bence de biraz dandik duruyor. siperlik olmadan çok daha güzel.bağrıma bağrıma çarpsın rüzgar
bence de biraz dandik duruyor. siperlik olmadan çok daha güzel.bağrıma bağrıma çarpsın rüzgar
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Siperlik denildiği gibi dandik takınca polis motoru gibi oluyor hem yazın rüzgarı hissetmek lazım malum o sıcaklarda çok iyi geliyor özellikle minibüslerin yanından geçerken insanlar et et üstünde içerisi sıcaktan kavrulurken sen rüzgarınla birlikte geçtiğinde insanların bakışları çok acayip oluyor
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Aman yavaş sonra her yanın dökülür 30 yaşına geldiğinde.
Terli terli su içmeyin hele motora hiç binmeyin
Hatta annenize söyleyin arkanıza havlu koysun binmeden motora
Şaka maka ne açık sözlü topic.Siperlik dandik diye herkes dandik diyebiliyo.Demek ki herkes doğruyu ayırt edebiliyo.İşte bunu seviyorum ya.Açık sözlülük iyidir.
Valla ben bi kere düşmüştüm direk kırılmıştı dandik işte abi var mı ötesi
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
güzelse güzel değilse değil tabi abi deriz hepsini yalan yok
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
beyler, bizim motorların vites aralıkları kısamı banamı öyle geliyor. çok çabuk devirleniyor sanki.. direk 3500-4000'lerdeyim süreklii.. bendemi bir gariplik var sizde de böylemi?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Evet çabuk devirleniyor.Araba değil ki bu kardeş.Ben genelde 6000 devir sürüyorum
devir demişken. motorumda ayarsızlık oldugu kanısındayım.3-4-5. viteslerde 7500 deviri geçmiyor.gaz yiyemiyor. en son ayarlardan sonra böyle oldu. ne yapmalı ne gibi ayarları vardır ön bilgi edinirsem güzel olur iyi akşamlar!
Karbüratörden benzini kısmışlardır.Ekonomik moda geçirmişler motoru.Benzin ayarını arttırman gerek
Ben hala siperlik arayışındayım.
Kullanmayan yada kullanmayacak arkadaşlar kullanmıyorlar ise ben kullanılmayanı kullanırım.
Şimdiden teşekkürler...
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
Walla ben motoru alırken onu dükkanda bırakmıştım.Dedim şimdi takarken kırılır diye.Alsaydım sana verirdim de ne çare
Ya benim sol aynada bir pislik var ama çözemedim.. Bir türlü istediğim pozisyona getiremiyorum. Yukarı kıvıramıyorum. Değiştirsem mi? Acaba kendim monte edebilirmiyim ne dersiniz?
Ya ne olacak değişirsin elbette.Tüm aynaların vidaları sabittir.Yuvarlak ayna al ben de alacam çok şık duruyor
arkadaşlar ayna alacaksanız kazık yemeyin çifti 15 ytl ye sirkeci tümoparsanda var tam yuvarlak değil elips bence çok küsel
Oo, iyiymiş.. Bugün alırım belki bir çift. Kurtulmam lazım acilen şu zımbırtılardan.
Bu arada dün bir taksicinin salaklığıyla tamponuna koruma demirimi sürttüm. Allah'a çok şükür bir şey olmadı. Sadece dokundu. Adam baktı, hatalı olduğunun farkındaydı bende uzatmadım.. Bastım gittim. Bu da nazarlık olmuştur diye düşünüyorum.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)