Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah hayırlı olur
    criminal verdiğin adres için teşekkür ederim, yarın fırsatını bulup gitmeye çalışıcam... bu arada motorun sesi ve göze hitap etmesi gerçekten çok güzel, emeğine sağlık, kazasız belasız günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar hepinize merhaba
    motorun 4lü flaşörlerni hallettim çok basit ve kolay oldu
    ben anahtarı koltuğun hemen altına yaptım yarım metre kablo ile işi hallettim stormlord sağolsun........

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eline sağlık ben onu far içindeki arkaya yani koltuk altına giden soketten aldım.Zaten röleler için kesmiştim kabloları.2 ek ile flaşörü kısa devre edecek kabloları fardan gidona uzattım da hala ucu boşta duruyo güzel bi buton bulamadım.
    sen koltuk altından kısa devre etmişsin.Bu da ilginç bi çalışma olmuş

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Tebrik ederim
    Yeniliklere her zaman açığız...
    Alıntı ydanis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hepinize merhaba
    motorun 4lü flaşörlerni hallettim çok basit ve kolay oldu
    ben anahtarı koltuğun hemen altına yaptım yarım metre kablo ile işi hallettim stormlord sağolsun........

[IMG][/IMG]
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık ben onu far içindeki arkaya yani koltuk altına giden soketten aldım.Zaten röleler için kesmiştim kabloları.2 ek ile flaşörü kısa devre edecek kabloları fardan gidona uzattım da hala ucu boşta duruyo güzel bi buton bulamadım.
    sen koltuk altından kısa devre etmişsin.Bu da ilginç bi çalışma olmuş

ya resimleri koyacaktım pc ye bi şeyler oldu birazdan ekliyeceğim

işte resimler

ya arkadaşlar ben koyduğm resimleri göremiyorum szi görebiliyormusunuz
    bunu başşka ekli yokmu??

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim motorum şuan 11000 km de bu km ye kadar sorunsuz çalışıcak garantisi verebilirim üstünü bilmiyorum bakalım görücez motorda 2 adet yağ borusu var o borulara aman diyim dikkat edin geçen gün borulardan birisi çatlamış fark etmeden 20 km yaptım ve ışıklarda durduğumda motordan dumanlar gelmeye başladı meğer o borudan yağ sızdırıp egzosa ulaşmış egzos sıcaç olduğu için ortalık duman oldu neyse servise götürdüm hemen içinde çok az yağ kalmış ve daha motoru yakıyormuşuz neyse sanayide hemen kaynak yaptılar halledildi bir arkadaşımdada aynı borudan çatladığı için aynı sorunu yaşadı o boruya dikkat edin diyorum. Seleği değiştirmek istiyorum 2 parça sele takmak istiyorum jinlun 250 nin ön selesi oluyor (Regal raptorun seleside çok güzel) ama arkadaki artçı selesini nasıl monte edebilirim bilgisi olan varmı?
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyse servise götürdüm hemen içinde çok az yağ kalmış ve daha motoru yakıyormuşuz neyse sanayide hemen kaynak yaptılar halledildi bir arkadaşımdada aynı borudan çatladığı için aynı sorunu yaşadı o boruya dikkat edin diyorum.
    polen bu yağ çubuklarının durumunu biliyor..o yüzden sorgusuz sualsiz kendilerinin yaptırdıkları boruları yolluyorlar.ve o boruların çatlama akıtma gibi bi ihtimali yok.garip bişiden yapılmış ne olduğunu pek anlamadım açıkcası
    namican beni aydınlattığınız için teşekkür ederim
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet toptan soru cevap sezonunu açıyoruz

tito senin soruna tavsiyem şudur.Ben hiç servise gitmedim.Tamiri kendim yaparım sadece parçayı servise getirttiririm.Ama Orhan abinin fuarda bana referans verdiği servis istanbul Mor Motor...
    Adres: Nato Cad. 49/A Seyrantepe 4. levent
    Telefon:02122781148

------------------------------------------

Novarix senin soruna gelince ok yukarı bakınca ana depon açık demektir.Yani musluğun kulağını aşağıya çevireceksin.Zaten şekil olarak yarı dolu kap şekli ana depoyu temsil eder.Ok aşağı döndüğünde çok az dolu kap şekline çevrilir bu da yedek depodur.Motorun teklemeye başladığında hiç stop etmeden yedek depoya alırsan max 30 km daha yol gidersin.

----------------------------------------

Taner kardeşim senin soruna gelince büyük ihtimalle sen rolanti vidasıyla oynadın.Sağ grenajlı kapağı sökünce gaz telinin karbüratöre bağlantısını sağlayan siyah yaylı aparatın hemen altındaki vida rolanti vidasıdır.Hava ayar viasına ordan ulaşmak biraz zor deponun kalkması gerek.Hava ayar vidası hava filtresi boğazının üstünde kalıyo yani karbüratörün üst kısımında kalıyo.Uzun bi vida ve boğazın içindeki plakayı çevirerek girişi tıkama ya da açma işlevi sağlıyor.Zaten onu kısarsan motor rolantisi düşmez.Çok kısarsan ya stop eder ya da ani gaz verdiğinde zengin karışım olacağı için duman atarsın motor boğulur.Çok açarsan da çok yakarsın ve motorun yakıtı yakamayacağı için çiğ atar koku olur.

Umarım herkese yardımcı olabildim...
    Baba büyüksün!! Çok sağolasın. Birazdan motoru temizlicem gidip. Aldığımdan beri temizlemedim!

Alıntı tito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese kazasız belasız günler dilerim... iki gün önce zealsun zs 150 alarak aranıza katıldım. daha önceden iye değildim buraya ama yazılanların takip ediyordum sirekli. fakat şöyle bir sorunum var, ben daha önce hiç motor kullanmamıştım bu motoru babam almıştı ve sağlık sorunları nedeniyle kullanmadı hiç, bende arabamı satmak zorunda kaldığım için gidip motoru almaya kararverdim sizin yazıklarınızıda okuyunca aldığımda 54 km deydi. yaklaşık 6 ay kadar falan yattı motor. doğal olarak aküsünü değiştirdim ve tuzlada biraz alıştırma yaptıktan sonra etilere kadar geldim cidden çok rahat ve zevkli bir yolculuktu benim için yalnız şöyle bir sorunum var, motoru 2 gündür kullanmıyorum fakat gidip 30 dakika kadar çalıştırıyorum. ancak ilk çalışmada zorlanıyor yine, marş pedalıyla çalıştırıyorum bende ve gaza dokununca hemen stop ediyor, o yüzden 5 dk kadar bekliyorum. uzun süre yatmış olmasının bi etkisi olabilirmi arkadaşlar? soracağım sorulara şimdilik bununla başladım, ilginiz dahilinde bana çok yardımcı olabileceğiniz tahmin ediyorum. işmdiden teşekkürler...
    Hayırlı olsun, Allah(c.c) kazasız belasız sürüş nasip etsin.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun Ben şu an finallerle projelerle boğuştuğum için pek yazamıyorum foruma ama kalbim burada Şu okul bi bitsin o zaman daha çok yazarım heralde Allah herkese keyifli sürüşler nasip etsin
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

mortingen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu siteyle 2006 barışarock ta gece konserlerinde yanımızda olan bi grup sayesinde tanıştım.elindeki bi poşet suya saldırınca dur bira var bira vereyim diyen arkadaş saolsun

yaz geliyor bi alet alayımda eşimle şöyle bi keyif yapalım diye düşünüp araştırmaya koyuldum.suzuki m800 hayalim ama fiyatı yüzünden beklemeye aldım.önce ucuz bir motor yada ikinci el alayım işi ilerletince m800 e transfer olurum derken ofisin yolu üzerinde şair nedim caddesinde sarı bi jinlun görüodum onu araştırırken bu başlığı buldum.daha ilk 42 sayfasını okuyabildim ama çoktan zealsun da karar kıldım.paylaşımınız için teşekkürler.

taksitle almayı düşünüyorum.önerileriniz nelerdir?
    banka kredisi,kredi kartı yada senetle(tercih sebebi) satış yapan bayiiler hangileri bilgi vermeniz mümkün mü?

polen in sitesinden istanbul bayiilerini bulup telefonla yada bizzat ziyaretle araştırabilirim ama daha önce alanlardan deneyimleri ile yol göstermelerini rica ediyorum.
    viva de la penguena !

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400

Bu arada dün motoru yıkamıştım bu da yeni yetme çekirdek motorcu adayı
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

Alıntı mortingen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaz geliyor bi alet alayımda eşimle şöyle bi keyif yapalım diye düşünüp araştırmaya koyuldum.suzuki m800 hayalim ama fiyatı yüzünden beklemeye aldım.önce ucuz bir motor yada ikinci el alayım işi ilerletince m800 e transfer olurum derken ofisin yolu üzerinde şair nedim caddesinde sarı bi jinlun görüodum onu araştırırken bu başlığı buldum.daha ilk 42 sayfasını okuyabildim ama çoktan zealsun da karar kıldım.paylaşımınız için teşekkürler.

taksitle almayı düşünüyorum.önerileriniz nelerdir?
    banka kredisi,kredi kartı yada senetle(tercih sebebi) satış yapan bayiiler hangileri bilgi vermeniz mümkün mü?

polen in sitesinden istanbul bayiilerini bulup telefonla yada bizzat ziyaretle araştırabilirim ama daha önce alanlardan deneyimleri ile yol göstermelerini rica ediyorum.

sen de hoşgeldin arkadaşım.Daha çeyreğini okumuşsun topiğin.son çeyrekte daha bir çok faydalı bilgi var.Kaçırmamanı tavsiye ederim.

Beşiktaş mor motora bi uğra.Orda Burak Bey ile görüş.Sana taksit ve satış şeçenekleri konusunda yardım edecektir.Polenin sitesinde adresi var.

Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada Vl 800 m 800 e ben de hastaydım ama ne edersin.......

mortingen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen de hoşgeldin arkadaşım.Daha çeyreğini okumuşsun topiğin.son çeyrekte daha bir çok faydalı bilgi var.Kaçırmamanı tavsiye ederim.

Beşiktaş mor motora bi uğra.Orda Burak Bey ile görüş.Sana taksit ve satış şeçenekleri konusunda yardım edecektir.Polenin sitesinde adresi var.

Şimdiden hayırlı olsun. Bu arada Vl 800 m 800 e ben de hastaydım ama ne edersin.......

hoşbulduk arkadaşım saol.sayende bu aletin bi fan grubu oluşmuş
    yazılarından az çok tanıdım seni yıllardır tanışıomuş gibi hissediyorum.
    mor motor a bi uğrayayım Burak Bey in yardımcı olacağına inanıyorum.

10 yaşımdan beri sırasıyla peugeot 103 manyetolu,kabak jawa ve jawa style 350 kullandım.benim tek sorunum zincir kopmasıydı.en son jawa 350 den cbr 900 e tranfer oluyordum fakat jw350 nin zincirinin kopmasıyla büyük bir kaza atlattım,sol kolum kopma noktasına geldi.ondan sonra motorlardan uzak duruyordum.m800 tercihim de şaftlı olmasındandı ama sizin yazılarınızla zs 150 19 de hiç zincir sorunu yaşanmadığını anladım ve ucuz olmasından ötürü tercih ettim.zaten eskisi gibi deli dolu sürüş çağıda geçti benden.

tekrar rüzgarı hissetmek istiyorum.
    viva de la penguena !

Dostum övgülerin için teşekkür ederim.
    Başına gelenlere üzüldüm.Ama içinin rahat olması açısından şunu söyleyebilirim ki motoru aldığında japon malı en kalitelisinden bi zinciri 40 liraya taktırabilirsin.Ayrıca arka tekerde zinciri koruyan alüminyum bi çerçeve var.Zincir kopsa bile sana teması mümkün değil.
    Tabi sen de haklısın jawalar iyidir güzeldir ama arkası çıplak korumasız motorlar.o devirde bunlara pek önem verilmiyordu.Bizim motorlar bu konuda çok daha başarılı ayrıca sıvı gres zincir spreyi kullanırsan malzeme ömrünü çok uzatırsın bilgin olsun

arkadaşlar bir sorum olacak scooter deneyimi olan biri chopper tarzı bir motoru rahatlıkla kullanabilirmi ? tek problemim vitesliyi bilmiyorum zamanla alışırım heralde aldıktan sonra

Bende de scooter vardı gerçi halen de var.İlk başta gidonu tutuş biraz garibine gidebilir ama zamanla alışırsın ama.Sadece yavaş gidip ara yollarda bi 300-500 km kadar sürmen yeterli

tşkler peki vitesliyi öğrenmem uzun sürermi

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Alıntı Only4Friends adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tşkler peki vitesliyi öğrenmem uzun sürermi
    en fazla bir ay icinde cozersin. ben ilk gun 20 kere gibi stop ettirdim, alali 1.5 ay oldu simdi ise gayet iyiyim allaha sukur

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostlar, birçoğumuzun siperliği çıkık sanırım. ama ben kullanıyorum ve oldukçada faydasını görüyorum. merak ettim, sizlerin siperliği çıkarmasının özel bir nedeni varmı yoksa göz zevkimi?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Dandik de onun için
    Dayanmıyo be çiziliyo kırılıyo.Onun çok kalitelisini takmak gerek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler