Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili forrap ve eyong lütfen topicle ilgilenir misiniz.Artık bu tip insanlarla uğraşmaktan gerçekten bıktık paylaşım yapmak için hevesli bir grup arkadaşımızın arasında bu tarz insanları görmek istemiyoruz.
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başlık incelemeye alınmış olup,konu dışı ve tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.
    Gerekli kişilere ceza verilecektir.Biz her topicin içindeki duruma %100 olarak hakim olamıyoruz,burada görev sizlere düşüyor,bize lütfen bu tarz durumları iletin.Konu hakkında bilgi verin...

Sizden ricam,bir problem olduğunda bizimle iletişime geçmeniz olacak...

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Alıntı saki35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sitemizde delikanlı olmayan arkadaşlar var nedenmi? bana yazdığı mesajı siteden atılma korkusu olduğu için sabah değiştirip düzeltenler var,onlara buradan sesleniyorum erkeğim diye gezmesinler etek giysinler,ben gene buradayım hodri meydan
    Alıntı nartallo84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı motorlara yanaşmayın arkadaşlar motor alacaksanız JAPON MALI alın paralarınıza yazık allah allah almayın şunları bakmayın bile.
    Merhaba arkadaşlar

nartallo84 saki35 eskilerin dediğince selam ve sabah olmaksızın yekten Çin yada Japon malı üzerine (olumsuz deneyimlerin olabilir)yorumlarını ve bunun doğurduğu yanıtlara -yanıta hakaret içeren karşılığı okuyunca kızmadım ,üzüldüm...

Gözden kaçırdığın bir markanın --ZS 150-19 Prince--kişiselleştirilmesinden öte bizi bir noktada birleştirmesi ve eğer topiği yorumundan önce okuduysan (ki bu polemikle başlayarakta okuyabilirsin)hemen hemen ayni ekonomik çerçevede sosyal yapıları farklıda olsa yardımı ve paylaşmayı düşünen kişiler ,giderek kalıcı dostluklarla birlikte olmaya başlayan motosikletçileriz .

Ve bu paylaşım firmanın temsilciliğini yapan Burçin hanım'la farklı bir boyutta kazandı

Model ,marka ,servis,yedek parça tarafımızdan artı ve eksileriyle zaten tartışılmakta var olanı en akılcı yöntemle olabilecek en iyi konuma ulaştırarak yararlı olmak amacındayız.

Tam burada katkı ve bilginden karşılaştığın olumlu-olumsuz durumları paylaşmak yerine küçümseyici yada yerici bir mesajla konuya girince hoş karşılanma pekte beklenilmeyecek şey...

Bence kişisel hakaret özür dilemeyi gerektirmektedir ve unutma çoğu zaman hepimiz bir anda, söylemek istemediğimiz lafı ,anlık tepki davranışlarını yapıp zamana bırakınca daha akılcı daha az kırıcı olmamız gerektiğini düşünmedik mi)

Topicle ilgilendiğiniz için teşekkürler.Sabahtan forumdan banlanıp öğlen başka nick alan kişilerle uğraşmak istemiyoruz.
    Ydanis o cam olayına ben de bakacam çok şık durmuş güle güle kullan
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    saki35 kullanıcısının üyeliği,nartallo84 kişisiyle aynı kişi olması sebebiyle sonlandırılmıştır.

Forumdan uzaklaştırılan üyeler başka bir nick altında siteye tekrar giriş yapamazlar.

Lütfen bu tür durumlar sezdiğinizde mesaj atıp konunun uzamasına sebebiyet vermek yerine bizimle irtibata geçiniz.

Konu lütfen motosiklet hakkında devam etsin,konu daha fazla uzamasın,konu dağalmasın...

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @forrap ilgin için teşekkürler çeşit çeşit insan geliyor sizde haklısınız bu konuda bizlerede iş düşmektedir.

@Ydanis cam güzel olmuş ama bence chopper için cam pek gitmiyor polis motoru gibi oluyor giderken rüzgarı hissetmek çok daha hoş.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topicle ilgilendiğiniz için teşekkürler.Sabahtan forumdan banlanıp öğlen başka nick alan kişilerle uğraşmak istemiyoruz.
    Ydanis o cam olayına ben de bakacam çok şık durmuş güle güle kullan
    elimden geleni yaparım dostum gerekirse burdan göndererim gerisi senin ustalığına kalmış veyahut buyur misafirim ol beraber bakalım

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @forrap ilgin için teşekkürler çeşit çeşit insan geliyor sizde haklısınız bu konuda bizlerede iş düşmektedir.

@Ydanis cam güzel olmuş ama bence chopper için cam pek gitmiyor polis motoru gibi oluyor giderken rüzgarı hissetmek çok daha hoş.
    bende başta öle düşündüm ama çok şık durdu kanımca hem o kadar rüzgarı yiyip yaş ilerleyince teklemeyelim sonra böbrekler falan...
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    orjinal camı polis motoru gibi oluyordu ama bu ayrı bir hava katmış bence.eline sağlık abi. kibar ve karizmatik durmuş.. ama gene de, rüzgar bağrıma bağrıma vursun yaff daha gencizz
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @ydanis camı nerden aldın abi?
    çok hoşuma gitti. izninle kopyalicam!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ydanis camı nerden aldın abi?
    çok hoşuma gitti. izninle kopyalicam!
    camı ümraniye dudulluda biyer var motosiklet parçaları satıyor ordan aldım fiyatları çok uygın aradığınız bütün parçalar da var adresini almamıştım ama bi daha gittiğim zaman alayım

acaba sirkecide varmıdırki bu parça? bir araştırmak lazım..

ydanis haftaya murat@ seni alıp bana getirecekmiş.Ayarlayacak o muratdiksözde gelecek beraber sahile gidecez.Bu arada özelden bana msn adresini de ver de kontak kuralım bi buluşma düşünüyoruz.

@Criminal, haftaya cuma-cumartesi-pazar olmadığı sürece bende geliyorum!

Sen karagümrükten gelecektin dimi.Tamam murat@ ayarlayacak.ydanisin telefonu varmış onda zaten ydanise bura dışında ulaşmak mümkün değil ki kardeşim.Adamın ne maili ne msni var evini basıp almamız lazım yani

mahalleden adam topliim isterseniz ydanis'in evini basmak için. malum, Karagümrük merkez, kafasına göre herkes!!

bu arada beylikdüzü yolunu biliyorum, bilmeyenlere önderlik edebilirim.

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    ydanis, cam ile birlikte motosikletinin gorunumu daha da hos olmus. Aklimda CBF 150 ve muaddilleri varken simdi boyle guzel cruiser fotograflarini gorunce aklim birazcik karisti. Cruiserlere mi el atsam ne yapsam?
    = = = Be Aprilia racer! = = =

walla ikisi çok farklı tarzlar street ile cruiser arasında büyük ergonomik farklar var.Bence bir bayiye git bin üstüne kendini nasıl iyi hissediyorsan ondan al kardeşim

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mahalleden adam topliim isterseniz ydanis'in evini basmak için. malum, Karagümrük merkez, kafasına göre herkes!!

bu arada beylikdüzü yolunu biliyorum, bilmeyenlere önderlik edebilirim.
    demek evi basıp beni alacağınız heeee
    boşuna uğraşmayın vermezler beni burdan hehehehe
    gelin abi gelin yalnız gelmeden önce haber verin ben kaçayım tısssssssssss
    msn :ydanis@hotmail.com

ayarlayacaz işte murat@ kapacak seni.Ya kardeşim ne zor msn adresin varmış yalnız

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    selamlar herkese,
    bugün başıma kötü bir olay geldi.sabahleyin evden çıkıp içerenköye gittik artçımla birlikte,motoru bırakıp iki saatliğine başka biryere gittik geldik farketmeden motora bindik tam hareket ettim,bi baktım arka lastik fıslamış,hem de sonuna kadar :( kaynar sular boşaldı bi anda kafama.artık şansızlık dedim sonra bi baktım 15 metre ilerde bir mondial servisi vardı bu da şans heralde, dua ediyorum yolda giderken başıma gelmedi bu olay bu da ayrı bi şans,,çünkü o 15 metreyi gitmek için gazladım anında altımdan kaydı motor inip götürdüm artık, yolda aynı şey olsa direk yere kapaklanırdık heralde.neyse mondial servisinden arkadaşlar gayet iyi insanlardı,ilgilendiler epeyce önce lastiği şişirdik,biliıyosunuzdur belki ama bilemeynler için anlatıyım o şamyel delinince lastikten çıkmıyo delikten gelen hava,(eğer delinen yeri delen şey kapamışsa)sibobun ordan hava kaçırıyo,ben de anlamadım once sibob ne alaka dedim,ama sonra baktık lastiği çıkarıp şamyel delinmiş fakat hava cıkacak yer bulamadığı için sibop yerinden hava kaçırmış,neyse şamyeli(doğru mu yazıyorum bılmıyorum) değiştirdik yenisiyle(15ytl idi yenisi) hazır gelmişken orasını burasını kurcaladık biraz gıcırdayan yerlerine spreyler sıktık arada buji yi değiştirdik sorunlarımızı hallettik,çivi batmış bu arada lastiğe,aklınızda bulunsun ara sıra yoklayın beyler lastikleri içerde batık bi sürü şey cıkıyo (cam parçaları,çiviler vs)hatta mümkünse çıkarıp lastği detaylıca bakın.
    ucuz atlattım yani bu arada ön taraftan motor çalışırken fazladan bir ses geliyor sübab ayarı kaçmış sanırım bi haftadır o ses artarak devam ediyor ve ben bir türlü ona baktıramadım bugunkü mondial deki cocuk anlamadı sorunu tam ,acaba oyle kullanmamın motora bi zararı olmuşmudur?bgn yarın yaptırcam ama bugune kadar bi zararı dokundu mu bılmıyorum:(
    son olarak arkadaşlar; aranan adamı buldum günün sonunda!!!evet ydanisi gittim saklandığı yerde bastım !!
    tanıştık sohbet ettik,çayını içtik, yanlız varya bütün forumcuları tek tek gittim buldum muratdiksözü buldum tanıştım,kesmedi taa avcılara criminale gıttım,o da yetmedi bgn de ydanisi buldum stormlordu, novarixi de bulcam toplanma organizasyonunu yapmak bana kalmış galiba bana sobelenenleri sobelenmeyenleri de saklandıkları yerlerden çıkarıyor haftaya pazartesinden sonra herhangi birgün topluyorum bir araya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler