Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    çok güzel bir yazı olmuş, ben alıntı yapayım da 121. sayfada da olsun, arkadaş bu konuyu güncel tutanlar arasında, uzun zamandır takip ediyorum bizimde bir katkımız olsun, aslında cevap alana kadar her sayfaya böyle alıntı yapılmalı, distribütör firma bu kötü reklamı çözmeli, bu konunun her sayfasına alıntı yapıp koyalım destek çıkalım arkadaşımıza...

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guguk arkadaşımın tavsiyesi üzerine polen firmasına gönderdiğim son mail budur arkadaşlar.Saydam olmak ve herkesin bilgilenmesi adına sizinle paylaşmak istedim.

Burçin ALAŞHAN’ın dikkatine

İyi Çalışmalar dilerim..

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile size bu maili atıyorum.Yaklaşık 1 senedir firmanıza defalarca gönderdiğim hiçbir maile cevap alamadığımı belirtmek isterim.

Ben firmanızın ürünü olan Zealsun Zs-150/19 modelinin motosiklet kullanıcısıyım.Bu modele Motoshow 2006 da İstanbul Mor Motosikletten Burak Bey ile yaptığım görüşmeler ve yine motosiklet 2006 fuarında firmanızdan Esra ÖZAKYÜZ ile yaptığım görüşmeler sonrasında karar kıldım.

İstanbul Zeytinburnu Karizma motordan 28/07/2007 de motorumu teslim aldım.Ancak problemler silsilesi henüz bayiden çıkamadan başladı.Öncelikle belirtmeliyim ki modelin teknik altyapısını iyice incelediğim için motor aksamında herhangi bir sorun yaşamadığımı belirteyim.

Benim sorunum tamamiyle bayinin ilgisiz disiplinsiz bilgisiz davranışları.Ve bununla beraber firmanızdan Orhan Bey ile görüşerek kargo ile adanadan bizzat getirttiğim motorumda eksik olan parçaların gelmemesi,getirtilmemesi ve yanlış bir satış sonrası destek anlayışıyla karşılaşmam.

1-Motorun selesi delik geldi (4 ayda yalvar yakar değişti)

2-Akü ölü çıktı (Zeytinburnundan evime (70 Km) 3. viteste motoru vurdurarak getirdim.Kendi paramla akü aldım….!!!!

3-Motorun ön siperlik camı gelmedi (Adana ile konuştuğumda o modelde siperlik yok dediler.Artık gerisini siz düşünün)

4-Sağ kapak (grenajsız siyah parça) kırık çıktı.Hala kırık.Getirtmediler (Zaten duydum ki karizma motor kapanmış bile)

5-Ön çatalda iki tarfta çizikler ve ezikler var…(Motor adana dan bu şekilde geldi)

6-Faturam var fakat garanti belgem yok.Hangi bakımı yaptırdığım bile belli değil.(Artık hiçbir servisinize gitmiyorum.Güvenim kalmadı bakımları kendim yapıyorum)

Şimdi size soruyorum.Bu motoru neden almış ve hala kullanıyor olabilirim diye.Çünkü motor daha kargodayken kesilen fatura ile plakamı kendim çıkarttırmış,tüm yasal işlemleri bitirmiştim.Kısaca motor geldiğinde iade etme şansım kalmamıştı.

Bu kadar süredir bekledim.Yasal yollara başvurmadım.Defalarca tüketici mahkemesine başvuracağımı belirttiğim halde Esra Özakyüz hanımefendi fuardaki üstün satıcı imajını tamamen kaybetmişti maillerime cevap vermez hale geldi.

Üstelik kendisine fuarda da belirttiğim gibi ben www.motosiklet.net te yaptığım çalışmalarla bu modeli 93500 kişiye tanıtmış durumdayım.Tam 26 arkadaşım bu modelden benim sayemde kullanıyor.Tabi diğer modellerinizden (GS 200 gibi) motosiklet aldırdığım arkadaşlarımı hesaba katmıyorum.Üstüne bana siperlik camı o modelde verilmiyor paranızla alacaksınız deniyor.

Sizce biz bu kadar bilinçsiz tüketiciler miyiz.Sırf köklü firmanıza ve markanın sağlamlığını bildiğim için bunlara bugüne dek göz yumdum.

Bu sene motoshow 2007 fuarında Orhan bey ile yüzyüze tanıştım.Bu konuları kendisine de belirttim.Bundan sonra senin garantin benim dedi.Beni Seyrantepe mor motosiklete yönlendirdi.ancak son 6 aydır geçirdiğim bir dizi ameliyat ve seyrantepenin bana çok uzak olması nedeniyle bu konular askıda kaldı.

Size sadece bu konudan duyduğum üzüntüyü belirtmek istediğim için bu maili attım.bir müşteriniz olarak size çok fazla müşteri kazandırdım.ama ben kendim hizmet alamadım.Artık motorumun tüm parçalarını kendim değiştiriyorum.Garantiden bişey beklemiyorum.Hiçbir servistede bisikletçilikten bozma sözde motosiklet ustalarıyla yüzgöz olmak istemiyorum.Size ulaşmamı söyleyen arkadaşımın isteği üzerine bundan böyle sizden direk kargo ,le parçaları getirtmek niyetindeyim.Motorumu satmayacağım.Sırf bu bayilik düzenine inat kendim motorumun servisi olmak istiyorum.Sizden hiçbir garanti malı istemiyorum.Parasız istersem o da başıma bela olur biliyorum.

Bu sebeple sizden havale için geçerli ve çalıştığınız tüm bankaların şube kodları ve hesap numaralarını listeleyip göndermenizi isteyeceğim.

Ayrıca hangi kargo firmaları ile çalıştığınızı,kargolama ücretlerini karşı ödemeli olarak mı gönderdiğiniz konusunda bilgi rica edeceğim.

Son olarak aşağıda belirteceğim parçaların fiyatını,elinizde bulunup bulunmadığını,söz konusu sipariş sonucu size gönderdiğim havaleyi teyid edebilmek için ulaşabileceğim bir telefon numarasını rica ediyorum….

Parçalar…

1-Sele altı Sağ kapak.(Grenajsız,üstünde prince 150 sticker’ı yapışık olan siyah parça)

2-Sperlik cam ve bağlantı ekipmanları (Garantiden bir türlü alamadığım parça)

3-Esnek Plastikten yaptırdığınız yağ radyatörü dönüşüm boruları(Kendi orijinal sac borulardan olmayacak.Onlar kırılıyor.Bu esnek borulardan Daha evvel birkaç arkadaşıma göndermişsiniz.Aynısından bi çift ben de istiyorum)

4-Debriyaj balatası

Şimdilik bu parçaların fiyatını rica edeceğim.Tabi ücretsiz göndereceğiniz olan parça var ise (ki sanmıyorum) faturamı ve ruhsatımı faxlayabilirim.

İrtibat numarası eklemeyi unutmayınız…

Lütfen artık sattığınız malın arkasında durup benimle ilgilenin.Firma sahibinin kızı olarak kendini tanıtıp sonra ortadan kaybolan para düşkünü satıcılar gibi yaklaşım sergilemeyin.ve size gönderdiğim bu maili sadece siz değil türkiyenin en çok ziyaret edilen motosiklet sitesi www.motosiklet.net ‘te http://www.motosiklet.net/forum/moto...akkinda-hersey

Linkinde müşteriniz olan ve olası müşterileriniz olacak binlerce kişinin de izliyor olacağını lütfen gözden kaçırmayın…

Tüm POLEN ailesine sevgiler….

İyi çalışmalar dilerim…

Namican Çelik

Mailto:namican@gmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya aslında motor adanadan geldiğinde ben plaka ve ruhsatı çoktan çıkarttırmıştım.O saatten sonra iade edemezdim.Zaten karizma motor kapanmış diye duydum.Onlara müstehaktır.Henüz maile cevap gelmiş değil.Gelince sizinle paylaşacağım.

Novarix özelden mesajlaşalım dostum egzost olayı için....

wildwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun 150 chopper
    Geçmiş olsun seni aramızda görmek ne güzel umarım en kısa zamanda daha iyi olursun.
    [COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
    Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]

Burçin Alaşhan'ın göndermiş olduğu maili size iletiyorum arkadaşlar.Kendisi guguk arkadaşımızın da dediği gibi çok alakadar oldu.
    Buyrun yorum sizin..

İyi günler Namican Bey;

Öncelikle sağlık problemlerinizden dolayı çok geçmiş olsun.Allah daha büyük sıkıntı vermesin.Ve bütün yaşadıklarınıza rağmen markamızın ve bizim yanımızda olduğunuz yinede motorumuzdan vazgeçmediğiniz için çok teşekkür ederiz.

Karizma Motor ile bir süre maalesef ki bayi olarak iş yaptık fakat daha sonra müşterilerimizin şikayetleri ve kendi ilgisizliğinden dolayı prensip olarak çalışmayı bıraktık ve İstanbul’daki bayi listemizi ekledim hangisi daha yakın bilmiyorum bulunduğunuz yere ama Güçlü Motor var ümraniyede size yardımcı olurlar yada Orhan Beyin de bahsettiği gibi Mor Motor var.(sarı renkte belirttiğim bayiler aktif bayiler en yakın hangisi ise ) Cemtek Ticaret , Mor Motor yada Güçlü Motor bu bayilerimiz sizlere yardımcı olacaktır.

Siperlik camı konusuna gelince de bildiğiniz gibi bu motorlar Çin den Türkiye’ye birkaç partide geldi ve ilk gelen parti malda ZS150-19 un siperlik camı motorun üstünde mevcuttu fakat sonraki partide ise motorun üstünde takılı bir halde olmadığı gibi gönderilen yedek parçaların arasında da yoktu .Tabii ki bu konuda sizlere hak veriyorum ama inanın Çinden defalarca istedik fakat elimize gelmedi siperlik camı hep bir sonraki partiye kaldı bunlar müşteriyi bağlayan veya ilgilendiren konular değil ama artık müşterimi oyalıyor gibi gözükmek hiç hoşuma gitmiyor. Ve bu yüzden açıklama yapmak zorunda kalıyorum bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.Maalesef elimizde ZS150-19 un siperlik camı mevcut değil.

Ama istemiş olduğunuz diğer parçalar ;

***orta sağ panel……………25,00ytl

***radyatör hortumu……… ..10,00ytl

***debriyaj balatası…………15,00ytl

Toplam 50,00ytl olup fiyatlarımıza KDV dahildir fakat kargo masrafı normalde müşteriye ait fakat ben bize olan güveninizden dolayı küçük de olsa bir jest yaparak kargo masraflarını üstlenmek istiyorum ( firma çalışanı olarak elimden gelen bu kadar J )

İşbankası ve postane hesap noları aşağıdadır..

Posta çek hesabı ; 5193023- Fatih Çetinel

İşbankası ; 6000-3276325-Fatih Çetinel

Maillere cevap verilmeyişinin nedeni bir dönem polen@polen-tr.com mail adresinin kullanım dışı olmasıdır yani tamamen teknik bir hata.

Son olarak bizlere istediğiniz zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.Herhangi bir sorunuz veya sorununuz olduğunda mutlaka arayınız .

Benin mail adresim burcin@polen-tr.com . Aşağıda telefon ve adres bilgilerimiz de var.

Şikayetlerinizi bizimle,memnuniyetinizi çevrenizle paylaşmanız ümidiyle…

Saygılar

POLEN MOTOR

Burçin ALAŞHAN

Güzelevler Mah.Palmiye Cad

No:61/A

Yüreğir/ADANA

Tel :0 322 346 46 82

Faks:0 322 346 46 32

web:www.polen-tr.com

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    şimdiye kadar bir çok problemimde orhan abiye telefonla ulaştım..ve yardımlarını eksik etmedi ilgilelendi sorunumu hallettiii...bu gelen mailda bunu ispatlıyor.polen ailesine teşekkürü bir borç biliyorum..malının arkasında duruyorlar bundan emin olun..
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bugün kısmetse siperliği tekrar takıyorum beyler..
    daha bir heybetli duruyor makine onunla.
    bende biraz iri bir adamım. siperlik şekliyle daha başarılı olacağı düşüncesindeyim.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Arkadaşlar sağolsun polen motor istediğim yağ radyatörü hotumlarını ücretsiz gönderdi.24 saatten kısa sürede elime ulaştılar.
    Şekli bi garip.Esnek baya.Sorun yaşasın yaşamasın herkes bu hortumlardan almalı.

criminal dostum hayırlı olsun keşke söyleseydin bende getittrirecektim neyse önemli değil
    ruhsat işinide halletmişsin helal sana valla tuttuğunu koparıyorsun tebrikler..

şu egsoz işini bende merak ettim çokfazla maliyeti yoksa bende yaptırmak istiyorum bilgine dostum criminal....

dostum bide orta sağ panel yazmışlar fiyat listesine hangi parça acep o çıkaramadım??*

Criminal, bunu nasıl istedin.. Telefonla mı?

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Hayırlı olsun boruların 2side aynı boy birisi kısa olmalıydı ama neyse ben taktırdım artık yağ akıtma derdi yok kötüde durmadı

NoVaRiX yukarda verilmiş zaten mail adresi burcin@polen-tr.com buraya yazarsan sana direk cevap verirler
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

criminal a teşekkürler

merhabalar ben burçin (polen motor'dan)......
    ben burdan sizlere yardmıcı olmak istiyorum ayrıca beni bu siteyle tanıştırdığı için criminala teşekkür etmek istiyorum (daha önceden duymustum fakat ziyaret edememeiştim) mümkün olduğunca takip tmeye çalışacağım mesajlarınızı ama iş şartları elverdiği sürece tabiiiki ...
    motor konusunda tecrübem yok ama sizden gelen soruları burdaki ustamızla görüşüp yardımcı olabilirim diye düşündüm ....
    sorularınızı burdan veya info@polen-tr.com dan alabilirim...
    herşey gönlünüzce olsun...

merhaba ozy
    ıhtıyacın olan parçaları info@polen-tr.com adresinden bana ulaşarak temin edebileceğin gibi istersen ankarada ki servisimiz de yardımcı olacaktır sana
    internet sayfamızda adresi var ama ben buraayada yazıyorum

ibodirik motorsiklet:çankırı cad. no:74/a dışkapı/ ankara
    tel: 0312 309 87 79

hersey gönlününzce olsun

hoşgeldiniz burçin hanım..
    müşterilerinizle bu şekilde ilgili olmanız gerçekten güven verici.
    sattığını ürünün arkasında durmanız çok hoş.
    bunun için teşekkürü borç biliyoruz.

Bak nelere vesile olduk.
    Yalnız küçük bir düzeltme yapalım.Burçin Hanım diyeceğiz novarix.
    Kendisi POLEN ailesinden çok cici bir hanımefendi olmakla beraber işinin bilincinde halkla ilişkiler yetisi kuvvetli bir arkadaşımızdır.
    Sizi buralarda görmekten çok mutluyuz.
    Tüm sayfalarımızı dikkatle takip ederseniz paylaşımlarımızı,motorlar üstünde yaptığımız değişiklikleri,eksikleri siz de gözlemleyebilirsiniz.

burçin hanımın buralarda olması bizim için güven kaynağıdır.buna vesile olan dostum criminal büyüksün....
    sorunlarımıza en yetkili kişinin yani burçin hanımın bu site vesilesi ile çözüm olacağını umuyorum

burçin hanım buralardan ayrılmayın sakın karışmam sorrraa.
    işte zealsun farkı arkadaşlar ....

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Hoşgeldiniz Burçin Hanım sizi burda görmek gerçekten çok güzel hertürlü sorunumuzda çok ilgili ve çözüm odaklı yaklaştığınız için teşekkür ederiz
    Almak isteyen arkadaşlar için 1-2 örnek resim eklemek istedim fark ettimki pek fazla resim eklemiyoruz aşağıdaki çantalı resim ayvalıktan yalovaya dönerken çekildi günlük kullanımda arkada o çantayla dolaşmıyorum yani

2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    burçin hanım hoşgeldiniz..yaklaşımınızdan dolayı sizi takdir etmemek mümkün değil..
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Nee? Hanım mı?
    Çok pardon ya.

öncelikle teşekkür ederim herkese...
    polen olarak herzaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim ...
    internet sayfamız ve her konu için tavsiye ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum ...
    kendinize iyi bakın....

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Burçin Hanım hoşgeldiniz.
    Şeref verdiniz.

Sevgili Zealsun' cular bu bence bir ilktir.
    Ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz.
    Ayrıca Burçin Hanım motor hakkında ki şikayetler hakkında yardımcı olacağını belirtmiş.
    Saolsun varolsun.
    Bence bizim şikayet değil de ufak tefek problemlerimiz var diyelim.
    Sitede emeği olan herkese teşekkürler.
    Polen' e de teşekkürler.
    Dostum Criminal' e de teşekkürler.
    Sevgiler Saygılar.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

arkadalar hepinizi en deruni duygularımla selamlıyorum
    nicedir egzosdaki kararmalar bendenizi ziyadesi ile üzmekte idi
    forumu karıştıra karıştıra en uygun yolun henkel markasının metylan adlı metal parlatıcı ürününü kullanmak olduğuna karar verdim bu gün bauhaus dan aldım
    pek işe yaramayacağına kanaat getiremediğimden foto çekmeye gerek duymadım ama sonuç inanılmaz ....
    motor bloğu çıkışında egzos başlangıcında kararmalar vardı bi de egzosun ikiye ayrılan kısmında
    nerdeyse egzosum yeni gibi oldu
    ürünün fiyatı 5.25 ytl
    kullanımı biraz adamı yoruyor bezle iyice ovmanız lazım en az 4-5 adet bez simsiyah oldu ama değiyor mutlaka deneyin,
    bu arada egzosu söküp temizledim egzos biraz zor çıkınca radyatörü sökmek zorunda kaldım bide arka firen pedalının olduğu ayak pedinide tabi radyatörü sökerken hortumlarından birini kırdık
    saolsun arkadaşımda bi tane vardı değiştirdim
    @crminal dostum bauhausun altını üstüne getirdim senin aldığın kabartma yapışkanlar vardıya deponun üdtüne yaptığın ama malesef bulamadaım
    bi zahmet yardım....
    biğ de yağ alayuım dedim castrol power1 4t 15w/40 sizce doğru almışmıyım
    1 lt. koysam yetmez mi.....
    fiyatı:15 ytl

BURÇİN HANIM: size bi kaç sorum var ağaşıdaki zs 150-19 parçalarının fiyatlarını yazarmsınız
    *radyatör hortumları(çifti)
    *DEBRİYAJ TELİ(bi akadaşımıza yanlış tel gelmişti bilgilerinize)
    *benzin muslığunu kapatan parlak kapak(anlatabildimmi bilmiyorum aynısı diğer taraftada var)
    *egzos
    *ön sis farı(büyük farın yanındaki iki küçük far tane fiyatı)
    *arka sinyaller(çifti)
    *depo üstü gösterge paneli (sadece parlak plastik olan kısım lambalar benzin göstergesi hariç)
    *orta sehpanın yayı tabi varsa banimki fırladı gitti yerine uydurma bi şey taktık ses yapıyor
    *birde zs 200gy-a nın ön arka sinyalleri..kross motor

(burdan burçin hanımla bilgi alışverişi yapmak bizim için bayağı kolaylık oldu dimi arkadaşlar tabi gereken ilgiyi gösteririse)

bu arada BURÇİN HANIM internet sitenizle alakalı görüşerimizi sormuş
    bence en büyük eksiklik motor resimlerinin çok çok çok zayıf olması insanlar alacağı motoru ddoğru düzgün göremiyorlar bi tane resim koymuşsunuz oda doyurucu değil bu konuda başka platformlarda şikayetleri görmüştüm
    bir motorun enz 3-5 fotosunu koyarsanız daha güzel olur önden arkadan yandan değişik renklerden falan filan bilmem aanatabildimmi........
    saygılar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler