Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    Alıntı muhahha306 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Krank a ne oldu nasıl oldu hayırdır?????????
    motor gidiyor sonuçta ancak motorda bir ses vardı çır çır diye.gittim gösterdim ki ben sübablardan kaynaklanıyor diye düşünüyordum o hayır bu sübab sesi değil kranktan kaynaklanıyor dedi.adanayı aradık parçayı gönderdiler..kolay kolay bozulan birşey olmadığını biliyorum..sanırım motoru ilk toplayan kişi güzel takamadı ben pek anlamam motordan ..sadece biniyorum
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar filtre elime geldi...
    Boğaz çapı 42 mm.Ayrıca 52 ve 60 mm li boyları da mevcut.Ufacık ve kullanışlı birşey 2 sıra çelik tel içinde yıkanabilir policarbon filtre süngeri var.Fiyatı 15 lira.
    Boyutlarını kıyaslamanız için nokia 2100 telefonu yanına koydum.Ayrıca motora pislik girer diyen arkadaşlar için 50 watt spot ışığı altında filtrenin ışık geçirgenliğini görebilirsiniz.Bitmeden tüketin bu ürünü.Benm gibi motorunun altında yer kalmayanlar için ideal.Yarın motora da bağlayacam

Adres bu:http://www.motogiyim.com/main/produc...&sub_cat_ID=54

Kredi kartı ile aldım 3.5 lira kargo ücreti ödedim.Yol parası versem daha zahmetli ve pahalı olurdu.20 saatte elime geldi ürün

Motosikleti
    izmirdeki servis ben servis değilim dedi yavv bayiye gittim oda ben sadece kendi sattığım malın arkasında dururum dedi.. krank değiştirmek içi 100 ytl masraf cebimizden çıkıcak sanırım.adanayla görüştüm ama pek umutlu değilim

biraz önce adana ile görüştüm..adanadaki orhan abimiz saolsun şuan için problemi halletti..para almıcaklar senden ben bayi ile görüştüm dedi...servisi aradım onada bayiden tamam yap demişler.. şunu anladım POLEN malıın arkasında duruyor arkadaşlarr..bu firmaya güvenin..

Ya orhan Beyle fuarda ben de tanıştım.Bnm garanti belgemi bile vermeyen karizma motora asla gitmeyeceğimi söyledim.Ben motoru aldığımdan beri daha hiç servise falan gitmedim zaten.orhan bey bana garantin benim dedi.Bi sorun olursa seyrantepe mor motosiklete git burak beyle konuş istediğin ne varsa yapalım dediler.Gerçi gitmedim ama bunu söylemeleri bile güzeldi

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    CRiminAL senin hava filtresi olayın vardı taktıysan eğer fotoğraflarla paylaşırsan seviniriz.... ( Sana fazla yük biniyoo ama artık idare edecen bizleri )selamlar..........

Evet en sonunda delirdim ve bugün motoru söktüm evet paramparça ettim
    Şaka bi yana deponun altı leş olmuş.Lekeleri sökmek için sağ kolumu iptal etmek zorunda kaldım.Elektrik tesisatında eskiye kabloları değiştirdim.Sağa sola değen sarkan kabloları toparlayıp kemerle bağladım.Eski hava filtesini söktüm.Aşağıda görüldüğü gibi bi dünya yer açıldı.Yeni filtreyi taktım.Daha egzostu kesmediğim halde fena bi emiş sesi yapıyo.Hem de boştayken.Bi de 3 vitesteki sesi duymanızı isterim.Video çekip size dinleteceğim en kısa zamanda.Haftaya da egzostu keserim sanırım.
    Alın size resimler

Motosikleti
    Zealsun 150-19
    CRiminAL verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim (ederiz).

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar çok şükür aranıza katıldım sonunda!!
    bugün kızıma kavuştum. umarım biran önce öğrenirim sürmeyi. tavsiye edeceğiniz birşey varmı?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

simsek333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zs150-19
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok şükür aranıza katıldım sonunda!!
    bugün kızıma kavuştum. umarım biran önce öğrenirim sürmeyi. tavsiye edeceğiniz birşey varmı?
    hayırlı olsun dikkat et kendine unutma önemli olan sensin geri herşey yeniden gelir umarım kazasız belasız keyifli sürüşler yaşarsin
    nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin

Criminal yanılmıyorsam dün senin motoru bizim buralarda gördüm bu arada. Fatihte. (?) doğrumudur??

Alıntı simsek333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun dikkat et kendine unutma önemli olan sensin geri herşey yeniden gelir umarım kazasız belasız keyifli sürüşler yaşarsin
    eyvallah, çok sağolasın..

Motosikleti
    novarix motorla ilgili söyleyeceğim bir kaç şey var .ben hayatımda ilk kez bu motora bindim o yüzden hiçbirşey bilmiyordum.sağdaki kırmızı düğmenin motoru açma kapma düğmesi olduğunu bile bilmiyordum .çok kez kapalı vaziyuette marşa bastım neden çalışmıyor bu dedimmm ayıca soldaki jikle sadece ilk çalıştrımada sana doğru çekik olacak.hareket ettikten bir süre sonra tekrara ileri itceksin.itmezsen motor gitmemeye başlar. çalıştırmak istediğinde jikleyi çekmezsende çalıştıramaybilirsin.kazası belasız sürüşler ..hayırlı olsun alarma sürekli bastığında sessiz alarm moduna geçiyor..eski haline getirmek için yine basılıl tutcaksın.diğer alarm zaten hemen basıp çekiyosun oluyo

sevgili criminal yine çoşmuşsun eyvallah kardeşim ..

Novarix hayırlı olsun.Her türlü sorununda her zaman yanındayım kardeş.
    Kazasız belasız kullan.
    Dün gördüğün ben değilim.Uzun süredir ameliyatlı olduğum için E5 e çıkmıyorum motorla.Anca Yeni yılda çıkmış olurum.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Gerçekten güzel çalışma eline sağlık kardeşim.
    Bende şu arka çantayı bir türlü resmedemedim affınızı dileyerek kısa zamanda resim ekleyeceğim.
    Kazasız sürüşler.
    Yeni alan arkadaşa hayırlı olsun.
    Güle güle binsin.

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet en sonunda delirdim ve bugün motoru söktüm evet paramparça ettim
    Şaka bi yana deponun altı leş olmuş.Lekeleri sökmek için sağ kolumu iptal etmek zorunda kaldım.Elektrik tesisatında eskiye kabloları değiştirdim.Sağa sola değen sarkan kabloları toparlayıp kemerle bağladım.Eski hava filtesini söktüm.Aşağıda görüldüğü gibi bi dünya yer açıldı.Yeni filtreyi taktım.Daha egzostu kesmediğim halde fena bi emiş sesi yapıyo.Hem de boştayken.Bi de 3 vitesteki sesi duymanızı isterim.Video çekip size dinleteceğim en kısa zamanda.Haftaya da egzostu keserim sanırım.
    Alın size resimler

!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Evet egzost işini de bugün hallettim denebilir.Arka tarafta daralan boruya yakın kısımdan oksijen kaynağı ile iki adet pencere açtık.İçeride silindirik bi ikinci yapı var üstünde direnç oluşturması için onlarca küçük delik.Biz bu delikleri yakarak dağladık.Burda hızı kesilen egzost gazı ikinci bir kapalı odaya geçiyo.O odanında girişine daha büyük bi giriş açtık.En sonda 3. bi oda var orda egzost darlıp dar ağızda gazı dışarıya veriyo.Usta o odaya ellememizi tavsiye etmedi ses baş ağrısı yapar dedi.Şimdilik olayın şeklini belli eden bi resim koyuyorum.İşin tek üzüldüğüm yanı kızgın oksijen kaynağı üst egzostta ön tarfa yakın ama çok küçük te olsa bi alnı sararttı.O da nazarı olsun dedik ellemedik.Yarın motora bağlayacağım.Yorumları sizinle paylaşırım.
    Bu arada sakın egzost sökükken motoru çalıştırmayın.Bugün daldık öyle bişey yaptık az daha sesten kalbimiz duracaktı..Tepemize helikopter indi sandık.

Sevgiler dostlar

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Sesi de bekleriz.
    Yakıt olayı nasıl olcak?
    Artar gibime geliyor.
    ???

Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet egzost işini de bugün hallettim denebilir.Arka tarafta daralan boruya yakın kısımdan oksijen kaynağı ile iki adet pencere açtık.İçeride silindirik bi ikinci yapı var üstünde direnç oluşturması için onlarca küçük delik.Biz bu delikleri yakarak dağladık.Burda hızı kesilen egzost gazı ikinci bir kapalı odaya geçiyo.O odanında girişine daha büyük bi giriş açtık.En sonda 3. bi oda var orda egzost darlıp dar ağızda gazı dışarıya veriyo.Usta o odaya ellememizi tavsiye etmedi ses baş ağrısı yapar dedi.Şimdilik olayın şeklini belli eden bi resim koyuyorum.İşin tek üzüldüğüm yanı kızgın oksijen kaynağı üst egzostta ön tarfa yakın ama çok küçük te olsa bi alnı sararttı.O da nazarı olsun dedik ellemedik.Yarın motora bağlayacağım.Yorumları sizinle paylaşırım.
    Bu arada sakın egzost sökükken motoru çalıştırmayın.Bugün daldık öyle bişey yaptık az daha sesten kalbimiz duracaktı..Tepemize helikopter indi sandık.

Sevgiler dostlar

!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

Motosikleti
    motoru bugun servisten aldım..ses bariz bi şekilde azalmış ama yinede gayet memnunum ..debriyaj ayarı gaz ayarı harika olmuş..motor tok bir sesle çalışıyor..ve gerçekten güçlenmiş..gaza yüklendiğim an hemen hızlanıyor.çok hoşuma gitti.beş kuruş parada vermediim oda ayrı bi sevindirici olay..değişen kranka baktım.yenisiyle pek fark göremedim belki bi çok arakadaş biliyordur ama ben yinede tekrar edeyim.. motosiklete 1,5 litre 10/40 yağ koyalım, aksini yapmayalım ve sürekli kontrol edelim sevgiler saygılar kardeşilerim

çok teşekkürler abilerim. (muhtemelen en genciniz benim )
    ufak ufak ara sokaklarda turlarla alışmaya çalışıyorum motora. fakat sizlere danışmak istediğim 1-2 şey var. Motorum 1500km'de ve üzerinde herhangi bir oynama yapılmamış. Bakımları zamanında yetkili servislerde yapılmış. Ben birdahaki bakımı ne zaman yaptırmalıyım? Otoparkta açık alanda duruyor. Adam yağmur yağarsa kapalı alana çekerim ben falan dedi ama pek güvenemedim. Sizce bir örtü almalımıyım? Pratik birşeyler. Yağmurdan korusun ve alttan hava alsın motor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    Ön fren kolunun yanında 1-2-3-4 yazılı bir ayar düğmesi var. Bunun ne olduğunu çözemedim. Frenin sertlik ayarı diye tahmin ediyorum. Doğrumudur?
    Benzin olarak ne önerirsiniz?

@-CRiminAL- abicim sağolasın desteğin için. Hava filtresini değiştirdikten sonra performans ve ses konusunda ne yönde değişiklikler oldu; birde bunu merak ettim.

Valla kesinlikle bi tane branda al derim.Bak ben 4 ay motorla ilgilenemedim.,,hastanede yatıyordum.O kadar çok yerinde pas vardı ki.Hemde garajda olmasına rağmen...
    Gittigidiyor.com da var brandalar.50 lira falan en kalitelileri.Başın ağrısın istemiyorsan bunu uygula kardeş.Benzin için 95 Oktan Kurşunsuz al.Evet o numaralar fren kavrama ayarı parmaklarının rahatlığına göre ayarlarsın...
    Gelelim benim motorun durumuna.Malum hava filtresini performans yaptık.Dün egzostlarında ilk susturucularını dağladık.Bugün montajı yaptım.Ses çok makul bi seviyeye geldi.En azından artık gaz açtığımda böğürüyor ...Motor çok rahatladı.Tepkileri hızlandı.Rampalarda baya fark hissettim.Düz yolda değişen pek bişey yok.Özellikle 3. viteste ses ve performans gayet iyi durumda.
    Video Yetişti

Motosikleti
    alcaz bi tane :)yok daha
    bütün zealsun Zs150-19 chooper cı arkadaslara iyi aksamlar 20 30 gün sonra bu motordan almayı düsünüyorum we cinli oldugundan korkuyorum arkadaslar benimle ilgilenecek gercekten motordan anlayan arkadaslardan yorumlarını bekliyorm bu motor nasıl bi özet gecsek hatalar nerelerde yakıt durumu vs vs vs...

Motosikleti
    CbR 125 geri sayım...
    hoam dıger cınlılere gore kalıtelı oldugunu duymusutm..kulanan arkadaslar sana yardımcı olacaktır..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler