Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Temmuz 2007, 16:23
Reklamlar
-
10 Temmuz 2007, 16:53
@ozy geçmiş olsun yaşadığın sorun genel bir sorun hepimiz yaşıyoruz sorunun çözümüde yağ borularından sipariş vermek bugün bende sipariş verdim sağlolsunlar adanadaki merkz çok ilgilendi bugün kargoya verdi tüm siparişlerimi. Sinyalin o şekilde olmasının tek nedeni motoru yeni yıkadıysan tüm içine su girdiği için tüm gün o şekilde kalıyor bende yıkattığım zaman tüm gün sinyalleri kullanamıyorum ama ertesi gün düzeliyor kuruyunca.Sinyal lambası narin bişey kullanımdan kırabilir dikkat etmek lazım şuan motor 15.000 km geçmiş durumda km teli koptuğu için nekdar olduğunu göremiyorum ama birtek borudan yağ akıtması dışında servise giderek arıza yaptırmadım motor hiç yolda bırakmadı halen daha keçi gibi alet ben aşırı memnunum ama yakında satıp regal raptor almak istiyorum 150 likten terfi etme zamanı geldi sanırım.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
10 Temmuz 2007, 19:28
[QUOTE=ozy;732347]sevgili aradaşlar, abiler, uzun bi süre gelemedim foruma. benim motorda yağ kaçırdı boru çatladı sonra baya bi patladı teker yağ içinde kalmış çok kötü düşüyodum
birde nasıl oldu bilmiyorum ama sinyalin biri kırıldı orji bulamayacağım için 4 yeni sinayl taktırıyorum
Dostum geçmiş olsun bu boruları galiba önceden hazır edip beklemek gerekli ,borular hassas kanımca acaba kullanma koşullarıda etkiliyormu?
Sinyaller İstanbul da satılmakta hemde ZS değilde diğer motorların parçalarının satıldığı bir dükkanda bakmıştım sanırım tek verirler ki bazı japon cruiser lerde bile ayni sinyallerden var ya bizimkiler ona benzetilmiş yada o motorcu bizimkilerden almışdiyeceğim önce parça satan yerlere bir baksaydın 4 ünü değiştirmeden önce, belki çin olmasının avantajı benzer motorların parçalarından ucuza sağlanabilmesi tabii Ankara piyasasını bilmiyorum
Bilgi olsun diye bize uyan parçaları sinyalleri filan satan dükkandan fiyat alayım.
sağlıcakla...
-
10 Temmuz 2007, 20:07
arkadaşlar boruları taktığınızda bendeki gibi sızma olursa alüminyum pul alın ..yada siz en iyisi alüminyum pulla takın ki hiç sızma olmasın..ben bugun hallettim..pullar değişti sorun ortadan kalktı.. ha bide aynı borudan yollamıyolar ve ikiside aynı boyda yolluyolar..yanlış gönderdiler diye düşünmeyin..hepinize ii akşamlarr
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
11 Temmuz 2007, 00:02
arkadaşlar bu makineyle virajlarda yatıyormusunuz? yani güveniyormusunuz?
ben lastiklere pek güvenemiyorum açıkçası!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
11 Temmuz 2007, 14:20
zor durum olunca çok güzel yatıyor valla dolmuşa girmeyeyim diye bir yatırmışım.. sonrasında kaç kere denedim öyle yatırmayı ama yapamadım sabun gibi asfalt olmadıkça lastikler iyi gibi..
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
-
12 Temmuz 2007, 23:24
Arkadaşlar bu motora halojen mavi veya beyaz lamba almak istiyorum ama nette 35w/35w olanını bulamıyorum hep 55/55 var nerden alabilirim link verirseniz sevinirim.
-
13 Temmuz 2007, 00:00
ya beyler, egzost ve hava filtresi sorunsalı var..
ses istiyorum ama motorunda ömrünü kısaltmak istemiyorum..
napsak?
-
13 Temmuz 2007, 01:42
hocam motorun ömrü kısalmazda sesi seviyorum diyorsan egzosu açtır ben kendim açtım çok güzel bir ses çıkıyor şimdi hava flitresi olarak önceki sayfadaydı galiba modifiye hava filtresi için link verilmişti bende alıcam 15ytl bişeydi galiba
Bu arada aldığım 12/9 kuru akü aşağıda fiyatıda uygun almayı düşünen varsa tavsiye ederim
http://www.kayamotor.com.tr/aksesuar...AKÜ-9-AH-
-
14 Temmuz 2007, 02:19
bu egzost işini yapan iyi bir usta önerebilirmisiniz arkadaşlar?
istanbulda tabii..
-
14 Temmuz 2007, 15:26
@taner_k hocam msnde yakalayamadım seni borular geldi benimde takıcamda ama merak ettiğim tüm yağı boşaltıpmı taktın yoksa sadece boruları çıkartıp diğer borularımı taktın?
Bu arada gelen boruları görmeniz lazım çok ilginç borular bu borular tam ömürlük üstü ilginç bir bezle kaplı ve siyah işaret parmağımın kalınlığında muhakkak bunlarla değiştirin borularınız en azından aklınız rahat olur düşünsenize uzun yolda yağ borularının patladığını motoru yağsızda çalıştıramayacağınıza göre yolda kaldınız demektedir sakın ihmal etmeyin arkadaşlar
-
15 Temmuz 2007, 01:46
.................................................. .....................
-
15 Temmuz 2007, 01:49
karışıklı oldu pardon reeper adlı arkadaş benim pc den motosiklet nete girmişti ben onun adıyla mesajı göndermişim
yukarıda mesajı ben yazdım arkadaşlar...
-
15 Temmuz 2007, 02:28
@ydanis yapı marketlerinde epoksi reçineler var geçenlerde otomobil plastik aksamı için kullanılan bir modeli görmüştüm. onu kullanabilirsin
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
15 Temmuz 2007, 03:56
TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı
@ydanis yapı marketlerinde epoksi reçineler var geçenlerde otomobil plastik aksamı için kullanılan bir modeli görmüştüm. onu kullanabilirsin
tuğrul kardeşim ilgin için teşekkürler deneyeceğim
-
15 Temmuz 2007, 11:39
@ydanis hocam burdaki servisle ben kavgalı olduğum için garantiden getirtemedim parçaları ben borularla birlikte akü göstergesi ve km telide sipariş verdim hepsi toplam 40ytl tuttu hiç telefon açmadan mail yolu ile tüm işleri hallettim tavsiye ederim garantidende getirte bilirsin. Bu arada beimde sinyal lambası tam siyah plastik yerinden kırıldı ne yaptıysam olmadı en son en pahalı japon yapıştırıcısı aldım yapıştırdım kuruduktana sonra üstüne siyah bantla yapıştırıdım siyah bant acayip uyum sağladı orda bant olduğu bile belli olmuyor ondan sonra bir daha hiç düşmedi ayrıca motordan ses gelip duruyordu geçenlerde bir türlü bulamıyordum nerden geldiğini en sonunda dün delirtim gittim şeffaf slikon aldım motorun çam farlarını slikon yaptım ayrıca göstergeleri tutan demirin vidalarıda bayğı gevşemiş onuda sıktıktan sonra motor sessiz oldu tavsiye ederim slikonu muhakkak yapın titreşimden camlar sabit olmadığı acayip bir ses yapıyor.
-
15 Temmuz 2007, 13:50
merak ettim bu makinanın sahibi bu forumdan birimi acaba çünkü bu topicte daha önce bu motora hiç rastlamadım
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4401911
-
15 Temmuz 2007, 15:50
Evet bu forumda geçmiş sayfalarda resimleride var
Arkadaşlar bizim motorda sigorta tam olarak nerde sınırım sigortayı patlattım elektrik namına hiçbirşey çalışmıyor kornadan tutunda herşeye ama ayakla çalışıyor buda motorda birşey olmadığı anlamına geliyor
Neyse sağolun uzun aramalarım sonucunda sigortayı buldum beyaz uzun bir kapaklı kutunun içindeymiş ve sigorta patlamış allahtan yedek sigorta koymuşlar yedek sigortayı görünce çok sevindim zira bugün pazar ve tüm servisler kapalı bu arada sigortayı ararken sinyal verdiğimizde zırrrttt zırtttt diye öten gıcık sesin geldiği kutuyu buldum ve içini söktüm içindeki hoperlorün kablolarından birisini kestim ve geri taktım şimdi çok rahatım özellikle ışıklarda beklerken sinyal sesi deli ediyordu millet dönüp bakıyor ve gülenler bile oluyordu tavsiye ederim.
-
16 Temmuz 2007, 00:14
-
16 Temmuz 2007, 03:00
gugukk adlı üyeden alıntı
@ydanis hocam burdaki servisle ben kavgalı olduğum için garantiden getirtemedim parçaları ben borularla birlikte akü göstergesi ve km telide sipariş verdim hepsi toplam 40ytl tuttu hiç telefon açmadan mail yolu ile tüm işleri hallettim tavsiye ederim garantidende getirte bilirsin. Bu arada beimde sinyal lambası tam siyah plastik yerinden kırıldı ne yaptıysam olmadı en son en pahalı japon yapıştırıcısı aldım yapıştırdım kuruduktana sonra üstüne siyah bantla yapıştırıdım siyah bant acayip uyum sağladı orda bant olduğu bile belli olmuyor ondan sonra bir daha hiç düşmedi
ayrıca motordan ses gelip duruyordu geçenlerde bir türlü bulamıyordum nerden geldiğini en sonunda dün delirtim gittim şeffaf slikon aldım motorun çam farlarını slikon yaptım ayrıca göstergeleri tutan demirin vidalarıda bayğı gevşemiş onuda sıktıktan sonra motor sessiz oldu tavsiye ederim slikonu muhakkak yapın titreşimden camlar sabit olmadığı acayip bir ses yapıyor.
Şu mail adresini banada versene ben ulaşamıyorum adamlara.
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler