Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tamam işte motor 2900+200 plaka+200 vade farkı.ama faturayı hemen kestir.Bak o işler baş ağrıtır haberin olsun.
    Evet gelelim kararına.Seni tebrik ederim iyi bir seçim yaptın.Payım olduysa ne mutlu bana.Vites aynı sistem fakat burun kaldırma yok.Zaten ayağın vites altına girmiyo.Onun yerine vites büyütürken topuk basıyorsun.Böyle çok daha rahat oluyo.Hem de zorlanma riski yok çift yönlü vites kolu daha dayanıklı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    alcaz bi tane :)yok daha
    payın oldu hocam yardımcı oldugun icin cok tesekkür ederim 7 haziranda ablam geliyor mersine(mersinde oturuyorum da)gelince kefil olacak bana halledecem motoru bıktım artık o motor bu motor :Ssunu alayım da kurtulim yardımcı oldugun konular icin cok tesekkür ederim ben yatıyorum iyi geceler yazın ben yarın kour cwp weririm görüsmek üzere...

Ne demek ya sen al motoru her türlü sorunda sorununda yardımcı oluruz.Bu topicte boş işler yapılmaz.Herkes bilgi için burda.
    İyi bari 2 hafta sonra bi arkadaş daha katılacak aramıza.
    Şimdiden hayırlı olsun.
    Bu arada eski arkadaşlar çok koptular topicten ya.Üzülüyorum hakikaten.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Kardeşim eline emeğine sağlık.
    Seste cızırtılar olduğu için duyabildiğim kadarı ile gayet güzel ve tok çıkıyor gibi geldi bana.
    Yakıt olayını sormuştum; bütün bunlardan sonra filtre ve ses den sonra yakıtı nasıl oldu?
    Ben de yapmayı istiyorum ama yakıtdan korkuyorum.
    Şu anda 125 yeni kuruş / km yakıyor.
    Motorumun çekişinden yana sorunum yok.
    1000 km iken servis eksoz manifoltunu sıkı bulduğu için ayarladı zaten ondan sonra motor rahatladı.
    Uzun yolu soran arkadaşlar için:
    Otobandan Aydın - İzmir yaptım 2 kişi.
    1 - 2 saat içinde de geriye döndüm.
    İbreyi göstergedeki km/h yazısının üzerine getirebildim.
    Zaten motor o zaman açıldı
    Kesinlikle sürati kimseye tavsiye etmiyorum.
    Herkese kazasız keyifli sürüşler...

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzost Sesini dinleyemeyenler için.Güncel...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı uNkNowN... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -CRiminAL- kardes merhaba bugn bir zealsun bayisne gitik delicoban ile we adamla konustuk taksit imkanlarını falan bana dediki 3300 e 4 taksit 750 ytl pesinat ile geri kalınını taksit yaparım we 2 taksiti ödedikten sonra üstüne weririm motoru dedi sence uygunmudur?Tesekkür ederim Hayırlı sürüsler..
    geçen sene fiyatı 2750 ytl iken ben 2500 e aldım.. bi laf vardır para mal satarken değil alırken kazanılır.. gez dolaş pazarlık yap
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Motosikleti
    Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen sene fiyatı 2750 ytl iken ben 2500 e aldım.. bi laf vardır para mal satarken değil alırken kazanılır.. gez dolaş pazarlık yap
    demissin de kardesim yanlız dedigim gibi adam kredi kartına değil kefil ile taksit yapacak bana bunu kolay kolay yapacak yer bilmiyorum ben mersindE?

Motosikleti
    demissin de kardesim yanlız dedigim gibi adam kredi kartına değil kefil ile taksit yapacak bana bunu kolay kolay yapacak yer bilmiyorum ben mersindE?
    al o zaman biraderim..sadece araştır diyorum..sana uygunsa sormana bile gerek yok

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    hocam gercekte ıyı fıyat almıssınız.. merak ettıgım bır soru ıse bı bayılerın 1 motordan ne kadar kar elde ettıgı

Motosikleti
    al o zaman biraderim..sadece araştır diyorum..sana uygunsa sormana bile gerek yok
    hocam kızma ya ben sadece kolay kolay kartsiz taksit yapmıyor hicbir yer diye öyle söyledim ama bugn arastıracaz daha bulursak bulcaz mantıklı senin dediğin ama kart yok işte zaten kart olsa süründürrüm onları hehe

Motosikleti
    hocam kızma ya ben sadece kolay kolay kartsiz taksit yapmıyor hicbir yer diye öyle söyledim ama bugn arastıracaz daha bulursak bulcaz mantıklı senin dediğin ama kart yok işte zaten kart olsa süründürrüm onları hehe
    kızdığımı anlamana sevindim..yazdığın konudan çok hitap şeklin hoşuma gitmedi..o yüzden bu şekilde bir karşılık verdim..yaşım 27.. bundan sonra kardeşim demessin sanırım
    sadece mersinde bakma..çevre illerdede araştır.ben izmirliyim.aydından aldım geldim motoru..
    deliçoban o fiyata bide 5 taksit yaptırdım.bayiler olsun polen motor olsun bu motoru çok ama çok uygun fiyata aldıkları kesin..motor mu alıp satcaksın yoksa hayırdır neden sordun

Motosikleti
    ok abicim yorumların icin tesekkür ederim mersini altını üstüne getircez bualamdık mı adana nigde tarsus arastıracaz

Alıntı muhahha306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim eline emeğine sağlık.
    Seste cızırtılar olduğu için duyabildiğim kadarı ile gayet güzel ve tok çıkıyor gibi geldi bana.
    Yakıt olayını sormuştum; bütün bunlardan sonra filtre ve ses den sonra yakıtı nasıl oldu?
    Ben de yapmayı istiyorum ama yakıtdan korkuyorum.
    Şu anda 125 yeni kuruş / km yakıyor.
    Motorumun çekişinden yana sorunum yok.
    1000 km iken servis eksoz manifoltunu sıkı bulduğu için ayarladı zaten ondan sonra motor rahatladı.
    Uzun yolu soran arkadaşlar için:
    Otobandan Aydın - İzmir yaptım 2 kişi.
    1 - 2 saat içinde de geriye döndüm.
    İbreyi göstergedeki km/h yazısının üzerine getirebildim.
    Zaten motor o zaman açıldı
    Kesinlikle sürati kimseye tavsiye etmiyorum.
    Herkese kazasız keyifli sürüşler...

Valla kardeş daha o kadar yol yapamadım zaten ameliyatlı olduğum için öyle uzun yol falan yalan olur bana bu sene.Benim motor 120 yakıyordu.Maksimum %5 oynar.126 olur yani.Zaten son değil de ilk susturucuyu çıkarttırdım.o yüzden yakıtı arttırmaz.Hava filtresine gelince düşük devirlerde sorun yok ama siz ani ihtiyacınız olduğunda gaz açarsanız o zaman çok havayla birlikte çok benzin de yakarsınız.Birazda kullanımla ilgili bi durum.

Cep telefonu çekimi bu kadar oluyo.Bi de garajda araba yıkıyorlardı onun gürültüsü de vardı.Bugün daha sessiz bir yerde bi çekim daha yapacağım.Akşama eklerim siteye.

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese kazasız belasız günler dilerim... iki gün önce zealsun zs 150 alarak aranıza katıldım. daha önceden iye değildim buraya ama yazılanların takip ediyordum sirekli. fakat şöyle bir sorunum var, ben daha önce hiç motor kullanmamıştım bu motoru babam almıştı ve sağlık sorunları nedeniyle kullanmadı hiç, bende arabamı satmak zorunda kaldığım için gidip motoru almaya kararverdim sizin yazıklarınızıda okuyunca aldığımda 54 km deydi. yaklaşık 6 ay kadar falan yattı motor. doğal olarak aküsünü değiştirdim ve tuzlada biraz alıştırma yaptıktan sonra etilere kadar geldim cidden çok rahat ve zevkli bir yolculuktu benim için yalnız şöyle bir sorunum var, motoru 2 gündür kullanmıyorum fakat gidip 30 dakika kadar çalıştırıyorum. ancak ilk çalışmada zorlanıyor yine, marş pedalıyla çalıştırıyorum bende ve gaza dokununca hemen stop ediyor, o yüzden 5 dk kadar bekliyorum. uzun süre yatmış olmasının bi etkisi olabilirmi arkadaşlar? soracağım sorulara şimdilik bununla başladım, ilginiz dahilinde bana çok yardımcı olabileceğiniz tahmin ediyorum. işmdiden teşekkürler...

Motosikleti
    öncelikle hoşgeldin tito..uzun süre yatan bir motor için sadece akü değişimi yapmak yeterli olmaz.komple bakım gerekir.. soruna gelince akü yeni aldım dediğine göre problem bujiden kaynaklanabilir. . yeni buji al tak..ilk çalıştırmalarda soldaki jikleyede dikkat et..çekik olmadımı çalışmayabiliyor.ayrıca marşa basarken hafif gazda ver mutlaka.

namican özelden msni açıveee dedim ama gömedin herhal

bişi sorcam rolanti ayarı çok devirli ayarlanmış düzelteyim dedim..baçtım baktım sağa sola bi vida gördüm onunla oynadım devir düştü...ama şimdi kafam karıştı çünkü bide hava ayarı varmış acaba onunla mı oynadım yok o değildir dersende bu hava ayarı nerde

hoşbulduk taner_k... dediğim gibi motor konusunda kullanmak dahil olmak üzere hiçbir bilgim yok, o yüzden danışıyorum... benim aklımda zaten genel bi bakım yaptırmak istiyorum... bunun için istanbulda nereye gidebileceğim konusunda beni yönlendirebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

Motosikleti
    Alıntı tito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk taner_k... dediğim gibi motor konusunda kullanmak dahil olmak üzere hiçbir bilgim yok, o yüzden danışıyorum... benim aklımda zaten genel bi bakım yaptırmak istiyorum... bunun için istanbulda nereye gidebileceğim konusunda beni yönlendirebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
    valla bende senden farklı değilim motosikletle tanışalı 1 sene oldu yavaş yavaş öğreniyoruz. burdaki bilgilerden, ve tamirci bişi yaparken sora sora bişiler kapmaya çalışıyoruz..

evet istanbuldaki zealsuncular bir servis bulalım tito ya

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar, benzin musluğu var ya hani? " Fuel >" ibaresi var üzerinde. O hangi pozisyonda olmalı? Sanırım ben bugün o kapalı gittim. Yada daha önce kapalı gidiyordum. Yada kapadım açtım hatırlamiorum. Pozisyonu ne olmalı?
    ok işareti aşşğıyımı göstermeli yukarıyı mı? Lütfen yardım kafayı yicem. Eğer o benzin musluğu değilse nedir? Hangi pozisyonda durması daha iyidir?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Evet toptan soru cevap sezonunu açıyoruz

tito senin soruna tavsiyem şudur.Ben hiç servise gitmedim.Tamiri kendim yaparım sadece parçayı servise getirttiririm.Ama Orhan abinin fuarda bana referans verdiği servis istanbul Mor Motor...
    Adres: Nato Cad. 49/A Seyrantepe 4. levent
    Telefon:02122781148

------------------------------------------

Novarix senin soruna gelince ok yukarı bakınca ana depon açık demektir.Yani musluğun kulağını aşağıya çevireceksin.Zaten şekil olarak yarı dolu kap şekli ana depoyu temsil eder.Ok aşağı döndüğünde çok az dolu kap şekline çevrilir bu da yedek depodur.Motorun teklemeye başladığında hiç stop etmeden yedek depoya alırsan max 30 km daha yol gidersin.

----------------------------------------

Taner kardeşim senin soruna gelince büyük ihtimalle sen rolanti vidasıyla oynadın.Sağ grenajlı kapağı sökünce gaz telinin karbüratöre bağlantısını sağlayan siyah yaylı aparatın hemen altındaki vida rolanti vidasıdır.Hava ayar viasına ordan ulaşmak biraz zor deponun kalkması gerek.Hava ayar vidası hava filtresi boğazının üstünde kalıyo yani karbüratörün üst kısımında kalıyo.Uzun bi vida ve boğazın içindeki plakayı çevirerek girişi tıkama ya da açma işlevi sağlıyor.Zaten onu kısarsan motor rolantisi düşmez.Çok kısarsan ya stop eder ya da ani gaz verdiğinde zengin karışım olacağı için duman atarsın motor boğulur.Çok açarsan da çok yakarsın ve motorun yakıtı yakamayacağı için çiğ atar koku olur.

Umarım herkese yardımcı olabildim...

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullan....
    Alıntı tito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese kazasız belasız günler dilerim... iki gün önce zealsun zs 150 alarak aranıza katıldım. daha önceden iye değildim buraya ama yazılanların takip ediyordum sirekli. fakat şöyle bir sorunum var, ben daha önce hiç motor kullanmamıştım bu motoru babam almıştı ve sağlık sorunları nedeniyle kullanmadı hiç, bende arabamı satmak zorunda kaldığım için gidip motoru almaya kararverdim sizin yazıklarınızıda okuyunca aldığımda 54 km deydi. yaklaşık 6 ay kadar falan yattı motor. doğal olarak aküsünü değiştirdim ve tuzlada biraz alıştırma yaptıktan sonra etilere kadar geldim cidden çok rahat ve zevkli bir yolculuktu benim için yalnız şöyle bir sorunum var, motoru 2 gündür kullanmıyorum fakat gidip 30 dakika kadar çalıştırıyorum. ancak ilk çalışmada zorlanıyor yine, marş pedalıyla çalıştırıyorum bende ve gaza dokununca hemen stop ediyor, o yüzden 5 dk kadar bekliyorum. uzun süre yatmış olmasının bi etkisi olabilirmi arkadaşlar? soracağım sorulara şimdilik bununla başladım, ilginiz dahilinde bana çok yardımcı olabileceğiniz tahmin ediyorum. işmdiden teşekkürler...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Arkadaşlar sis farlarının ne kadar verim verdiğini bazı arkadaşlar sorup duruyordu.Videoda sisler ve orjinal far arasındaki farkı anlayacaksınız.motorun önündeki ilk aydınlık uzunlar sisleri yakınca farka bakın.Bi de en sessiz ortamda egzostu dinletmeye çalıştım artık benden bu kadar yani

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler