Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 03:37
O dediğini biraz zor bulursun arkadaşım.Keeway alabilirsin ona bişey demem ama bisan aslaaaa.Teknik servis yetersizliğinden dolayı bisan scooterını duvardan aşağıya atan bi arkadaş tanıyorum...
Sen sen ol farklı muhitten ev alıp yalnız kalacağına bildiğin varoştan gecekondu al ki bi tuğlanı da biz koyalım
Bu laf üstüne kitap yazılır yeminle.....
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 10:34
heytt topiğimiz edebiyata da el atıyorr söz tam yerini bulmuş kanımca
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
15 Ağustos 2007, 10:48
Sağol criminal desteğin için Bu arada yukarıda yazdığın cidden kitaplık bi laf valla helal olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
15 Ağustos 2007, 10:54
@-CRiminAL- hocam atasözünü çok tuttum valla kitabı bırak ansiklopedi bile yazılır nerden bulursun bu lafları bilmemki yarıldım valla burda
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
15 Ağustos 2007, 11:16
Geeel, ne olursan ol gene geeel!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
15 Ağustos 2007, 12:05
topiğin üfürükcü hocası da ben olayım mı? üfürükçü aday adayıyım oylamaya sunuyorum
dün çimenlerden giderken, yüksek bir yer varmış..çimenler kapattığı için farketmemiştim..oradan geçerken ön maşa küütt etti benim de içim cızzz etti tabi .. arada bir oluyor böyle.. maşalar bu şekilde sona dayanırsa bişi olur mu? bazen mecburen de değiyor.. üzülecek bir durum var mı sizce? üzüleyim mi
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
15 Ağustos 2007, 12:38
-
15 Ağustos 2007, 12:54
-
15 Ağustos 2007, 16:49
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
O dediğini biraz zor bulursun arkadaşım.Keeway alabilirsin ona bişey demem ama bisan aslaaaa.Teknik servis yetersizliğinden dolayı bisan scooterını duvardan aşağıya atan bi arkadaş tanıyorum...
Sen sen ol farklı muhitten ev alıp yalnız kalacağına bildiğin varoştan gecekondu al ki bi tuğlanı da biz koyalım
Bu laf üstüne kitap yazılır yeminle.....
İyi... zaten ben de muğla merkeze sırf zelasun almak için gittim. fakat zealsun dışında bütün motosiklet bayiilerini dolaştım. çünkü zelasununu bulamadım.
diğer sayfalara da zealsun ağır basıyor dedim fakat bisan sonuçta türlkiyenin dört bir yanına dağılmış çok eski bir firma... motoru da V2 motor ve çok kariizmatik... Bisan'da servis sorunu yaşamış arkadaşın bütün emsajlarını okudum bende. can sıkıcı bir durum. tabi hiç kimse böyle bir şey yaşamak istemez.
fakat şöyle düşünelim. tek bir örnek koskoca bir firmayı yerin dibine sokmamalı. motorunu duvardan duvara vuran arkadaş tabiki çok adi bir mala denk gelmiş fakat servisteki problemlerin bir çoğu da kullanıcı hatasıydı... servisin de içgüzarlığı had safhada ya neyse. sonuç olaran ben başka bisan kullanıcılarından da yorum almak istiyorum. bir örnek karalamasın koskoca firmayı. yoksa zealsunun motorun arkasındaki duruşu çok iyi. fiyat ve aksesuar zenginliği, titreşimsiz yapısı da cabası. her neyse... yine de saolun. ufaktan bi katılayım dediştim sohbete. belki ilerde bir zelasuncu olarak yeniden yazarım... iyi olur gibime geliyor
-
15 Ağustos 2007, 17:29
fenoktadenokta adlı üyeden alıntı
İyi... zaten ben de muğla merkeze sırf zelasun almak için gittim. fakat
zealsun dışında bütün motosiklet bayiilerini dolaştım. çünkü zelasununu bulamadım.
diğer sayfalara da
zealsun ağır basıyor dedim fakat bisan sonuçta türlkiyenin dört bir yanına dağılmış çok eski bir firma... motoru da V2 motor ve çok kariizmatik... Bisan'da servis sorunu yaşamış arkadaşın bütün emsajlarını okudum bende. can sıkıcı bir durum. tabi hiç kimse böyle bir şey yaşamak istemez.
fakat şöyle düşünelim. tek bir örnek koskoca bir firmayı yerin dibine sokmamalı. motorunu duvardan duvara vuran arkadaş tabiki çok adi bir mala denk gelmiş fakat servisteki problemlerin bir çoğu da kullanıcı hatasıydı... servisin de içgüzarlığı had safhada ya neyse. sonuç olaran ben başka bisan kullanıcılarından da yorum almak istiyorum. bir örnek karalamasın koskoca firmayı. yoksa zealsunun motorun arkasındaki duruşu çok iyi. fiyat ve aksesuar zenginliği, titreşimsiz yapısı da cabası. her neyse... yine de saolun. ufaktan bi katılayım dediştim sohbete. belki ilerde bir zelasuncu olarak yeniden yazarım... iyi olur gibime geliyor
merhaba
juli motor var bayimiz isterseniz orayla görüşebilirsiniz.
JULİ MOTOR
adres:SEYFETTİN İNCE CD. NO:2/B
DALAMAN / MUĞLA
tel:0 252 692 60 80 faks:0252 692 56 76
herşey gönlünüzce olsun...
Şikayetlerinizi bizimle , memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız dileğiyle...
[B]info@polen-tr.com[/B]
PoLeN MoToR:rendeer:
-
15 Ağustos 2007, 17:38
Walla sen bilirsin dostum bisikletçiden bozma servislerle uğraşacaqksan senin bileceğin iş.Biz önerimizi yaptık para senin sokağa atacaksan kendin bilirsin.Ayrıca muğlada bayi var..
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
-
15 Ağustos 2007, 18:15
burc-hell-in adlı üyeden alıntı
merhaba
juli motor var bayimiz isterseniz orayla görüşebilirsiniz.
JULİ MOTOR
adres:SEYFETTİN İNCE CD. NO:2/B
DALAMAN / MUĞLA
tel:0 252 692 60 80 faks:0252 692 56 76
herşey gönlünüzce olsun...
Yakın alakanız için çok teşekkür ediyorum... Zelasun'da karar kılmamın en önemli nedeni de bu olacak sanırım.
Sağlıcakla...
-
15 Ağustos 2007, 18:18
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
teşekkür ederim herşey için ...
kolay gelsin...
Şikayetlerinizi bizimle , memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız dileğiyle...
[B]info@polen-tr.com[/B]
PoLeN MoToR:rendeer:
-
15 Ağustos 2007, 18:24
burçin hanm...özel msj yolladım..bi bakar mısınız acaba??
-
15 Ağustos 2007, 18:33
Burçin Hanım Muğlada sadece JULİ MOTOR mu şu an zealsun bayi. ki o da dalaman da... Sitenizden diğer bayii adreslerini de aldık fakat site uzun zamandır güncellenmiyor sanırım...
Muğladaki merkez ve ilçeler de dahil olmak üzere bütün bayii ve servis adreslerini şöyle zahmet olacak ama bi' kopyala yapıştırla buraya eklerseniz sevinirim. Özellikle muğla merkezde bayii ve servisiniz olması işimizi çok kolaylaştıracaktır...
Sanırım muğlada zelasun'un bayii ve servisi yok. bu koşullarda zealsun almam imkansız... :( dalaman yatağan'a çok uzak... ki burçin hanım ısrarla JULİ bayiinin adresini veriyor. demek ki başka zealsun bayii yok muğlada. ve daha önemlisi servisi.
-
16 Ağustos 2007, 01:44
-
16 Ağustos 2007, 14:38
Bu arada o cam olayın iyi olmuş yalnız şunu söylemeliyim öne büyük dişli takman yakıtı arttıracak ve motoru zorlayacaktır.Rampalarda dikkatli olmanı öneririm.Yok benm çevrem düz yol ben öyle kullanıyorum diyorsan sorun yok max hızın en fazla 20 km artacaktır.
-
16 Ağustos 2007, 14:46
dişli olayına gelince bi deneyeyim dediğin gibi olursa eski dişliyi yerine takarım.
*** murat kardeşimde camı beğendi bu gün uğrama ihtimali var.gerekirse ona da aynı camdan takacağız....
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
-
16 Ağustos 2007, 15:43
Ydanis o ön cam için sen eski camın ayaklarını kullandın sanırım.Keni orjinal ayakları ile monte edilemez mi biliyorsun bende cam da yok ayak da yok.Aynısından alsak kutudan çıkan ayaklarla montaj sorun olur mu
-
16 Ağustos 2007, 15:52
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Ydanis o ön cam için sen eski camın ayaklarını kullandın sanırım.Keni orjinal ayakları ile monte edilemez mi biliyorsun bende cam da yok ayak da yok.Aynısından alsak kutudan çıkan ayaklarla montaj sorun olur mu
ewet aynen dediğin gibi eski cam ayaklarının kısa olanı işime yaradı
içinden çıkan bağlantı elemanları ilede oluyor fakat cam çok sallanıyor.eski ayaklar sadece camın sallanmasını engelliyor.
yada keeway sl150 lik motorların bağlantı elemanlarını bulma imkanın varsa başka bii şeye gerek yok sanırım onlar daha kalın camı sallamaz.
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler