmamı tavsiye edersiniz.
    2) Benim motorum 5. viteste ve 5000 devirde 60 km hız yapıyo sadece bi kaç kere denedim bu normal mi acaba bi motor tamircisine sordugumda "olamaz öle şey kesin daha fazla yapması lazım" dedi...Sizin yorumlarınız nedir.
    3) Vites pedalı bazen takılı kalıyo özellikle vites küçültmem gerekirken. En önemlisi de boş vitese geçişte iki saat uğraşıyorum...
    4) Boş viteste ve 1. viteste çok fazla stop ediyo..Nedeni ne olabilir. Forumdan öğrendiğim kadarı ile sorun ya buji yada hava filtresi olabilir gibi geliyo bana ama henüz 190 km' lik bi motorda bu normalmi.

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kazasız sürüşler dilerim....

Kardeş şimdi büyük ihtimalle senin km sayacın bozuk nerden mi biliyorum çünkü benimki de bozuk.:D Bende 5. viteste 5000 devirde 60 görüyorum çünkü km 60 da takılıyo maalesef
    Bi türlü onu yaptırmaya vaktim olmadı hiç korkma sorun motordan değil.Ben 60 la giderken yanımda 80 le gidiyolar.
    Diğer sorunun içinde şunu diyebilirim ki bütük ihtimalle rolanti ayarın çok düşük.Motorunu çalıştır gaz vermeden bekle biraz ısınınca devir saatindeki devrine bak.1500 devirden düşük ise motorun kırmızı ışıkta falan durduğunda ya da ilk çalışmada vitese takınca stop edebilir.O değeri karbüratörden ayarlayarak 1500-2000 arası bi devre yükseltmen lazım
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar zealsun un ikinci eli biraz fazla değil mi?Motorun sıfırı 2900 ytl iken bazı arkadaşlar 2400-2500 ytl filan istiyolar.Fazla geldi açıkçası bana bu fiyat.NOterden alım satım masrafı da var(200 ytl civarı).E zaten arada 0 motorla ne fark kalıyor?Mantıksız geldi biraz bana istenen fiyatlar...

Motosikleti
    ER6-f
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş şimdi büyük ihtimalle senin km sayacın bozuk nerden mi biliyorum çünkü benimki de bozuk.:D Bende 5. viteste 5000 devirde 60 görüyorum çünkü km 60 da takılıyo maalesef
    Bi türlü onu yaptırmaya vaktim olmadı hiç korkma sorun motordan değil.Ben 60 la giderken yanımda 80 le gidiyolar.
    Diğer sorunun içinde şunu diyebilirim ki bütük ihtimalle rolanti ayarın çok düşük.Motorunu çalıştır gaz vermeden bekle biraz ısınınca devir saatindeki devrine bak.1500 devirden düşük ise motorun kırmızı ışıkta falan durduğunda ya da ilk çalışmada vitese takınca stop edebilir.O değeri karbüratörden ayarlayarak 1500-2000 arası bi devre yükseltmen lazım
    Criminal tşk ediyorum vermiş olduğun bilgilere....Ama hızımın öyle 80-90 km olduğunu sanmıyorum. Diyelimki ben haklıyım ve hızım 60....Boyle bir durumda sorun ne olabilir? Ben bi araba ile ölçüp seni haberdar ederim abi, tşk ederim

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    criminal topiğe göstermiş olduğun ilgi ve alakada dolayı teşekkür ederim arkadaşım..sahipsiz kalmadığını görmek çok güzel.işimden ayrılmam sebebi ile aranızda çok nadir bulunuyorum..ve yazılanları okuduğumda kime ne cvp yazayım şaşırıyorum
    fiyatına göre alınabilecek en iyi motosiklet budur ..çok deli fiyatlara sahip olup ama budenli gösterişli olmayan çok motosiklet varpolen firması hertürlü malının arkasında..sorunlar basit ve çözümü olan sorunlar..ve bunlar her motosiklette olabilir.. verdiğiniz para ile kıyas eettiğinizde hiç düşünmeden alın diyebileceğim bi motosiklet dah ne diyim.ben memnunum...hayırlı günler herkese
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Alıntı esitfirat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Criminal tşk ediyorum vermiş olduğun bilgilere....Ama hızımın öyle 80-90 km olduğunu sanmıyorum. Diyelimki ben haklıyım ve hızım 60....Boyle bir durumda sorun ne olabilir? Ben bi araba ile ölçüp seni haberdar ederim abi, tşk ederim

Valla başka sorun olabileceğini düşünmüyorum.Ancak devir almadan vites yükseltirsin.Motor boğula boğula hızlanır ki oda anca düz yoldaysan olabilir.ama bu şekilde motoru 5000 devire 5. viteste çıkarman çok uzun sürer baya bi gitmen gerekir.Bir ihtimal motorunun sağır kalması durumudur ama bunu 190 km de anlayamazsın.Sen tek kişi düz yola çık 1. vites 7000 2.vites 6000 3. vites 5000 şeklinde bi test et motoru ama tek başına ve düz yolda. bu durumda 4 e takmadan önce km 60 ta görmen gerekir.4. viteste 80-85 e max çıkarsın 5. viteste de uzun düzlük yakalarsan 100-105 eğim ve rüzgara göre 110 u bulursun.
    İkinci bir problem de devir saatinin bozuk olabileceği durumudur.Bunu da düşün.

arkadaşlar merhaba ,
    öncelikle beni destekleyen olumlu olumsuz yorumlarını gönderen herkese teşekkür ederim criminal sana özel teşekkür ederim benim cevap veremediğim yerde yetişip cevap verdiğin için .
    kusura bakmayın bu aralar topicle pek ilgilenemiyorum ve bir hafta da ilgilenemeyebilirim.
    cumartesi günü yeni yedek parçalarımız gelecek onun için yoğunluk var biraz acil cevap istediğiniz soruları info@polen-tr.com a atarsanız daha çabuk cevap alabilirsiniz.
    anlayışınız için teşekkürler...

herşey gönlünüzce olsun...
    Şikayetlerinizi bizimle , memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız dileğiyle...
    [B]info@polen-tr.com[/B]
    PoLeN MoToR:rendeer:

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    Alıntı esitfirat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese selamlar........

3) Vites pedalı bazen takılı kalıyo özellikle vites küçültmem gerekirken. En önemlisi de boş vitese geçişte iki saat uğraşıyorum...

rodajdayken yağ normalden biraz daha kalın oluyor.ve ilk 500kmde vitesler kemikli geçiyor.ama ilk yağ değişiminden sonra düzeliyor.şu an motosikletim 3900kmye geldi.vites geçişleri çok rahat.hafif dokunmam yetiyor.biraz zaman gerekli diye düşünüyorum. bu arada, hayırlı uğurlu olsun
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    yaw delirecem beyler,bilen biliyor benim motordan kıl bi ses(dizel arabanın önden gelen tıkır tıkır minübüsvari ses gibi) geliyor bir süredir,bazılarınızla konuştum çok kez hatta sübap ayarı dedik değilmiş,krank,piston değişmesi gerekiyor dedik krankta da pistonda da hiç bir şey yok ona rağmen pistonu değiştirip üstünde çok çok hafif pürüz olduğundan rektifiyeye verdik silindirle, sonra yeniden topladık motoru çalıştırdık yine aynı ses ...allahım delirecem bulamıyoruz sorunu:( yaw biri bir akıl versin

Alıntı burc-hell-in adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba ,
    öncelikle beni destekleyen olumlu olumsuz yorumlarını gönderen herkese teşekkür ederim criminal sana özel teşekkür ederim benim cevap veremediğim yerde yetişip cevap verdiğin için .
    Aman efendim şımartıyorsunuz beni.Sizlere layık olmaya çalışıyoruz amacımız tamamen hizmet.

Murat abi anladığım kadarıyla seyrantepeye gittin.Dağıttınız motoru ve krank piston temiz çıktı.Şimdi bu çok sevindirecek bi durum.Ama seste hiçbi değişme yok diyorsun değil mi..Şu yağ mevzusunu söyledin mi ustalara

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    selamlar,,
    nerelerdesiniz arkadaşlar kaç gündür. inşallah bende zealsuncu oluyorum yarın..
    böle gerilere düşmesin başlık..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler