Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Haziran 2007, 03:54
arkadaşlar merhaba
dizimdeki rahatsızlığım dolayısı ile ameliyat olmayı düşünüyorum bu sebepten motorumu eğer uygun bir fiyat olursa satabilirim.yakında resimlerini koyarım.
ist. üsküdarda oturuyorum .düşünen arkadaşlar benimle burdan irtibat kurabilir
eğer istediğim fiyat olmazsa satmayacağım.iyileşene kadar dursun)
fiyatı:2000 ytl pazarlıksız
km:3500
yan çantalar ve önde sosois çanta
4 lü flaşörler yapılmış
ön far h4 ampül
tertemiz cillop gibi
Reklamlar
-
26 Haziran 2007, 10:07
Manicc adlı üyeden alıntı
2 el alındığında ne kadar masraf çıkıyor bileniniz varmı arkadaşlar.
manicc , ruhsat ve noter işlemleri yaklaşık olarak 300 ytl tutuyor.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
26 Haziran 2007, 12:38
ydanis. bir gun önce söyleseydin almıştım motorunu. bu arda geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşir dizin. bursa daki tek yıldız çok yardımcı oldu. ayarladılar motoru perşembe biniyorum artık bir aksilik olmazsa. cumartesi eskişehirdeki EMOK a gideceğim.Bursa dan 200km kadar çekiyor. aldığım gibi tavsiye edermisiniz.400 km lik yola çıkmayı.yolda rodajını da yapayım diyordum.Bursadan zealsuncu varmı aranızda.
-
26 Haziran 2007, 13:38
@Manicc hayırlı olsun bende geçen sene ordan almıştım çok ilgililer halen daha aradığımda ilgileniyorlar sağolsunlar ben yalovadayım ama arasıra geliyorum bursaya dolaşmaya bana sorarsan motoru alır almaz yorma 200 gidiş 200 dönüş 400 km yol yapıcaksınki ana yolda 50 ile gitmek imkansız mecbur basıcaksın budurumda da motoru çok zorlamış olursun ilerki zamanlarda sorunlarla karşılabilirsin rodajı tamamla öyle çık uzun yola çünkü motoru tanımıyorsun motor toplandıktan sonra ilk defa benzin ve yağ koyulacak o yağın tüm sisteme bulaşması motorun çalışması gibi işlemlerde problem varmı gibi şeyler için zaman geçmesi lazım direk uzun yol yapma
Bu arada http://www.otopol.com/product_info.p...cts_id=1024163 Far Ampulü H4 5000 Kelvin (5752057) Buz Beyaz Işık bu fardan alsam acaba bizim motora uyarmı? scooterlarda bile var bendeki far çok soluk kalıyor bunu sipariş versemmmi acaba?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
27 Haziran 2007, 03:50
manicc kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah gugukun da deiği gibi sıfır motoru uzun yolda zorlama istersen
3-4 hafta önce bursa kaacabeye gezmeye gelmişrtik tanışsaydık yanına uğrardıık
gguk kardeş dediğin h4 e baktım çok pahalı normal h4 ler 3-5 ytl civarı
ben kendi motoruma h4 yaptım ama farın oraları bayağı dağıttım eski armut ampüle dönüş imkanı yok
ilk önce h4 için 3lü ayak aldım kabloları kesip onu monte ettim
ben şu an faımdan memnunum gayet güzel aydınlatıyor aküyü zorlamıyor yaydığı ısı problem olmadı şu ana kadar
bide kornayı değiştirdim milleti zıplatıyo valla
-
27 Haziran 2007, 10:57
@Manicc
hayırlı olsun. Allah(c.c) kazası belasız günlerde sürmeyi nasip etsin.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
27 Haziran 2007, 11:41
@Manicc hayırlı olsun ,kazasız belasızgünler sürüşler dileğimle işte şimdi tümüyle hoşgeldin
Sanlı kardeşim ,seni pek topikte göremiyoruz ,ilk kullanılardan biri olarak paylaşacakların artmıştırmesajlarını bekliyoruz...
-
27 Haziran 2007, 12:35
Teşekkürler arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır forumu okuduğum için hepinizi tanıyor gibiyim.Bu sabah motorum kutu halinde antalyadan geldi.montajına başlanıyor. Bu forum gerçekten çok işime yaradı ngk bujiler ve diğer ufak ayrıntılar için bayii ile anlaştım fark alınmayacak. gerçi forumu okudum ama montaj sırasında başka dikkat etmem gereken önerebileceğiniz ayrıntılar varmı.
-
27 Haziran 2007, 12:57
Aramıza Manicc ve motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
-
27 Haziran 2007, 13:49
Manicc adlı üyeden alıntı
Teşekkürler arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır forumu okuduğum için hepinizi tanıyor gibiyim.Bu sabah motorum kutu halinde antalyadan geldi.montajına başlanıyor. Bu forum gerçekten çok işime yaradı ngk bujiler ve diğer ufak ayrıntılar için bayii ile anlaştım fark alınmayacak. gerçi forumu okudum ama montaj sırasında başka dikkat etmem gereken önerebileceğiniz ayrıntılar varmı.
hayırlısı olsun.. güle güle kazasız belasız kullanman dileğiylee manicc
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
27 Haziran 2007, 16:04
Arkadaşlar aranızda haftasonu Eskişehire EMOK a gidecek varmı? Ben yeni motorla dusunuyordum ama vazgectim. elimde babadan kalma bi R-51 BMW ciftli var . onla gideyim diyorum.eger gelecek varsa cadır uyku tulumu ayarlayabilirim.
-
27 Haziran 2007, 18:50
Selam millet...
İlk önce Manicc aramıza hoş geldin ve hayırlı olsun yeni motorun güle güle kazasız belasız kullanman dileğimle.( rodaj ı kafana takma uzun yolda rodaj yapılır hatta iyi olur kısa zamanda biter motorunun rodajı sadece neye dikkat et biliyormusun yüksek devirde gitme zorlama kasma motoru büyült vitesi alçak devirde 60-70 km hızla git hiç birşey olmaz. Zealsun servindeki mehmet usta ve motorcu büyük abiler demişti bana bunu yani motoru kasmıycan zorlamıycan yüksek devirde kullanmıycan ok... rodajı nası yaparsan yap! hatta 2 kişi bile binme dedi rodajı yap bitir servise sok ilk bakımı yapılsın yag falan değişsin sonra motoru aç 2 kişi bin yüksek devir iyi açılsın motorun sağır olmasın sonra motor açma işini bi araştır yada bi bilenden bir yardım iste belkide biliyorsun neyse tekrar hayırlı olsun)
Murat abi mrb evet uzun zamandır yazamıyorum abi kusura bakma girip bakıyorum topige yazılanları falan okuyorum ama abi 2 ay sonra evlencem inşallah oturacagım evi yaptırıyorum iş güç derken nişan düğün hazırları falan derken bide sınavlarım vardı (allahtan bitti) su gibi akıp geçiyor zaman inşallah bi atlatayım bu zamanı bol bol vaktim olucak... selamlar...
Bu arada benim motorun sağ ön amortisörden hidrolik kaçmaya başladı keçe kaçırıyor yani yaklaşık 3 haftadır yaptırmaya çalışıyorum ön takım komple indirilip yapıldıgı için zor bi iş usta sallayıp durdu sonra ist daki başka servisleri aradım adamlar yapılmıyor diyor yeni amortisör satmaya (80 ytl) çalışıyorlar tamiri var biliyorum çünkü sol danda kaçırdı tamir ettirdim servise ama şimdi sallıyor anlayacagınız darlandım bende keçeyi verin sadece dedim ustaya değil tabi motoru aldıgım kişiye oda sipariş geçti 1 haftada öle sürdü şimdi bu akşam gidip alıcam haliyle km telide koptu gene onuda alıcam ve cumartesi servise değil yani başka ustaya yaptırcam aklınızda olsun (bilen bilir gerçi) kasislere çukurlara girerken frenli girmeyin kasmayın motoru önceden fren yapın rahat bırakın motoru ben iki amortüsörüde patlattıktan sonra öğrendim hadi bakalım hayırlısı (diyen olur patlak şekilde bin diye ama üstüne sıçrıyor tekeri kayganlaştırıyor patlasa içinde yag kalmasa gene iyi ama az az kaçırdıgı için kullanmak zor oluyor bir kot pantalonum gitti ha km telide koptu vs. vs. ) selamlar saygılar beyler...
gecelerin yrgıcı adlı üyeden alıntı
önvelikle teşekkür edrim ben adananın merkezindenim
engin kadan sanırım sende adanadan değilmi bide benim size başka bi sorum daha olacak ben motorumu 2 el aldım daha 10 aylık 1440 km de aldım fazla kullanılmamış fiyat olarak 1500ytl kime gösterdiysem şok oldu bunu nasıl bu fiyata aldın diye servise götürdüm motoru çok beyendi sizcede uygun almışmıyım
Selam 2. el 10 aylık 1440 km aldım demişsin Trafik tescil tarihi kaç motorunun 2006 değildir sanırım 1500 ytl iyi almışsın diycem 2006 modelse ama iyicene baktır motoru falan açılmış olmasın çünkü piyasası Caner kardeşimizde satıyor 1900 ytl Hakanda bi ara satmak istedi 1900-2000 ytl deydi fiyatı ben sahibindenede baktım 1500 ytl yok bizim motor yoksa benim mi bir yanlışım var???
Arkadaşlar ( 2005 se bu fiyata bulabilirsin çünkü aklınızda olsun herkez biliyordurda ben gene söyleyeyim) kranktan balansör yok 2005 de o yüzden çok vibrasyon var artcı da uzun yolda müthiş baş agrısı yapıyor diye duydum kullananlardan! 2006 modelinde ise bu vibrasyon çok daha aza indirilmiş şekilde selamlar saygılar...
http://www.sahibinden.com bi bakın isterseniz 2. ellere bazıları 2006 modeline 3000 ytl bile yazmış sıfırı 2007 modeli 2900 ytl...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
28 Haziran 2007, 01:02
merhaba tüm zealsun 150-19 cruiser kullanıcıları,çok uzun süredir aranıza ve dolayısıyla topike uğramadım ilk göz ağrım,ilk motosikletim biricik zealsun cruiserimi özledim desem yalan olmaz,ucuza yok pahasına fiyatlara satıpta ileride pişman olmayınız!!topiki ilk başlarından beri takip edenler beni hatırlayacaklardır.şöyle bir hasret gidermek istedim ,hepinize selamlar ve sevgilerimle
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
28 Haziran 2007, 03:27
jeansatar haklısın valla yok pahasına stılıyor ikinci elleri ama napalım piyasa oluşmuş ben 2000 ytl den aşağıya vermeyi düşünmüyorum.
aslında içimde sızlamıyo değil ama mecbur kaldımmı elden bişey gelmiyor
bu linkten motorun fotolarını inceleyebilirsiniz....
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4369071
-
29 Haziran 2007, 23:56
-
30 Haziran 2007, 00:19
selam arkadaşlar istanbul'da sissy bar yapan bildiğiniz biryer varmı?yardımcı olursanız minnettar kalırım saygılarımla..
-
30 Haziran 2007, 15:47
murat abi, bende varım bende varım!!
haftasonu yapalım birşeyler hakkaten..
-
30 Haziran 2007, 17:01
Evettt ,NoVaRiX te eklendi şimdilik 3 oluverdik İstanbul daki arkadaşlar hadi hareketlenin,
uzaklardaki dostlara birşey diyemiyoruz ,birgün belki daha uzun erimli yollara çıkarız
komik ama sağ ayak(peginin)koyma yerinin lastiğini çıkarmıştım, uzantılarını yuvaya sokmadan bu sabah çıkınca uçmuş,ilk kaybeden benim galiba ,gülmeyinneyseki birçok markanınki ayni(Çin filan ama parça işinin kolaylığıda avantaj )
ORtak kararımızla sürüş keyfine nerye doğru çıkalım fikirler gelsin(dediğim gibi kaybolarak Kemer burgaz yoluna girdiğimde rahattı)
-
30 Haziran 2007, 20:56
slm sanlı kardeş yok motor 2006 model yanlızca çok şanzlıdım hepsi bu sanırım acemi şansı . ama doğru söylüyorsun benim arkadaşımdada var 2000 ytl istiyor benimki şanslı bir tesadüf idi yinede teşekkür ler .
bide motorun egzosunu açtırmak istiyorum bi önerisi olan varmı
-
01 Temmuz 2007, 00:05
gecelerin yrgıcı adlı üyeden alıntı
slm sanlı kardeş yok motor 2006 model yanlızca çok şanzlıdım hepsi bu sanırım acemi şansı . ama doğru söylüyorsun benim arkadaşımdada var 2000 ytl istiyor benimki şanslı bir tesadüf idi yinede teşekkür ler .
bide motorun egzosunu açtırmak istiyorum bi önerisi olan varmı
Ben sana açtırma derim. 150cc ve üstelik tek silindir bir makinede egzostu açtırmak motorun ömrünü çok azaltacaktır. Boşuna zorlamamak lazım!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler