Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2006, 13:07
N - 50 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar adım Orhan bende sizin gibi bir zs 150-19 almayı düşünüyorum.Bu motor hakkında bazı sorular sormak istiyorum.
öncelikle titreşimi yok diyorlar bu iyi.Kullanan arkadaslar bunu tasdik edebilirmi?
enson kac hız yaptınız ve yakıt tüketimi nasıl?Ben 1.80 boyunda 90 kiloyum
sizce motor bana göre iyimi?benim için son hız çok önemli degil ama arasıra uzun yola gittigim icin 90 km sart.ve son sorum eger 90 yapıyorsa titresim cok mu?cevaplarınızı bekliyorum selamlar.
sevgili N - 50 arkadaşım yalnızca bu motoru değil pek çok motoru yakından takip ettim ve inceledim hatta bazı arkadaşlar bilirki ben ankara için bazı firmalarla bayilik anlaşması yapmama rağmen işlerimin yoğunluğundan bayilik sürecini askıya aldım öncelikle titreşim konusuna gelince bunu bizim tastik etmemize bile gerek yok çünkü zaten makinanın üzerinde titreşim engelleyici bir sistem bulunmakta ikinci olarak ortalama 90 yeni kuruş yaktığını biliyorum son olarakta yakından görmeni tavsiye ederim makinayı ben 187 boyunda ve kalıplı bir yapıya sahibim motor altımda oldukça cüsseli durdu bu fiyata bu kalite zaten inananılmaz çin motorlarndaki en büyük sorun civata gevşemeleri parça kırılma ve zedelenmeleri oluyordu bunların çoğu titreşim kaynaklı sorunlardır şimdi dediğimi anlamışsındır umarım
bu arada teşekkür ederim arkadaşlar bu yaz zealsun dan geçilmeyecek yollar ankaralı kullanıcı arkadaşlar benimle bağlantıya geçmeye başlayın ilk piknik ne zaman olsun :D:D:D:D
-CRiminAL- bizi unutmaaaaa işlerin güzel güpgüzel olsun inşallah
Reklamlar
-
07 Mayıs 2006, 15:03
sağol arkadasım bilgilerin için peki hız konusunda ne diyeceksiniz?Hani sormuştum ya 90 rahat yapabiliyormuyuz diye?selamlar
-
07 Mayıs 2006, 16:43
düz yolda 120 km rahatlıkla yaparsın tecrübe ile sabittir topicin diğer sayfalarını okursan tüm bilgiler mevcut
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
-
07 Mayıs 2006, 17:08
bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.
-
07 Mayıs 2006, 23:13
Yeni foto çekenLer gönderebiLirse seviniriz... Ben motorumu 20-21 haziran gibi aLıcam bu yüzden resimLerLe avunuyorum. aMa maaaLesef bu motor iLe iLgiLi sınırLı resimLer var gönderirseniz çok iyi oLur...
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
07 Mayıs 2006, 23:40
Bende haziran ayı gibi alıcam resim yollayında bakıp bakıp avunalım
-
08 Mayıs 2006, 01:58
-
08 Mayıs 2006, 15:44
Arkadaşlar kaçmıyoruz ,heyecana verin hala salonda duruyor yarın fotoraflarını bir engel olmazsa foruma koyuyorum aklınızda olsun toplamada bulundum somun civata filan 1er 2şer fazla çıkıyor onlarıda aldım gerçi Türk aklı acaba toplarken arttırdılar mı diye düşünmedim değilşimdilik salonda(görmemişin motoru olmuş örneği bazen çalıştırıyorum) evden atılmama ramak kaldı sissybar (yaslangaç ve selenin naylon kılıfları lastikli, üzerindeyse yrtmadan alın tekrar tekrar takılabilir yaşı yağmuruda hesaba katalım ,,gelirken kamyonetle geldi tertemiz olduğundan rahatlıkla kurcalıyorum yapılabilecek iyileştirmelerdenhaberdar ederim JEANSATAR Arkadaşımız gibi gösterge ışıklarını şimdiden değiştirebilirim sağlıcakla
-
08 Mayıs 2006, 18:26
-
08 Mayıs 2006, 19:55
hayırlı olsun arkadaşlar.
Ön teker kaçtı arka teker kaçtı bunda yaa, bulamıorum yazdığım teknik özellik dosyasını.
Bide bu aletle uzun yol 500 km gibi yazın giden varmıdır acaba, oku oku oku hiç rastlamadım böle bi kullanıcıya henüz.
-
08 Mayıs 2006, 20:12
valla ben 250 km yaptım en uzun
bi sorun çıkmadı ama yazın dill hatta bu gün yagmurda 60 km yaptım
tek sorun çoraplarım ıslandı
polen-tr de var lastikler
ÖN LASTİK 300X18 ARKA LASTİK 350X18
MAX GÜÇ KW/R/MIN 9,5/9000
SİLİNDİR HACMİ TEK SİLİNDİR 149,50CC
MAX TORK N.M/R/MIN 11,3/7000
-
08 Mayıs 2006, 20:22
muratdiksöz kardeşim motorun hayırlı olsun kazasız belasız binmeni dilerim
Ayrıca Hakancan sen rodajı tamamladınmı çanta güzelmiş iki yan çanta bir sosis çanta birde file ve püsküllü elcik taktınmı senin motor tamam
bende bunları temin edicem
-
08 Mayıs 2006, 20:24
valla 1000 km oldu bugün bile yağmurda gezdim çanta aradım
yan çantaları leventte gerçek deri buldum çook güzel adam evde yapıo isteğe göre
200 ytl fiyat çekti yaza doru yapturacam deniz mevsimi açılsın
hocam sende gebzedesin bi görüşemedik
-
08 Mayıs 2006, 20:31
benim işlerim biraz yoğun umarım bu hafta sonu görüşürüz beers te toplantı varmış
-
08 Mayıs 2006, 23:10
arka çanta süper oLmuş deniLdiği gibi yanLarı tamamLayıp püsküLLeri aLınca senin motor tamam... Motor çok güzeL yaa aaaaaaaaaaaah ah 21 hazirana daha çook var
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur
)
-
08 Mayıs 2006, 23:13
arkadaşlar hakanacan bana bi link gönderdi, orda ön 110 arka 130 yazıo
mondial mct de ön 110 ama yanyana bakıyorum 150-19 un ön tekeri daha besili duruo anlamadım gitti,
-
08 Mayıs 2006, 23:18
Motorun çok güzelmiş ayrıca çantada çok güzel olmuş güle güle kullan bence çok ucuza almışsın arşive ekledim resimleri
-
08 Mayıs 2006, 23:29
150 cclik bi motor bu şaseyi kaldırabiliyor mu?
-
08 Mayıs 2006, 23:44
slm beyler.bende yazın 2. motorumu degıstırecem.kanunını 150 lık modelı var bende.zealsun almayı dusunuyodum fakat gecen jınlun un 150 lılıgını gordum oda harıka bıse.sahıbıyle konustum tıtresım cok dıyor.sız zealsunda tıtresım yok dıyosunuz.aranızda hıc ıkısınıde gorup kıyaslıyan oldumu.bence ıkısıde harıka
-
08 Mayıs 2006, 23:50
Sağol CEASH .,HAKANACAN çanta güzel olmuş almak için illa uçuk fiatlar vermeye gerek birilerine yaptırmak daha iyi galiba ,bende daha önceleri kösele (vaketa)çanta,maskları evde yapan arkadaşımla görüşeceğim zaten fuardanda aldığımız aksesuar kataloglarında modeller var,1 plaka deri ,tokalar,zımbalar onda var,sanırım çok ucuza çıkartabilirim yani malzeme parasına umdugum gibi olursa 1 yerine birden fazla yaparız fazla para vermekten kurtuluruz tabii el yapımı olmasıda çabası ,ben çanta kalıbını çıkartayım ne kadar vaketa gidecek bedeli çıkar(hakan beraber alıpta şansız çıkan arkadaşla tanıştım kulaklarını çınlattık serviste) görüşmek dileğiyle ,beraber yazın Criminaleçıkartma bile yaparız düşünsenize aksesuarlarıda tamam zs 150 lerin arabalıdan beraberce Avşa ya indiğini Peh peh
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler