Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    @-CRiminAL- slm hocam tavsiye ettiğin filtreyi tam alıyordum http://www.motogiyim.com/main/produc...D=54&cat_ID=91 vaz geçtim önce sana bir danışayım dedim nasıl memnunmusun sorunla karşılaştın ses arttı demişsin nasıl tok bir sesmi oluştu motorda rahatlama ve persformans oldumu biraz bilgi verirsen sevinirim
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaki sinyal lambalarımın ikiside kopuk ve bantla yapıştırılmış halde duruyo,bitanesi artık bantla bile durmuyo düşüyo sadece içindeki kablo tutuyo motora bağlı olarak.bu sorunu nası çözebilirim?heryerde bizim motora uygun sinyal lambası bulmam mumkunmu ki ?yoksa sipariş mi edelım adanadan?war mı aynı sorunu yaşayan ?

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    murat benimde sol arka koptu japonla yapıştırdım..ama bol sür.. az sürdünmü bisüre sonra tekrar kopuyor..

bu arada namican ile görüşen varmı ? yada cebini bilen bi arkadaş varsa bana versin bi arayalım nasıl iyimi merak ettim ben
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Murat bende motoru çoğu zaman apartman girişi uygun olduğundan girişe alıyorum başlarda geri alırken sol iki sinyali ,solu oğlum sırt çantasını çıkartmadan sürtünerek geçtiğinden -sonradan keşfettim-sağ bir sinyalim kırıldı dediğinizce japon bir süre sonra bırakıyor bende japon üzerine siyah elektrik izolebantı sardım gerdirerek hiç belli olmuyor ve eğer tekrar zorlanmazsa kalıcı gibi.

kesin çözüm olaraksa sanırım bison ve başka markalarda gördüm bizimkilerin türü sinyalleri onarma kiti -araba,motor-2 ayrı tüp olarak karışımın sürülüp dolgu yaparak titreşime dayanıklı bir madde oluşturmasıyla ki 8 yada 9 ytl arası
    bahaus,koçtaş ta var ,
    bende alacağım en kısa zamanda...

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    ewt murat abi o dediğin yöntem daha mantıklı..abi senle görüşüp tanışalım taksim tarafındaymışsın sende madem ben de sık sık gelıyorm oralara uskudardayım ben. istanbulda hiç başka bi motorla ve ya motorlarla gezme fırsatım olmadı.birde benim motorun aynısını canlı canlı gormek istıyorum benimkiyle karşılaştırmam lazım bi kaç anlayamadığım problem var sesiyle ilgili falan normalde de mi oyle dıye karşılaştırmak ıstıyorm

muratdiksöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PRINCE cruiser Zs150/19
    Tabii kardeşim Fındıklı'da tam karşındayımözelden haberleşiriz .Zaten en azından haftasonları artık biraraya gelme planları yapsak iyi olur,cumartesi kortejinin sonrası Emirgana gitmek amacındayken tabelayı göremedim filan kağıthane cendere yolundan neredeyse Kemerburgaza varacakmışımtek motor da olsam çok keyifliydi rahat sürüş keyfini yaşadım,Şimdiden novarix ,ben Tolga 3 ettik katılırsanız hem bilgi paylaşımı hem keyif daha ne isteriz

CRiminAL arkadaşımızdan haber alabilsek onu bile (uygunsa) ziyarete gideriz,sağlıcakla...

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün Eminönü ışıklarda bizim modelle benim arka çantalara giren arkadaş buradamı? Tebrik edicemde.. Koca trafikte iki ZS150-19 ancak bu kadar güzel kaynasaşabilirdik! Akan trafikte sohbette edemedik. Bu arada murat abiye katılıyorum, bir haftasonu planı şart!!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

slm arkadaşlar ben adanadan gökhan bende kendime bir zs150-19 aldım motor hakkında hiçbir bilğim yok sadece görüntüsü hoşuma gitti zaten motordanda anlamam kullanmayı yeni öreniyorum sizlerden haberim oldu ve sizlerle tanışmak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Hoşgeldin gecelerin yargıcı ilk tavsiye bu topiği baştan sona oku biçok yararlı bilgiye sahip olursun motor hakkında... Uzun gibi gelir ama yeni şeyler öğernmek sıkmaz adamı Hayırlı olsun ve tekrar hoşgeldin...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

enginkadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    Alıntı gecelerin yrgıcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar ben adanadan gökhan bende kendime bir zs150-19 aldım motor hakkında hiçbir bilğim yok sadece görüntüsü hoşuma gitti zaten motordanda anlamam kullanmayı yeni öreniyorum sizlerden haberim oldu ve sizlerle tanışmak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
    hosgeldın aramıza.yenı motorun hayırlı olsun.adana nın neresınde oturuyosun.

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    murat benimde sol arka koptu japonla yapıştırdım..ama bol sür.. az sürdünmü bisüre sonra tekrar kopuyor..

bu arada namican ile görüşen varmı ? yada cebini bilen bi arkadaş varsa bana versin bi arayalım nasıl iyimi merak ettim ben
    bu aralar aynı sorun bende de var.sinyaller yavas yavas kendını bırakmaya basladı artık.dediğnz gibi japonda tutmuyor.mobilyacıların kullanıgı bı tur yapıskan var.onu bi deneyin cok etkili.adını bılmıyorum ama ben ön sol sinyalımde denedim.yapıstırıcıyı sürüp üzerine spray sıkıyolar.ve sonucta kemık gibi oluyor.görüşmek üzere.

Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim de akü bir ara bitmişti ama ayakla çalıştırıp gezdim biraz, eski haline döndü şimdi canavar gibi abilerim size 2 soru sormak istiyorum:
    1.si, arka frenle ilgili. arka frenim bayagı etkisiz kalıyor. ön fren olmasa durmak için ne yaparım bilmiyorum. kilitleme zaten yapılmıyor. sadece çok az etki diyor.acaba sizin arka freniniz ne derece tutuyor? kilitleyebiliyor musunuz?
    2.si ise motorum çok az yakıyor bu kadar da az yakmaması lazım herhalde memelerini açtırsam motoru zorlar mı? zarar verir mi acaba? biraz uzun oldu kusura bakmayın. soru işaretlerimi giderirseniz sevinirim. iyi akşamlar
    arka frenin balataları kaymıs ve ya erimiş olabailir.vidayı sıkmak care deildir.sıkarsın düzelir ama ertesi gun tekrar sakatlık verir.en iyisi sen bi servise göster balatalarını.

merhaba arkadaslar sizlere bi sorum olacak.motorumun rölantisi hakkında kafamı kurcalayan bi soru var.rölanti ayarını kac yapmalıyım en uygunu kaç sizce.tessekurler

önvelikle teşekkür edrim ben adananın merkezindenim

engin kadan sanırım sende adanadan değilmi bide benim size başka bi sorum daha olacak ben motorumu 2 el aldım daha 10 aylık 1440 km de aldım fazla kullanılmamış fiyat olarak 1500ytl kime gösterdiysem şok oldu bunu nasıl bu fiyata aldın diye servise götürdüm motoru çok beyendi sizcede uygun almışmıyım

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    bence çok güzel almışsınız

biraz önce benzin göstergem gitti bir daha gelmedi. hiç kıpırdama yok sıfırda duruyor. acaba potansiyel sebepleri nelerdir? nasıl giderilir? bilgilendirirseniz sevinirim. iyi akşamlar
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Silverwing 400
    Benzin şamandırası bozulmuş olabilir. Kablolarda bi temassızlık veya kısa devre olabilir. Acaba benzin göstergesinde ki lamba yanıyor mu yoksa o da mı gitti? Eğer o da yanmıyorsa büyük ihtimal sorun kablolardadır. Değilse benzin şamadırasıdır. Tabi sadece tahmin

Motosikleti
    biraz önce lambanın yanıp yanmadığına bakacaktım ama ne göreyim!! ibre kendine gelmiş. artık çalışıyor bana inat, kontağı çevirir çevirmez yukarılara fırladı teşekkür ederim iyi akşamlar
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    arkadaslar.motorumun bujisinin artık eskisi kadar randıman vermediğini düşünüyorum.buji değiştirecem.Bu makina için hangi bujiyi almam dogru olur.bilgilerinizi beklıyorum.teşekurler.

Motosikleti
    Silverwing 400
    NGK DPR8EA modeli... Forumun eski sayfalarında bi arkadaşımız NGK nın bu modeli bizim motora uyuyor demişti bende aldım taktım iyi buji Kullanılabilir

Motosikleti
    Honda CBR 600RR Kırmızı
    Alıntı kenya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NGK DPR8EA modeli... Forumun eski sayfalarında bi arkadaşımız NGK nın bu modeli bizim motora uyuyor demişti bende aldım taktım iyi buji Kullanılabilir
    teşşekürler.....

Motosikleti
    Alıntı enginkadan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arka frenin balataları kaymıs ve ya erimiş olabailir.vidayı sıkmak care deildir.sıkarsın düzelir ama ertesi gun tekrar sakatlık verir.en iyisi sen bi servise göster balatalarını.

merhaba arkadaslar sizlere bi sorum olacak.motorumun rölantisi hakkında kafamı kurcalayan bi soru var.rölanti ayarını kac yapmalıyım en uygunu kaç sizce.tessekurler
    daha 2500 oldu erimemiştir herhalde ama kayma ihtimaline karşı servise de göstereceğim teşekkür ederim.

rölanti ayarı benimki 1500 de duruyor. ilk çalıştırmada 1000 de çalışıyor ısınınca 1500 e yükseliyor. iyi günler

Canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok ama ER6F olacak, umutluyum

Satilik Zs15019 Chopper

Arkadaşlar motorumu satıyorum, bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlara satmak istiyorum sonra problem oluyor. Bir süredir satılmadı motor çünkü şunlarla karşılaştım:

1- İşlerden fırsat bulamayıp motoru görmeye yada notere gitmeye fırsat bulamayanlar
    2- 1500 ytl ye verirmisin diyenler
    3- Hemen alacağım gel noter satışını yapalım deyip te motoru gördükten sonra " aa bu çok büyük ve de ağır bunu kullanamam " diyenler.. vsvs

abi 10 tane resim koymuşuz oraya gir bak ve bir düşün ne kadar büyük yada küçük olabilir. Saçma saçma şeyler işte.

Kısacası motor temiz, güzel ve kaliteli. Bukadar fiyata böyle araç buluyorlar hala beni uğraştırıyorlar yakında videosunu da çekeceğim boyutlarını da yazacağım artık uğraştırmasınlar.... off. ilan alttadır teşekkürler arkadaşlar

email adresim: zmbx@hotmail.com aynı zamanda msn adresimdir. Yanında Kask ve dizlik vereceğim. Dahasını da istemeyin

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4015008
    "If you have a 10 dollar brain, buy a 10 dollar helmet" SIZE="2"][B] - Kasksız motor sürenler, eşini, çocuğunu kasksız motora bindirenler, size sesleniyorum: MANYAKMISINIZ LEEN!!!!:silent:

Motosikleti
    zs-19 16 K 1189
    off motor yok ....

tam paramı ayarladım alıyorum dedim. hiç bir yerde yok motor. tüm bayileri tek tek aradım. antalyada bulabildim bir tek. 250 nakliye masrafı var. ve ona da yetemiyorum. Bursa daki bayii 1.5 ay beklersen yeni sipariş getireceğiz diyor.

canerrr motoru sattığını duydum forumdan biliyorum seni. geçen sene aldığını motora iyi baktığını da ama kilometre oldukça fazla .. birde ilk motorum olacak 0 olsun istiyorum. ama olamayacak gibi duruyor.antalya ya mı gitsem ne yapsamacaba.

2. el alındığında ne kadar masraf çıkıyor bileniniz varmı arkadaşlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler