Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hmmm ok.sağol taner.40 hakikaten çok ya.Anca pistte falan kullanman lazım.Bozuk zeminlerde gidiyorsak basıncı düşünmekte fayda var.Adamlar heryeri çindeki gibi dümdüz yol sanıyolar herhalde.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    geçenlerde ben önü 30 yaptım..ordan elimi yıkamaya gittim.nişanlım motorun başında..adamın biri gelmiş pompada bi bakmış otuz..demiş ki

-bu lastiklerimi şişirdiniz siz bunla
    -evet
    -ee biz 30 la araba lastiği şişiriyoruz
    -bilmem ki
    -inşallah yolda patlamassınızz

sonra şişirip lastikleri gitmiş.. bizimki
    -taner lastikleri indir biraz böle böle dedi..valla binmemm
    - aman be yaa tamam al işte 29 yaptım..
    - tamam şimdi içim rahatladı

ee nerden bilsin biricimm benim hava lastiği basıncını masıncını..adam korkutmuşş
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Ay baba koptum.

Kızcağız nasıl dert etmiş içine.Tabi gerilmiş sana veryansın ediyo.Yalnız iyi kalpliymiş 29 a tav olmuş...
    Ne alemsiniz ya.....

izzmarit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK502
    arkadaşlar öncelikle herkese selamlar..
    yaklaşık 2 aydır üyeyim 111 sayfanın nerdeyse tamamını okudum diyebilirim benim asıl sorum şu yakında zs150-19 almayı düşünüyorum bakımlı bi ikinci el mi? yoksa sıfır mı? ikinci el alsam kim nasıl kullandı diye hep aklıma takılıyo. nasıl yapsam bi yol gösterirseniz sevinirim
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

Seni çok gördüm izmarit bizim topiği okurken.Neden yazmıyo diye düşünüyodum ilk mesajını bize atmışsın.
    Walla bizim topiğe takılan herkes motoruna özen gösteriyo.Bizlerden satan biri olursa alabilirsin ama dışarıdan pek tavsiye etmem

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izzmarit hoşgeldin.
    ben motorumu 2. el aldım. Ama KM'si oldukça düşüktü. Hala düşük!
    Criminal'inde dediği gibi bizlerden biri satarsa düşünmeden alabilirsin ama dışardan alırken çok dikkatli olmanı öneririm bende. Motordan anlayan bir tanıdığınla falan gidip deneme sürüşü yaparak, iciğini cucuğunu inceleyerek almalısın!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Benelli TRK502
    şimdiye kadar ikinci el aradım ama bi sonuç bulamadım. Yani buldumda kafama yatmadı bi türlü geçen hafta bayisiyle görüştüm telefonla 3300 anahtar teslim dediler motoru görmek istedim ama ellerinde yokmuş bi arkadaşı ayarlar gösteririz dediler bu hafta gidecektim belki alabilirdim ama mesai yazdılar:( hafta sonu planları hayal oldu:(
    Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Valla izzmarit kardeş ben satmak isterdim ama askere ekim ayında falan gitcem yazında motorsuz kalmak istemiyorum. Sen zaten ekime kadar dayanamaz alırsın motoru
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Motosikleti
    Benelli TRK502
    valla dayanamayacam gibi geliyo boş bi vakit bulsam gidip almayı bile düşünüyorum galiba kararımı verdim 0 km alacam
    ya arkadaşlar ben bişey daha sorayım scooter falan kullanıyorum ama bu vites işi beni zorlarmı??

Alıntı izzmarit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla dayanamayacam gibi geliyo boş bi vakit bulsam gidip almayı bile düşünüyorum galiba kararımı verdim 0 km alacam
    ya arkadaşlar ben bişey daha sorayım scooter falan kullanıyorum ama bu vites işi beni zorlarmı??
    o konuyu hiç dert etme dostum.. benimde vitesli motor tecrübem yoktu. 3. gün alışırsın!

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaşlar herkese selamlar;burası baya kalabalıklaşmış görünce baya hoşuma gitti,tatsız bi gün geçirdim anlatıym paylaşmış olayım hem hem de bı kaç soru sorcam, bugün okulumdan çıktım sınavlar dewam edıyo kotu günler geçiriyorum yetmıyormuş gibi bi de yolda giderken(4.vitesteydim sanırım 60km deydım) öküzün teki bi anda önüme kırıp sağa çekmeye çalışırken frene basmam yetmedi vurdum arabasına ve motorla beraber yere kapaklanıcakken nası olduysa bı baktım bi şekilde kurtulmuşum motordan ve ayaklarımın üzerinde kaldım.neyse ki ben de bi hasar yok ama motor çarpmanın ve düşmenin etkisıyle biraz hasar gördü koruma demiri görevini yaptı ve kendini feda etti ön sağ sis lambası kırıldı,benzın deposu da sağ taraftan biraz içeri girdi:( ön çamurluğun içerden çatlamış olabileceği ihtiamlinden bahsetti criminal ki o bişey söylüyosa eminim doğrudur
    neticede kötü bi gün parçaları sipariş edip uğraşmayı nası becericem bilmıyorm boyle ters bı donemde zaten tamıre goturmeye de korkuyorum lanet olsun ki ben anlamıyorum tamir işinden ama gittiğim zaman da bi tamirciye yolmak için elinden geleni yapıolar sanki ya da bana oyle gelıyor fobi oldu tamirciler ben de..
    o yüzden dürüstlüğüne inandığınız bi tamirci varsa tavsiye bekliyorum criminal mor motor dedı başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim

dostum eğer kullanılabilecek durumda ise atla motora gel yanıma istersen önce çamurluk ve depo sis farını temin et.Burda ben sana hepsini monte edecem söz.Hem tanışmış muhabbet etmiş de oluruz.Sen parçaları ayarla.Çamurluuğu sök.Çamurluksuz gel bu tarafa.Ben sana destek olurum.Ben malum çok yolculuk edemiyorum.Yoksa kendim gelirdim

Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum eğer kullanılabilecek durumda ise atla motora gel yanıma istersen önce çamurluk ve depo sis farını temin et.Burda ben sana hepsini monte edecem söz.Hem tanışmış muhabbet etmiş de oluruz.Sen parçaları ayarla.Çamurluuğu sök.Çamurluksuz gel bu tarafa.Ben sana destek olurum.Ben malum çok yolculuk edemiyorum.Yoksa kendim gelirdim
    abi çok teşekkür ederim çok naziksin.şu sıralar finallerim var bu haftayı bi atlatmam lazım,düzlüğe çıkar çıkmaz seninle irtibata geçerim ben de tanışmak isterim seninle.en kısa zamanda görüşmek üzere..

@Criminal

baba sen ne taraftasın? Senin şu hava filtresinden almak istiyorum, birde şu egozst'a yaptırdığın olaydan yaptırmak istiyorum.. Ses açısından..

bu arada yağ değişimi yapmam gerek sanırım. Repsol 10/40 motosiklet yağı nerede bulabilirim. Bilgisi olan varmı?

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Sonunda resimleri ekledim.
    Kameralı telefon kullanan arkadaşım eksik olmasın elleri dert görmesin.
    Tamamı el yapımı (kendim) olup 106 lt dir...

!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    muhahha biraz abartılı olmamışmı o yavv emeğine sağlık ..şahsi fikrim resimler küçük olduğundan mı bilmiyorum çok büyük gözüküyor
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    FAZER 800
    Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhahha biraz abartılı olmamışmı o yavv emeğine sağlık ..şahsi fikrim resimler küçük olduğundan mı bilmiyorum çok büyük gözüküyor
    resmin üzerine basmayı denedin mi?
    bence ideal olanı bu iki k a s k artı bir damacana rahat sığıyor
    yazın tatil için birebir

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    muhahha306 kardeş nickin gibi olmuş resimler, görünce o ne be dedim kendi kendime kol dayama da yapsan iyi olur gibime geliyor...güle güle kullan

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    harbiden de damacana falan sığar maşallah güzel olmuş abi eline sağlık kullanışlı oluyorlar. el yapımı çok güzel durmuş. iyi geceler
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

Motosikleti
    FAZER 800
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhahha306 kardeş nickin gibi olmuş resimler, görünce o ne be dedim kendi kendime kol dayama da yapsan iyi olur gibime geliyor...güle güle kullan
    Kol dayanağı katlanabilen şekilde düşünüyorum.
    Ama şu anda da arkada oturan kolunu çanta üstüne rahatça koyabiliyor.
    Genede kolçak olsa iyi olur.
    Uygun bulursam alıp takıcam.
    Çanta yapımının bu kadar kolay ve zevkli olduğunun farkına daha önceden varsaydım yan çantalarıda kendim yapardım....
    İnşallah güle güle kullanırız (herşeyi).
    Saygılar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler