Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2007, 14:47
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Reklamlar
-
16 Mayıs 2007, 18:17
-
17 Mayıs 2007, 10:49
izmirdeki servis ben servis değilim dedi yavv bayiye gittim oda ben sadece kendi sattığım malın arkasında dururum dedi.. krank değiştirmek içi 100 ytl masraf cebimizden çıkıcak sanırım.adanayla görüştüm ama pek umutlu değilim
biraz önce adana ile görüştüm..adanadaki orhan abimiz saolsun şuan için problemi halletti..para almıcaklar senden ben bayi ile görüştüm dedi...servisi aradım onada bayiden tamam yap demişler.. şunu anladım POLEN malıın arkasında duruyor arkadaşlarr..bu firmaya güvenin..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
21 Mayıs 2007, 15:23
Ya orhan Beyle fuarda ben de tanıştım.Bnm garanti belgemi bile vermeyen karizma motora asla gitmeyeceğimi söyledim.Ben motoru aldığımdan beri daha hiç servise falan gitmedim zaten.orhan bey bana garantin benim dedi.Bi sorun olursa seyrantepe mor motosiklete git burak beyle konuş istediğin ne varsa yapalım dediler.Gerçi gitmedim ama bunu söylemeleri bile güzeldi
-
21 Mayıs 2007, 21:00
CRiminAL senin hava filtresi olayın vardı taktıysan eğer fotoğraflarla paylaşırsan seviniriz.... ( Sana fazla yük biniyoo ama artık idare edecen bizleri )selamlar..........
-
21 Mayıs 2007, 22:50
-
21 Mayıs 2007, 23:03
CRiminAL verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim (ederiz).
-
22 Mayıs 2007, 00:23
arkadaşlar çok şükür aranıza katıldım sonunda!!
bugün kızıma kavuştum. umarım biran önce öğrenirim sürmeyi. tavsiye edeceğiniz birşey varmı?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
22 Mayıs 2007, 03:29
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
arkadaşlar çok şükür aranıza katıldım sonunda!!
bugün kızıma kavuştum. umarım biran önce öğrenirim sürmeyi. tavsiye edeceğiniz birşey varmı?
hayırlı olsun dikkat et kendine unutma önemli olan sensin geri herşey yeniden gelir umarım kazasız belasız keyifli sürüşler yaşarsin
nıhna minbet mohsen ahhad amaytıhsin
-
22 Mayıs 2007, 08:54
Criminal yanılmıyorsam dün senin motoru bizim buralarda gördüm bu arada. Fatihte. (?) doğrumudur??
simsek333 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun dikkat et kendine unutma önemli olan sensin geri herşey yeniden gelir umarım kazasız belasız keyifli sürüşler yaşarsin
eyvallah, çok sağolasın..
-
22 Mayıs 2007, 09:41
-
22 Mayıs 2007, 12:49
Novarix hayırlı olsun.Her türlü sorununda her zaman yanındayım kardeş.
Kazasız belasız kullan.
Dün gördüğün ben değilim.Uzun süredir ameliyatlı olduğum için E5 e çıkmıyorum motorla.Anca Yeni yılda çıkmış olurum.
-
23 Mayıs 2007, 00:33
Gerçekten güzel çalışma eline sağlık kardeşim.
Bende şu arka çantayı bir türlü resmedemedim affınızı dileyerek kısa zamanda resim ekleyeceğim.
Kazasız sürüşler.
Yeni alan arkadaşa hayırlı olsun.
Güle güle binsin.
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
23 Mayıs 2007, 00:57
Evet egzost işini de bugün hallettim denebilir.Arka tarafta daralan boruya yakın kısımdan oksijen kaynağı ile iki adet pencere açtık.İçeride silindirik bi ikinci yapı var üstünde direnç oluşturması için onlarca küçük delik.Biz bu delikleri yakarak dağladık.Burda hızı kesilen egzost gazı ikinci bir kapalı odaya geçiyo.O odanında girişine daha büyük bi giriş açtık.En sonda 3. bi oda var orda egzost darlıp dar ağızda gazı dışarıya veriyo.Usta o odaya ellememizi tavsiye etmedi ses baş ağrısı yapar dedi.Şimdilik olayın şeklini belli eden bi resim koyuyorum.İşin tek üzüldüğüm yanı kızgın oksijen kaynağı üst egzostta ön tarfa yakın ama çok küçük te olsa bi alnı sararttı.O da nazarı olsun dedik ellemedik.Yarın motora bağlayacağım.Yorumları sizinle paylaşırım.
Bu arada sakın egzost sökükken motoru çalıştırmayın.Bugün daldık öyle bişey yaptık az daha sesten kalbimiz duracaktı..Tepemize helikopter indi sandık.
Sevgiler dostlar
-
23 Mayıs 2007, 01:19
Sesi de bekleriz.
Yakıt olayı nasıl olcak?
Artar gibime geliyor.
???
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Evet egzost işini de bugün hallettim denebilir.Arka tarafta daralan boruya yakın kısımdan oksijen kaynağı ile iki adet pencere açtık.İçeride silindirik bi ikinci yapı var üstünde direnç oluşturması için onlarca küçük delik.Biz bu delikleri yakarak dağladık.Burda hızı kesilen egzost gazı ikinci bir kapalı odaya geçiyo.O odanında girişine daha büyük bi giriş açtık.En sonda 3. bi oda var orda egzost darlıp dar ağızda gazı dışarıya veriyo.Usta o odaya ellememizi tavsiye etmedi ses baş ağrısı yapar dedi.Şimdilik olayın şeklini belli eden bi resim koyuyorum.İşin tek üzüldüğüm yanı kızgın oksijen kaynağı üst egzostta ön tarfa yakın ama çok küçük te olsa bi alnı sararttı.O da nazarı olsun dedik ellemedik.Yarın motora bağlayacağım.Yorumları sizinle paylaşırım.
Bu arada sakın egzost sökükken motoru çalıştırmayın.Bugün daldık öyle bişey yaptık az daha sesten kalbimiz duracaktı..Tepemize helikopter indi sandık.
Sevgiler dostlar
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
23 Mayıs 2007, 14:48
-
23 Mayıs 2007, 22:23
çok teşekkürler abilerim. (muhtemelen en genciniz benim )
ufak ufak ara sokaklarda turlarla alışmaya çalışıyorum motora. fakat sizlere danışmak istediğim 1-2 şey var. Motorum 1500km'de ve üzerinde herhangi bir oynama yapılmamış. Bakımları zamanında yetkili servislerde yapılmış. Ben birdahaki bakımı ne zaman yaptırmalıyım? Otoparkta açık alanda duruyor. Adam yağmur yağarsa kapalı alana çekerim ben falan dedi ama pek güvenemedim. Sizce bir örtü almalımıyım? Pratik birşeyler. Yağmurdan korusun ve alttan hava alsın motor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ön fren kolunun yanında 1-2-3-4 yazılı bir ayar düğmesi var. Bunun ne olduğunu çözemedim. Frenin sertlik ayarı diye tahmin ediyorum. Doğrumudur?
Benzin olarak ne önerirsiniz?
@-CRiminAL- abicim sağolasın desteğin için. Hava filtresini değiştirdikten sonra performans ve ses konusunda ne yönde değişiklikler oldu; birde bunu merak ettim.
-
23 Mayıs 2007, 23:18
Valla kesinlikle bi tane branda al derim.Bak ben 4 ay motorla ilgilenemedim.,,hastanede yatıyordum.O kadar çok yerinde pas vardı ki.Hemde garajda olmasına rağmen...
Gittigidiyor.com da var brandalar.50 lira falan en kalitelileri.Başın ağrısın istemiyorsan bunu uygula kardeş.Benzin için 95 Oktan Kurşunsuz al.Evet o numaralar fren kavrama ayarı parmaklarının rahatlığına göre ayarlarsın...
Gelelim benim motorun durumuna.Malum hava filtresini performans yaptık.Dün egzostlarında ilk susturucularını dağladık.Bugün montajı yaptım.Ses çok makul bi seviyeye geldi.En azından artık gaz açtığımda böğürüyor ...Motor çok rahatladı.Tepkileri hızlandı.Rampalarda baya fark hissettim.Düz yolda değişen pek bişey yok.Özellikle 3. viteste ses ve performans gayet iyi durumda.
Video Yetişti
-
24 Mayıs 2007, 00:37
bütün zealsun Zs150-19 chooper cı arkadaslara iyi aksamlar 20 30 gün sonra bu motordan almayı düsünüyorum we cinli oldugundan korkuyorum arkadaslar benimle ilgilenecek gercekten motordan anlayan arkadaslardan yorumlarını bekliyorm bu motor nasıl bi özet gecsek hatalar nerelerde yakıt durumu vs vs vs...
-
24 Mayıs 2007, 00:46
hoam dıger cınlılere gore kalıtelı oldugunu duymusutm..kulanan arkadaslar sana yardımcı olacaktır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler