bir sadistliktir gidiyor forumda. ben de deldiriyom o zaman egsozu.. matkapla 5-6 el ateş ettimmi tamamdır. aha motor ben geliyom postunu delecemmm
bir sadistliktir gidiyor forumda. ben de deldiriyom o zaman egsozu.. matkapla 5-6 el ateş ettimmi tamamdır. aha motor ben geliyom postunu delecemmm
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Arkadaşlar merhaba,
Uzunca bir süredir misafir olarak sadece yazılanları okuyordum. Hoş sohpetiniz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Artık bende üye oldum.
Ben Bursa'dayım. Motorumu sene başında Tek Yıldız Motor'dan satın aldım. Onlara burdan çok teşekkür ederim. Her zaman yanımda oldular. Motorum şu anda 1000 Km.de. Çok gezemiyorum ama aklım hep uzun yollarda.
Buradan paylaşılan bilgiler sayesinde vites göstergesi (ledli ve dijital göstergeli) yaptım fakat motoruma takmadım. Ama sayenizde motorum hakkında pek çok şey öğrendim.
Polen Motor yetkililerini burda ve diğer sitelerin forumlarında görmek güven verici. Kendilerini tebrik ediyorum.
Sanırım tanışmak için bu kadar yeter. Artık bende aranızdayım.
Valla kardeşim korkuyom artık ben sizden bi gün aranızdan bi sado gelip de benim egzosta muz tıkarsa fena olur bak
Altar hoşgeldin aramıza.Her türlü sorununda bizden bilgi alabilirsin
Arkadaşlar forum bayağı kızışmış çok sevindim geçenlerde yalova-ayvalık-izmir gezisinden sonra dadı damağımda kaldı bu seferda yalova-balıkesir yaptım malum festival için sonra buraya kadar gelmişken biraz daha ineyim dedim iniş o iniş bodruma ve son durak antalya kadar gitmişim çok ama çok zevkliydi uzun yolda motor çok iyi yayılıyor hiçbir sorun vermedi maşallah yalnız eve geldiğimde bizimkiler tanıyamadı beni okadar güneşe maruz kalınca zenci gibi olmuşum üstümdeki tshirtü çıkarınca birşey fark etmiyor öyle yanmışımki sanki üstümde tshirt varmış gibi duruyor bu arada motor 20.000 km civarına gelmek üzere 1 senede bu kadar km pek sağlıklı olmadı ama motor hala taş gibi çatlayan borular patlayan farlar dışında çok şükür hiç bir arıza vermedi motorumu çok seviyorum
Bu arada jinlun selesi çok iyi olmuş selenin fiyatı nedir? kaça mal oldu taktırması
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
***guguk oh oh maşallah yani bıraksalar kıbrısa kadar gidecen
jinlın selesini sordum çiftine 40-50 ytl arası bi şey demişlerdi...
bilgisi olan arkadaşlar regal raptorun yan çantaları (class serisi 9b yani)bizim motora uyarmı deri çantalar hemen dağıldı
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
@ydanis sağol pazartesi bi araştırayım şu sele işini çok şık durmuş bizim motorda
Ya tam otursa ben de yapacaktım 2 parça seleden ama sürücü selesinin ön tarafı yuvaya tam girmiyo.Sallanıyo.Arka tarafa yeni vida atılınca sorun yok ama ön tarafa bi çözüm bulunması gerek.
2 parça selenin görünüşü güzel ama biraz resmi kalıyor sanki.. artçıya, "sen burayı geçme!" dermiş gibi oluyor bırakın gezinsin artçı arka tarafta araya sınır koycaksak niye motoya biniyoz ki
gugukk abi gezin süper olmuş imrendim valla 20bini aşıp da sapasağlam olmasına sevindim.nazar değmesin maşallah diyem
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
2 li seleyi alabilirsem bi çözüm bulucam tabi resimleri eklerim.
hatta arka parçayı daha yayılımlı bişe bulmak lazım.
arkadaki yayıla yayıla otursun.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Oğuz saol dostum umarım daha iyilerini sen yaparsın motorunuza güvenin hiçbir sorun yaratmıyor tek eksisi uzun yolda 250cc aratıyor okadar acaba 250cc bir motor taksak olurmu
Regal raptorun selesi çok güzel ama uyarmı bilmem çok şık bir selesi bu arada selenin ucu girmiyor galiba o ucu birşekil parça taksak veya kaynak ile uzatsak bence sorun kalmaz gibi
merhaba arkadaşlar,
birkaç gündür izinliydim.muhabbete dahil olamadığım için kusura bakmayın.
olumlu olumsuz benı destekleyen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
kolay gelsin.
Şikayetlerinizi bizimle , memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız dileğiyle...
[B]info@polen-tr.com[/B]
PoLeN MoToR:rendeer:
bencede 2 parça sele daha şık bi görünüm verio motora....
maşallah paylaşımcı kardeşlerimiz baya bir artmış ... vallaa o kadar çok değiştirmeye başladık ki motoru diğer chopper lar halt yemiş yanında... herkese iyi günler
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Artık ben motorumun ilk halini hatırlamıyorum bile.
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
bizim tekerleri de inceltsek mi acaba ivmesi artardı ciddi ciddi değişti bizim motolar. teknik abilerin eline sağlık
criminal abi kim dediyse doğru demiş. peygamber gibi yetişiyon herşeye yaf
http://img519.imageshack.us/img519/871/hpim1770kr6.jpg
jinlun koltuğunun resmini koymaya çalıştım ama umarım görünüyordur
Selam arkadaşlar;
Çalışmaya başladığım için foruma pek uğrayamaz oldum. Ve motorumu satmaya karar verdim.
http://www.motosiklet.net/forum/satm...r-satilik.html
Artık çalışıyorum ve ilk hayalim büyük bi motosiklet neden daha büyüğünü istiyorsun diye sormayın sadece hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Link aşağıda etrafınızdakiler sorarsa belki tavsiye edersiniz. Öğrencilere özel bir indirimim söz konusu çünkü ben öğrenciyken çok büyük zorluklarla almıştım motorumu Herkese keyifli sürüşler forumu her zaman takipteyim
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
eline sağlık ben gördüm de koltukları ayrı ayrı çekersen daha iyi olur gibi geldi.
mesela ön koltuğu alttan çekersen parça olayı nasıl diye.
sadece ön koltuk ve sadece arka koltuk takılıyken çekersen bide
sanırım daha ayrıntılı ve bilgilendirici olur kendi adıma.
sevgilerle...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Kenya hayırlısı olsun dostum.Almak isteyen olursa öneririz
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
Valla bu forumdaki zelasun dayanışmasını gördükçe Bisan Roadstar'dan vazgeçip zelasun alasım geliyor... :D henüz karar vermemişken ne dersiniz. V2 motorlu, titreşimsiz, 250 cc'lik bisan mı (ki keeway gibi yamaha virago taklidi) yoksa fiyat ve aksesuar zenginliği, tabiki zelasun kardeşliği adını verebileceğimiz bir oluşuma dahil olarak zealsun mu? Ne dersiniz. Kalite olarak Bisan Roadstar diyebilecek bir zealsun'cu var mı?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)