Kardeşlerim (en yaşlı Prince kullanıcısı olduğumdan
)taner_k arkadaşıma katılarak her zamanki ki gibi düzeyli bilgi paylaşımımızı sürdürmeğe devam edelim ,benim gibi eminim sizde hergün arkadaşlarım ne yenilik yapmışlar diye ilk önce topiğimize bakmaktasınız.
Hız derken evet otobanda 140 la sizi geçen bir arabanın yaratacağı tehlikeye daha emin bir güçle karşı koyacak motor gücüne sahip olmayı bende isterdim ancak gerek yol koşulları gerekse trafik kuralları ve kademeli her hızın risk arttırmasını bilerek hiç gerek duymuyorum ama dediğim gibi gerektiğinde o hıza çıkabilecek bir makinanın altında olmasını kim istemez
Gözden kaçırmamamız gereken , özel durumların dişında 1.yılını dolduran ve öngörüldüğü gibi kullanan arkadaşlarımızın motorları sorunsuz denebilecek yada olabilirliği olan sorunların dişinda pek başımızı ağrıtmayan şekilde gitmekte .
Çantalar konusunda bende fuarda tüm çantaları inceledim ,harley lerin çantalarını videoya kaydettim bulabildiğim tüm katalaogları topladım ki (son 4 yılın)kendi çantalarımı elimde bulunan gerçek derilerle yapabileyim diye (önce kartondan şablonunu çıkartıp motorun üzerinde nasıl durduğunu yada nasıl duracağını saptayıp-tv de OCC modeller öyle çıkartılıyor
oluşturacağım ancak zaman bulabilirsem tabii.
Muhahha306 arkadaşım çantan işlevsel dediğin gibi sen bile sığarsın ancak geçmiş mesajlarda 20 kg aşkın ağırlıklarda krom taşıyıcı kırılmıştı anımsarsın ,çok zorlama ,birde aerodinamik açıdan hızını kesmesin
Dün
zealsun kullanan Tolga arkadaşımız 1300km de ve herşeyin yolunda olduğunu ama yan ayakta benzin akıttığı bu yüzden servise gideceğini söyledi,bir dostum ayni sorun ki galiba hepimizde var eski bir bisiklet içlastiğinden kestiği contadan daha büyük parçayı üzerine taktı o gündür zerre akıtmıyor
bilginize .sağlıcakla ....