Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Bu fiyatlara birde km saatinin fiyatını yazarsanız sevinirim benim km saatim bozuk galiba 80 km den sonra ilerlemiyor ve geriye doğru gidiyor.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ydanis kardeş saramaları da halletti mi o dediğin temizleyici.Benim egzostu kestirdiğimde bi kısmı kaynak etkisi ile yandı oraya da iyi gelir umarım.O stckerlara gelince aldığımda mart ayı falandı belki artık satmıyorlardır.Ama beylikdüzü bauhausta görürsem sana söylerim gerkirse alıp sana kargo falan ederiz dostum

Son olarak Siz dostlarımdan özel bi ricam olacak lütfen dikkate alınız;
    Adana ile olan bağlantımız gereği sorduğunuz parça fiyatlarını bundan böyle info@polen-tr.com adresinden mail yolu ile almanızı rica ediyorum.Buradan bunun paylaşılmaması gerek.Sebebini soracak olan arkadaşlar bana özel mesaj atarak öğrenebilirler.Hafta içi 09:00 /18:00 arası arkadaşlar size cevap vereceklerdir.En geç ertesi sabah bilgi alırsınız.Lütfen bu ricama sirayet ediniz.

Sevgiler

merhabalar,
    ydanıs ve guguk özelden msj gönderdim size anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.

internet sayfası resimleri konusunda haklısın ama çinden ve internetten bulabildiğim resimlerdi onlar ama dediğiniz gibi bi kaç resim ekleyebilrim.teşekkürler önerin için..

sevgiler

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ydanis kardeş saramaları da halletti mi o dediğin temizleyici.Benim egzostu kestirdiğimde bi kısmı kaynak etkisi ile yandı oraya da iyi gelir umarım.O stckerlara gelince aldığımda mart ayı falandı belki artık satmıyorlardır.Ama beylikdüzü bauhausta görürsem sana söylerim gerkirse alıp sana kargo falan ederiz dostum

Son olarak Siz dostlarımdan özel bi ricam olacak lütfen dikkate alınız;
    Adana ile olan bağlantımız gereği sorduğunuz parça fiyatlarını bundan böyle info@polen-tr.com adresinden mail yolu ile almanızı rica ediyorum.Buradan bunun paylaşılmaması gerek.Sebebini soracak olan arkadaşlar bana özel mesaj atarak öğrenebilirler.Hafta içi 09:00 /18:00 arası arkadaşlar size cevap vereceklerdir.En geç ertesi sabah bilgi alırsınız.Lütfen bu ricama sirayet ediniz.

Sevgiler
    dostum criminal ... stickerlar için düşünmen yeterli saooll
    metylan konusunda ise sararmalara da bayağı faydası var inatla aynı yeri üç beş defa metylan ile sildim altaki metal aynı sıfır gibi oldu biraz uğraşmak gerekli zaten bez simsiyah oluor temzilenince belli oluyır mutlaka denemeni öneririm..

burçin hanım ilginiz için teşekkürler en yakın zamanda görüeceğiz.
    ....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
    [B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
    9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @criminal,

baba senin Polen'de işe başladığına dair çok ciddi şüphelerim var!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Yok baba ben istanbuldayım.Açarlarsa bi İstanbul şubesi çalışırız
    Daha evvel keewayle ilgilenirken de bana motomax çalışanı damgası vurmuşlardı.Ben alışığım böyle şeylere.Bağlantını sağlam kuracaksın.Yoksa sıkıntılar bitmiyo.

schism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    zealsun istanbulda nerelerde var. akbulut hariç

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Seyrantepe Nato cad.49/A 0212 278 11 48 MOR MOTOR Burak bey ve bildiğimce Bayrampaşa da CEMTEK Ticaret

Daha detaylı bilgiyi www.polen-tr.com adresinden edinebilirsin,

Şimdiden hayırlı olsun

schism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    yardımınız için teşekkürler..

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı burc-hell-in adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar,
    ydanıs ve guguk özelden msj gönderdim size anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.

internet sayfası resimleri konusunda haklısın ama çinden ve internetten bulabildiğim resimlerdi onlar ama dediğiniz gibi bi kaç resim ekleyebilrim.teşekkürler önerin için..

sevgiler
    250 cc olan modelleriniz neden pahalı? çok satılıyor mu merak ediyorum

Valla ben onu sordum.Satılmıyomuş.Gelişi çok pahalıymış.Bi de üstüne de sığamamıştım.Fuarda bindim çok rahat değil.

Ulgio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oh ilk mesajımı buraya atmak kısmetmiş arkadaşlar bende 0 olmasa bile en azından ikinci el bir Zealsun 150-19 istiyorum...Çok özeniyorum vallahi size motorunuzun değerini bilin.

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı Ulgio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oh ilk mesajımı buraya atmak kısmetmiş arkadaşlar bende 0 olmasa bile en azından ikinci el bir Zealsun 150-19 istiyorum...Çok özeniyorum vallahi size motorunuzun değerini bilin.
    ulgio öncellikle hoşgeldin.. satmak ve satmamak arasında gelip gidiyorum..arzu edersen görüşürüz daha sonra
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Merhaba arkadaşlar...öncelikle hepinize forumda motorsiklet ile ilgili bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum...yaklaşık 1 ay önce kadar bu modeli gördüm ve çok hoşuma gitti...sizinde yazdıklarınızı okuduğum zaman fikirlerim iyice olumlu yöne gitti...inşallah kısa zamanda bende bir Zealsun Zs 150-19 Cruiser sahibi olacağım...

Birde öğrenmek istediğim birşey var polen motor yetkilisinden...İstanbul- İçerenköy' de Çelik Motor bayii zealsun un bu modelini satmakta ve 3,600 Ytl fiyat vermektedir...Bilgilerinize..

Alıntı _CaMuR_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar...öncelikle hepinize forumda motorsiklet ile ilgili bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum...yaklaşık 1 ay önce kadar bu modeli gördüm ve çok hoşuma gitti...sizinde yazdıklarınızı okuduğum zaman fikirlerim iyice olumlu yöne gitti...inşallah kısa zamanda bende bir Zealsun Zs 150-19 Cruiser sahibi olacağım...

Birde öğrenmek istediğim birşey var polen motor yetkilisinden...İstanbul- İçerenköy' de Çelik Motor bayii zealsun un bu modelini satmakta ve 3,600 Ytl fiyat vermektedir...Bilgilerinize..
    çok kardeşim çok sakın haaa
    fiyat 2900 dü en son

teşekkür ederim...peki sanırım ben ümraniye bayii nden alcam motoru...teknik servis konularında nası olduklarına dair bilgisi olan ve ya bu servis daha iyi sana yardımcı oluruz diyen arkadaşlar var mı?? bi de peşin almayı düşünüyorum sizce fiyatta peşinde indirim yaparlar mı???

kardeş bende ümraniyeden alacaktım ama az daha 200 ytl kaskallıyorlardı bana sonra leventte mor motordan aldım servisi de (yıldız motor)gayet memnun edici
    biraz uzak kalıyor bana ama değiyor...

ben ümraniyede çalışıyorum ama maltepede oturuyorum yyani ümraniyedeki yer daha yakın ve ufak bi problemde bile götürme şansım var...ümraniye ile ilgili bilgileri olan var mı acaba??? teşekkür ediyorum ilgine ydanis...u arada yalovaya giden var mı??

ümraniyede güçlü motor var istikla mah gamsız sok no 12 ümraniye istanbul
    0216 520 37 40 telden ulaşabılırsınız .
    fiyat konusuna gelınce motorların satışı konusunda bizim polen motor olarak belirlediğimiz taban fiyatlar internetteki yazan fiyatlar yanı ZS150-19 fiyatı 2900,00ytl ama bayilerimiz taksit için falan vade farkı alıyolar veya daha fazla kar için üstüne ekleme yapıyolar biz mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyoruz ama ...
    Güçlü Motor da böle biz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum isterseniz Mor Motordan da alabilirsiniz..
    Ayrıca bayi konusuna da gelince çelik motor bizim bayimiz değildir.
    internet sayfamızdan istanbul ve diğer illerdeki bayilerimizi öğrenebilirsiniz.
    www.polen-tr.com.
    herşey gönlünüzce olsun ...
    saygılar

teşekkür ederim burçin hanım...peki gittiğim bayii de böyle üstüne kar koyma durumunda ne yapmam gerekir acaba?? ayrıca peşin alımlarda indirimi siz mi belirliyosunuz yoksa bayii kendisi mi?? teşekkürler tekrardan..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler