Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600 (2006)
    sevgili aradaşlar, abiler, uzun bi süre gelemedim foruma. benim motorda yağ kaçırdı boru çatladı sonra baya bi patladı teker yağ içinde kalmış çok kötü düşüyodum

neyse ucuz atlattım sonra gittim boruya bakır kaynağı yaptırdım baya iyi oldu dedim ki aradan 2 hafta geçti sonra yine kaçırmış hatta baya bi kaçırmış motordan garip bi ses geldi hemen durdum arabaya yükleyip direk motor servisine :(

ben ankaradayım ve bayi yok, bildiğim tanıdığım bi motor servisine vermek zorunda kaldım bu durum çok canımı sıkıyo bakalım ne masraf çıkardı bide beyin gitti galiba sinyal yanıp sönmüyo sadece yanıyo :D hatta bide sinyal sesi hiç gelmiyo daha 5000 km de bende bundan önce honda titan vardı ve 1 sene kadar yağ değiştirmedim tık dememişti

birde nasıl oldu bilmiyorum ama sinyalin biri kırıldı orji bulamayacağım için 4 yeni sinayl taktırıyorum

yakında motoruda satacam arkadaşıma kanına girdim bütün arkadaşlarımın zaten :D arkadaşıma satmasaydım bu kadar üstüne düşmezdim

kesinlikle bir dahaki motorum çin olmayacak paramı biriktirip japon alacam zealsuna bi lafım yok çok gösterişli bi motor ama 150 cc bazen gerçekten az geliyo o cüsseye 250 cc çıktığını okudum 1 sayfa önce çok tatlı olur ama aynı fiyata 2. el japon almayı tercih ederim bu benim şahsi düşüncem

herkese iyi günler
    O.Z.Y.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @ozy geçmiş olsun yaşadığın sorun genel bir sorun hepimiz yaşıyoruz sorunun çözümüde yağ borularından sipariş vermek bugün bende sipariş verdim sağlolsunlar adanadaki merkz çok ilgilendi bugün kargoya verdi tüm siparişlerimi. Sinyalin o şekilde olmasının tek nedeni motoru yeni yıkadıysan tüm içine su girdiği için tüm gün o şekilde kalıyor bende yıkattığım zaman tüm gün sinyalleri kullanamıyorum ama ertesi gün düzeliyor kuruyunca.Sinyal lambası narin bişey kullanımdan kırabilir dikkat etmek lazım şuan motor 15.000 km geçmiş durumda km teli koptuğu için nekdar olduğunu göremiyorum ama birtek borudan yağ akıtması dışında servise giderek arıza yaptırmadım motor hiç yolda bırakmadı halen daha keçi gibi alet ben aşırı memnunum ama yakında satıp regal raptor almak istiyorum 150 likten terfi etme zamanı geldi sanırım.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    [QUOTE=ozy;732347]sevgili aradaşlar, abiler, uzun bi süre gelemedim foruma. benim motorda yağ kaçırdı boru çatladı sonra baya bi patladı teker yağ içinde kalmış çok kötü düşüyodum

birde nasıl oldu bilmiyorum ama sinyalin biri kırıldı orji bulamayacağım için 4 yeni sinayl taktırıyorum

Dostum geçmiş olsun bu boruları galiba önceden hazır edip beklemek gerekli ,borular hassas kanımca acaba kullanma koşullarıda etkiliyormu?

Sinyaller İstanbul da satılmakta hemde ZS değilde diğer motorların parçalarının satıldığı bir dükkanda bakmıştım sanırım tek verirler ki bazı japon cruiser lerde bile ayni sinyallerden var ya bizimkiler ona benzetilmiş yada o motorcu bizimkilerden almışdiyeceğim önce parça satan yerlere bir baksaydın 4 ünü değiştirmeden önce, belki çin olmasının avantajı benzer motorların parçalarından ucuza sağlanabilmesi tabii Ankara piyasasını bilmiyorum

Bilgi olsun diye bize uyan parçaları sinyalleri filan satan dükkandan fiyat alayım.
    sağlıcakla...

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    arkadaşlar boruları taktığınızda bendeki gibi sızma olursa alüminyum pul alın ..yada siz en iyisi alüminyum pulla takın ki hiç sızma olmasın..ben bugun hallettim..pullar değişti sorun ortadan kalktı.. ha bide aynı borudan yollamıyolar ve ikiside aynı boyda yolluyolar..yanlış gönderdiler diye düşünmeyin..hepinize ii akşamlarr
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu makineyle virajlarda yatıyormusunuz? yani güveniyormusunuz?
    ben lastiklere pek güvenemiyorum açıkçası!!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    zor durum olunca çok güzel yatıyor valla dolmuşa girmeyeyim diye bir yatırmışım.. sonrasında kaç kere denedim öyle yatırmayı ama yapamadım sabun gibi asfalt olmadıkça lastikler iyi gibi..
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Arkadaşlar bu motora halojen mavi veya beyaz lamba almak istiyorum ama nette 35w/35w olanını bulamıyorum hep 55/55 var nerden alabilirim link verirseniz sevinirim.

ya beyler, egzost ve hava filtresi sorunsalı var..
    ses istiyorum ama motorunda ömrünü kısaltmak istemiyorum..
    napsak?

Motosikleti
    hocam motorun ömrü kısalmazda sesi seviyorum diyorsan egzosu açtır ben kendim açtım çok güzel bir ses çıkıyor şimdi hava flitresi olarak önceki sayfadaydı galiba modifiye hava filtresi için link verilmişti bende alıcam 15ytl bişeydi galiba

Bu arada aldığım 12/9 kuru akü aşağıda fiyatıda uygun almayı düşünen varsa tavsiye ederim

http://www.kayamotor.com.tr/aksesuar...AKÜ-9-AH-

bu egzost işini yapan iyi bir usta önerebilirmisiniz arkadaşlar?
    istanbulda tabii..

Motosikleti
    @taner_k hocam msnde yakalayamadım seni borular geldi benimde takıcamda ama merak ettiğim tüm yağı boşaltıpmı taktın yoksa sadece boruları çıkartıp diğer borularımı taktın?

Bu arada gelen boruları görmeniz lazım çok ilginç borular bu borular tam ömürlük üstü ilginç bir bezle kaplı ve siyah işaret parmağımın kalınlığında muhakkak bunlarla değiştirin borularınız en azından aklınız rahat olur düşünsenize uzun yolda yağ borularının patladığını motoru yağsızda çalıştıramayacağınıza göre yolda kaldınız demektedir sakın ihmal etmeyin arkadaşlar

.................................................. .....................

karışıklı oldu pardon reeper adlı arkadaş benim pc den motosiklet nete girmişti ben onun adıyla mesajı göndermişim

yukarıda mesajı ben yazdım arkadaşlar...

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    @ydanis yapı marketlerinde epoksi reçineler var geçenlerde otomobil plastik aksamı için kullanılan bir modeli görmüştüm. onu kullanabilirsin
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Alıntı TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ydanis yapı marketlerinde epoksi reçineler var geçenlerde otomobil plastik aksamı için kullanılan bir modeli görmüştüm. onu kullanabilirsin
    tuğrul kardeşim ilgin için teşekkürler deneyeceğim

Motosikleti
    @ydanis hocam burdaki servisle ben kavgalı olduğum için garantiden getirtemedim parçaları ben borularla birlikte akü göstergesi ve km telide sipariş verdim hepsi toplam 40ytl tuttu hiç telefon açmadan mail yolu ile tüm işleri hallettim tavsiye ederim garantidende getirte bilirsin. Bu arada beimde sinyal lambası tam siyah plastik yerinden kırıldı ne yaptıysam olmadı en son en pahalı japon yapıştırıcısı aldım yapıştırdım kuruduktana sonra üstüne siyah bantla yapıştırıdım siyah bant acayip uyum sağladı orda bant olduğu bile belli olmuyor ondan sonra bir daha hiç düşmedi ayrıca motordan ses gelip duruyordu geçenlerde bir türlü bulamıyordum nerden geldiğini en sonunda dün delirtim gittim şeffaf slikon aldım motorun çam farlarını slikon yaptım ayrıca göstergeleri tutan demirin vidalarıda bayğı gevşemiş onuda sıktıktan sonra motor sessiz oldu tavsiye ederim slikonu muhakkak yapın titreşimden camlar sabit olmadığı acayip bir ses yapıyor.

Motosikleti
    Bakalım topic açtık xD
    merak ettim bu makinanın sahibi bu forumdan birimi acaba çünkü bu topicte daha önce bu motora hiç rastlamadım

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4401911

Motosikleti
    Evet bu forumda geçmiş sayfalarda resimleride var

Arkadaşlar bizim motorda sigorta tam olarak nerde sınırım sigortayı patlattım elektrik namına hiçbirşey çalışmıyor kornadan tutunda herşeye ama ayakla çalışıyor buda motorda birşey olmadığı anlamına geliyor

Neyse sağolun uzun aramalarım sonucunda sigortayı buldum beyaz uzun bir kapaklı kutunun içindeymiş ve sigorta patlamış allahtan yedek sigorta koymuşlar yedek sigortayı görünce çok sevindim zira bugün pazar ve tüm servisler kapalı bu arada sigortayı ararken sinyal verdiğimizde zırrrttt zırtttt diye öten gıcık sesin geldiği kutuyu buldum ve içini söktüm içindeki hoperlorün kablolarından birisini kestim ve geri taktım şimdi çok rahatım özellikle ışıklarda beklerken sinyal sesi deli ediyordu millet dönüp bakıyor ve gülenler bile oluyordu tavsiye ederim.

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Herkeze iyi geceler iyi günler. Uzun zamandır forumlara girmiyordum. İlk motorumu verip Kawasaki En500 almıştım. Kaza yaptım motoru hurdaya verdik. Neyse şimdi işim ve ailemin baskıları sonucu ufak çinli bir motorla idare etme durumundayım. Bugün şans eseri bir ilana mesaj attığım adam aradı "abi o motoru o paraya vermeme ama bir zealsun 150 var yağ soğutmalı olanlarından düşünürmüsün?" diyince başladık pazarlığa.. Yarın bir sorun çıkmazsa gelicek adam inceleyip alıcam kısmetse. 8binküsür km deymiş. Sorunu yok dedi. Bu yaz motorsuz kalmak hiç istemiyorum ve bununla idare edicem kısmetse. Şimdi baştan beri yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama ı ıhh yemedi baya bi döktürmüşsünüz.. Neyse kısmet olursa motoru alınca bol bol konuşur bilgi paylaşırız. Tekrar görüşmek ümidiyle..
    Bu arada bu motoru seçmemdeki en büyük etken edirnede müzisyen bir arkadaşımın edirneden trabzona gidip gelmesidir. Hiç bir sorun yaşamadığını söyledi. Hatta giderken benim kaskımı almıştıHatta gitmeden 2 ay önce motoru yağsızlıktan kitlemişti sağolsun çok bakar motoruna komple değiştir motorun içi 250ytl tuttu!! bu kadar ucuz olmasına çok şaşırdım doğrusu
    Not: Bu arada kaç km oldu sizin zealsunlar 20bin'e ulaşan varmı?
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ydanis hocam burdaki servisle ben kavgalı olduğum için garantiden getirtemedim parçaları ben borularla birlikte akü göstergesi ve km telide sipariş verdim hepsi toplam 40ytl tuttu hiç telefon açmadan mail yolu ile tüm işleri hallettim tavsiye ederim garantidende getirte bilirsin. Bu arada beimde sinyal lambası tam siyah plastik yerinden kırıldı ne yaptıysam olmadı en son en pahalı japon yapıştırıcısı aldım yapıştırdım kuruduktana sonra üstüne siyah bantla yapıştırıdım siyah bant acayip uyum sağladı orda bant olduğu bile belli olmuyor ondan sonra bir daha hiç düşmedi ayrıca motordan ses gelip duruyordu geçenlerde bir türlü bulamıyordum nerden geldiğini en sonunda dün delirtim gittim şeffaf slikon aldım motorun çam farlarını slikon yaptım ayrıca göstergeleri tutan demirin vidalarıda bayğı gevşemiş onuda sıktıktan sonra motor sessiz oldu tavsiye ederim slikonu muhakkak yapın titreşimden camlar sabit olmadığı acayip bir ses yapıyor.

Şu mail adresini banada versene ben ulaşamıyorum adamlara.
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler