Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O dediğini biraz zor bulursun arkadaşım.Keeway alabilirsin ona bişey demem ama bisan aslaaaa.Teknik servis yetersizliğinden dolayı bisan scooterını duvardan aşağıya atan bi arkadaş tanıyorum...
    Sen sen ol farklı muhitten ev alıp yalnız kalacağına bildiğin varoştan gecekondu al ki bi tuğlanı da biz koyalım

Bu laf üstüne kitap yazılır yeminle.....
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    heytt topiğimiz edebiyata da el atıyorr söz tam yerini bulmuş kanımca
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Sağol criminal desteğin için Bu arada yukarıda yazdığın cidden kitaplık bi laf valla helal olsun
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @-CRiminAL- hocam atasözünü çok tuttum valla kitabı bırak ansiklopedi bile yazılır nerden bulursun bu lafları bilmemki yarıldım valla burda
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geeel, ne olursan ol gene geeel!!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    topiğin üfürükcü hocası da ben olayım mı? üfürükçü aday adayıyım oylamaya sunuyorum

dün çimenlerden giderken, yüksek bir yer varmış..çimenler kapattığı için farketmemiştim..oradan geçerken ön maşa küütt etti benim de içim cızzz etti tabi .. arada bir oluyor böyle.. maşalar bu şekilde sona dayanırsa bişi olur mu? bazen mecburen de değiyor.. üzülecek bir durum var mı sizce? üzüleyim mi
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Ey topic sizi kutsuyorum

Havaya girip asa ile gezmeye başlayacam yakında

OĞUZ KAĞAN işin gücün mü yok evladım çimenlerden gidiyorsun bahçe mi biçecen,saban mı taktın motorun arkasına.Amortisörü kütletmiş.İyi ki patlatmamışsın yağ keçesini.Üzül tabi git türbeye falan dua et.Ya da bana getir motoru bi okuyup üfleyeyim.Kendine gelsin...
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...

Motosikleti
    CRiminAL abi konyada çim bulmak bayağı zor.. bulmuşken gideyim dediydim bi yağmur duasına mı çıksak ne yapsak bizim topik takva sahibi oldu her kütletmede keçeyi patlatma riskimiz var yani abi.. üzüleyim o zaman abi ben bi mevlanaya gidip de geliyom hemen

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O dediğini biraz zor bulursun arkadaşım.Keeway alabilirsin ona bişey demem ama bisan aslaaaa.Teknik servis yetersizliğinden dolayı bisan scooterını duvardan aşağıya atan bi arkadaş tanıyorum...
    Sen sen ol farklı muhitten ev alıp yalnız kalacağına bildiğin varoştan gecekondu al ki bi tuğlanı da biz koyalım

Bu laf üstüne kitap yazılır yeminle.....
    İyi... zaten ben de muğla merkeze sırf zelasun almak için gittim. fakat zealsun dışında bütün motosiklet bayiilerini dolaştım. çünkü zelasununu bulamadım.

diğer sayfalara da zealsun ağır basıyor dedim fakat bisan sonuçta türlkiyenin dört bir yanına dağılmış çok eski bir firma... motoru da V2 motor ve çok kariizmatik... Bisan'da servis sorunu yaşamış arkadaşın bütün emsajlarını okudum bende. can sıkıcı bir durum. tabi hiç kimse böyle bir şey yaşamak istemez.

fakat şöyle düşünelim. tek bir örnek koskoca bir firmayı yerin dibine sokmamalı. motorunu duvardan duvara vuran arkadaş tabiki çok adi bir mala denk gelmiş fakat servisteki problemlerin bir çoğu da kullanıcı hatasıydı... servisin de içgüzarlığı had safhada ya neyse. sonuç olaran ben başka bisan kullanıcılarından da yorum almak istiyorum. bir örnek karalamasın koskoca firmayı. yoksa zealsunun motorun arkasındaki duruşu çok iyi. fiyat ve aksesuar zenginliği, titreşimsiz yapısı da cabası. her neyse... yine de saolun. ufaktan bi katılayım dediştim sohbete. belki ilerde bir zelasuncu olarak yeniden yazarım... iyi olur gibime geliyor

Alıntı fenoktadenokta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi... zaten ben de muğla merkeze sırf zelasun almak için gittim. fakat zealsun dışında bütün motosiklet bayiilerini dolaştım. çünkü zelasununu bulamadım.

diğer sayfalara da zealsun ağır basıyor dedim fakat bisan sonuçta türlkiyenin dört bir yanına dağılmış çok eski bir firma... motoru da V2 motor ve çok kariizmatik... Bisan'da servis sorunu yaşamış arkadaşın bütün emsajlarını okudum bende. can sıkıcı bir durum. tabi hiç kimse böyle bir şey yaşamak istemez.

fakat şöyle düşünelim. tek bir örnek koskoca bir firmayı yerin dibine sokmamalı. motorunu duvardan duvara vuran arkadaş tabiki çok adi bir mala denk gelmiş fakat servisteki problemlerin bir çoğu da kullanıcı hatasıydı... servisin de içgüzarlığı had safhada ya neyse. sonuç olaran ben başka bisan kullanıcılarından da yorum almak istiyorum. bir örnek karalamasın koskoca firmayı. yoksa zealsunun motorun arkasındaki duruşu çok iyi. fiyat ve aksesuar zenginliği, titreşimsiz yapısı da cabası. her neyse... yine de saolun. ufaktan bi katılayım dediştim sohbete. belki ilerde bir zelasuncu olarak yeniden yazarım... iyi olur gibime geliyor
    merhaba
    juli motor var bayimiz isterseniz orayla görüşebilirsiniz.
    JULİ MOTOR
    adres:SEYFETTİN İNCE CD. NO:2/B
    DALAMAN / MUĞLA
    tel:0 252 692 60 80 faks:0252 692 56 76

herşey gönlünüzce olsun...
    Şikayetlerinizi bizimle , memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız dileğiyle...
    [B]info@polen-tr.com[/B]
    PoLeN MoToR:rendeer:

Walla sen bilirsin dostum bisikletçiden bozma servislerle uğraşacaqksan senin bileceğin iş.Biz önerimizi yaptık para senin sokağa atacaksan kendin bilirsin.Ayrıca muğlada bayi var..

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı burc-hell-in adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba
    juli motor var bayimiz isterseniz orayla görüşebilirsiniz.
    JULİ MOTOR
    adres:SEYFETTİN İNCE CD. NO:2/B
    DALAMAN / MUĞLA
    tel:0 252 692 60 80 faks:0252 692 56 76

herşey gönlünüzce olsun...

Yakın alakanız için çok teşekkür ediyorum... Zelasun'da karar kılmamın en önemli nedeni de bu olacak sanırım.

Sağlıcakla...

yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
    teşekkür ederim herşey için ...
    kolay gelsin...
    Şikayetlerinizi bizimle , memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız dileğiyle...
    [B]info@polen-tr.com[/B]
    PoLeN MoToR:rendeer:

burçin hanm...özel msj yolladım..bi bakar mısınız acaba??

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Burçin Hanım Muğlada sadece JULİ MOTOR mu şu an zealsun bayi. ki o da dalaman da... Sitenizden diğer bayii adreslerini de aldık fakat site uzun zamandır güncellenmiyor sanırım...

Muğladaki merkez ve ilçeler de dahil olmak üzere bütün bayii ve servis adreslerini şöyle zahmet olacak ama bi' kopyala yapıştırla buraya eklerseniz sevinirim. Özellikle muğla merkezde bayii ve servisiniz olması işimizi çok kolaylaştıracaktır...

Sanırım muğlada zelasun'un bayii ve servisi yok. bu koşullarda zealsun almam imkansız... :( dalaman yatağan'a çok uzak... ki burçin hanım ısrarla JULİ bayiinin adresini veriyor. demek ki başka zealsun bayii yok muğlada. ve daha önemlisi servisi.

Işte Karakaçanimin Son Hali....

arkadaşlar herkese selamlar....
    motorumda bazı değişiklikler yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum..
    öncelikle uygun fiyata ön cam taktım
    camın fiyatı:12 ytl ewet sadece 12 ytl(yanlız bağlantı elemanları beni bayağı zorladı faket üzerinde gelen ön camın kısa ayakları bayağı işime yaradı resimlerde size anlatacağım)
    ön dişliyi 15 den 17 ye çıkardım(uzun yolda denedikten sonra farkını size bildirirm)
    dişlinin fiyatı:5 ytl
    buji ngk aldım daha takmadım(dpr 8e 9a muydu neydi yanlış almışsam söleyin)
    buji: 4ytl
    ümraniye sanayiden gazyağı alıp zinciri ve dişlileri kople temizledim cillop gibi oldu....
    bi kaç tane fotoğraf ekleyeyim barü

....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

Bu arada o cam olayın iyi olmuş yalnız şunu söylemeliyim öne büyük dişli takman yakıtı arttıracak ve motoru zorlayacaktır.Rampalarda dikkatli olmanı öneririm.Yok benm çevrem düz yol ben öyle kullanıyorum diyorsan sorun yok max hızın en fazla 20 km artacaktır.

dişli olayına gelince bi deneyeyim dediğin gibi olursa eski dişliyi yerine takarım.

*** murat kardeşimde camı beğendi bu gün uğrama ihtimali var.gerekirse ona da aynı camdan takacağız....

Ydanis o ön cam için sen eski camın ayaklarını kullandın sanırım.Keni orjinal ayakları ile monte edilemez mi biliyorsun bende cam da yok ayak da yok.Aynısından alsak kutudan çıkan ayaklarla montaj sorun olur mu

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ydanis o ön cam için sen eski camın ayaklarını kullandın sanırım.Keni orjinal ayakları ile monte edilemez mi biliyorsun bende cam da yok ayak da yok.Aynısından alsak kutudan çıkan ayaklarla montaj sorun olur mu
    ewet aynen dediğin gibi eski cam ayaklarının kısa olanı işime yaradı
    içinden çıkan bağlantı elemanları ilede oluyor fakat cam çok sallanıyor.eski ayaklar sadece camın sallanmasını engelliyor.
    yada keeway sl150 lik motorların bağlantı elemanlarını bulma imkanın varsa başka bii şeye gerek yok sanırım onlar daha kalın camı sallamaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler