teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah hayırlı olur
criminal verdiğin adres için teşekkür ederim, yarın fırsatını bulup gitmeye çalışıcam... bu arada motorun sesi ve göze hitap etmesi gerçekten çok güzel, emeğine sağlık, kazasız belasız günler
teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah hayırlı olur
criminal verdiğin adres için teşekkür ederim, yarın fırsatını bulup gitmeye çalışıcam... bu arada motorun sesi ve göze hitap etmesi gerçekten çok güzel, emeğine sağlık, kazasız belasız günler
arkadaşlar hepinize merhaba
motorun 4lü flaşörlerni hallettim çok basit ve kolay oldu
ben anahtarı koltuğun hemen altına yaptım yarım metre kablo ile işi hallettim stormlord sağolsun........
Eline sağlık ben onu far içindeki arkaya yani koltuk altına giden soketten aldım.Zaten röleler için kesmiştim kabloları.2 ek ile flaşörü kısa devre edecek kabloları fardan gidona uzattım da hala ucu boşta duruyo güzel bi buton bulamadım.
sen koltuk altından kısa devre etmişsin.Bu da ilginç bi çalışma olmuş
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim motorum şuan 11000 km de bu km ye kadar sorunsuz çalışıcak garantisi verebilirim üstünü bilmiyorum bakalım görücez motorda 2 adet yağ borusu var o borulara aman diyim dikkat edin geçen gün borulardan birisi çatlamış fark etmeden 20 km yaptım ve ışıklarda durduğumda motordan dumanlar gelmeye başladı meğer o borudan yağ sızdırıp egzosa ulaşmış egzos sıcaç olduğu için ortalık duman oldu neyse servise götürdüm hemen içinde çok az yağ kalmış ve daha motoru yakıyormuşuz neyse sanayide hemen kaynak yaptılar halledildi bir arkadaşımdada aynı borudan çatladığı için aynı sorunu yaşadı o boruya dikkat edin diyorum. Seleği değiştirmek istiyorum 2 parça sele takmak istiyorum jinlun 250 nin ön selesi oluyor (Regal raptorun seleside çok güzel) ama arkadaki artçı selesini nasıl monte edebilirim bilgisi olan varmı?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
polen bu yağ çubuklarının durumunu biliyor..o yüzden sorgusuz sualsiz kendilerinin yaptırdıkları boruları yolluyorlar.ve o boruların çatlama akıtma gibi bi ihtimali yok.garip bişiden yapılmış ne olduğunu pek anlamadım açıkcası
namican beni aydınlattığınız için teşekkür ederim
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun Ben şu an finallerle projelerle boğuştuğum için pek yazamıyorum foruma ama kalbim burada Şu okul bi bitsin o zaman daha çok yazarım heralde Allah herkese keyifli sürüşler nasip etsin
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
bu siteyle 2006 barışarock ta gece konserlerinde yanımızda olan bi grup sayesinde tanıştım.elindeki bi poşet suya saldırınca dur bira var bira vereyim diyen arkadaş saolsun
yaz geliyor bi alet alayımda eşimle şöyle bi keyif yapalım diye düşünüp araştırmaya koyuldum.suzuki m800 hayalim ama fiyatı yüzünden beklemeye aldım.önce ucuz bir motor yada ikinci el alayım işi ilerletince m800 e transfer olurum derken ofisin yolu üzerinde şair nedim caddesinde sarı bi jinlun görüodum onu araştırırken bu başlığı buldum.daha ilk 42 sayfasını okuyabildim ama çoktan zealsun da karar kıldım.paylaşımınız için teşekkürler.
taksitle almayı düşünüyorum.önerileriniz nelerdir?
banka kredisi,kredi kartı yada senetle(tercih sebebi) satış yapan bayiiler hangileri bilgi vermeniz mümkün mü?
polen in sitesinden istanbul bayiilerini bulup telefonla yada bizzat ziyaretle araştırabilirim ama daha önce alanlardan deneyimleri ile yol göstermelerini rica ediyorum.
viva de la penguena !
sen de hoşgeldin arkadaşım.Daha çeyreğini okumuşsun topiğin.son çeyrekte daha bir çok faydalı bilgi var.Kaçırmamanı tavsiye ederim.
Beşiktaş mor motora bi uğra.Orda Burak Bey ile görüş.Sana taksit ve satış şeçenekleri konusunda yardım edecektir.Polenin sitesinde adresi var.
Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada Vl 800 m 800 e ben de hastaydım ama ne edersin.......
hoşbulduk arkadaşım saol.sayende bu aletin bi fan grubu oluşmuş
yazılarından az çok tanıdım seni yıllardır tanışıomuş gibi hissediyorum.
mor motor a bi uğrayayım Burak Bey in yardımcı olacağına inanıyorum.
10 yaşımdan beri sırasıyla peugeot 103 manyetolu,kabak jawa ve jawa style 350 kullandım.benim tek sorunum zincir kopmasıydı.en son jawa 350 den cbr 900 e tranfer oluyordum fakat jw350 nin zincirinin kopmasıyla büyük bir kaza atlattım,sol kolum kopma noktasına geldi.ondan sonra motorlardan uzak duruyordum.m800 tercihim de şaftlı olmasındandı ama sizin yazılarınızla zs 150 19 de hiç zincir sorunu yaşanmadığını anladım ve ucuz olmasından ötürü tercih ettim.zaten eskisi gibi deli dolu sürüş çağıda geçti benden.
tekrar rüzgarı hissetmek istiyorum.
viva de la penguena !
Dostum övgülerin için teşekkür ederim.
Başına gelenlere üzüldüm.Ama içinin rahat olması açısından şunu söyleyebilirim ki motoru aldığında japon malı en kalitelisinden bi zinciri 40 liraya taktırabilirsin.Ayrıca arka tekerde zinciri koruyan alüminyum bi çerçeve var.Zincir kopsa bile sana teması mümkün değil.
Tabi sen de haklısın jawalar iyidir güzeldir ama arkası çıplak korumasız motorlar.o devirde bunlara pek önem verilmiyordu.Bizim motorlar bu konuda çok daha başarılı ayrıca sıvı gres zincir spreyi kullanırsan malzeme ömrünü çok uzatırsın bilgin olsun
arkadaşlar bir sorum olacak scooter deneyimi olan biri chopper tarzı bir motoru rahatlıkla kullanabilirmi ? tek problemim vitesliyi bilmiyorum zamanla alışırım heralde aldıktan sonra
Bende de scooter vardı gerçi halen de var.İlk başta gidonu tutuş biraz garibine gidebilir ama zamanla alışırsın ama.Sadece yavaş gidip ara yollarda bi 300-500 km kadar sürmen yeterli
tşkler peki vitesliyi öğrenmem uzun sürermi
dostlar, birçoğumuzun siperliği çıkık sanırım. ama ben kullanıyorum ve oldukçada faydasını görüyorum. merak ettim, sizlerin siperliği çıkarmasının özel bir nedeni varmı yoksa göz zevkimi?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Dandik de onun için
Dayanmıyo be çiziliyo kırılıyo.Onun çok kalitelisini takmak gerek.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)