Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Benim haberleştiğim mail adresi: info@polen-tr.com bu adrese mail göndermen yeterli orda Burçin ALAŞHAN var hemen sana geri dönüyor çok ilgililer
    Arkadaşlar motoru aldığımdan bu yana hiç lastiklerin havasına baktırmamıştım bugün benzin aldıktan sonra bende şişireyim dedim bir baktım 15 de çok şaşırdım oysa çokta rahattı yol tutuşu filan neyse bastım havayı ön 28 arka 32 yaptım (bu arada o hava çubuğunu siboba sokana kadar canımçıktı hava tabancasını biraz daha ufak yapamazlarmıymış) ama hız aldığımda titreşimi hissetmeye başladım sizin lastik değerleriniz nedir bu arada lastiğin üzerindeki değerlerde bir hayli ilginç ön 40 arka 32 olarak gösteriyor normalde biz önü küçük değerde tutup arkayı şişiriyoruk acaba önce 32 arka 28 mi yapmak lazım bi çözemedim bu lastik işini
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim haberleştiğim mail adresi: info@polen-tr.com bu adrese mail göndermen yeterli orda Burçin ALAŞHAN var hemen sana geri dönüyor çok ilgililer
    Arkadaşlar motoru aldığımdan bu yana hiç lastiklerin havasına baktırmamıştım bugün benzin aldıktan sonra bende şişireyim dedim bir baktım 15 de çok şaşırdım oysa çokta rahattı yol tutuşu filan neyse bastım havayı ön 28 arka 32 yaptım (bu arada o hava çubuğunu siboba sokana kadar canımçıktı hava tabancasını biraz daha ufak yapamazlarmıymış) ama hız aldığımda titreşimi hissetmeye başladım sizin lastik değerleriniz nedir bu arada lastiğin üzerindeki değerlerde bir hayli ilginç ön 40 arka 32 olarak gösteriyor normalde biz önü küçük değerde tutup arkayı şişiriyoruk acaba önce 32 arka 28 mi yapmak lazım bi çözemedim bu lastik işini
    sevgili kardeşim guguk...hava olayı gerçekten karışık ha bide dediğin gibi özellikle arka lastiği şişirmekkk başlı başına birderrt. ön 28 arka 32 gayet iyi bunu yapalım diye sölemiştik daha önce..ama olmadı madem polenle maillaşıyorsun bunuda ssor
    arka önden daha çok ağırlık taşıyor o yüzden arkanın basıncı öne göre daha yüksek olmak zorunda.. iki kişi bindiğini düşün baya bi yük binmiş olur arkaya

yağ çubuklarının değişiminde fazla yağ akmıyor..ama genede altına birşey koy sonra o yağı tekrar motora ilave et..
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    Bakalım topic açtık xD
    Alıntı Canerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu satıyorum, bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlara satmak istiyorum sonra problem oluyor. Bir süredir satılmadı motor çünkü şunlarla karşılaştım:

1- İşlerden fırsat bulamayıp motoru görmeye yada notere gitmeye fırsat bulamayanlar
    2- 1500 ytl ye verirmisin diyenler
    3- Hemen alacağım gel noter satışını yapalım deyip te motoru gördükten sonra " aa bu çok büyük ve de ağır bunu kullanamam " diyenler.. vsvs

abi 10 tane resim koymuşuz oraya gir bak ve bir düşün ne kadar büyük yada küçük olabilir. Saçma saçma şeyler işte.

Kısacası motor temiz, güzel ve kaliteli. Bukadar fiyata böyle araç buluyorlar hala beni uğraştırıyorlar yakında videosunu da çekeceğim boyutlarını da yazacağım artık uğraştırmasınlar.... off. ilan alttadır teşekkürler arkadaşlar

email adresim: zmbx@hotmail.com aynı zamanda msn adresimdir. Yanında Kask ve dizlik vereceğim. Dahasını da istemeyin

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4015008
    hocam ben ikinci el bi zs arıyodum sizinkime telip olmak isterim ilanda 1850 bide pazarlık payı var yazınca bi sorayım dedim, motoru almadan önce iki üç tane halletmem gerekn soru işareti var 1. ben maraşta oturuyorum eğer alırsam en ucuz yoldan nasıl buraya getiririm 2. motorun durumu nasıl en önemliside rodajı nasıl geçti, bide bu motorlarda hep bujiler aküler falan değişiyor sonradan hangi parçalar iyileriyle değişti (mi)?

tabi daha satılmadıysa

Motosikleti
    taner_k hocam teşekkürler daha değiştirmedim boruları bu pazar 22 temmuzda yalovadan ayvalığa gidicem gitmeden önce değiştiririm bu arada 22 temmuzda ayvalık tarafına gelen varsa beraber gidebiliriz. Lastik değerleri için mail attım polene bekliyorum cevap gelince yazarım buraya bu arada taner_k hadi hayırlı olsun bak alıcıda çıktı anlaşırsınız artık

Maile cevap geldi cevap aşağıdaki gibidir bilginize arkadaşlar

"Bu konu benim uzmanlık alanım değil fakat servisteki yetkili ustamızla görüştüm
    sizi cevapsız bırakmamak için ve vermiş olduğu cevap “”sizin uygulamanız doğru
    ön ve arka lastik basınç değerleri ön 28 psi arka 32 psi da veya
    ön 30 psi arka 32 psi da olabilir “” şeklinde oldu. "

@ydanis hocam burdaki servisle ben kavgalı olduğum için garantiden getirtemedim parçaları ben borularla birlikte akü göstergesi ve km telide sipariş verdim hepsi toplam 40ytl tuttu hiç telefon açmadan mail yolu ile tüm işleri hallettim tavsiye ederim garantidende getirte bilirsin. Bu arada beimde sinyal lambası tam siyah plastik yerinden kırıldı ne yaptıysam olmadı en son en pahalı japon yapıştırıcısı aldım yapıştırdım kuruduktana sonra üstüne siyah bantla yapıştırıdım siyah bant acayip uyum sağladı orda bant olduğu bile belli olmuyor ondan sonra bir daha hiç düşmedi ayrıca motordan ses gelip duruyordu geçenlerde bir türlü bulamıyordum nerden geldiğini en sonunda dün delirtim gittim şeffaf slikon aldım motorun çam farlarını slikon yaptım ayrıca göstergeleri tutan demirin vidalarıda bayğı gevşemiş onuda sıktıktan sonra motor sessiz oldu tavsiye ederim slikonu muhakkak yapın titreşimden camlar sabit olmadığı acayip bir ses yapıyor.
    herkese ii akşamlar
    iyi yapmışsın ggugk kardeşim
    bu kırık sinyaller hakkında öncede okuduğum bişeyi araştırdım onu deneyeceğim:
    mobilyacıların kullandığı bi yapştırıcı varmış iki tane sprey birini kırık parçanın bi tarafına birinide öbür tarafına püskürtüyormuşsun kemik gibi oluyormuş adamlar demir bile yapıştırıyormuş. bunu denyeceğim. fiyatı da 5 ytl miş.d
    deneyeyim zsizi bilgilendiririm.
    bide japonla yapıştırıp siyah elektrik bandı yapan arkadaşı da gördüm ama sıcak ta eriyor bant ve her taraf yapış yapış oluyor..
    biarkadaşım egzozu kesti deldi fakat motor güçten düştü hiç memnun değil..
    egzoz fiyatları konusunda bilgisi olan arkadaş varmı acaba???

guguk kardeşimin dediği gibi benimde ön küçük lambalardan zırıldı geliyordu bende sjaponla yapıştırdım geçti
    bende km saatinden geliyo zannediyordumn

motorumu satabilirim ilgilenen arkadaşlara tekrar duyurulur...,

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4369071 den inceleyebilirsiniz...

Motosikleti
    hocam ben gezosu kestirmedim ama öndeki boruyu çıkartıp içerdeki susuturucan 1 er adet delik açtım ses gayet iyi oldu çekişten düştüğü filan yok ama illa egzos almak istiyorsan sıfırı 120 ytl olması lazım eğer egzosunda fazla kararma renk atması yoksa ben alabilirim senden.
    bu arada benim kara kaçanda satılık
    http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4284744

hocam ben gezosu kestirmedim ama öndeki boruyu çıkartıp içerdeki susuturucan 1 er adet delik açtım ses gayet iyi oldu çekişten düştüğü filan yok ama illa egzos almak istiyorsan sıfırı 120 ytl olması lazım eğer egzosunda fazla kararma renk atması yoksa ben alabilirim senden.
    bu arada benim kara kaçanda satılık
    http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4284744
    hocam sorun benim ogzosta değil bi arkadaşımda ama egzos egzsosluktan çıkmı arkadan çapraz bi şekilde kesmiş içlarini matkapla delmiş pek hoş değil zatan 10.000 km motor egzoz iyice çürümüş
    sen öndeki boruyu delmişsin tam olarak neresi bende denemk isterim tavsiye edermisin....

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

?!

hayırdır beyler?
    herkes motorları satıyor? Ne iş?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Hocam ben açıkçası çok memnunum motorumdan heleki sibop ayarları yapıldıktan sonra alet şaha kalktı fakat geçenlerde regal raptor gördüm yakından inceleme fırsatım oldu keşke görmeseydim şimdi aklımda fikrimde regal var motorumu satıp regal raptor alıcam yoksa memnun olmadığımdan değil.

Arkadaşlar bu motorla uzun yol yapan varmı?bu pazar günü yalovadan ayvalığa gidicem tahmini 450km filan, acaba uzun yola giden oldumu merak ettim şimdi. Ayrıca ayvalık tarafına giden varsa beraber gidebiliriz dolaşa dolaşa

valla işin doğrusu ben motoru satılığa çıkardım ama bazen vazmı geçsem diye düşünmeden edemiyorum
    yani benimkisi tuzu kuru olan tüccar misali istediğimfiyatı bulamazsam satmam. çünkü motorumdan memnunum (yani benim motor acil satılık değil )
    ama bir diz operasyonu geçirmem lazım biraz ağır 3-4 ay motora binemem
    ikinciside GUGUK kardeşim gibi bende büyük bir motor almak isterim şimdiden satarsam belki ilerde alırım diye düşündüğüm için(belkide alamam o zaman tekrar zealsun düşünebilirim çünkü gugukun dediği motoru almam için en iyi şartlarda 1500 ytl üstüne koymamız gerek nerdeyse iki katı)
    GUGUK kardeş egzos konusunda bi şey sormuştum ama........................nerden deldiğini biraz daha açık anlatsan bi de tavsiye edermisin.............

GUGUK motorlan biz uzun yollara gittik mesela istanbuldan bursa karacabey-adapazarı karasu her iki yerde 200km gidiş 200 km geliş şekilnde oldu herhangi bi problemle karşılaşmadık tabi biraz yorgunluk oluyor...

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    dostum guguk ;
    ümmet pertikan scooterla nerelere gidiyor biliyosundur..belli km yada saatlere uyarak mola ver hem sen hem motorun dinlensin yeter.ben 1 mola ile 150 km gittim..bence problem çıkmaz..tabi yinede sonuçta makine..allah kazasız belasız yolcuklar versin sana
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    @ydanis hocam egzosun fotoğraflarını çekip akşama koymaya çalışıcam daha açıklayıcı olucaktır

@taner_k hocam haklısın motor hacminden veya tipinden çok kişiye kalıyor olay hayırlısı artık teşekkürler.

Bu arada HSBC tüketici kredisi 1.49 ağustos ortasına kadar devam edicek bende o krediye başvuru yaptım sonucu bekliyorum 2000ytl kredi için aylık 100ytl ödemesi oluyor 24 ay motorunu büyütmek veya değiştirmek isteyenler için bulunmaz fırsat

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Merhaba dostlar bugün murat@arkadaşımızın gereği olan sinyal lambasını bulmak amacıyla Sirkeciye gittik çünkü artık onarılabilecek bir sinyali yok yerine iki kablo ucu vardıbaktığımız yerlerde şeklen benzesede bağlantı biriminin farklı olduğu sinyaller ki 10 ytl den başlamakta ,aynisi olmadığından ve bizde bağlantıyı yapamayacağız kaygısıyla almadık.

Çoğumuzun enazından bir sinyali yapıştırılmış bir süre sonra kaybedebiliriz
    hiç değiştiren oldumu olduysa orjinallerine ulaşabildiniz mi?
    Servislerde parça bazında erişebiliyormuyuz?
    Yada Polen den isteyen varmı?
    Ona göre gereği olanlar yada olacak olanlar beraberce isteyelim mi....
    sağlıcakla.

Motosikleti
    @muratdiksöz hocam hiç uğraşma direk polenden iste sana havale için hesap numarası veriyorlar oraya havale yapman yeterli hemen eline ulaşıyor at bir mail sana hemen cevap versinler

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaşlar;polenden sinyal lambası istycem fakat ben de bi tane eksik sadece hadi bi tane de yedek istesem iki tane sinyal için kargoya vermeye adam güler yahu,ihtiyacı olan varsa söylesin ya da başka bi şeye ihtiyacı olan varsa siparişi beraber verelim komik olmasın bi işe yarasın gelen kargo

Alıntı murat@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar;polenden sinyal lambası istycem fakat ben de bi tane eksik sadece hadi bi tane de yedek istesem iki tane sinyal için kargoya vermeye adam güler yahu,ihtiyacı olan varsa söylesin ya da başka bi şeye ihtiyacı olan varsa siparişi beraber verelim komik olmasın bi işe yarasın gelen kargo

HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİNİ KUTLARIM HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH

murat@ kardeş bende bi şeyler getittireceğim birbirimize yakınız galiba ben çamlıca tarafındayım
    beraber getittirelim
    bu arada sinyali mobilyacıların kullandığı bir yapıştırıcı ile yapıştırdım taş gibi oldu kırık olan arkadaşlar tavsiye ederim
    bu yapıştırıcı bi sprey bi de sıvı yapıştırıcı olmak üzere iki parça sprey yapıştırıcıyı anında kurutuyor.
    mobilya parçaları satan yerlerde mevcut 5 ytl

bide arkadaşlar bu aralar yakıtı hesaplayayım dedim km de 12 krş yaktı sizce biraz fazla değil mi???

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    Arkadaşlar selamlar,benim motor bu ara sapıttı. aküyü yeni değitirmeme rağmen ve bu sıcak havalara rağmen çalıştırmayı denediğim zaman marş almıyor.Sebebş ne olabilir bunun?jinkleyi çekiyorum ozaman çalışıyo hemen ama jinkleyle çalıştırmaya ihtiyaç duymamamsı gerekmiyor mu bu zamanlarda?
    Bir diğer dikkatimi çeken konu da geçenlerde bi keewaya bindim benim motoruma göre feci rahatsız vitesinden tutunda efendim öndeki aksamlar duruşu şusu busu çok kötü kıyasladığım zaman özellikle dönüşler bizimkinde çok çok rahat bizim gidon yapısından kaynaklanıyo sanırım,herneyse bu kadar güzelliğe rağmen bir şey dikkatimi çekti benim makine gazı çok geç alıyor ona göre yani gazı verdiğim zaman bir boşluk oluyo da sanki sora hız almaya başlıyo vitesaralarında.başka bi motorla deneyimim olmadığından anlamıyoırdum fakat keewaya binince farkettim tabi keeway in sahibi arkadaşımda benim motorumdaydı o da aynı şeyleri soyledi(ama diğer saydığım güzel özellikleri çok kıskandı,özellikle dönüşlere inanamamış)
    bu gaz sorununu yaşayan varmı)bu bir sorun mu yoksa bizim motorun tarzı mı bu?

Motosikleti
    @murat@ hoşgeldin bu sıcaklarda tek marşla bile çalışması lazım sendeki sorun bana göre buji gibi geliyor bujini ngk markalı buji ile değiştir ve rahat et tek marşta çalışıcaktır.keewa olayına gelince bende o motora bindim arkadaşımda vardı fakat dediğin gibi çok rahatsızdı ufak geldi bana alışamadım açıkçası o motor bana göre olmadığını binince anladım 250 liliğini düşünüyordum bu yüzden vaz geçtim. Gaz yememe sorunu özellikle ışıklarda durduğumda 2. vites ile kalkış yaptığımda oluyor yada birden yavaşladın fakat vites düşürmeden debriyajı milimetrik salarak 10 km ile giderken birden gaz verince yememe sorunları oluyor ama ışıklarda dururken kalkış yaptığımda ilk 1-2 sn gaz yememesi normal.
    bugün servise götürdüm motoru uzun yola çıkacağım için yağını değiştirmek için servisteki adam motorun bukadar dayanacağını tahmin etmiyordum dedi ben 3-4 ay sonra motorun dağılır servise gelirsin diye tahmin ediyordum fakat 1,5 sene oldu hiçbir sorun çıkarmdaı heleki bu km ye rağmen dedi.Motorun maşallahı var kaliteli markaymış dedi. Gerçekten öyle şuana kadar hiç yolda bırakmadı ıcık cıcık küçük şeyler dışında hiç bir sorun vermedi maşallah

****stromlord*******crİmİnal
    Ya Bu KardeŞlerİmİz Nerde Bu TopİĞİn En Faydali İnsanlari
    Sİzlerİ Özledİk İnŞallah SaĞ Selamettesİnİzdİr
    Yoksa Motorlarimi DeĞİŞtİrdİnİz....
    Sİz Olmadan Bu Topİkte Bİ Şeyler Eksİk Sankİ ...
    Özlettİnİz Kendİnİzİ..
    En Kisa Zamanda Haber Beklİyoruz Sİzden

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Selam arkadaşlar. Geçen hafta ikinci el olarak aldığım bu motorla toplam 1000km yaptım. bunun 750 si uzun yol. Edirne - Enez, Enez - Edirne, Edirne - Tekirdağ, Tekirdağ - Edirne. Km sayacı şuan 9700küsür de. Uzun yolda 85-90 arası gittim. 100km max hızı var. Üstü anca yokuş aşşağı gidiliyor. Oturuş pozisyonu biraz rahatsız. Kaba etlerim acıdı uyuştu falan:D Ama sorun çıkartmadı yolda. Götürdü getirdi beni. Şimdi çeşme projemiz var ama bilemiyorum nasıl gidilir nasıl olur
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler